Μαύρη απόλαυση ξανά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Μετά από την περιπέτεια μου με τον μαύρο αρχαιολόγο (διάβασε την Μαύρη απόλαυση στην παραλία), επέστρεψε η γυναίκα μου. Έτσι ενώ τον έβλεπα και πάλι να έρχεται στην παραλία, δεν μπορούσα να τον γευθώ. Φυσικά κάναμε και οι δυο σαν να μην ήξερε ο ένας τον άλλον. Δυο μέρες μετά, όταν η γυναίκα μου βρίσκονταν μέσα στην θάλασσα, εκείνος πλησίασε εκεί που καθόμουν και στάθηκε δίπλα μου όρθιος. Τον άκουσα να μου λέει χωρίς να με κοιτάει (κοιτούσε προς την θάλασσα).

-    Άκου, αύριο φεύγω για Αγγλία, άμα μπορείς έλα το απόγευμα κατά τις έξη η ώρα στο τάδε ξενοδοχείο. Θέλω να σε πηδήξω για άλλη μια φορά. Θέλω τα μπούτια σου στη μέση μου.

Του είπα ότι θα προσπαθήσω και πράγματι προσπάθησα. Τελικά τα κατάφερα, μιας και τα πράγματα ήρθαν όπως τα ήθελα. Η γυναίκα μου είχε πιάσει φιλίες με κάποια που βρίσκονταν και αυτή διακοπές με τον άντρα της στο ξενοδοχείο μας, έτσι βρήκα την ευκαιρία και την κοπάνησα δήθεν ότι θα πήγαινα σε μια παρουσίαση που γίνονταν στο δημαρχιακό μέγαρο. Εκείνη δεν ήθελε να έρθει και έτσι έφυγα, γεμάτος καύλα για τον γαμιά μου.

Με περίμενε… μπήκα στο δωμάτιο του. Φορούσε ένα καυτό, άσπρο σορτς και ήταν να τον πιεις στο ποτήρι. Μου έβαλε ένα ποτήρι ουίσκι με πάγο, καθίσαμε στην πολυθρόνα που είχε το δωμάτιο, εγώ κοιτούσα το τεράστιο όργανο του που φούσκωνε κάτω από το σορτς, εκείνος επιδεικτικά έχωσε το χέρι του μέσα και έφερε το υπέροχο καυλί του προς τον αφαλό του. Έτσι το μισό καυλί βγήκε από το σορτς. Δεν άντεχα άλλο, άφησα το ποτήρι με το ουίσκι και έβαλα την γλώσσα μου πάνω στο υπέροχο πουτσοκέφαλο. Με κυκλικές κινήσεις της γλώσσας μου άρχισα να το γεύομαι. Έγειρε πίσω το κεφάλι του στην πολυθρόνα και αφέθηκε στα ερωτικά μου χάδια με την γλώσσα.

Ήταν υπέροχος! Μου τρέχανε τα σάλια κάθε τόσο μιας και με δυσκολία έχωνα το χοντρό κεφάλι μέσα στο στόμα μου. Η καύλα μου από πίσω ήταν απερίγραπτη! Αν είχα μουνί θα έχυνα συνέχεια με τέτοιο όμορφο καυλί στο στόμα. Με έπιασε απαλά, έβγαλε το καυλί του από το πεινασμένο για χύσιμο στόμα μου, κατέβασε το σορτς του, ύστερα με έγδυσε και άρχισε να μου γλύφει μέσα έξω τα μπούτια μου (είχα μετανιώσει που δεν είχα ξυρίσει τις λιγοστές τρίχες μου). Μετά μου έγλυψε την τρύπα και στο τέλος αισθάνθηκα δυο υπέροχα μαύρα και μεγάλα δάκτυλα να μου ανοίγουν την τρύπα.

Τον ήθελα σαν τρελός, ήθελα να μπει μέσα μου… ξάπλωσε και μου ζήτησε να κάτσω πάνω στο εργαλείο του. Άνοιξα τα πόδια μου και εκείνος κρατώντας το τεράστιο όργανο του το οδήγησε στην καυλωμένη τρύπα μου. Μόλις μπήκε, κάθισα όσο πιο πολύ μπορούσα, αρχίζοντας να κουνιέμαι πάνω κάτω. Οδηγούσα τα πράγματα, πονούσα, αλλά παρ' όλα αυτά κουνιόμουν όλο και πιο δυνατά, όλο και πιο γρήγορα. Αισθανόμουν τις χοντρές φλέβες του υπέροχου μαύρου καυλιού να μου ξεσκίζουν την ξεσκισμένη τρύπα μου. Έπιανα την κοιλιά μου και αισθανόμουν τον τεράστιο όγκο μέσα της. Ήμουν γυναίκα και είχα μέσα μου το τεράστιο καυλί! Ο κώλος μου είχε γίνει σπήλαιο, αλλά κάθε τόσο έσκυβα και του πιπιλούσα το μαύρο στήθος του. Με τρέλαινε, με πέθαινε… ήταν υπέροχος! Μακάρι να τον είχα δίπλα μου κάθε μέρα να με ξεσκίζει.

Μούγκριζε από καύλα, ενώ τα μαύρα χέρια του μου έσφιγγαν τα μπούτια μου. Εγώ έτρεμα, έτρεμα από καύλα. Ξαφνικά τον άκουσα να μου λέει:

-    «Μέσα στα άντερα τα θες ή στο στόμα;»

Σηκώθηκα, άρπαξα το ερεθισμένο του καυλί και το έβαλα στο στόμα μου. Η έκρηξη δεν άργησε να έρθει. Το στόμα μου γέμισε καυτά, πηχτά χύσια. Άλλα κατάπια, άλλα πασάλειψα σε όλο μου το κορμί. Και όταν πια του το είχα στραγγίσει όλο, πήγα να σηκωθώ για να κάνω ένα ντους μιας και κόλλαγα ολόκληρος από τα ψωλοχύματα του.

Δεν πρόλαβα να κάνω ένα βήμα, με άρπαξε, με κόλλησε πάνω του και άρχισε να με φιλάει με πάθος στο στόμα.

-    «Θέλω να σε γαμήσω ξανά. Θέλω να κολλάς από τα χύσια μου…»

Με ξάπλωσε στο κρεβάτι και αισθάνθηκα πάλι η πουτάνα του. Άνοιξε τα πόδια μου… δεν του είχε πέσει σχεδόν καθόλου, και τον ένιωσα ξανά δυνατότερο μέσα μου. Άκουγα τον ήχο που έκαναν πάνω στον ξεσκισμένο πάτο μου τα βαριά αρχίδια του. Εγώ έσπρωχνα με μανία την τρύπα μου προς το μέρος του. Ήταν ολόκληρος μέσα μου, με ξέσκιζε άγρια, απολαυστικά… άρχισα να χύνω χωρίς καν να αγγίξω το καυλί μου. Ήμουνα η πουτάνα του και ήταν ο γαμιάς μου. Ένας υπέροχος μαύρος γαμιάς που δεν άργησε να ζεστάνει τα άντερα μου με τα καυτά χύσια του.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")