Μαύρη απόλαυση στην παραλία

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Μετά από πολύ καρό αποχής από το ομοφυλοφιλικό σεξ, αποφάσισα να πάω διακοπές με την γυναίκα μου (δεν έχει σημασία ο τόπος). Πράγματι πήγαμε σε ένα όμορφο μέρος, με πολύ ωραίες παραλίες (όχι νησί), βρήκαμε μάλιστα μια παραλία όπου δεν σύχναζαν πολλοί. Είχαμε ένα μήνα καιρό για να απολαύσουμε την ησυχία.

Την δεύτερη μέρα που φθάσαμε στο μέρος, αρχίσαμε να πηγαίνουμε για μπάνιο. Περνούσαμε όμορφα, εγώ νόμισα ότι είχα αρχίσει να γίνομαι φυσιολογικός, αν και μερικές φορές θυμόμουν μερικές συνευρέσεις μου με άντρες και τότε με έπιανε η λαχτάρα για άγριο ομοφυλοφιλικό σεξ, αλλά κατάφερνα να διοχετεύω την καύλα μου κάνοντας έρωτα με την γυναίκα μου, αλλά και πάλι φανταζόμουν κάποιους άντρες που είχα περάσει πολύ όμορφα στο παρελθόν. Ήμουν αποφασισμένος όμως να μη κάνω πια τίποτα άλλο μιας και πλέον ήμουν 45 χρονών και από εδώ και πέρα μου ήταν αρκετά δύσκολο να βρίσκω άντρες της αρεσκείας μου να με πηδάνε.

Έτσι έλεγα, έλα όμως που η μοίρα δεν μας κάνει πάντα τα χατίρια. Είχαν περάσει πέντε μέρες που πηγαίναμε στην παραλία εκείνη και ήμασταν σχεδόν πάντα εμείς, άντε και δύο τρις άλλες παρέες. Μια μέρα λοιπόν έκανε την εμφάνιση του ένας μαύρος άντρας (δυστυχώς είναι η αδυναμία μου). Ήρθε και κάθισε κάπου δέκα μέτρα μακριά από εκεί που ήμασταν. Φορούσε ένα ξεθωριασμένο τζην, ένα άσπρο πουκάμισο και κρατούσε ένα πορτοφόλι (μπανάνα). Άφησε κάτω την «μπανάνα», έστρωσε μια πολύχρωμη πετσέτα που κρατούσε στο δεξί χέρι και άρχισε να γδύνεται. Η γυναίκα μου ήταν στην θάλασσα, εγώ είχα ξαπλώσει μπρούμυτα και πίσω από τα μαύρα μου γυαλιά, απολάμβανα τον μαύρο που άρχισε να γδύνεται. Έβγαλε πρώτα το πουκάμισο του. Το στήθος του ήταν τελείως άτριχο, αλλά ήταν τόσο πολύ γυμνασμένο που θαρρείς ότι φορούσε σιδερένια πανοπλία.

Κατέβασε το τζην. Τα πόδια του ήταν σαν να ήταν άγαλμα, όλο μυς πετάγονταν, σαν να ήταν από ατσάλι. Φορούσε ένα μικρό μαγιό. Έστρεψα το βλέμμα μου στο επίμαχο σημείο. Ήταν φανταστικό! Ένα τεράστιο πράγμα κρέμονταν σαν να ήθελε να σκίσει το λίγο ύφασμα που το κρατούσε φυλακισμένο. Έπιασε την «μάνικα» και την τακτοποίησε έτσι ώστε να μη τον εμποδίζει το μαγιό. «Παναγιά μου! Να σε βάλει κάτω αυτό το απίθανο πλάσμα, να σου δώσει τα άντερα στο χέρι», σκέφτηκα.

Δεν κάθισε καθόλου, πήγε κατευθείαν στην θάλασσα. Εκείνη την ώρα βγήκε και η γυναίκα μου. «Όσο και να θέλω να κάνω αποχή, δεν μου είναι εύκολο όταν βλέπω ένα τέτοιο θεϊκό κορμί και μάλιστα μαύρο», σκέφτηκα και αμέσως με την φαντασία μου έβλεπα το απίθανο εκείνο πλάσμα να κρατάει τα πόδια μου ανοιχτά και να μπαίνει βαθιά μέσα μου. Φαίνεται πως είχα καυλώσει, γιατί άκουσα την γυναίκα μου να μου λέει:

-    «Καυλίτσες; Καυλίτσες έχεις;»

«Και που να ήξερε γιατί είχα καύλες».

Μισή ώρα αργότερα είδα το θεϊκό πλάσμα να βγαίνει από το νερό. Τώρα το μαγιό είχε χαλαρώσει αρκετά, αφήνοντας ελεύθερο να διαγράφεται το τεράστιο καυλί με τα βαριά μαύρα αρχίδια του. Κοίταξα την γυναίκα μου. Είχε και αυτή καρφώσει το βλέμμα της στο σημείο εκείνο και δικαιολογημένα. «Πουτανίτσα, πολύ θα ήθελες να σε ξεσκίσει τέτοιο απίθανο πράγμα, αλλά τι κρίμα που έχεις και αντίζηλο τον άντρα σου που πολύ θα ήθελε και εκείνος να δώσει την κωλοτρυπίδα του στον παίδαρο», σκέφτηκα εκείνη την στιγμή. Ο μαύρος πέρασε αρκετά κοντά μας. Πρέπει να ήταν κάπου τριάντα χρονών (αν και με αυτούς είναι λίγο δύσκολο να προσδιορίσεις την ακριβή ηλικία τους), έσταζε νερά και γυάλιζε στον ήλιο.

Επί δυο μέρες που τον έβλεπα καύλωνα από πίσω και από εμπρός συνέχεια, αλλά δυστυχώς δεν ήμουν μόνος. Την τρίτη μέρα η γυναίκα μου (άνοιξε η τύχη μου και ίσως μαζί με την τύχη μου και επί μήνες αγάμητη τρύπα μου), βρήκε μια ξαδέρφη της, από το χωριό που ήταν εξήντα χιλιόμετρα από το μέρος που ήμασταν εμείς. Μου είπε λοιπόν ότι ήθελε να πάμε στο χωριό μαζί με την ξαδέρφη μιας και ήθελε να δει την θεία της. Της απάντησα ότι δεν θα ήθελα να πάω μαζί της και ότι θα έμενα εδώ. Έτσι συμφώνησε ότι μετά το μπάνιο, θα ακολουθούσε την ξαδέρφη της και ότι θα γυρνούσε μαζί της την επόμενη μέρα, μιας και η ξαδέρφη θα κατέβαινε και πάλι το πρωί από το χωριό για μπάνιο. Κατά τις δώδεκα η δυο ξαδέρφες έφυγαν για το χωριό, ενώ εγώ θα έμενα στην θάλασσα.

Όταν έφυγαν οι γυναίκες, το μαύρο όνειρο μου βρίσκονταν ακόμη μέσα στην θάλασσα και απολάμβανε το κολύμπι του. Κοίταξα αν με έβλεπε… δεν με έβλεπε, είχε στραμμένη την πλάτη προς την παραλία. Έτσι με γρήγορες κινήσεις κατάφερα να μεταφέρω την ομπρέλα μου και την πετσέτα μου μερικά μόλις μέτρα από εκεί όπου ήταν τα δικά του πράγματα. Ήμουν αποφασισμένος να του πιάσω κουβέντα.

Δεν χρειάστηκε να περιμένω παρά μόνο δέκα λεπτά. Τον είδα να έρχεται… έσταζε ολόκληρος. Κάθισε στην πετσέτα του. Το κεφάλι του είχε σχεδόν στεγνώσει μέχρι να έρθει (δεν είχε καθόλου μαλλί, ήταν ξυρισμένος). Παρατήρησα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Δεν ήταν καν μιγάδας, ήταν τελείως αφρικανός. Με νευρικές κινήσεις έβγαλα το πακέτο με τα τσιγάρα μου, άναψα ένα και του πρότεινα το πακέτο. Χαμογέλασε… μια σειρά από άσπρα υγιή δόντια και όλα στην σειρά έκαναν την εμφάνιση τους.

-    Ευχαριστώ πολύ! Μου είπε σε άπταιστα ελληνικά.

-    Έλληνας;

-    Όχι, αλλά έχω σπουδάσει αρχαία ελληνικά στην Αγγλία. Είμαι αρχαιολόγος. Έχω έρθει εδώ για δουλειές, είμαι άγγλος υπήκοος.

Σε μισή ώρα είχα μάθει πολλά πράγματα, μέχρι που μου είπε εκείνο που ήθελα να ακούσω πιο πολύ απ’ όλα. Μου είπε ότι ήταν ομοφυλόφιλος και μάλιστα ενεργητικός. Του εξομολογήθηκα ότι και εγώ ήμουν ομοφυλόφιλος με παθητικές προτιμήσεις, αλλά προσπαθούσα να τις καταπνίξω λόγω του γάμου μου. Με συμβούλεψε ότι δεν πρέπει να καταπνίγω τις επιθυμίες μου κλπ, κλπ.

Μείναμε στην παραλία μέχρι που ήρθε σούρουπο. Τώρα δεν βρισκόταν κανείς εκεί, μόνο εγώ και ο απίθανα όμορφος μαύρος. Κοίταξα δεξιά, κοίταξα αριστερά, όταν πια βεβαιώθηκα ότι ήμασταν τελείως μόνοι στην παραλία, άπλωσα το χέρι μου και το έχωσα με πάθος κάτω από το μαγιό του. Ήταν ήδη μισοκαυλωμένος. Με μια κίνηση κατέβασε το μαγιό του. Τρομερό, πραγματικά θεϊκό καυλί! Ήταν τεράστιο και απίθανα χοντρό. Τώρα στεκόταν όρθιο και κουνιόταν σύμφωνα με τους παλμούς της καρδιάς του. Το κρατούσα στο χέρι μου και μόλις μπορούσα να κλείσω το χέρι μου, τράβηξα το πετσάκι προς τα κάτω.

Ένα χοντρό πουτσοκέφαλο με μεγάλο «σκαλοπάτι» μου γέμιζε τα μάτια. Έσκυψα και προσπάθησα να βάλω όσο περισσότερο από το απίθανο εκείνο όργανο μέσα στο στόμα μου. Δεν κατάφερα πολλά πράγματα, αλλά με την άκρη της γλώσσας μου να μπαίνει μέσα στην μεγάλη σχισμή που στόλιζε το πουτσοκέφαλο τον έκανα να μουγκρίζει από καύλα.

Ύστερα άρχισα να του γλύφω τα βαριά και μεγάλα αρχίδια του. Μετά του έγλυψα όλο το σώμα. Με έβαλε να σταθώ στα γόνατα και άρχισε να μου γλύφει με πάθος την κωλοτρυπίδα μου. Με τρέλαινε! Ο πούτσος μου έσταζε προσπερματικά υγρά. Μετά μου κράτησε ανοιχτά τα κωλομέρια και άρχισε να ρίχνει μπόλικες ποσότητες σάλιου μέσα στην τρύπα μου, μετά έχωσε δυο τεράστια δάκτυλα μέσα μου και άρχισε να με πασαλείβει με τα σάλια του.

Με έβαλε στα ανάσκελα, μου άνοιξε τα πόδια, εγώ έπιασα τα κωλομέρια μου και τα κράτησα ανοιχτά, εκείνος μου έφερε τα γόνατα μου σχεδόν στα μάγουλα μου και ξαφνικά ένιωσα την τρύπα μου να γεμίζει με το απίθανα χοντρό πουτσοκέφαλο. Ο πόνος αλλά και η φοβερή καύλα ήταν αβάσταχτα! Άρχισε να βυθίζει το τρομερό εργαλείο του αργά-αργά μέσα μου… ήταν τόσο μεγάλη η πίεση που ένιωθα ώστε άρχισαν να μου φεύγουν κάτουρα μαζί με χύσια. Έβαλα το ένα μου χέρι στην κοιλιά μου και την πίεσα… τον αισθανόμουν ακόμα και από έξω. Άρχισα να του χαϊδεύω το γυμνασμένο του κορμί, ενώ εκείνος με ξέσκιζε ρυθμικά, μέσα έξω.

Λίγα λεπτά μετά τον άκουσα να μου ψιθυρίζει με πάθος:

-    «Και να σκεφτείς, πως όταν γεννιόσουν οι γονείς σου νόμιζαν ότι είχαν κάνει αγόρι. Που να ήξεραν ότι τους είχε βγει πουτάνα. Σου αρέσει μωρό μου ο μαύρος πούτσος μου; Ε; Πουτάνα μου σου αρέσει;», του απάντησα αμέσως:

-    «Αν μου αρέσει; Με τρελαίνει μωράκι μου! Με κάνεις γυναίκα, με τελειώνεις! Θέλω να με χύσεις στο στόμα. Έτσι μωρό μου, ξέσκισε μου τα άντερα! Δώστα μου στο χέρι! Έτσι, ναι! Έτσι…!».

Ξαφνικά τον είδα να συσπάται από καύλα. Ένιωσα το σπέρμα του να μου καίει τα άντερα. Βγήκε γρήγορα και με πόνεσε πολύ. Μόρφασα, και εκείνη την ώρα αισθάνθηκα καυτό, πηχτό και άσπρο υγρό να μου πασαλείβει την μούρη και το στόμα μου. Μάζευα υγρά και τα κατάπινα… είχαν απίθανη γεύση! Με είχε ξεσκίσει, με είχε κάνει να αισθανθώ την γυναικεία μου φύση.

Θα σας πω κάποια άλλη φορά για το τι έγινε και τις επόμενες φορές στις καλοκαιρινές μου διακοπές. Εκείνο όμως που σας λέω ήταν ότι πέρασα πάρα πολύ όμορφα! Δυστυχώς οι διακοπές τελείωσαν και θα πρέπει πάλι μάλλον να περάσω στην νηστεία μου, εκτός και αν βρεθεί κάτι καλό.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")