Ο μπήχτης και τα παιχνίδια του

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είναι η δεύτερη φορά που αποφασίζω να γράψω μια ερωτική μου ιστορία. Αυτή τη φορά διάλεξα ένα γαμήσι που μου έχει μείνει αξέχαστο.

Ένα απόγευμα που δεν είχα τι να κάνω μπήκα στο internet σε ένα chat για gay. Μίλησα με αρκετά άτομα ώσπου κάποια στιγμή μου άνοιξε πριβέ παράθυρο κάποιος με το όνομα ψευδώνυμο m****. O τύπος ήταν 42 χρονών και αφού είπαμε ονόματα και χαρακτηριστικά σώματος και τα λοιπά, ξεκίνησε να μου λέει τι του αρέσει στο σεξ.

Ήταν πολύ πρόστυχος και αυτά που έλεγε με καύλωναν υπερβολικά. Μέσα στα πολλά που έλεγε κάποια στιγμή μου είπε ότι η μεγαλύτερη φαντασίωση που είχε, ήταν να βρει έναν παθητικό που να του αρέσει το γερό άνοιγμα της τρύπας του με διάφορα παιχνίδια. Όταν τον ρώτησα τι παιχνίδια μου είπε ότι μιλάει για τάπες, πλαστικά καυλιά, μπάλες, και άλλα διάφορα.

Στην ιδέα ότι κάποιος ασχολείται με την τρύπα μου με διάφορα παιχνίδια εγώ καύλωσα περισσότερο. Τελείως αυθόρμητα λοιπόν του είπα ότι μάλλον εγώ είμαι αυτό που ψάχνει... εκείνος τότε με ρώτησε αν είμαι σίγουρος γιατί δεν έχει χρόνο για χάσιμο. Εγώ του είπα ότι είμαι σίγουρος και τότε κανονίσαμε να βρεθούμε το ίδιο βράδυ στο σπίτι μου.

Όταν άνοιξα την πόρτα και τον είδα μου άρεσε πάρα πολύ. Κρατούσε στο χέρι του μια τσάντα από αυτές που έχουν οι δικηγόροι και μάλιστα φαινόταν πολύ φουσκωμένη. Τον ρώτησα τι περιέχει αυτή η τσάντα και μου είπε ότι περιέχει διάφορα ωραία παιχνίδια, αλλά ότι εγώ θα τα βλέπω αφού πρώτα τα έχει δοκιμάσει η τρύπα μου.

Αμέσως καύλωσα από αυτή την απάντηση και άρχισα να του χαϊδεύω το καυλί. Στην συνέχεια του ξεκούμπωσα το παντελόνι και τον πήρα στο στόμα. Αυτός κρατώντας μου το κεφάλι μου έλεγε διάφορα…

-    Πάρτον όλο μωρή πουστάρα!!! Σήμερα θα φας καλά...! Θα σε κάνω εγώ να μην μπορείς να κάτσεις!

Και άλλα διάφορα τέτοια, τα οποία ομολογώ ότι με καύλωναν περισσότερο. Κάποια στιγμή με βάζει στα τέσσερα και μου λέει:

-    Ήρθε η ώρα να εκπληρώσω την φαντασίωση μου. κατάλαβα πόσο πολύ πούστρα είσαι από αυτά που μου έλεγες στο internet. Τώρα θέλω να δω τις αντοχές της τρύπας σου. Μην φοβάσαι… κάθε τι που θα παίρνει η σούφρα σου, μετά θα το βλέπεις. Θα ξεκινήσω από τα μικρότερα και εύχομαι να τα πάρεις όλα μέχρι και το μεγαλύτερο από τα παιχνίδια μου.

Όντως έτσι κι έγινε. Στην αρχή μου έβαλε μια μικρή τάπα σιγά-σιγά την οποία στην συνέχεια άρχισε να την βγάζει και να την βάζει πάλι μέσα μου με γρήγορο ρυθμό. Κάποια στιγμή μου λέει:

-    Κοίτα τι πήρε η τρύπα σου πουστράκι μου!

Δείχνοντας μου την τάπα. Στην συνέχεια μου έβαλε μια μεγαλύτερη τάπα με τον ίδιο τρόπο και πάλι καταλήγοντας να μου την δείξει. Μου έβαλε συνολικά 6 τάπες. Κάθε φορά που μου έχωνε κάτι σε μεγαλύτερο μέγεθος γινόταν όλο και πιο πρόστυχος και με έβριζε. Εγώ ήμουν πολύ καυλωμένος και το παιχνίδι της τρύπας μου παρόλο που με πόναγε… το ευχαριστιόμουν.

-    Τι πούστρα είσαι εσύ! Τι ξέκωλο που είσαι!!! Αυτό ακριβώς που έψαχνα!

Εγώ σε ότι μου έλεγε συμφωνούσα.

-    Τώρα ξεκωλιάρη μου θα αρχίσεις να παίρνεις τα μεγάλα. Τώρα θα σου κάνω την τρύπα όπως δεν την έχεις ξαναδεί!

-    Ναι καύλα μου. Του έλεγα εγώ.

Άρχισε λοιπόν να μου χώνει dildo σε διάφορα μεγέθη. Ομολογώ ότι πονούσα υπερβολικά αλλά δεν του έλεγα να σταματήσει. Σαν να ήθελα να μάθω και εγώ τα όρια μου εκείνο το βράδυ. Φυσικά κάθε τι που μου έχωνε, στην συνέχεια το έβλεπα.

-    Τώρα θα πάρεις κάτι το οποίο θα σε πονέσει πολύ. Λίγοι το έχουν πάρει. Μου λέει.

-    Βάλτο μου σκίστη μου! Του είπα.

Τότε άρχισε να μου χώνει κάτι το οποίο δεν έβλεπα αλλά μπορούσα να καταλάβω ότι ήταν μεγάλο και ότι δεν ήταν σαν τα γνωστά dildo που ήξερα. Άρχισα να πονάω πολύ. Φώναζα από τον πόνο αλλά αυτός δεν σταματούσε να μου το βάζει.

-    Μην φωνάζεις!

Μου έλεγε και μου έδωσε να δαγκώσω μια πετσέτα. Εγώ και με την πετσέτα μαζί ούρλιαζα και άρχισα να τραβιέμαι. Τότε αυτός μου είπε:

-    Δεν θα πας πουθενά ξεκωλιάρη! Μου είπες ότι θα εκπληρώσεις τις φαντασιώσεις μου και θα το κάνεις. Και κοίτα να χαλαρώσεις γιατί μετά από αυτό σε περιμένει και το μεγαλύτερο από τα παιχνίδια που έχω, που δεν το έχει πάρει κανείς μέχρι τώρα. Αλλά κάτι μου λέει ότι εσύ θα το πάρεις….

Και συνέχιζε να μου σπρώχνει το dildo. Κάποια στιγμή μου λέει:

Πάρε μια βαθιά ανάσα και χαλάρωσε. Τότε, την ώρα που έπαιρνα βαθιά ανάσα, ο τύπος σπρώχνει με δύναμη το dildo και μου λέει με ευχαρίστηση:

-    Επιτέλους το πήρες καριόλη και αυτό!

Εγώ είχα κοκαλώσει από τον πόνο. Έτρεχαν δάκρυα από τα μάτια μου… αισθανόμουν τόσο πόνο που ποτέ δεν είχα νιώσει.

-    Σου άρεσε πούστρα μου;

Και με μια κίνηση βγάζει αυτό που είχε μέσα μου και το πετάει μπροστά μου.

-    Κοίτα πόσο άνοιξε η σούφρα σου! Μου λέει. Είχες ξαναπάρει ποτέ κάτι τέτοιο καριόλη;

Εγώ τα είχα χάσει με αυτό που έβλεπα! Ήταν ένα πλαστικό χέρι πολύ χοντρό και μακρύ.

-    Όχι… του είπα με δάκρυα από τον πόνο.

-    Τώρα πρέπει να φας και το μεγαλύτερο.

Τότε αμέσως τραβήχτηκα και τον παρακάλεσα να σταματήσουμε εκεί.

-    Δεν μπορώ άλλο… πονάω πολύ.

Μου έπιασε το κεφάλι και μου το έβαλε στον πούτσο του.

-    Γλύψε καριόλη και σταμάτα τα κλάματα. Μπορεί να πονάς αλλά αντέχεις. Που θα βρω εγώ τέτοιο ξεκωλιάρη σαν εσένα άλλη φορά; Εσύ είσαι γεννημένος για να ξεσκίζεσαι. Γλύφε τον πούτσο μου και πάρ’ το είδηση ότι δεν τελειώσαμε ακόμα…

Του έπαιρνα πίπα και συγχρόνως έκλαιγα....

-    Οκ τότε. Δεν θα συνεχίσουμε για σήμερα, μόνο αν μου υποσχεθείς ότι θα τα ξαναπούμε και ότι θα πάρεις και το μεγαλύτερο από τα παιχνίδια που έχω. Πρόσεξε όμως πουστάρα ξεσκισμένη... να θυμάσαι ότι ξέρω που μένεις και δεν πρόκειται να σε χάσω. Μην υποσχεθείς ψέματα μόνο και μόνο για να σταματήσουμε τώρα γιατί αλίμονο σου!

-    Στο υπόσχομαι. Τώρα που ξέρω τι με περιμένει, την επόμενη φορά θα είμαι προετοιμασμένος…

-    Οκ. Φυσικά μην περιμένεις ότι θα φύγω από εδώ χωρίς να χύσω. Αυτό δεν θα το γλιτώσεις. Θέλω να σου χύσω το στόμα και να τα καταπιείς όλα.

-    Οκ σκίστη μου. Τάισε με...

Άρχισα να του γλύφω τον πούτσο και να τον ρουφάω. Συγχρόνως έπαιζα τον δικό μου... κάποια στιγμή μου λέει:

-    Σε χύνω ξεκωλιάρη μου! Πιες τα όλα!!!

Τότε εγώ τα πήρα όλα μέσα με μεγάλη ευχαρίστηση και άρχισα και εγώ να χύνω την ώρα που κατάπινα το ψωλόχυμα του.

Από τότε δεν τον έχω ξαναδεί όμως τον θυμάμαι και σκέφτομαι την ημέρα που θα τον ξανασυναντήσω... και φυσικά έχω την απορία για το παιχνίδι που δεν πήρα εκείνο το βράδυ. Πόσο μεγάλο θα μπορούσε να είναι και σε τι σχήμα;

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")