Πήδημα στην παραλία

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας είμαι ο Σάκης από Βόλο και έχω πολλές καύλες γιατί είμαι μεγάλη πουστρίτσα. Τις προάλλες πήγα σε μια ερημική παραλία έξω από το Βόλο όπου συχνάζουν άντρες και κάνουν γυμνισμό αλλά στην ουσία λαχταρούν να πηδήξουν κωλαράκια.

Κατέβηκα με επιφύλαξη προς μια σπηλιά και τότε από πίσω μου κατάλαβα ότι ερχόταν ένας ψηλός άντρας με μουστάκι γύρω στα 40. Τότε άρχισα να κατεβαίνω κουνώντας τα οπίσθιά μου σαν να του έλεγα: έλα να με γαμήσεις. Χώθηκα μέσα στη σπηλιά και κατέβασα γρήγορα το παντελόνι μου και στήθηκα με τον κώλο έξω στην είσοδο της σπηλιάς. Όταν έφτασε εκείνος κοντά μου, μου είπε:

-    "Σε κατάλαβα παλιοπούτανο και μου σηκώθηκε η ψωλή!"

-    "Να τη δω…"

Του είπα και του έκανα νόημα να μπει παραμέσα γιατί ένας που έκανε μπάνιο μας έπαιρνε μάτι. Ο άντρας χώθηκε μέσα με ένα σάλτο κι άρχισε να τρίβει τον πούτσο του πάνω στο ξαναμμένο μου κωλαράκι. Τον έπιασα από το λαιμό και τον προκάλεσα να με φιλήσει. Όταν φιλάς άντρακλα με μουστάκι είναι σκέτη καύλα.

Ο άντρας με διέταξε να του κατεβάσω το παντελόνι. Μου είπε πως θέλει να είμαι υπάκουος κι εγώ δε φέρνω αντίρρηση σε ψωλαράδες. Μια ωραία ψωλή πάλλονταν μπρος στη μούρη μου και με προκάλεσε να του την πάρω στο στόμα. Είμαι άσσος στο τσιμπούκι κι αμέσως έχωσα το σηκωμένο καυλί του βαθιά στο διψασμένο λαρύγγι μου. Η γλώσσα μου διέγραφε κυκλικές κινήσεις γύρω από τον κορμό του πούτσου του ενώ με το άλλο μου χέρι χαϊδολόγαγα τα πρησμένα του αρχίδια.

-    "Είσαι μεγάλη πουστρού!"

Έσκουξε ο άντρας και έβγαλε ένα βαθύ βογγητό ικανοποίηση.

-    "Θέλω να σε γαμήσω παλιόπουστα!" μου φώναξε σε λίγο πριν χύσει.

Υπάκουσα ξανά κι αφού έβγαλα το καυλί του από το υγρό στόμα μου του στήθηκα στα τέσσερα σαν σκύλα ανοίγοντας με τα δάχτυλά μου την κωλότρυπά μου προσφέροντας του ένα μοναδικό θέαμα.

-    "Τι πάτος είναι αυτός!!!"

Μουρμούρισε ο άντρας κι έφτυσε μέσα στην τρύπα μου για να μου τον γαμήσει. Με απαλές κινήσεις πίεσε το πουτσοκέφαλό του στη σούφρα μου κι εγώ αναστέναξα από καύλα. Σε λίγο το καυλί του ένιωθα να μου σπάει τους ιστούς του κώλου μου και να προχωράει ως το στομάχι μου. Τα αρχίδια του χτυπούσαν πάνω στα κωλομέρια μου κι εμένα τα μάτια μου είχαν πεταχτεί έξω από το γαμήσι.

Αργά και σταθερά με γάμαγε, σαν μάστορας που ήταν, όταν τον παρακάλεσα να με ξεσκίσει κι εκείνος πήρε να ανεβάζει τους ρυθμού του. Ένιωθα να μην έχω κώλο πια, να καίει να φουντώνει αλλά την πούτσα του την ήθελα πολύ βαθιά μου να με ρημάξει. Παράλληλα ο γαμιάς έσκυψε από πάνω μου και μου φίλαγε την πλάτη.

-    "Είσαι μεγάλη αδέρφω μωρή!"

Μου πέταξε καθώς με μια βίαιη κίνηση που έκανε να πονέσω πολύ τράβηξε την πουτσάρα του από τα βάθη του κώλου μου κι ήρθε πάνω από τη φάτσα μου.

-    "Θα σε χύσω παλιόπουστα! Πιες τα!", με διέταξε και δε σήκωνε αντίρρηση.

Άνοιξα το στόμα μου και περίμενα σαν σκυλάκι να με ποτίσει. Πηχτά ζεστά φλόκια τινάχτηκαν μέσα στο στόμα μου. Πήρα να τα καταπίνω λαίμαργα κι ένιωθα να κατεβαίνουν σαν βάλσαμο στην γαμημένη κοιλιά μου. Έπειτα τον σκούπισα με τη γλώσσα μου τραβώντας μέσα μου και τις τελευταίες σταγόνες.

Δώσαμε ένα βαθύ γλωσσόφιλο κι είπαμε ευχαριστώ για την απίθανη εμπειρία. Εγώ όμως θέλησα να τη μοιραστώ μαζί σας..
Φιλιά στα καυλιά σας
Σάκης

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")