Για πρώτη φορά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Μπαίνω στον πειρασμό με όσα διαβάζω εδώ να σας πω την δική μου ιστορία, που έγινε πριν πολλά χρόνια στην εφηβεία μου.
Μεγάλωσα σε πόλη της επαρχίας, πάντα κολλητός μου ήταν ο Γιώργος δυο χρόνια μεγαλύτερος.

Μαζί κάναμε διάφορες φαντασιώσεις και πολλές φορές παίζαμε τα πουλιά μας και βρίσκαμε έτσι εκτόνωση στις σεξουαλικές επιθυμίες μας.... που γκόμενα τότε!!!
Ποτέ δεν τον είχα δει ερωτικά, ούτε πέρασε απ' το μυαλό μου ποτέ η σκέψη για μεταξύ μας επαφή.

Ήταν κατακαλόκαιρο Αυγουστιάτικη νύχτα, οι γονείς του έλλειπαν στο χωριό του, και μου πρότεινε να κοιμηθούμε σπίτι του για παρέα. Καλή ήταν η ιδέα. Ήμασταν στο δωμάτιό του, και ξεφυλλίζαμε πορνό περιοδικά που είχε προμηθευτεί από φίλους μας. Το μάτι μας ήταν αχόρταγο να βλέπει γυμνό. Τα καυλιά μας ήταν σηκωμένα για ώρες. Δεν πήγε στο μυαλό μας τι θα ακολουθούσε εκείνο το βράδυ.

Ο Γιώργος από τις καύλες του, έβγαλε το σορτς να είναι πιο άνετος, ενώ η ζέστη μας υποχρέωνε να είμαστε γυμνοί από την μέση και πάνω. Όταν λοιπόν εκείνος έμεινε με το εσώρουχό του, διακρίνονταν έντονα το καυλί του υπέρ καυλωμένο, δεν μπορούσα να μην το κοιτάξω αν και ήμουν κάπως κομπλαρισμένος.

-    Ρε μαλάκα, του λέω, τι πούτσος είναι αυτός;;;

-    Σου αρέσει; Μου λέει.

Εμένα μου είχε κάνει εντύπωση το μέγεθος, γιατί ήταν αρκετά μεγαλύτερος από τον δικό μου, αφού ήταν και μεγαλύτερος στην ηλικία.

-    Βγάλε και συ το σορτς να είσαι πιο άνετα.. μου είπε.

Έτσι έκανα και μείναμε με τα εσώρουχα να κοιτάζουμε τα περιοδικά και να φαντασιώνουμε διάφορα σκηνικά μεταξύ μας και η καύλα όλο και να μεγαλώνει.

-    Μαλάκα, μου λέει θα τον παίξω να χύσω... έλα άντε να το κάνουμε μαζί... ξεκίνα...

Και με μιας κατεβάζει το σλιπ και αρχίζει να τον παίζει.

Ακολούθησα και γω το ίδιο, όμως μέσα στην ζεστή βραδιά έβλεπα τον φίλο μου να μαλακίζεται και αισθανόμουν μεγαλύτερη ηδονή... εκείνος το πρόσεξε και μου λέει:

-    Θέλεις να σε βοηθήσω να χύσεις; Ας το κάνουμε κάπως διαφορετικά απόψε.. είσαι;

-    Δηλαδή; Του λέω.

-    Να, θα σου τον παίξω εγώ μέχρι να χύσεις και μετά εσύ θα παίξεις τον δικό μου... και μην νομίζεις ρε μαλάκα δεν είμαι πουστράκι....

Αυτό βέβαια το ήξερα.
Πριν του απαντήσω αν συμφωνώ, εκείνος ήδη είχε απλώσει το χέρι του και μου χάιδευε τον πούτσο μου... εγώ τα ‘χασα αλλά και μου άρεσε ταυτόχρονα. Μούδιασε το κορμί μου! Για λίγο δίστασα αλλά εκείνος μου έδωσε θάρρος.

Άρχισα να απολαμβάνω αυτό που μου συνέβαινε και ξάπλωσα πίσω στο κρεβάτι του, εκείνος ήρθε πιο κοντά μου, έπιασε καλύτερα τον πούτσο μου στα χέρια του και τον έπαιζε απαλά, ενώ με ανάγκαζε να δώσω όρκο ότι δεν θα το μαρτυρήσω στους φίλους μας...
Μου τον έπαιζε αργά και βασανιστικά, και όλο και του έβαζε σάλιο φτύνοντας από ψηλά. Γύρισε προς το μέρος μου με τέτοιον τρόπο και πήρε το χέρι μου προσπαθώντας να το βάλει στον πούτσο του, προσπάθησα να αντισταθώ.. αλλά μου λέει:

-    Τι φοβάσαι ρε μαλάκα; Αφού και γω σου τον παίζω.

Πρώτη φορά μου συνέβη τέτοια ηδονή ο πούτσος του ήταν τόσο σκληρός και υγρός, ενώ προσπαθούσα να πιστέψω ότι αυτό που γινόταν ήταν αλήθεια.

-    Κάτσε τώρα, μου λέει, να σε τρελάνω....

Έσκυψε και άρχισε να φυλάει τον πούτσο μου δειλά-δειλά, η καύλα μου ήταν απίστευτη, άρχισε να βάζει τον πούτσο μου στο στόμα του και όπως τον είχα λεπτούλη και λίγο μικρό, έφτανε μέχρι τ' αρχίδια μου.... τον έβγαζε και τον ξανάπαιρνε συνέχεια και συνέχεια, οπότε μου είπε σε λίγο -και συ θα μου κάνεις το ίδιο μετά να είμαστε πάτσι, δεν μπορούσα παρά να συμφωνήσω αν και μου άρεσε κάπως σαν ιδέα.

Τον έπαιρνε τόσο όμορφα και άρχισα να βλέπω το κορμί του σαν γυναικείο, αφού δεν υπήρξε και ιδιαίτερα τριχωτός.

Σιγά-σιγά με έξυπνο τρόπο ανέβηκε πάνω μου και αντάμωσε τα καυλιά μας και τα σύγκρινε, το δικό του μεγαλύτερο με διαφορά, ανεβασμένος εκεί πήρε τον πούτσο μου στα χέρια του τον σάλιωσε καλά και προσπάθησε έτσι όπως ήταν από πάνω να χαϊδέψει μ' αυτόν την τρύπα του. Ήταν μαγικό αυτό που γινόταν! Ανασηκωνόταν και προσπαθούσε να βάλει τον πούτσο μου στην άκρη της κωλοτρυπίδας του, πίεζε λιγάκι να μπει, αλλά μόνος του σηκωνόταν ίσως από πόνο. Και πάλι έκανε προσπάθεια να τον βάλει, οπότε σε λίγο είχε μπει μόνο το κεφάλι μέσα του και αυτός έδειχνε να το απολαμβάνει.

Το ίδιο προσπαθούσα και γω αλλά ήμουν πιο ντροπαλός. Έκανε μια προσπάθεια να τον βάλει πιο βαθιά μέσα του βοηθώντας και γω με την στάση μου να μπει πιο μέσα, όμως πόνεσε και τραβήχτηκε.

Όπως ήταν πάνω μου, πλησίασε προς το πρόσωπό μου και χωρίς να καταλάβω τι έγινε ο πούτσος του ήταν εμπρός στα χείλη μου απειλητικός και εκείνος τον οδηγούσε σ\' αυτά με απαλές κινήσεις.

-    Φίλησέ τον....

Μου είπε και έτσι άνοιξα το στόμα μου και τον πήρα, ήταν υγρός και σκληρός με μεγάλο κεφάλι και με απαλές κινήσεις μου γαμούσε το στόμα, άρχισα πια να συμβιβάζομαι με το σκηνικό που διαμορφώθηκε, χαλάρωσα και άρχισα να το απολαμβάνω, προσπαθούσε να μου τον βάλει μέχρι το λαρύγγι αλλά φυσικά ήταν αδύνατο και μου γαμούσε τα χείλη μου ασταμάτητα.

Με μια κίνηση, με γύρισε μπρούμυτα ζητώντας να χαλαρώσω και να προσπαθήσουμε να μου τον βάλει πίσω.. δεν είχα σθένος να αντισταθώ... τουλάχιστον μέχρι εκείνη την στιγμή ότι γινόταν μου άρεσε αφάνταστα.

Ήμουν πια μπρούμυτα και κείνος πίσω μου σάλιωνε τον πούτσο του και ετοιμαζόταν να μπει μέσα μου.
Ένιωσα τον πουτσοκέφαλο να ακουμπά στην τρύπα μου, ενώ εγώ είχα πάρει τέτοια στάση ανασηκώνοντας λίγο τους γοφούς να διευκολύνω την κατάσταση.

Στην πρώτη προσπάθεια ήταν πολύ δύσκολα, χωρίς καν να μπει μέσα μου, πονούσα πολύ από την πίεση που μου ασκούσε στην τρύπα μου. Έβαλε σάλιο στο δάχτυλό του και μου χάιδευε την τρύπα ώστε να χαλαρώσει και πάλι και πάλι, δεν κατάφερνε να μπει, πονούσα πολύ και τραβιόμουν να του φύγω.
Ανασηκώθηκε και μου είπε:

-    Περίμενε και θα δεις!  

Πήγε στην κουζίνα και επέστρεψε με το Βιτάμ... εντάξει του είπα κατάλαβα ανασηκώθηκα στα τέσσερα και ένοιωσα στον κώλο μου να βάζει μπόλικο Βιτάμ, τον είδα που έβαζε και στον πούτσο του μέχρι την ρίζα.

Τον ακούμπησε πάλι στην τρύπα μου, ενώ εγώ τον βοηθούσα με την στάση μου, πολύ προσεκτικά άρχισε να σπρώχνει, πονούσα έκανα υπομονή και κάποια στιγμή ένοιωσα τον κώλο μου να ανοίγει και να κάνει ο πούτσος του την πρώτη εισβολή, τραβήχτηκα από πόνο, ήταν υπομονετικός, τον έβγαλε και τον ξανάβαλε πάλι, σιγά σιγά άρχισα να συνηθίζω, ενώ είχε μπει μόνο το κεφάλι του.

Με κράτησε έτσι για λίγο με μία ελαφριά πίεση, τον έβγαλε πάλι και αφού άλειψε με μπόλικο Βιτάμ τον κώλο μου έσπρωξε πάλι σιγά-σιγά και άρχισε να εισχωρεί καλύτερα. Το παιδικό μου κωλαράκι ήταν τεντωμένο στα όρια να σκιστεί, πονούσα αρκετά γιατί ήδη ο πούτσος του είχε μπει τουλάχιστον ο μισός μέσα μου, όπως ήμουν στα τέσσερα ξάπλωσα γιατί δεν άντεχα άλλο έτσι ένοιωσα το βάρος του πάνω μου και άρχισε με αργές κινήσεις να με γαμάει, ίσως ήταν η πιο άβολη στιγμή για μένα όταν άρχισε να με γαμάει κανονικά, όταν μπαινόβγαινε στον κώλο μου με ρυθμό πονούσα πολύ, δεν είχα δύναμη να αντισταθώ γιατί άλλο τόσο μου άρεσε.

Προσπαθούσα μα μην βογκάω αλλά ήταν δύσκολο, ο Γιώργος μπαινόβγαινε πιο ρυθμικά και όλο και πιο βαθιά μέσα μου, ένοιωθα τα αρχίδια του να ακουμπούν τον κώλο μου, κάποιες στιγμές τον έβγαζε εντελώς και πάλι απ την αρχή τον έβαζε πάλι.

Δεν ξέρω πόση ώρα με γαμούσε έτσι, κάποια στιγμή είχα χάσει τον έλεγχο τον παρακαλούσα πλέον να τελειώνει, καταλάβαινα τον πούτσο του βαθιά στον κώλο μου να γίνεται ακόμα πιο σκληρός, η ανάσα του πιο βαριά, άρχισε να επιταχύνει τις κινήσεις του, όταν ένοιωσα στον κώλο μου να χύνονται ποτάμια και να καρφώνεται πιο βαθιά μέσα μου, ο Γιώργος άφηνε το σπέρμα του στον κώλο μου, τραβήχτηκε σιγά-σιγά προς τα έξω, μαζί του βγήκε αρκετό χύσιμο και μπόλικο Βιτάμ, ο κώλος μου ήταν ανοιχτός καταλάβαινα ότι δεν έκλεινε από το γαμήσι, ήθελα να χύσω και γω, γύρισα ανάσκελα ο Γιώργος μου χάιδευε απαλά τον κώλο μου με το ένα χέρι βάζοντας απαλά δαχτυλάκι και με το άλλο μου τον έπαιζε και ούτε σε μισό λεπτό τελείωσα με τρεις τέσσερις σταγόνες σπέρμα... λόγω ηλικίας.
Εκείνο το βράδυ το κάναμε πάλι, τον γάμησα και γω όσο τα κατάφερα, και εκείνος πάλι με τον ίδιο τρόπο... χύναμε και ξαναχύναμε... πολύ όμορφη νύχτα.

Με τον Γιώργο είμαστε φίλοι ακόμα...

Το κάναμε τότε εκείνο τον καιρό αρκετές φορές, αλληλογαμιόμασταν μέχρι που βγάλαμε τα πρώτα γκομενάκια.
Πάντα θυμάμαι εκείνη την πρώτη βραδιά....

Πιστεύω ότι πολλοί έχουν ζήσει κάτι παρόμοιο, τους άρεσε αλλά δεν το ομολογούν...

Γεια σας.
(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")