Ανάποδα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ο Μιχάλης μου χαμογέλασε χθες το βράδυ κοιτώντας με να γαργαλάω την κοιλιά του Λουκά και να του τσιμπάω τα μάγουλα. Το χαμόγελό έκανε το πρόσωπό του ν’ αστράφτει. Τον κοίταξα στα μάτια και αμέσως κατάλαβα τις σκέψεις αγάπης που είχε στο μυαλό του… δεν ήξερα όμως με ποιο τρόπο θα τις έβγαζε προς τα έξω. Ήμουν περίεργος.

-    «Τι σκέφτεσαι;», τον ρώτησα.

Μου χαμογέλασε, μ’ ένα νέο, δροσερό χαμόγελο και μου απάντησε:

-    «…μόνο καλά πράγματα…»

Σηκώθηκε από τον καναπέ και με μια μεγάλη δρασκελιά ήρθε από πίσω μου. Έσκυψε και με φίλησε στο κεφάλι. Έκλεισα τα μάτια του Λουκά γιατί δεν είναι σε θέση να καταλαβαίνει ότι πρέπει να απομακρύνεται διακριτικά όταν ο μπαμπάς και ο μπαμπάς θέλουν να ερωτοτροπήσουν. Γρήγορα όμως το μετάνιωσα. Τον άφησα να ξαπλώσει στο κρεβατάκι του και πήρα τον Μιχάλη από το χέρι με σκοπό να τον οδηγήσω στην κρεβατοκάμαρα.

Όταν φτάσαμε, μου ζήτησε να ξαπλώσω στο κρεβάτι και στη συνέχεια αναρριχήθηκε πάνω μου σπρώχνοντας το κορμί μου με το δικό του. Η γλώσσα του, τα χείλια του και τα δόντια του επισήμαναν τους λοβούς των αυτιών μου και τον λαιμό μου. Επικεντρώθηκε στον λαιμό μου. Τα χέρια του περιπλανήθηκαν στο στήθος μου κάτω από το ύφασμα του πουκάμισού μου.

Κάθισε πάνω μου. Ακούμπησε τον κώλο του στα μπούτια μου και με τράβηξε προς το μέρος του. Μου έβγαλε το πουκάμισο κι έπειτα έβγαλε μόνος του την μπλούζα που φορούσε. Την κράτησε στο χέρι και την ανέμισε σαν σημαία προτού την πετάξει στην απέναντι γωνία του κρεβατιού. Φύσηξα τρυφερά την ανάσα μου στο στομάχι του. Απλώνοντας τα χέρια μου, άνοιξα το φερμουάρ του παντελονιού του και τράβηξα τον πούτσο του έξω. Προτού προλάβω να τον πιάσω, τον έπιασε αυτός.

Είναι πολύ ερωτικό για μένα να τον κοιτώ να τραβάει μαλακία τον πούτσο του… εκεί, μπροστά μου. Έβγαλα την γλώσσα μου έξω και ξεκίνησα να γλύφω την βάλανό του καθώς η κίνηση του χεριού του έκανε τον πούτσο του να τραντάζεται. Πολύ σύντομα τα χείλια μου άρχισαν να τυλίγουν τον πούτσο του, κυρίως, όταν πήρε το χέρι του μακριά. Κατάλαβα ότι είχε έρθει η κατάλληλη στιγμή για το στόμα μου να φιλοξενήσει τον πούτσο του.

Σηκώθηκε, κατέβασε το σλιπ του και με άφησε να τον δω ολόγυμνο. Μου έκανε πρόταση να αλλάξουμε θέσεις. Μόνο γι’ αυτή τη φορά μου πρότεινε να δοκιμάσουμε κάτι νέο. Έτσι όπως ήμουν ξαπλωμένος ανάσκελα, άφησα το κεφάλι μου να κρέμεται στο κενό… να μην ακουμπάει στο κρεβάτι. Κάθισε πάνω στο πρόσωπό μου και με μια κίνηση κατάφερα να κερδίσω τον πούτσο του φέρνοντάς τον στο στόμα μου. Τον έχω πάρει στο στόμα μου χιλιάδες φορές, αλλά μόνο αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή μου φάνηκε τόσο καυτός!

Στη στάση αυτή ήταν πολύ πιο εύκολο να τον χώσει βαθιά στο στόμα μου και να τον φέρει στο πίσω μέρος του λαιμού μου. Τα αρχίδια του, κρεμασμένα σωστά, βρισκόταν στο επίπεδο των ματιών μου. Κάθε φορά που έχωνε τον πούτσο του μέσα μου, τα αρχίδια του συγκρούονταν με τα βλέφαρά μου. Πρόσεχα τη κίνηση των μυών των μπουτιών του. Πρόσεχα τη κίνηση του πούτσου του μέσα-έξω στο στόμα μου. Σήκωσα τα χέρια μου, χάιδεψα τον κώλο του και τα κράτησα πάνω του, ενθαρρύνοντας τις ωθήσεις του.

Το μάκρος και το πάχος του πούτσου του με φίμωσε, τόσο σκληρά που σταμάτησα να αναπνέω από το στόμα. Προσπαθούσα να τα καταφέρω εισπνέοντας και εκπνέοντας από τη μύτη. Το στόμα μου είχε γεμίσει από ένα παχύ παλτό σάλιου και από τα υγρά του.

Όσο περισσότερο αναστέναζα, άλλο τόσο πιο βαθιά έχωνε τον πούτσο του. Ενώ εγώ του έπαιρνα πίπα, αυτός μου έβγαζε το μπόξερ για να φανεί η διαφορά μεγέθους του πούτσου μου με τον δικό του. Μου τον χάιδεψε στοργικά, χωρίς όμως να αντιδράσω. Αισθάνθηκα απίστευτα ερωτικά, αλλά αυτό που ήθελα ήταν ο πούτσος του. ένα μανιακό γαμήσι από τον πούτσο του και τίποτα άλλο.

Πρόσεξα τα αρχίδια του που ταλαντεύονταν πέρα-δώθε και τη βάση του πούτσου του να ακουμπά στα μαξιλάρια των χειλιών μου. Τα αρχίδια του ήταν τόσο προκλητικά. Έβγαλε τον πούτσο του από μέσα μου και στη θέση του τοποθέτησε, για λίγο, τα αρχίδια του. ένα-ένα. Χωρίς δεύτερη σκέψη ξεκίνησα να τα γλείφω και να τα ρουφάω. Το μυαλό μου όμως ήταν καρφωμένο στον πούτσο του. Έβγαλε τα αρχίδια του και έχωσε πάλι τον πούτσο του μέσα στο στόμα μου. Άρχισε να με γαμάει από το στόμα… σκληρά.

Αυτός ο περίεργος τρόπος ένωσης του μαζί μου έκανε το αίμα μου να ορμήσει στον εγκέφαλό μου με αποτέλεσμα να αισθανθώ περισσότερο ερωτικά από κάθε άλλη στιγμή. Το κορμί μου αναπήδησε τη στιγμή που μου έχωσε σκληρά τον πούτσο του. Οι αναστεναγμοί του κλιμακωτά συναντήθηκαν με τους δικούς μου έως ότου ο πούτσος του εξερράγη βαθιά μέσα μου.

Όταν τράβηξε τον πούτσο του έξω, τότε συνειδητοποίησα τι είχε συμβεί. Αμέσως σηκώθηκα για να μη ξεχάσω να γράψω έστω και κάτι. Το στόμα μου ήταν ζεστό από τα χύσια του.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")