Αυτοϊκανοποίηση (2ο Μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είναι κάποιες στιγμές που είμαι πραγματικά πάρα πολύ κουρασμένος και δεν μπορώ με τίποτα να κοιμηθώ, δεν κλείνουν τα μάτια μου με τίποτα. Τότε είναι η κατάλληλη στιγμή να «παίξω» λίγο με τον εαυτό μου. Τρίβομαι στο κρεβάτι, βγάζω το εσώρουχό μου και ξεκινώ να τραβάω μαλακία στον πούτσο μου.

Εννοείται πως είμαι ήδη καυλωμένος γιατί θα σκέφτομαι το μωρό μου ή θα ανασύρω από το μυαλό μου εικόνες από γαμήσια που άξιζαν να τις κρατήσω μέσα μου. Και να μην είμαι καυλωμένος, αν παίξω λίγο τον πούτσο μου για πέντε λεπτά, άντε το πολύ για δέκα, μεγαλώνει, σκληραίνει και με βάζει σε πειρασμό να τραβήξω μια καλή μαλακία.

Αυτό το συναίσθημα να είσαι ευτυχισμένος έχοντας στην παλάμη σου έναν πούτσο που μεγαλώνει, μεγαλώνει και σκληραίνει μόνο ένας άνδρας μπορεί να το καταλάβει, ένας άνδρας οποιασδήποτε σεξουαλικής προτίμησης.

Αφήνω τα δάχτυλά μου να αγγίξουν ελαφριά τις φλέβες του πούτσου μου που διογκώνονται από την πίεση του αίματος και μετά ασχολούμαι με τα αρχίδια μου. Α! Δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει, η σχέση μου με το ξυράφι είναι η χειρότερη που θα μπορούσε να υπάρχει. Το μόνο πράγμα που κάνω είναι να περιποιούμαι τις τρίχες των αρχιδιών μου. Οι τριχούλες τους με ερεθίζουν σε κάθε άγγιγμα που κάνω ή μου κάνουν. Έτσι όπως μαζεύονται με βοηθούν να έχω καλύτερη επαφή με το περίνεό μου.

Αυτό το σημείο είναι σκληρό σαν βράχος όπως και ο πούτσος μου και μ’ αρέσει να χαϊδεύομαι. Είναι πολύ ωραία τ’ αρχίδια μου σήμερα, η ζέστη τα κάνει να κρέμονται αλλά ταυτόχρονα είναι σκληρά, μετατοπίζονται λεπτό το λεπτό από το συνηθισμένο τους μέρος.

Με το δεξί μου χέρι ξεκινώ να τραβώ μαλακία στον πούτσο μου, το χέρι μου ανεβοκατεβαίνει από την βάση του μέχρι το κεφάλι του, έχει σκληρύνει σε καταπληκτικό βαθμό και το διαπιστώνω με τον εξής τρόπο.

Ενώ τραβώ μαλακία, τον αφήνω, τον πιέζω προς την κοιλιά μου κι αυτός αμέσως επανέρχεται στητός και καμαρωτός, στη φυσική του θέση. Επαναλαμβάνω την ίδια κίνηση, είναι τόσο καυλωμένος που με πονάει. Μου αρέσει αυτός ο πόνος, πάντοτε μου άρεσε να ταλαιπωρώ τον πούτσο μου.

Θυμάμαι γύρω στα δώδεκα – δεκατρία μου που ξεκίνησα να μαλακίζομαι επαγγελματικά, τραβούσα με τόση δύναμη τον πούτσο μου που τον γέμιζα με μελανώματα, έσπαζαν οι μικρές φλέβες από την υπερβολική πίεση. Τώρα αυτό που θέλω είναι να γλύψω τον πούτσο μου, την προηγούμενη φορά που το είχα επιχειρήσει τα κατάφερα εν μέρει, αλλά ο πόνος στη μέση κράτησε περισσότερες από δυο ημέρες.

Πρέπει να βρω άλλο τρόπο για να ικανοποιηθώ… Σκέφτομαι πως ο πούτσος μου βρίσκεται στο στόμα του μωρού μου, καυλώνω, μια σταγόνα σπέρματος εμφανίζεται στην σχισμή του πούτσου μου, βάζω το δάχτυλο, το ρουφώ με μανία, ξέρω πως σήμερα θα χύσω πάρα πολύ.

Αγγίζω ελαφρά το κεφάλι του πούτσου μου, είναι υγρό και γυαλιστερό από το σπέρμα, είναι πολύ ευαίσθητο, κι άλλη σταγόνα σπέρματος ξεπροβάλλει, την αφήνω, περιμένω τα πολλά χύσια ώστε να τα συγκεντρώσω στην παλάμη μου για να τα πιω.

Η ιδέα του να γλύψω τον πούτσο μου δεν μου φεύγει τόσο εύκολα. Προσπαθώ να σπρώξω το κεφάλι μου όσο το δυνατό πιο κοντά στον πούτσο μου, δεν είμαι αρκετά εύκαμπτος, απορώ πως τα κατάφερα την προηγούμενη φορά.

Ξαπλώνω στο κρεβάτι βάζοντας τα πόδια μου στον τοίχο. Η θέση αυτή με βοηθά γιατί ο πούτσος μου βρίσκεται σε ευθεία θέση με το στόμα μου, επομένως αν βγάλω τη γλώσσα μου μπορώ να γλύψω την άκρη του κεφαλιού του πούτσου μου.

Γλύφω την σταγόνα του σπέρματός μου είναι γλυκό, η γλώσσα μου κολλάει, προσπαθώ για κάτι καλύτερο, ξαναβγάζω τη γλώσσα μου γύρω από το κεφάλι του πούτσου μου, δοκιμάζω την γεύση του, είναι αλμυρή, αναμιγνύεται με την γλυκιά γεύση του σπέρματός μου.

Κατεβάζω τα πόδια, τα αισθάνομαι σαν κούτσουρα, πιάνω τον πούτσο μου με το αριστερό χέρι, τον στριφογυρίζω σαν δείκτη ρολογιού, τα χύσια του πέφτουν ολόγυρά μου. Ο πούτσος μου πονάει, δεν μπορώ ούτε να τον πιάσω, τη υπέροχη που είναι η καύλα.

Πιάνω ξανά τα αρχίδια μου, νοιώθω να ηλεκτρίζομαι, δεν υπάρχει άλλο σπέρμα μέσα μου, έχω στεγνώσει…
(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")