Αυτοϊκανοποίηση (1ο Μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Μωράκι μου ξέρω πως σε κουράζω με τα συνεχή τηλεφωνήματά μου, αλλά δεν αντέχω να μην ακούω την γοητευτική σου φωνή. Πως είσαι; Κούραση ε; Εγώ όπως σου είπα δεν πήγα καθόλου στην δουλειά.

Δεν με ενδιαφέρει πως τα έβγαλαν πέρα, κάθονται όλη μέρα και το ξύνουν οι γαμημένοι και περιμένουν να τα κάνω όλα εγώ με τις γνωριμίες μου. Τι κάνεις; Έφαγες; Τίποτα, δεν είχα όρεξη. Βγήκα για καφέ, με κέρασαν και ένα κουλούρι. Μη γελάς. Πες μου τι κάνεις, έλα.

Εγώ είμαι ξαπλωμένος στο κρεβάτι μας, σε σκεφτόμουν έντονα και ξέρεις πως όταν σε σκέφτομαι καυλώνω, ναι, μη κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις, σου το έχω εξηγήσει. Όχι, πες μου εσύ τι θα έκανες; Φυσικά και είμαι γυμνός, είμαι γυμνός, καυλωμένος και σε σκέφτομαι. Δεν μπορώ να σε βγάλω από το μυαλό μου, πίστεψέ με. Τι άλλο να κάνω;

Έλα βρε μωρό, αφού ξέρεις πως όταν ξαπλώνω είμαι γυμνός, ναι, δεν με βλέπουν... καλά αστειεύεσαι; Ναι, ναι, μα είσαι σοβαρός; Εδώ τον παίζω μέσα από τα ρούχα... τώρα που είμαι γυμνός θα τον αφήσω; Ναι, είναι σαν να τραβάω μαλακία.

Όχι, όχι, κάνεις λάθος. Δεν είναι ότι δεν ξέρω με τι να απασχολήσω τα χέρια μου. Μπορώ και να καπνίσω. Ε; Μεγαλύτερη μαλακία το κάπνισμα; Λάθος! Καλά, καλά, συμφωνώ. Να τον παίξω κανονικά σαν να τραβώ μαλακία; ΟΚ! Εσύ τι θα κάνεις; Έχετε επισκέψεις; Πρόσεξε να μην σου σηκωθεί. Χα, χα. Άκου.

Μ’ ακούς μωράκι μου; Φέρνω το αριστερό μου δάχτυλο στο στόμα, σε σκέφτομαι, ο πούτσος μου είναι σαν από πέτρα. Αγγίζω τις θηλές μου. τι; Από μακριά; Να τις αγγίξεις εσύ; Μωράκι μου δεν θα με αφήσεις να χύσω αν με διακόπτεις, ναι. με διακόπτεις και δεν μπορώ να συγκεντρωθώ. Τραβιέμαι τόση ώρα άδικα. Άκου.

Ξέρω πως εσύ θα χρησιμοποιούσες καλύτερα τα δάχτυλά σου και την γλώσσα σου. Έλα εδώ. Όχι; Άσε με να κάνω την δουλειά μου. Θα το κλείσω. Μη γελάς. Λοιπόν, έχω το δάχτυλό μου στο στόμα και το γλύφω, με το άλλο χέρι χαϊδεύω τον πούτσο μου, τα αρχίδια μου, το κεφάλι του πούτσου μου, χώνω το δάκτυλο στην ουρήθρα μου.

Ναι, είμαι υγρός. Φυσικά και έχω Bluetooth. Μα, καλά ο Τιραμόλα είμαι; Λοιπόν, δεν ξέρω τι έχεις πάθει σήμερα, όχι. Φυσικά και θέλω να είσαι κεφάτος, αλλά εγώ κάθομαι σαν τον μαλάκα, μαλακίζομαι, κάνω μια γαμημένη προσπάθεια να μαλακιστώ και να σε κάνω να καυλώσεις και μου το χαλάς.

Λοιπόν, κλείνω τα μάτια. ΣΚΑΣΕ, δεν βλέπω ποτέ επαναλήψεις σίριαλ. και τι; Το έβλεπα παλιά. Ας γαμηθεί και ο Παπακαλιάτης, δεν με ενδιαφέρει. Θα με προσέξεις. ε; Άκου, τα μάτια μου είναι κλειστά, η παλάμη μου τυλίγει τον πούτσο μου, τον πιέζω.

Του κάνω μαλάξεις, μπαινοβγαίνει στην παλάμη μου, με το άλλο χέρι τρίβω το πουτσοκέφαλο.. Ακούς; Τον παίζεις κι εσύ; Ωραία. να κάνουμε διαγωνισμό ποιος θα χύσει περισσότερο; Και που θα ξέρω;

ΟΚ. MMS. Λες να τα κοιτάει κανείς;. Καλά. καλά. έτσι όπως κάνεις ούτε εσύ θα χύσεις ούτε εγώ. Ναι, να είσαι σίγουρος. Ορίστε, σ’ εμένα βγήκε υγρό στην ουρήθρα. Να το γλύψω; Καύλωσες; Ζηλεύεις; Ζηλεύει το μωρό μου; Έλα τώρα να με γαμήσεις, ναι. τώρα. Φυσικά. ξέρεις πόσο σκληρός είναι;

Τον παίζω, τον παίζω δυνατά. όχι, δεν λυγίζει. πέτρα, πέτρα σου λέω. όπως όταν με πιπώνεις μωρό μου. Ναι, μη γελάς, αν τολμήσεις και φύγεις θα τραβάω μαλακία από το πρωί μέχρι το βράδυ. Έλα, σοβαρεύσου. Πες μου για τον δικό σου.

Πελώριος; Τα έχεις βγάλει; Από το φερμουάρ; Πρόσεξε τα ατυχήματα! Μισή δουλειά κάνεις μωρό μου. Ναι. Το έγλυψα. δεν σου λέω. ναι λαχταριστό. Περίμενε, δεν μπορώ να σου το περιγράψω αυτό. Δεν καταλαβαίνεις από τον τρόπο που σου μιλώ;. Ναι. Τα πόδια στον τοίχο, για να στηρίζομαι. Περίμενε, χύνω. Ναίίίίίίίίίίίί. Στο στήθος μου. Να το ανακατέψω με τις τρίχες;

Θες φωτογραφία; ΟΚ. Και στο στόμα μου. τι καυλιάρης είμαι!!! Φυσικά, βρε μωρό, αφού είχα τα πόδια ψηλά. Θέλεις να γλύψεις. Έχυσες εσύ; Ναι. Γλύψε εσύ τα δικά σου κι εγώ τα δικά μου. Ε; Ε; Ωραία; Όχι. φυσικά και δεν αισθάνομαι καθόλου βρώμικος. Χύσια είναι. Γιατί; Όταν τα καταπίνεις είναι καλά. Εμένα μου αρέσει. και τα δικά μου. είσαι χαζός; Εννοείται τα δικά σου.

Περίμενε. τώρα που χύνω ακόμη. Θα σου αρέσει. Βάζω και στοίχημα αν θέλεις. Ναι, περιμένεις;. ΟΚ. Είναι πολύ πρόστυχη. Σβήσε την αν θέλεις.. Ναι, δωράκι. Περίμενε να καθαρίσω τα χέρια μου και σου την στέλνω. ΟΚ;

Σε σκέφτομαι. σ’ αγαπώ. εσύ; Γιατί αλλάζεις θέμα όταν σου ζητώ να μου πεις αν μ’ αγαπάς; Όχι. Πες το! ΟΚ. Είσαι γλύκας. Να το ξέρεις πως έχυσα άδικα μόνος μου. Θα ήθελα να ήσουν κι εσύ. Το Σάββατο;

Όταν την λάβεις, στείλε απάντηση. ΟΚ; Σ’ αγαπώ. Πολύ, πολύ. Φιλιά!

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")