Απόψε, είσαι δικός μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Δεν κρατήθηκα, δεν μπορούσα να περιμένω μέχρι το Σάββατο. Δεν τα κατάφερα. Δεν είμαι τόσο δυνατός… Του τηλεφώνησα, του είπα πως πρέπει να συναντηθούμε οπωσδήποτε. Ήθελε κι αυτός, αλλά δεν μπορούσε να έρθει.

Πήγα εγώ. Οι γονείς του κοιμόταν τον ύπνο του δικαίου, μπήκα από το παράθυρο. Τι άλλο θα κάνω σ’ αυτή την ηλικία; Με κράτησε στην αγκαλιά του, σφικτά, το στήθος του ιδρωμένο. Ήθελα να μιλήσω, μου κρατούσε το στόμα κλειστό. Δεν έπρεπε να ακούσουν τίποτα οι γονείς του.

Ξαπλώνουμε στο κρεβάτι, είναι η πρώτη φορά που ξαπλώνω στο κρεβάτι του, για να πω την αλήθεια είναι η πρώτη φορά που πηγαίνω στο σπίτι του. Όλα είναι υπέροχα, μόνο που δεν μπορώ να μιλήσω, ψιθυρίζω στο αυτί του και καταλαβαίνω πως είναι ιδιαίτερα νευρικός.

Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα, δεν ήθελα ν’ ασχοληθώ μ’ αυτό το θέμα, το μόνο που ήθελα αυτή τη στιγμή ήταν ένα άγριο γαμήσι. Τώρα πόσο άγριο θα ήταν με τους γονείς του στο διπλανό δωμάτιο να κοιμούνται, αυτό είναι άλλη ιστορία. Με φίλησε αισθησιακά στο μέτωπο, και στα μάτια, αυτό με τα μάτια μου τα έκανε πρώτη φορά, δεν με είχε ξαναφιλήσει ποτέ εκεί, μου άρεσε πολύ.

Θα το πω ξανά.

Το μωρό μου έχει φοβερό ταλέντο στο να χρησιμοποιεί το στόμα του για να με καυλώνει. Τα χείλια του αγγίζουν τα δικά μου, φιλιόμασταν παθιασμένα. Τα χέρια του περιπλανήθηκαν στο σώμα μου, κάτω από το πουκάμισό μου. Το ξεκούμπωσε και με φιλούσε στο στήθος. Μου το έβγαλε με μια κίνηση, γελώ, θέλει να γίνονται όλα τόσα γρήγορα, με φιλά ξανά, βγάζει το παντελόνι του, φιλιόμαστε με πάθος, αισθάνομαι πρησμένα τα χείλια μου.

Του κατεβάζω το μποξεράκι, η καλύτερη στιγμή μου… Είχα επιθυμήσει την εικόνα του τεράστιου, χοντρού πούτσου του, είμαι ικανοποιημένος, άξιζε που ήρθα. Κοιταζόμαστε στα μάτια, το πρόσωπό του ιδρωμένο, είναι φοβερά αγχωμένος, με παρακάλεσε να του πάρω πίπα.

Ανταποκρίθηκα πρόθυμα, τον έβαλα στο στόμα μου, με την γλώσσα μου πιπίλιζα το κεφάλι του πούτσου του, έτριβα τα αρχίδια του, προσπαθούσα να θυμηθώ ένα κόλπο που είδα σε μια πορνοταινία, δεν μπορούσα, τον έσφιγγα με τα χείλια μου, μπαινόβγαινε μέσα μου, ήταν τεράστιος, ένας τεράστιος σκληρός πούτσος.

Τραβιέται…

Με ρίχνει στο κρεβάτι μπρούμυτα, πέφτει από πάνω μου, χαϊδεύει το κεφάλι μου, φιλάει την πλάτη μου, αγγίζει τον κώλο μου, χώνει το σαλιωμένο δάχτυλό του. Θέλω να φωνάζω, δεν μπορώ να κρατηθώ, τραβώ μαλακία στον πούτσο μου, με βλέπει, με γυρνάει ανάσκελα, μου τραβάει το χέρι, κοιταζόμαστε, γελάω, σκύβει, γλύφει τον πούτσο μου, τον πιάνει με τα χέρια του, ξεκινά να τον παίζει…

Δεν μπορώ, θέλω να φωνάξω. Το καταλαβαίνει, μου κλείνει το στόμα με το χέρι του, με το άλλο μου τραβάει μαλακία, χύνω στο χέρι του, στο στομάχι μου, σκύβει, γλύφει τα χύσια μου, τεντώνομαι, αναστενάζω, το χέρι του με εμποδίζει να αναπνεύσω κανονικά, καυλώνω περισσότερο, ξαναχύνω, τον πετυχαίνω στο μέτωπο, με φιλάει, κοιταζόμαστε, τα χύσια μου είναι ανακατεμένα με τον ιδρώτα στο προσωπό του, απλώνω το χέρι μου, τον σκουπίζω, χαμογελώ, χαμογελά…

-    «Όλα εντάξει;» των ρωτώ.

Πέφτει επάνω μου, στριφογυρίζουμε στο κρεβάτι… είναι μικρό, πέφτουμε κάτω, μένουμε ακίνητοι… Η μητέρα του τον φωνάζει, δεν απαντά, η καρδιά μου σταματά, σηκώνεται, στο πάτωμα εγώ, βγάζει το κεφάλι του από την πόρτα και της λέει πως έπεσε ένα βιβλίο.

Δεν ξέρω αν τον πίστεψε, κοιτώ κάτω από το κρεβάτι, βλέπω ένα κρυμμένο τεύχος Playboy. Τι το θέλει το μωρό μου το Playboy; Με ζώνουν τα φίδια… Επιστρέφει, με σηκώνει… το μυαλό μου στο Playboy, αισθάνομαι τον πούτσο του… Γυρνάω, τον βλέπω να βάζει βιαστικά ένα προφυλακτικό στον πούτσο του. Σπάνια χρησιμοποιούμε προφυλακτικό…

Με σπρώχνει στον τοίχο, βάζει τα χέρια του από πίσω μου, με ανοίγει, χώνει τον πούτσο του βιαστικά, με πονά…

-    «Το θέλεις πιο βαθιά;», με ρωτά.

Ακούω τις ανάσες του, με πιέζει στον τοίχο. Του λέω πως θέλω όλο τον πούτσο του μέσα μου… πονάω, αναστενάζω. Μπαινοβγαίνει στον κώλο μου, τραβιέται, χτυπά τα κωλομέρια μου με τον πούτσο του, τα γόνατά μου τρέμουν. Γυρνώ το βλέμμα μου προς το παράθυρο, βλέπω τ’ αστέρια, αισθάνομαι την αναπνοή του στην πλάτη μου.

Δεν κρατιέμαι, φωνάζω, φέρνει το χέρι του στο στόμα μου, του γλύφω τα δάχτυλα, χύνει, αισθάνομαι μια υγρασία στον κώλο μου, καταλαβαίνω πως χύνει αλλά το προφυλακτικό δεν επιτρέπει να χύσει μέσα μου.

Ξαπλώνει ανάσκελα στο κρεβάτι, ο πούτσος του τυλιγμένος στο προφυλακτικό κρέμεται ανάμεσα στα πόδια του, πέφτω επάνω του.

-    «Σ’ αγαπώ» ψιθύρισα.

-    «Κι εγώ, σ’ αγαπώ» απάντησε.

Είναι η πρώτη φορά που μου το λέει…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")