Η καύλα ήρθε από απέναντι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Το όνομα μου είναι Σπύρος είμαι 35 χρόνων παντρεμένος πολύ καλός από εμφάνιση 1.82 85 κιλά γεροδεμένος μελαχρινός.
Να πω για μένα ότι είμαι ένα άτομο που συνέχεια είναι σε αναζήτηση σεξουαλικών εμπειριών κάτι που δεν είναι πάντα εύκολο για ένα παντρεμένο.

Η τελευταία ιδέα που μου είχε καρφωθεί ήταν να βρεθώ σε σεξουαλικές περιπτύξεις με έναν άνδρα αν και δεν ήξερα πως θα ήθελα να είναι αυτό. Η αλήθεια είναι πως δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου στα τέσσερα να με γαμάει κάποιος αλλά ούτε και το αντίθετο. Η ιδέα όμως του αμοιβαίου αυνανισμού, της παρακολούθησης πορνό ταινιών, τα χαϊδέματα και η ταυτόχρονη εκσπερμάτιση, ήταν μέσα στις φαντασιώσεις μου.

Στο απέναντι γραφείο από το δικό μου συχνά έβλεπα έναν άντρα γύρω στα 50 αρκετά γοητευτικό , προσεγμένο. Συχνά και οι δυο τύχαινε να καπνίζουμε στα παράθυρα μας και έτσι μετά από κάποιες φορές αρχίσαμε να γνέφουμε το κεφάλι μας και άτυπα να χαιρετιόμαστε.

Ένα βράδυ έτυχε δουλειά και κάθισα μέχρι αργά στο γραφείο. Πρέπει να ήταν γύρω στις 9 όταν αποφάσισα να κάνω διάλειμμα για τσιγάρο και άνοιξα το παράθυρο. ήταν και εκείνος απέναντι κάνοντας το τσιγάρο του.

Χαιρετηθήκαμε η αλήθεια είναι σχετικά πιο εγκάρδια από άλλες φορές, αλλά το ερμήνευσα ως την κατανόηση δυο ανθρώπων που δουλεύουν ως αργά.

-    Δουλειά ε; Του είπα σχετικά δυνατά ώστε να με ακούσει.

-    Άστα να πάνε…! Μου απάντησε.

Έφυγε από το παράθυρο και τον είδα να γράφει κάτι και ενώ ετοιμαζόμουν να πετάξω το τσιγάρο μου και να επιστρέψω στην δουλειά, τον είδα να σηκώνει ένα χαρτί που είχε γράψει με μεγάλους αριθμούς ένα τηλέφωνο και με το ελεύθερο χέρι του μου έκανε νόημα να του τηλεφωνήσω.

Σχημάτισα χωρίς να το πολυσκεφτώ τον αριθμό και απάντησε μια ωραία και τραχιά φωνή.

Συστηθήκαμε, με λένε τάδε κτλ είπαμε λίγο για την δουλειά μας και κάποια στιγμή μου πρότεινε να πάω στο γραφείο του αφού ούτως η άλλως ήταν πια αρκετά αργά και ήμασταν και οι δυο πολύ κουρασμένοι για να συνεχίσουμε.

Πραγματικά δέχτηκα και 10 λεπτά αργότερα ήμασταν στο γραφείο του. Πρέπει να είχε διευθυντική θέση γιατί είχε δικό του γραφείο με ένα μικρό δερμάτινο καναπέ.

-    Να βάλω ένα ποτάκι; Με ρώτησε. Και βγάλε το σακάκι σου και την γραβάτα σου να είσαι πιο άνετα.

Ξεκινήσαμε να πίνουμε τα ποτάκια μας. Μου είπε ότι ήταν 52 χρόνων. Ήταν αρκετά γοητευτικός με γκριζαρισμένα μαλλιά, γεροδεμένος αρκετά, με λίγα παραπάνω κιλά αλλά αρκετά σφιχτό κορμί όπως διαπίστωσα αργότερα.
Παντρεμένος και αυτός με δυο παιδιά.
Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από την μονοτονία της σεξουαλικής ζωής των παντρεμένων και μου είπε ότι είχε πολλά στο μυαλό του… σκέψεις σεξουαλικές που τον τυραννάνε και τον κάνουν να φτιάχνεται.

-    Δηλαδή; Τον ρώτησα;

-    Έλα να δεις. Μου είπε και άνοιξε τον υπολογιστή του.

Άρχισε να προβάλει μια ταινία πορνό με έναν που έγλυφε μια γκόμενα ενώ ένας άλλος του έγλυφε τα αρχίδια και τον πούτσο.

-    Αν σοκάρεσαι το κλείνω. Μου είπε.

-    Καθόλου! Του απάντησα. Συνέχισε…

Ήμουν όρθιος δίπλα του και εκείνος καθισμένος. Η ταινία συνεχίστηκε με τους δυο άντρες να κάνουν 69 και την γυναίκα να γλύφει τα αρχίδια μια του ενός και μια του άλλου.

Είχα καυλώσει φοβερά και ασυναίσθητα το χέρι μου είχε αρχίσει να χαϊδεύει το πούτσο μου πάνω από το παντελόνι.

-    Θες να το κάνω εγώ για σένα αυτό; Με ρώτησε.

-    Θέλω, ναι. Του απάντησα.

Καθίσαμε στον καναπέ και ξεκούμπωσε το φερμουάρ μου και έβαλε το χέρι του μέσα από το σλιπάκι μου βγάζοντας έξω το πούτσο μου. Τράβηξε πίσω το πετσάκι και άρχισε να τον μαλακίζει με αργές κινήσεις…

-    Μου αρέσει πολύ αυτό που κάνεις! Του είπα. Μην σταματάς…

-    Δεν το είχα σκοπό. Μου απάντησε. Αλλά έλα να σου κατεβάσω το παντελόνι να μπορώ να σε χαϊδεύω.

Ανασήκωσα την μέση μου και μου κατέβασε το παντελόνι μαζί με το σλιπάκι μέχρι τους αστράγαλους και με το ένα χέρι με μαλάκιζε και με το άλλο χάιδευε τα αρχίδια μου το εσωτερικό των ποδιών μου. Ο πούτσος μου είχε αρχίσει να βγάζει υγρά. Τα πήρε μα τα δάχτυλα του και τα έγλυψε και μετά μου έδωσε να τα γλύψω κι εγώ.
Είχαν αλμυρή γεύση… πρώτη φορά δοκίμαζα.

-    Θέλω να σε μαλακίσω κι εγώ. Του είπα.

Σηκώθηκε όρθιος και του κατέβασα το παντελόνι και άρχισα να χαϊδεύω τον πούτσο του πάνω από ένα μπλε σλιπάκι που φορούσε. Είχε τριχωτά και γεροδεμένα πόδια και λίγο κοιλιά αλλά σφιχτή. Του κατέβασα και το σλιπάκι και άρχισα να μαλακίζω ένα μέτριο σε μήκος αλλά αρκετά χοντρό πούτσο και να χαϊδεύω τα αρχίδια του μεγάλα και τριχωτά.

Ξεκούμπωσε το πουκάμισο του και το έβγαλε ενώ τον χάιδευα αποκαλύπτοντας ένα σώμα αρκετά σφιχτό και τριχωτό παρά την ηλικία του και τα παραπάνω κιλά του.

-    Δοκίμασε να τον πάρεις στο στόμα σου. Μου είπε. Και θα κάνω το ίδιο για σένα.

Σηκώθηκα και γδύθηκα κι εγώ τελείως και ήρθαμε σε στάση 69 στην μοκέτα στο πάτωμα.

Με όση τέχνη είχα δει να μου το κάνουν και από τσόντες άρχισα να γλύφω το καυλί του που γέμιζε το στόμα μου και έκανε και εκείνος το ίδιο με το δικό μου. Το έκανε πολύ καλά. Του χάιδευα το κώλο και τα αρχίδια και του έβαζα κωλοδάχτυλο.

Εκείνος πιο τολμηρός είχε σαλιώσει καλά το δάχτυλο του και γαμούσε με αργές κινήσεις το κώλο μου. Όταν προσπάθησε να βάλει και δεύτερο δάχτυλο, με ένιωσε να αντιδρώ και σταμάτησε συνεχίζοντας ένα πολύ περίτεχνο οφείλω να ομολογήσω τσιμπούκωμα.

Ρούφαγα κι εγώ το καυλί του και επειδή ήξερα πόσο μου αρέσει να μου το κάνουν άρχισα να γλύφω τα αρχίδια του και να του τραβάω μαλακία. Μετά από ένα τέταρτο περίπου, μου λέει:

-    Θέλω να στον βάλω ανάμεσα στα κωλομέρια και να χύσω εκεί και το ίδιο θα κάνεις εσύ σε μένα μετά.

Συμφώνησα και ξάπλωσα ανάσκελα, ήρθε από πάνω μου και έγλυψε τις ρώγες μου τις δάγκωσε ενώ τα χέρια του χάιδευαν τα κωλομέρια μου και τα άνοιγαν. Άνοιξε καλά τα πόδια μου και τον έχωσε ανάμεσα στα κωλομέρια μου.

Απίστευτη αίσθηση να έχω ένα σκληρό λαχταριστό πούτσο ανάμεσα τους. Άρχισε να κουνιέται σαν να με γαμάει και μου είπε να σφίξω τα κωλομέρια μου. Καθώς ήταν από πάνω μου του χάιδευα το κώλο και του έλεγα πόσο με καυλώνει αυτό.
Είχε ιδρώσει και σταγόνες υπήρχαν στο δασύτριχο στήθος του. Συνέχισε να γαμάει τα κωλομέρια μου με κοφτές κινήσεις και κάποια στιγμή τον ένιωσα να σπαρταράει και έσφιξα καλά το κώλο μου.

-    Χύνω καύλα μου! Σου χύνω την κωλάρα! Μου είπε.

Ένιωσα καυτό σπέρμα να πλημμυρίζει το κώλο μου και τα μπούτια μου. Γονάτισε, το μάζεψε με τα δάχτυλα του και μου έδωσε να το δοκιμάσω. Είχε μια πηχτή αίσθηση και μια αλμύρα και μπορώ να πω ότι δεν μου ήταν απόλυτα ευχάριστο.. το κατάλαβε και δεν συνέχισε.

-    Έλα τώρα, σειρά σου. Μου είπε. Πως θες να κάτσω;

Τον έβαλα να κάτσει στο πλάι και ήρθα από πίσω του. Του άνοιξα τα τριχωτά κωλομέρια και χώθηκα μέσα τους. Πάλι αυτή η αίσθηση της απόλυτης καύλας.
Τριβόμουνα μέσα έξω του γαμούσα τα κωλομέρια εκείνος έγλυφε άπληστα το δάχτυλο μου. Του χάιδευα τον κώλο και το καυλί του και εκείνος μου έλεγε πόσο καυλιάρης είμαι και πόσο τον τρελαίνω.

-    Θέλω να σε χύσω! Του είπα κάποια στιγμή.

Έσφιξε γερά τον κώλο του εγκλωβίζοντας μέσα το καυλί μου και άρχισα να κουνιέμαι πιο γρήγορα πλημμυρίζοντας το κώλο του με καυτό ψωλόχυμα.

-    Αν δεν σε πειράζει, μου είπε, θα ήθελα να σε καθαρίσω.

Γύρισα ανάσκελα και πήρε το μισοπεσμένο πούτσο μου στο στόμα του και τον καθάρισε από τα χύσια.

Συζητήσαμε πολύ… μετά μας πήραν τα μεσάνυχτα για το θέμα αυτό και είπαμε πως σίγουρα είναι κάτι που μας καυλώνει πολύ αλλά δεν ξέρουμε κατά πόσο θέλουμε να ολοκληρώσουμε και αν μας αρέσει ο ενεργητικός ή παθητικός ρόλος.
Μέχρι να καταλήξουμε είχαμε αρκεστεί σε ότι σας περιέγραψα.

Έχουμε πει να ξαναβρεθούμε αλλά δεν έχει τύχει να κάτσουμε καμιά μέρα μέχρι αργά στο γραφείο και οι δυο. Χαιρετιόμαστε πάντως και μιλάμε συχνά στο τηλέφωνο σαν καλοί φίλοι.. Ίσως κάποια στιγμή που θα βολεύει και τους δυο το επαναλάβουμε…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")