Ρίγη ευχαρίστησης

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

«Θέλω το στόμα σου πάνω μου», μου λέει.

Οι λέξεις του με καυλώνουν, όχι επειδή πρέπει. αλλά επειδή θέλω. Το να έχω το στόμα μου πάνω του και να εστιάζει το βλέμμα του σ’ εμένα, χωρίς να είμαι εγωιστής, είναι ό, τι το καλύτερο. Χαμογελάω και τον αγκαλιάζω στοργικά. Το χέρι μου γλιστράει σαν χέλι πάνω του και πλησιάζει επικίνδυνα τη περιοχή γύρω από τον πούτσο του.

«Κι εγώ θέλω», του λέω.

Με σταματάει με μια λέξη: «Όχι…»

«Όχι;», τον ρωτάω.

Γέρνω το κεφάλι μου στο στήθος του, τον κοιτάζω από κάτω προς τα πάνω και δαγκώνω τα χείλια μου.

«Όχι;», επαναλαμβάνω την ερώτησή μου.

«Όχι.», μου λέει.

«Γιατί;», τον ρωτώ.

«Γιατί θέλω να το κάνεις επειδή το θέλεις εσύ και όχι γιατί πρέπει.», μου απαντάει.

Λειώνω τα χείλια μου μ’ ένα φιλί πάνω στο στήθος του. Βρέχω με σάλια το δέρμα του προτού πάρω στο στόμα μου μια από τις δυο του ρώγες. Κυλάει τα χέρια του στο κεφάλι μου. Τα δάχτυλά του γλιστρούν ανάμεσα στα μαλλιά μου την στιγμή ακριβώς που βυθίζω τα δόντια μου στη σάρκα γύρω από τη ρώγα του.

Χαμογελάει προσέχοντας την υγρή από τα σάλια μου ρώγα του να δροσίζεται από την ανάσα μου.

«Μήπως άλλαξες γνώμη;», τον ρωτώ.

Συνεχίζω την πορεία μου χαμηλότερα, βουρτσίζοντας τα χείλια μου στο δέρμα του και χαρίζοντας μια αίσθηση μικροσκοπικού ρίγους ευχαρίστησης στον εγκέφαλό του. Τα χείλια μου καίγονται. Σηκώνω το βλέμμα μου και τον κοιτάζω. Με κοιτάζει κι αυτός… επίμονα. Το χαμόγελο που είχε ξεκινήσει λίγα λεπτά πριν εξασθενίζει. Η καύλα παραμορφώνει το πρόσωπό του.

Ο πούτσος του συσπάται και οι δονήσεις του διαδίδονται στο δικό μου κορμί. Εγκαθιστώ τα χέρια μου στα πόδια του για να τα χωρίσω. Το βλέμμα του απομακρύνεται από τα μάτια μου και κατεβαίνει προς τον πούτσο του.

«Μωρό, σε παρακαλώ...», του λέω. «είμαι βέβαιος γι’ αυτό που θέλω να του ζητήσω».

«Τι;», με ρωτάει.

Μια ανάσα βγαίνει από τα χείλια μου χαϊδεύοντας τη βουβωνική περιοχή του. Ο πούτσος του αιωρείται ανάμεσα στα πόδια του. Σηκώνει την λεκάνη του, προσπαθώντας να φέρει τον πούτσο του πιο κοντά στο στόμα μου.

«Μπορώ να δοκιμάσω τον πούτσο σου; Να τον γλύψω λιγουλάκι;», τον ρωτώ.

Μ’ ένα γέλιο του το κορμί του δονείται.

«Μόνο αν το θέλεις πραγματικά. Να το θυμάσαι αυτό, μόνο αν το θέλεις…», μου απαντά.

Προσπαθώ να κανονίσω μια συνάντηση του στόματός μου με τον πούτσο του, αλλά η άφιξη των χεριών του στο κεφάλι μου, με σταματάει.

«Μόνο αν το θέλεις πραγματικά. Εντάξει;», μου λέει.

Κλείνω τα μάτια μου στη θέα του τεράστιου πούτσου του και τον αγγίζω με την άκρη της γλώσσας μου. Τίποτα στον κόσμο δεν είναι καλύτερο από το να έχεις έναν πούτσο στο στόμα. εξοργιστικά μεγάλο, να τον τρίβεις, να τον πειράζεις με την γλώσσας σου, πλένοντάς τον με τα σάλια σου.

Εισπνέω από τα ρουθούνια και φέρνω μέσα μου τη μυρωδιά του. Μεθάω με αποτέλεσμα να μη μπορώ να αντιδρώ. να μη μπορώ να ελέγχω τις κινήσεις μου. Δεν ξέρω καν αν είμαι υπερβολικός. Σταματώ για μια στιγμή, προσέχω τις συσπάσεις του πούτσου του και τον χώνω ξανά στο στόμα μου.

Χάνεται στην αίσθηση της στιγμής φέρνοντάς με σε θέση να μπορώ να διακρίνω τα περιστασιακά κύματα του οργασμού που τον τυλίγουν. Ρουφώ τον πούτσο του σαν απελπισμένος χωρίς να αναπνέω. Τα δάχτυλά του μπλέκονται στα μαλλιά μου.
Βγάζω τον πούτσο του από το στόμα μου. Είναι καλυμμένος από τα σάλια μου. Χαμογελάει και χαμογελώ.

«Είσαι καταπληκτικός!», μου λέει όταν καταφέρνει τελικά να μιλήσει.

Ανασηκώνω το ένα μου φρύδι.

«Ναι; Τι είναι αυτό που σε κάνει να το λες αυτό;», τον ρωτώ.

«Το στόμα σου. Έχεις μεγάλο ταλέντο στα χείλια…», μου απαντά, τραγουδιστά.

«Και να φανταστείς πως άφησα το ταλέντο μου στο άλλο δωμάτιο...», του λέω.

Με το στόμα, ακόμα, ανοικτό. Το βλέμμα του πέφτει στα χείλια μου… και προσέχει τα συναισθήματά μου. Γρήγορα, τα χείλια του έρχονται πάνω στα δικά μου χείλια. Γλιστράει τη γλώσσα του ανάμεσα στο πάνω και στο κάτω χείλος μου.
Την ρουφάω.
…και γελάει.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")