Πρωτάρηδες σε αναζητήσεις

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ήταν Παρασκευή βράδυ και μόλις είχα τελειώσει από τη δουλεία ,δεν ήθελα να γυρίσω σπίτι και έτσι αποφάσισα να πάω για ένα ποτό σε ένα μπαράκι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης που δούλευε ένας φίλος μου. Δεν είχα κάποια σχέση και έτσι πήγα μόνος ελπίζοντας να γνωρίσω κάποια κοπέλα.

Καθόμουν στο μπαρ έπινα , συζητούσα με το φίλο μου τον Πέτρο και προσπαθούσα να γνωρίσω δύο όμορφες γυναίκες που καθόντουσαν στο μπαρ λίγο ποιο πέρα από μένα, αλλά τα πράγματα δεν πήγαιναν τόσο καλά μιας και δεν έδειχναν μεγάλο ενδιαφέρον και τα παράτησα. Είχαν περάσει ήδη δύο ώρες με αρκετά ποτά και σηκώθηκα να πάω στην τουαλέτα ,γυρίζοντας στο μπαρ η θέση μου ήταν πιασμένη από ένα όμορφο νεαρό ο οποίος είχε πιάσει συζήτηση με τη μία από της δύο κοπέλες που καθόντουσαν δίπλα μου, προχώρησα προς το μέρος τους μιας και είχα εκεί τα πράγματα μου, φτάνοντας γυρνάει με κοιτάει στα μάτια και μου συστήνετε ήταν ο Χριστόφορος φίλος του Πέτρου αλλά και των κοριτσιών έτσι κατάφερα να γνωρίσω τη Λένα και τη Λυδία και οι δύο 25χρονες κουκλάρες.

Έσυρα ένα σκαμπό και κάθισα μπροστά στη Λυδία ,συζητούσαμε για αρκετή ώρα περί ανέμων και υδάτων έως ότου η συζήτηση πήγε στα προσωπικά , ούτε η Λυδία αλλά ούτε και η Λένα είχαν κάποια σχέση όσο για το Χριστόφορο ήταν συμμαθητής τους από το σχολείο, απλά καλός φίλος. Ήπιαμε αρκετά σφινάκια ακόμα που μας κερνούσε ο Πέτρος και αποφασίσαμε να πάμε οι τέσσερις μας σε γνωστό μαγαζί της Θεσσαλονίκης με ελληνική ζωντανή μουσική. Χαιρετήσαμε τον Πέτρο και ξεκινήσαμε με το αμάξι μου μιας και οι τρεις τους είχαν κατέβει στο κέντρο της πόλης με ταξί

Φτάνοντας εκεί καταφέραμε να βρούμε ένα τραπέζι μπροστά στην πίστα και αρχίσαμε να ξεφαντώνουμε αφού ήμασταν είδη έτοιμοι από τα ποτά του Πέτρου,

χορεύαμε πάνω στις καρέκλες, στο τραπέζι, στην πίστα παντού και τα λουλούδια έπεφταν βροχή . Λίγο τα ποτά λίγο η καλή μας διάθεση ήρθα αρκετά κοντά με τη Λυδία και άρχισαν τα πρώτα πειράγματα και αργότερα τα πρώτα φιλιά, δυστυχώς όμως είχε ξημερώσει το μαγαζί έκλεινε και τα κορίτσια έπρεπε να πάνε στα σπίτια τους. Αλλάξαμε τηλέφωνα με τη Λυδία και δώσαμε ραντεβού για καφέ την ίδια μέρα το μεσημέρι. Πήγα πρώτα τα κορίτσια στα σπίτια τους που έμεναν κοντά στο μαγαζί που ήμασταν και συνέχισα για το σπίτι του Χριστόφορου στην Καλαμαριά, οδηγούσα δύσκολα μετά από τόσο αλκοόλ και φτάνοντας στο σπίτι του Χριστόφορου μου πρότεινε να ανέβω να κοιμηθώ σπίτι του και να μην οδηγήσω άλλο γιατί δεν ήμουν καλά, στην αρχή αρνήθηκα γιατί ήθελα να ξυπνήσω σπίτι μου για να ετοιμαστώ για το μεσημεριανό ραντεβού μου με τη Λυδία αλλά δεν ήμουν σε θέση να οδηγήσω και έτσι δέχτηκα.

Ανεβήκαμε επάνω στο μικρό αλλά πολύ όμορφο σπίτι του, η ώρα ήταν 8:00 το πρωί ο Χριστόφορος ετοίμασε καφέ ανοίξαμε την τηλεόραση και χαζεύαμε τις πρωινές εκπομπές καθισμένοι και οι δυο στον καναπέ, του ζήτησα να μου πει τη γνώμη του για τη Λυδία αλλά η απάντηση του ήταν το μόνο που δεν περίμενα.

Μου είπε ότι εδώ και καιρό δεν τον ενδιαφέρουν οι γυναίκες, ότι τον έχουν απογοητεύσει πολλές φορές και δεν ασχολείται πλέον αλλά ούτε με άνδρα είχε τολμήσει να κάνει κάτι και ότι ήμουν ο πρώτος που κατάφερε να το πει. Άρχισε να με χαϊδεύει το πόδι καθώς είχα κοκαλώσει και προσπαθούσε να σπάσει την βουβαμάρα που είχε πέσει λέγοντας μου πως αν δεν θέλω δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και ότι και για αυτόν είναι το ίδιο δύσκολο όσο και για μένα ,δεν είπα λέξη και ο Χριστόφορος πήρε το θάρρος και άρχισε να ανεβάζει το χέρι του προς τον πούτσο μου ξεκούμπωσε και κατέβασε το παντελόνι τον πήρε στο στόμα του άρχισε να μεγαλώνει μέσα στο στόμα του και εκεί φάνηκε ότι όντως ήταν η πρώτη του φορά γιατί πολλές φορές πνιγόταν όταν προσπαθούσε να τον πάρει όλο και άλλες φορές τον γρατζουνούσε με τα δόντια του αλλά η καύλα που ένοιωθα δεν με άφηνε ούτε να κουνηθώ.

Όσο περνούσε η ώρα τα κατάφερνε όλο και καλύτερα ,άνοιξε ένα συρταράκι από δίπλα μας έβγαλε το κουτί με τα προφυλακτικά και ένα λιπαντικό πετάξαμε τα μαξιλάρια από τον καναπέ, με ξάπλωσε μου φόρεσε το προφυλακτικό και προσπάθησε να κάτσει πάνω στον πούτσο μου κοιτάζοντας με στα μάτια .

Πονούσαμε και οι δύο καθώς η τρύπα του ήταν πολύ στενή δάκρια έτρεχαν από τα μάτια του αλλά δεν σταματούσε την προσπάθεια τελικά τα κατάφερε , η αίσθηση ήταν απερίγραπτη ανέβαινε και κατέβαινε στην αρχή αργά και στη συνέχεια όλο και γρηγορότερα ,στο πρόσωπο του φαινόταν και ο πόνος αλλά και η ευχαρίστηση δεν κουραζόταν και αύξανε συνεχεία το ρυθμό του στα μάτια του συνέχιζαν να τρέχουν δάκρια αλλά χαράς ,σηκώθηκα από τον καναπέ και τον έβαλα να ξαπλώσει ανάσκελα ήθελα να βλέπω τα μάτια του σήκωσα τα πόδια του και μπήκα μέσα του συνεχίζοντας σε ξέφρενους ρυθμούς για αρκετή ώρα , με ξάπλωσε ξανά και ανέβηκε πάλι από επάνω μου είχα χαθεί δεν είχα νοιώσει έτσι άλλη φορά ώσπου σε μια στιγμή ο Χριστόφορος άρχισε να χύνει, το σπέρμα του έφτασε μέχρι το πρόσωπο μου κατέβηκε από επάνω μου και την πήρε στο στόμα με έγλειφε παντού μανιωδώς από την κορυφή της πούτσας μέχρι τη ρίζα έπαιρνε τα αρχίδια ένα ένα στο στόμα και έφτανε μέχρι την τρύπα μου ήταν κάποιος άλλος δεν είχε καμία σχέση με την αρχή ένοιωσα ένα δάχτυλο στον κώλο μου και άρχισα να χύνω μέσα στο στόμα του κύματα σπέρματος.

Ήρθε και ξάπλωσε δίπλα μου, πρότεινε να με γαμήσει αυτός αν το ήθελα γιατί αυτό που θα ένοιωθα ήταν τόσο ωραίο και δεν μπορούσα να το φανταστώ. To αρνήθηκα ευγενικά ντύθηκα και ξεκίνησα για το σπίτι μου.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")