Ο φαρμακοποιός και η ένεση

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η παρακάτω ιστορία μου συνέβη στις διακοπές μου σε νησί του Βόρειο ανατολικού αιγαίου. Είμαι 35, παντρεμένος, bi αλλά με άντρες έχω μόνο παθητική φύση. Δεν έχω κάνει ποτέ σχέση απλώς κάποιες φορές κάποιος άντρας έχει εκμεταλλευτεί μια κατάσταση για να με πηδήξει. Όπως και έγινε στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Είχα γδάρει το πόδι μου και έπρεπε να κάνω ένεση αντί τετανική. Eπρεπε να βρω το φαρμακείο που ήταν ανοικτό. Μετά από κάποιο ψάξιμο το βρήκα στην χώρα σε κάποιο στενό. Φορούσα σορτσάκι και μακό. Ο φαρμακοποιός ήταν πάνω κάτω σαράντα πέντε, γκριζομάλλης και είχε και έναν βοηθό μέσα στο μαγαζί κάπως μικρότερο. Του εξήγησα τι ήθελα, κοίταξε το πόδι μου και μου ζήτησε να τον ακολουθήσω για να μου κάνει την ένεση. Είπε στον βοηθό «πάω κάτω για την ένεση, εάν θες κάτι τηλεφώνα»

Κατεβήκαμε κάτι σκαλιά σε ένα δωματιάκι σαν αποθήκη με ένα ντιβάνι. έκλεισε την πόρτα. «Ξάπλωσε μπρούμυτα, μου είπε, και κατέβασε το σορτσάκι.

«Όλο» ρώτησα - δεν είχα ξανά κάνει ένεση και δεν ήξερα την διαδικασία.

Μάλλον το κατάλαβε αυτός και μου απαντάει «ναι βέβαια»

Κατέβασα το σορτς μου και ξάπλωσα μπρούμυτα στο ντιβάνι. Είχα καυλώσει που ήμουν με τον κώλο εκτεθειμένο μπροστά σε έναν ντυμένο άγνωστο. Είναι από τα πράγματα που με καυλώνουν αφάνταστα. Κοίταξε τον κώλο μου και μου είπε «ωραίο μαύρισμα έχεις κάνεις γυμνός μπάνιο» Ναι του απάντησα, κάπως αμήχανα - μου αρέσει πολύ. Είχε βγάλει την ένεση από το ψυγείο και την έτριβε στα χέρια του να την φέρει σε θερμοκρασία πιο κατάλληλη. Ήρθε και κάθισε στο ντιβάνι δίπλα μου και μου έδωσε το μπουκαλάκι. Κράτησε το λίγο να ζεσταθεί. Πήρε με ένα μπουκαλάκι με οινόπνευμα (νομίζω) και έβαλε σε μπαμπάκι , . Τότε με το ένα χέρι κρατούσε το ένα κωλομαγουλο και με το άλλο χέρι άρχισε να μου τρίβει το άλλο κωλομαγουλο με το μπαμπάκι. Σίγουρα δεν ήταν φυσιολογική κίνηση, αλλά μου άρεσε πολύ. Με τον τρόπο αυτό μου άνοιγε και έκλεινε τον κώλο μου. Και σίγουρα έβλεπε και την τρύπα μου. Δεν είπε τίποτα ούτε αντέδρασα ίσα ίσα που μου άρεσε πολύ.

αυτός κατάλαβε ότι είχε το πάνω χέρι. Πήρε την ένεση και με γρήγορη διαδικασία, ένιωσα το τσίμπημα στα κωλομέρια. Και μετά κι άλλο τρίψιμο με μπαμπάκι. «Θες να σου βάλω και λίγο λαδάκι για να μην πρηστεί» με ρώτησε. Εδώ κατάλαβα ότι εάν δεν ήθελα να μου κάνει τίποτα έπρεπε να σηκωθώ να φύγω. Δεν μπόρεσα όμως « εντάξει» του είπα. Και με αυτό, σηκώνετε, κλειδώνει την πόρτα, και βάζει ιατρικά γάντια. Κάθετε πάνω στα πόδια μου στο ντιβάνι . Δεν μπορούσα να κουνήσω. έβαλε λάδι στα χέρια του, και άρχισε να μου τρίβει τα κώλο μάγουλα. Ένιωθα τα δάκτυλα του να μου ανοίγουν τον κώλο, και να περιεργάζεται την τρυπά μου. Με το λάδι και το γάντι , δεν βρήκε αντίσταση το δάκτυλο του και εύκολα το έμπηξε μέσα μου. Βόγκηξα και αναστέναξα.

Με τέτοιο κώλο ήμουνα σίγουρος ότι θα τον έπαιρνες. είπε και συνέχισε το δάκτυλο μέσα έξω και να το στριφογυρίζει. «Αυτήν την κωλαρα πρέπει να στην γαμάνε, για να νιώθεις και συ καλά είπε. συνέχιζε . . . είναι κρίμα να μην γαμιέται αυτός ο κώλος. Εγώ μόνο βογκούσα, καθώς μπαινόβγαζε το δάκτυλο του μέσα μου. Το δεύτερο και τρίτο δάκτυλο ήρθαν σχεδόν μαζί. Από την έκπληξη γύρισα και τον κοίταξα, αλλά δεν μπορούσα να κουνήσω γιατί καθόταν πάνω στα ποδιά μου. Είδα μόνο ότι είχε βγάλει την ψωλή του, η οποία ήταν μακριά, με μεγάλο κεφάλι. «τώρα θα σου κάνω μια ψωλο-ενεσουλα, και θα είσαι εντάξει» έβγαλε τα δάκτυλα από μέσα μου και έβαλε καπότα. Οδήγησε την ψωλή του στην κώλο χαράδρα μου μέχρι να βρει στόχο. Και άρχισε να σπρώχνει. Με το ένα χέρι μου έσπρωχνε την πλάτη στο στρώμα, καθόταν και πάνω στα πόδια μου, και δεν μπορούσα να κουνήσω. έσπρωχνε την ψωλή του μέσα μου. Και πόναγε καθώς έμπαινε γιατί το κεφάλι ήταν μεγάλο.

Μου έσκασε και δυο χαστούκια στον κώλο και συνέχισε να σπρώχνει την ψωλή του μέσα στο κώλο. Με το που πέρασε το κεφάλι μέσα - το υπόλοιπα μπήκε εύκολα. Η τρύπα μου πονούσε αρκετά, αλλά αυτός άρχισε αμέσως να μου πηδάει τον κώλο.

Μιλούσε συνέχεια. Αυτός είναι κώλος τι κωλαρα τι σου κάνω στην κωλαρα σου κρίμα είναι να μην γαμιέται αυτός ο κώλος πρέπει να γαμιέσαι συχνά για να αισθάνεσαι καλά. Και όλη την ώρα μέσα έξω, χαστούκια στο κώλο και πήδημα. Βογκούσα και αναστέναζα, και συνέχιζε αυτός. Σαν πουτάνα κάνεις - σου αρέσει να σου γαμάνε των κώλο, ε κωλαρα μου. Θα στην χύσω πρέπει να στον γαμάνε τον κώλο σου συχνά αφού σου αρέσει να βρίσκεις ψωλή για τον κώλο σου .. Έτσι έχυσε μέσα στον κώλο μου τραβήχτηκε, σκουπίστηκε και σήκωσε το φερμουάρ του. Δεν είχε καν κατεβεί το παντελόνι του. Μου σκάει άλλο ένα χαστούκι στον κώλο, ξεκλειδώνει και ανεβαίνει πάνω.

Ντύθηκα, ανέβηκα και γω πλήρωσα για την ένεση και έφυγα. Καθώς έφευγα κοίταξα προς τον βοηθό του, ο οποίος μου έκλεισε το μάτι.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")