Οι πρώτες εξερευνήσεις

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Μεγάλωσα σε ένα χωριό της Άρτας. Η καθημερινή παρέα ήταν οι συμμαθητές και τα γειτονόπουλα του χωριού, όμως πιο πολύ ήμουν δεμένος φιλικά με τον Γιώργο, συνομήλικος και πολύ γλυκό αγόρι.

Ο Γιώργος όταν ήμασταν παιδιά είχε εκδηλώσει μία τάση παράξενη και γενικά είχε συμπεριφορά με θηλυπρέπεια, όμως αν και κάναμε καθημερινά παρέα, δεν συνέβη ποτέ τίποτα μεταξύ μας, εκτός που συχνά στη παιδική μας ηλικία παίζαμε μαζί καμιά μαλακία.
Είχαμε φτάσει κοντά στα 19 και γυρίζαμε από την πόλη στα σπίτια μας με το αυτοκίνητο του πατέρα του Γιώργου, ένα κλειστό τρανσπόρτερ, Σάββατο βράδυ.

Σταματήσαμε σε μια ερημιά στις αρχές ενός δάσους για να απολαύσουμε την φύση (ήταν άνοιξη), Μέσα στο αυτοκίνητο μιλούσαμε για γυναίκες καπνίζαμε και ακούγαμε μουσική, το μυαλό μας δεν έφευγε από το γαμήσι και όλη η συζήτηση εκεί γυρόφερνε. Κάποια στιγμή μου λέει ο Γιώργος, \" ρε συ έχω κάτι καύλες, σε πειράζει να βγάλω τον πούτσο μου έξω? θέλω να τον παίξω " αν και κόμπλαρα λίγο δεν το αρνήθηκα γιατί το κάναμε και άλλες φορές όταν ήμασταν μικρότεροι.

Ο φίλος μου είχε βγάλει τον πούτσο του έξω και τον χάιδευε απαλά και συνεχίζαμε να μιλάμε για γαμήσια.

Δεν μπορώ να πω ότι δεν είχα καυλώσει και εγώ, μου πρότεινε να τον βγάλω και γω να τον παίξουμε μαζί, σε λίγο βρεθήκαμε και οι δύο να μιλάμε για γυναίκες και να χαϊδεύουμε τους πούτσους μας.

Ξαφνικά ο φίλος μου μου λέει " θα σου πω κάτι και θα μείνει μεταξύ μας, έχω κάνει τσιμπούκι σε κάποιον άντρα " εγώ πάγωσα, αλλά μπήκα στον πειρασμό να τον ρωτήσω πως ήταν, μου είπε πως το έκανε πιωμένος μόλις έφυγε από ένα μπαρ, και ότι του άρεσε πολύ αλλά δεν το ξανάκανε. Πριν συνεχίσει ένοιωσα το χέρι του να μου ακουμπά το καυλί μου, σκέφτηκα αμέσως ότι η νύχτα θα ήταν πολύ μεγάλη και τεντώθηκα να απολαύσω. Τον ρωτούσα να μου πει λεπτομέρειες και πράγματι μου τα περιέγραφε με γλαφυρό τρόπο και έδειχνε να το απολαμβάνει συνεχίζοντας να μου χαϊδεύει τον πούτσο και τ αρχίδια μου, τον άφηνα.... οπότε μου κάνει την πρόταση " θέλεις να δοκιμάσεις και συ? και αν δεν γουστάρεις σταματάς " πάγωσα για λίγο αλλά μπήκα αμέσως σε πειρασμό, εκεί που το σκεφτόμουν μου πιάνει το χέρι και το έβαλε στον πούτσο του, ακουμπώντας τον πουτσοκέφαλο έτσι υγρός που ήταν, μαγεύτηκα, άφησα πίσω τις ντροπές και άρχισα να τον παίζω σιγά σιγά, ο φίλος μου με άφησε να ασχοληθώ λίγο με το καυλί του για να ξεθαρρέψω, αναστατώθηκα ολόκληρος δεν πίστευα ότι το έκανα αυτό και ότι θα μου άρεσε τόσο.

Κάποια στιγμή μου λέει " έλα δοκίμασε να τον πάρεις λίγο στο στόμα!! " Δεν έχασα χρόνο και έσκυψα για να τον γλύψω, τον πλησίασα κοντά κοντά και τον ένοιωθα έτοιμο να εκραγεί, δειλά δειλά του έδωσα κλεφτό φιλί και όταν ένοιωσα την σάρκα να ακουμπάει στα χείλη μου γέμισα από καύλα, άρχισα να τον βάζω στο στόμα μου και να τον πιπιλάω, ένοιωθα τρελή καύλα και έναν παράξενο φόβο, τα ξεπερνούσα όλα και συνέχιζα να παίρνω πίπα λες και το έκανα κάθε μέρα. Με ανασηκώνει κάποια στιγμή ο Γιώργος και μου πρότεινε να μου πάρει και κείνος πίπα, συμφώνησα αλλά όχι ότι το ήθελα και πολύ, δεν ήθελα να σταματήσω αυτό που είχα ξεκινήσει.

Αφού μου τον έπαιρνε στο στόμα του, κατάλαβε ότι δεν με ενδιέφερε και πολύ πλέον αν θα μου πάρει πίπα, αλλά το αντίθετο, τότε μου πρότεινε ότι αυτή η νύχτα ήταν δική μου, αποκλειστικά για μένα και χωρίς δεύτερη κουβέντα βρεθήκαμε στο πίσω μέρος του κλειστού αυτ/του (καρότσα) γυμνοί από την μέση και κάτω, στα σκοτεινά συνέχιζα να του παίρνω πίπα και να του χαϊδεύω τα αρχίδια του. Την ώρα που τον είχα στο στόμα μου, μου εκμυστηρεύτηκε ότι είχε αλληλογαμηθεί με τον Βασίλη, κοινό μας φίλο και συμμαθητή μας, δεν μου ήρθε παράξενο εκεί που είχαμε φτάσει.

Ήταν ξαπλωμένος και τον πίπωνα όταν ένοιωσα ότι προσπαθούσε να μου χαϊδέψει τον κώλο μου και το κορμί μου ολόκληρο, το περίμενα ότι θα γινόταν και δεν μπορούσα να σκεφτώ πως θα τελείωνε αυτή η περιπέτεια. Ανασηκώθηκα για λίγο έχασα την επαφή με τον πούτσο του και ένοιωσα τα δάχτυλα του να πλησιάζουν στην κωλοτρυπίδα μου, χαλάρωσα λίγο και στήθηκα πιο βολικά για να με φτάσει καλά, έλιωσα από καύλα όταν το δάχτυλό του μου περιτρυγυρνούσε τον κώλο μου και προσπαθούσε μάλλον αδέξια να το βάλει λίγο λίγο. Σκεφτόμουν συνεχώς αν πρέπει να συνεχίσω, αλλά δεν μπορούσα να σταματήσω αυτό που άρχισα.

Με γύρισε μπρούμυτα και όπως ήμουν ξαπλωμένος με χάιδευε και σάλιωνε συνεχώς την τρύπα μου, ζούσα ένα όνειρο, δεν μπορούσα να αντισταθώ, τον ρώτησα αν πόναγε εκείνος όταν πηδιόταν και μου είπε " λίγο την πρώτη φορά, να μην φοβάμαι και ότι θα σου αρέσει " . Μου πρότεινε να στηθώ στα τέσσερα, εκεί ένοιωσα λίγο άβολα αλλά δεν αντιστάθηκα, ήμουν στα τέσσερα και τον αισθανόμουν πίσω μου, να σαλιώνει το καυλί του, το δάχτυλο του σκάλιζε την τρύπα μου και προσπαθούσε να βρει δρόμο να μπει, έτσουζε λίγο αλά άρχιζα να συνηθίζω ενώ αυτός έδειχνε να ξέρει καλά τι έκανε.

Η καύλα μου έφτανε στο ζενίθ, όταν μου έφερε τον πούτσο του στο στόμα μου να του βάλω σάλιο, τον πιπίλησα έτσι που πλημμύρισε σάλιο και σε λίγο τον ακούμπησε στην τρύπα μου, όταν τον ένοιωσα εκεί χωρίς καν να μπει πονούσα πολύ και τραβιόμουν, ο φίλος μου μου εγγυήθηκε ότι δεν θα πονέσω ή τουλάχιστον λίγο, βοηθούσε σε αυτό και ο πούτσος του που δεν ήταν χοντρός, λεπτό θα τον έλεγα.

Σε λίγο βρέθηκα με τον πουτσοκέφαλο στον κώλο μου και να προσπαθεί σιγά σιγά να μπει κι άλλο, είχα ξαπλώσει εντελώς μπρούμυτα και δεν είχα τρόπο να ξεφεύγω, όταν ένοιωσα τον κώλο μου να ξεσκίζεται, είχε μπει περίπου όλος μέσα, μια πληρότητα κυριαρχούσε στο κορμί μου, παρόλον τον πόνο η καύλα ήταν τρελή, παρακάλεσα να τραβηχτεί για λίγο να πάρω μια ανάσα, όταν ο πούτσος του έβγαινε ο κώλος μου έστεκε ανοιχτός και πριν καλά καλά συνέλθω ξαναμπήκε δυνατά και άρχισε με ρυθμό να με γαμάει, ένοιωθα πουτάνα, με γαμούσε ο φίλος μου και μου άρεσε πολύ, δεν το περίμενα.

Άρχισε ο κώλος μου να συνηθίζει στο γαμήσι και στήθηκα στα τέσσερα και τουρλωτά, ο Γιώργος είχε πλέον καλή επαφή με τον κώλο μου και έτσι έβρισκε την ευκαιρία να μπαινοβγαίνει με πιο άνεση και ενώ το γαμήσι συνεχίζονταν κατάλαβα τον φίλο μου να αυξάνει ρυθμό, ο πούτσος του χόντρυνε κι άλλο, μάλλον έρχονταν η ώρα να χύσει, μέχρι να σκεφτώ τι γινόταν κατάλαβα συσπάσεις του πούτσου στον κώλο μου, και ζεστά υγρά να αδειάζουν μέσα στο έντερό μου, ο Γιώργος έχυνε ασταμάτητα, ένοιωσα τα υγρά του να βγαίνουν από την τρύπα μου και να τρέχουν στα μπούτια μου, η καύλα στο μεγαλείο της, βγήκε από μέσα μου και ξάπλωσε δίπλα μου, ο κώλος μου έκαιγε και έσταζε, έσκυψα και φίλησα τον πούτσο μαζεύοντας τα τελευταία υγρά του, δεν μπορούσα να σβήσω την καύλα μου, όταν ο Γιώργος έσκυψε στον πούτσο μου και τον πήρε στο στόμα του, πριν καλά καλά τον γευτεί, άρχισα να χύνω τρελά στο στόμα και το πρόσωπο του Γιώργου.

Εκεί κοντέψαμε να ξημερώσουμε, αφού ο φίλος μου μετά από αρκετή ώρα με ξαναπήρε, με γάμησε δυνατά και μου ξανάχυσε αυτή την φορά στο πρόσωπό μου.

Πέρασε η νύχτα με την υπόσχεση ότι θα το ξανακάνουμε, τουλάχιστον και ο Γιώργος να μην μείνει παραπονεμένος και αγάμητος και κλείσαμε ραντεβού για το άλλο βράδυ.
Η επόμενη μέρα ήταν διαφορετική από τις άλλες, συνέχεια σκέψεις πέρναγαν από το μυαλό μου και ενοχές μαζί, όμως ανυπομονούσα να περάσει η μέρα να ξαναβρεθούμε. Τ σούρουπο τηλεφώνησε ο Γιώργος και μου είπε ότι το βράδυ θα έρθει και ο Βασίλης μαζί, που ούτως ή άλλως είναι και αυτός στο κόλπο. Ένοιωσα λίγο άβολα αλλά τελικά συμφώνησα.

Αυτό που έζησα εκείνο το βράδυ με τους δύο φίλους ήταν συναρπαστικό και θα σας το διηγηθώ την επόμενη φορά.

Τώρα είμαι στα 32 από τότε το έκανα τρεις φορές μόνον με τον φίλο μου τον Γιώργο και μία φορά με τον Βασίλη οι δυο μας και οι τρεις είμαστε παντρεμένοι, αλλά δεν ξεχνώ ποτέ εκείνο το μαγικό βράδυ.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")