Αχιλλέας ο Σπαρτιάτης

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια χαρά,
Καταρχήν συγχαρητήρια για το site, έχει την μεγαλύτερη συλλογή από ελληνικές ερωτικές ιστορίες που έχω βρει και είναι πολύ καλές οι περισσότερες. Τόσο καλές που με έκαναν πολλές φορές να γδυθώ για να τις απολαύσω καλύτερα!! :) Επίσης διαβάζοντας τις ιστορίες του site μου καρφώθηκε η ιδέα να γράψω κι εγώ τις φαντασιώσεις μου και να τις στείλω....

Έτσι λοιπόν τίποτα σ' αυτήν την ιστορία δεν είναι πραγματικό αλλά υπάρχει μόνο στην ερωτική πλευρά του μυαλού μου και στις φαντασιώσεις μου.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ Ο ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ

Ξεκινώντας να πω λίγα πράγματα για μένα, είμαι 22 χρονών, 1.72, 67 κιλά, ψιλοαγύμναστος αλλά με όμορφο αδύνατο και άτριχο σώμα (όπου έχω τρίχες φροντίζω να τις ξυρίζω!) και έχω μακριά μαλλιά.
Σπουδάζω σε μια σχολή στην Αθήνα (δεν είναι ανάγκη να μάθετε που...) και μένω μόνος μου. Αυτό μου δίνει την ελευθερία να κάνω πολλά πράγματα σπίτι μου, που αν έμενα με άλλον δεν θα μπορούσα να κάνω...! Ένα από αυτά είναι να κυκλοφορώ γυμνός και να εκμεταλλεύομαι την κάθε φορά που θα ανάψει μια ερωτική διάθεση μέσα μου... Και πρέπει να σας πω ότι αυτό γίνεται πολύ συχνά!! Πόσες φορές ενώ βλέπω τηλεόραση ολόγυμνος με πιάνω να ταξιδεύω με το μυαλό μου σε παραλίες και να σκέφτομαι όμορφα γυμνά κορμιά τριγύρω μου, και τότε το χέρι μου σαν από μόνο του πλησιάζει στο ήδη όρθιο από τις σκέψεις καυλί μου και τελικά καταλήγω στο μπάνιο να ξεπλένω τα αποτελέσματα του μοναχικού οργασμού μου.

Ένα καλοκαιρινό πρωί, μέσα στην περίοδο της εξεταστικής του Ιουνίου, ξύπνησα απότομα μέσα σε ένα πολύ αισθησιακό όνειρο, από το κουδούνι της πόρτας μου. Σηκώθηκα γυμνός (κοιμάμαι πάντα γυμνός) και όπως ήμουν μισοκοιμισμένος και καυλωμένος από το όνειρο άνοιξα κατευθείαν χωρίς να καταλάβω ότι δεν φορούσα τίποτα. Μόλις είδα την έκφραση στο πρόσωπο του παιδιού που ήταν στην πόρτα κατάλαβα.... Έκλεισα αμέσως και έτρεξα να βάλω κάτι επάνω μου. Φόρεσα ένα μαύρο κολλητό μποξεράκι και πήγα πάλι να ανοίξω. Ευτυχώς από την έκπληξη, μου είχε μικρύνει πάλι οπότε δεν χρειαζόταν να βάλω κάτι περισσότερο για να την καλύψω.

Ανοίγοντας είδα πάλι το παιδί που πριν λίγο είχε μια έκφραση έκπληξης στο πρόσωπό του... και τι πρόσωπο... με δυο μπλε μεγάλα μάτια, όμορφο στόμα, μαυρισμένη επιδερμίδα από τον ήλιο και μαύρες τούφες από τα ατημέλητα μαλλιά του να πέφτουν μπροστά στα μάτια του. Πρέπει να ήταν γύρω στα 19. Φορούσε ένα κολλητό άσπρο μπλουζάκι, σχεδόν διαφανές και μια κόκκινη βερμούδα. Είχε όμορφο, αρκετά γυμνασμένο σώμα, γύρω στο 1.75, λεπτό αλλά με γωνίες. Μάλλον περνούσε αρκετές από τις ώρες του κάνοντας κάποιο άθλημα.

Είχα μείνει να τον παρατηρώ όταν κατάλαβα ότι ψιλοκαρφώνομαι οπότε επειδή κι εκείνος δεν μιλούσε (μάλλον λόγω του προηγούμενου σοκ), ξεκίνησα εγώ την κουβέντα. Του είπα συγνώμη για την εμφάνισή μου, του εξήγησα ότι κοιμόμουν και με ξύπνησε το κουδούνι και γενικά απολογήθηκα και εκείνος έδειξε κατανόηση. Έπειτα συστηθήκαμε, τον έλεγαν Αχιλλέα (πολύ ωραίο όνομα ε;) και μου είχε χτυπήσει για να μου ζητήσει καφέ. Έμενε δίπλα στον θείο του για λίγες μέρες, ο οποίος δεν έπινε ποτέ καφέ όπως μου εξήγησε. Είχε έρθει από την Σπάρτη για κάτι δουλειές στην Αθήνα και τον φιλοξενούσε ο θείος του. Αυτό ήταν ακριβώς ότι χρειαζόμουν για να χαρακτηρίσω την διάπλαση του σώματός του. Έμοιαζε με αρχαίο Σπαρτιάτη που είχε βάλει την trendy του κόκκινη βερμούδα και είχε έρθει να μου ζητήσει καφέ!

Μιλούσαμε λίγη ώρα έτσι όρθιοι στην πόρτα ώσπου του είπα να περιμένει να του φέρω τον καφέ μου. Του πρότεινα φυσικά να περάσει μέσα για να μην περιμένει στον διάδρομο αλλά δεν φάνηκε να θέλει. Τέλος πάντων τον άφησα, έφερα τον καφέ, του τον έδωσα, με ευχαρίστησε και μου είπε ότι μόλις φτιάξει και πιει θα μου τον επιστρέψει. Εγώ βέβαια είχα σκοπό να ξαναπέσω στο κρεβάτι οπότε του είπα να μην βιαστεί και ότι θα του χτυπήσω εγώ όταν ξυπνήσω. Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν του άρεσε η ιδέα, τέλος πάντων συμφωνήσαμε να πάει για δυο λεπτά στο διαμέρισμα του θείου του να αφήσει λίγο καφέ και να μου τον επιστρέψει αμέσως.

Μόλις έκλεισε την πόρτα του έμεινα να τον περιμένω μόνος και ενώ περίμενα ότι θα έρθει κατευθείαν εκείνος αργούσε αρκετά. Σκεφτόμουν να του χτυπήσω αλλά ήθελα τόσο να επιστρέψω στο κρεβάτι μου που αποφάσισα να αφήσω την πόρτα ανοιχτή ώστε να μπει και να αφήσει τον καφέ και εγώ έβγαλα το μποξεράκι και ξάπλωσα πάλι κάτω από το σεντόνι. Ο ύπνος δεν άργησε να με πάρει και προφανώς όταν μπήκε μέσα κοιμόμουν. Τότε άρχισε το ωραίο κομμάτι της ιστορίας. Έκλεισε την πόρτα μπαίνοντας, άφησε τον καφέ στο γραφείο μου και ήρθε στο δωμάτιο που κοιμόμουν. Εγώ είχα γυρίσει στο πλάι και το σεντόνι είχε τραβηχτεί έτσι ώστε όλο μου το ένα πόδι και λίγο από το αφράτο κωλαράκι μου να είναι ξεσκέπαστα.

Το θέαμα που του έδειχνα μάλλον του άρεσε γιατί με πλησίασε και γονάτισε στο πάτωμα δίπλα στο κρεβάτι. Αφού βεβαιώθηκε ότι κοιμάμαι, άπλωσε το χέρι του και το ακούμπησε δειλά στο κωλομαγουλα μου. Έπειτα άρχισε να με χαϊδεύει και σήκωσε το σεντόνι αποκαλύπτοντας και τον υπόλοιπο κώλο μου. Με χάιδευε πολύ απαλά και μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχα ξυπνήσει. Συνέχισε να με χαϊδεύει για λίγο εξερευνώντας και πιο κρυφές περιοχές του σώματος μου, φτάνοντας με τα δάχτυλά του ανάμεσα στα πόδια μου και έπειτα σηκώθηκε και έκατσε πάνω στο κρεβάτι κουνώντας με ελαφρά, πράγμα που με ξύπνησε.

Άνοιξα λίγο τα μάτια μου να δω τι συμβαίνει αλλά ήμουν στραμμένος από την άλλη μεριά. Ένιωθα όμως το χέρι του που χάιδευε το στημένο κωλαράκι μου. Έτσι γύρισα προς το μέρος του. Εκείνος μόλις αντιλήφθηκε ότι ξύπνησα σηκώθηκε απότομα και άρχισε να μου απολογείται. Προσπαθούσα να του μιλήσω όμως εκείνος δεν σταματούσε να μου λέει συγνώμη, ότι δεν είχε σκοπό να κάνει κάτι τέτοιο αλλά όπως μπήκε και με είδε έτσι γυμνό άναψε, ότι απλά το σώμα μου από πίσω μοιάζει λίγο με θηλυκό και γι αυτό ήθελε να το χαϊδέψει και τέτοια.... Εγώ με όλη αυτή την φάση είχα φτιαχτεί και επειδή δεν με άφηνε κι όλας να μιλήσω είπα να περάσω σε πιο δραστικές κινήσεις. Σηκώθηκα γυμνός όπως ήμουν και τον πλησίασα, εκείνος συνέχιζε να μου μιλάει μέχρι που του έκλεισα το στόμα με τον δείκτη μου κάνοντας του νόημα να σωπάσει. "Μου αρέσει να ερεθίζω άλλα αγόρια" του είπα, και πλησίασα το στόμα μου κοντά στο δικό του αντικαθιστώντας το δάχτυλό μου που ήταν πάνω στα χείλη του με τα δικά μου.

Ο Αχιλλέας ήταν ακόμα λίγο αμήχανος, έτσι έπιασα τα χέρια του τα πέρασα πίσω μου και τα ακούμπησα στη μέση μου, εκεί ακριβώς που ξεκινάει η καμπύλη του κώλου μου. Εκείνος έδειξε να ξεθαρρεύει, κατέβασε τα χέρια του λίγο πιο κάτω, έσφιξε τις παλάμες του πάνω μου και με τράβηξε κοντά του. Εγώ κόλλησα πάνω του ολόκληρος όπως είχα κολλήσει και το στόμα μου στο στόμα του. Έψαξα με την γλώσσα μου να βρω την δική του και όταν την βρήκα άρχισα να παίζω μαζί της και να γεύομαι το σάλιο του από πάνω της.

Η αίσθηση ήταν υπέροχη, ήμουν το αντικείμενο του πόθου για κείνον, τον οδηγούσα σε ένα ερωτικό παιχνίδι που όπως έδειχνε δεν είχε ξαναπαίξει. Ερεθιζόμουν και μόνο στην σκέψη ότι εκείνη την στιγμή άλλαζε για μένα όλες τις ερωτικές του συνήθειες, ξεχνούσε όσα του είχε διδάξει η κοινωνία για τον παραδοσιακό ρόλο του άντρα, αψηφούσε όλες τις τύψεις που μπορεί αργότερα να του δημιουργούνταν εξαιτίας αυτής της πράξης του. Ήταν φανερό ότι τον οδηγούσε η καύλα του, και την καύλα αυτή του την ξυπνούσα εγώ.
Χωρίς να πάρω τα χείλη μου από πάνω του, σήκωσα τα χέρια του και προσπάθησα να του βγάλω το μπλουζάκι, δεν έδειξε να αντιστέκεται έτσι το σώμα του από την μέση και πάνω έμεινε γυμνό μπροστά μου.

Έσκυψα στο γραμμωμένο του στήθος και ακούμπησα την γλώσσα μου στην μία του ρόγα, ένας μικρός αναστεναγμός ακούστηκε από το στόμα του, συνέχισα να του γλείφω την ρόγα ενώ το χέρι μου χάιδευε τους κοιλιακούς του και σιγά σιγά κατέβαινε προς την βερμούδα του. Ξεκούμπωσα το κουμπί της και εκείνη έπεσε λίγο προς τα κάτω αποκαλύπτοντας ένα άσπρο κολλητό μποξεράκι που έκρυβε μέσα έναν σκληρό πούτσο, όχι πολύ μεγάλο, αρκετά μεγάλο όμως ώστε να μην μπορεί να τον καλύψει εντελώς. Πάνω από το λάστιχο περίσσευε η άκρη από το κεφαλάκι του. Αυτό που είδα με έκανε να κολλήσω με μιας το χέρι μου πάνω στον πούτσο του και να αρχίσω να τον χαιδεύω έξω από το μποξεράκι ενώ η γλώσσα μου έπαιζε στο στήθος του. Είχα καυλώσει πολύ, ένιωθα σαν παιδί που βλέπει για πρώτη φορά τσόντα και του σηκώνεται αμέσως στην πρώτη σκηνή. "Σε θέλω πολύ", του είπα κι εκείνος μου απάντησε με δύο λέξεις που με έκαναν να καυλώσω ακόμα περισσότερο... "Πάρε με"...

Γονάτισα στο πάτωμα μπροστά του και τον βοήθησα να βγάλει και τα υπόλοιπα ρούχα του. Τώρα ήταν γυμνός μπροστά μου και στο ύψος του προσώπου μου η πούτσα του σκληρή και σηκωμένη περίμενε να την απολαύσω. Την φέρνω στο στόμα μου με το δεξί μου χέρι και του την παίζω ακουμπώντας την άκρη της με την γλώσσα μου. Ο Αχιλλέας έχει κολλήσει στον τοίχο, με το κεφάλι του πίσω, τα μάτια κλειστά και δαγκώνει αισθησιακά το κάτω του χείλος. Το απολαμβάνει σίγουρα, εγώ το απολαμβάνω περισσότερο όμως :) Η πούτσα του σκληραίνει και μεγαλώνει κι άλλο καθώς την βάζω στο στόμα μου. Την χώνω βαθιά μέχρι εκεί που μπορώ, εκείνος φαίνεται να θέλει να την βάλει κι άλλο μέσα γιατί τον νιώθω να την σπρώχνει μέσα μου όμως εγώ με μια απότομη κίνηση την βγάζω ολόκληρη έξω. Μου αρέσει πολύ ο ήχος που κάνει όταν το κάνω αυτό... Την ξαναπαίρνω μέσα και την ξαναβγάζω με τον ίδιο τρόπο. Τελικά βάζω το κεφάλι της στο στόμα μου, κολλάω την γλώσσα μου πάνω στην άκρη και αρχίζω να την παίζω και να την γυρνάω με το χέρι μου, ενώ με το άλλο μου χέρι κάνω τα ίδια στην δική μου που κοντεύει να εκραγεί. "Αχ μωρό μου... μμμμ.... τι ωραία που με γλείφεις..... δεν αντέχω άλλο.... θα τελειώσω.... ", δεν προλαβαίνει να ολοκληρώσει τα λόγια του και νιώθω τους σπασμούς του στον πούτσο του. Χωρίς να σταματήσω να του την παίζω την βγάζω από το στόμα μου και το ανοίγω μπροστά της ακουμπώντας με την γλώσσα μου το κεφάλι. Τα υγρά του εκτοξεύονται με δύναμη και με βρέχουν στο πρόσωπο, στα μάγουλα και στο στόμα. Τον ακούω να βογκάει, νιώθω το ζεστό του χύσι πάνω στην γλώσσα μου και τελικά φτάνω στην κορύφωση.... Με έναν αναστεναγμό τελειώνω στο χέρι μου και βρέχω λίγο τα πόδια του εραστή μου.

Εκείνη την στιγμή ακούγονται βήματα στον διάδρομο... είναι ο γείτονάς μου, ο θείος του Σπαρτιάτη μου. "Πρέπει να φύγω", μου λέει, "γύρισε ο θείος μου και δεν πρέπει να καθυστερήσω εδώ". Σκουπίζεται γρήγορα όπως όπως, ντύνεται και πριν προλάβω να κουνηθώ η να μιλήσω μου δίνει ένα φιλί σε κάποιο σημείο στο μάγουλό μου όπου δεν είχαν φτάσει τα υγρά του και με χαιρετάει... "αντίο μωρό μου, θα τα ξαναπούμε σύντομα....".

Μόλις έκλεισε την πόρτα συνήλθα από την ένταση του οργασμού μου και με κοίταξα στον ολόσωμο καθρέπτη μου. Ολόγυμνος, γονατισμένος στο πάτωμα με άσπρα, ζεστά χύσια στο πρόσωπο, στο στόμα μου και στο χέρι μου και με μια ικανοποίηση στο βλέμμα μου. "Μ\' αρέσει να με βλέπω έτσι λοιπόν...", σκέφτηκα και σηκώθηκα για να μπω στην μπανιέρα...

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")