Ο ασφαλιστής που με ξεπαρθένιασε (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Το e-mail μου είναι το:

Εγώ υπάκουσα πειθήνια πίνοντας μονορούφι το ποτό. Ζαλίστηκα λίγο και έβγαλα τα παπούτσια, το κάπρι και το μποξεράκι μου μένοντας γυμνός και καυλωμένος. Επέστρεψε με μια αλοιφή στο χέρι και ένα προφυλακτικό. Ήταν θεός! Μόνο με το σορτσάκι και τον πούτσαρό του να προσπαθεί να το σκίσει. Με φίλησε μια ακόμα φορά, με ξάπλωσε στον καναπέ μπρούμυτα και μου είπε να τουρλώσω τον κώλο μου.

-    «Πότε θα δω τον πούτσαρό σου;» ρώτησα.

-    «Α εσύ είσαι τελείως ανυπόμονος!»

Μου απάντησε και άνοιξε τα κωλομέρια μου και άρχισε να βάζει αλοιφούλα.

-    «Θα σε χαλαρώσει και δεν θα καταλάβεις τίποτα», είπε.

Και τότε βάζει και το πρώτο δάχτυλο μέσα μου. Πόνεσα και πήγα να τραβηχτώ. Νευρίασε…

-    «Κάτσε ακίνητος! Κάτσε ακίνητος είπα!» και μου βαράει ένα χαστούκι στον κωλαράκο μου .

-    «Χαλάρωσε και μην σφιχτείς»

Διέταξε και άρχισε να παίζει την τρυπούλα μου και σιγά-σιγά κατάφερε να βάλει το δάχτυλό του λίγο μέσα μου. Πόναγα και του το είπα αλλά συνέχισε να το χώνει και να μου λέει να σταματήσω και να ηρεμήσω. Ακολούθησαν και μερικά ακόμα χαστούκια στον κώλο μου, πιο δυνατά. Ώσπου μπήκε όλο μέσα και το άφησε ακίνητο… το συνήθισα και άρχισε να το βγάζει και να το βάζει ρυθμικά και με αργό ρυθμό…

-    «Ποτέ μου δεν κατάφερα να βάλω ολόκληρο δάχτυλο. Πάντα με πόναγε και σταμάταγα..» του είπα και μου εξήγησε μετά το γιατί.

Με καύλωσε τρελά και άρχισα να τον παρακαλάω να με ξεπαρθενιάσει.

-    «Μην βιάζεσαι…»

Μου είπε και βγάζει απότομα το δάχτυλο, βάζει λίγη ακόμα αλοιφή και προσπαθεί αυτή τη φορά να βάλει δύο δάχτυλα. Δεν τα καταφέρνει, σφίγγομαι και φεύγει η χαλάρωση και σταματάει. Πλένει τα δάχτυλά του κι επιστρέφει πίσω ενώ εγώ σφιγγόμουν και πόναγα με αρπάζει και αρχίζει να με φιλάει. Το χέρι μου ασυναίσθητα κινήθηκε στον πούτσαρό του, που πετάχτηκε έξω από το σορτσάκι.

-    «Α, εσύ δεν κρατιέσαι!», μου είπε.

Σηκώθηκε και αμέσως του κατέβασα το σορτσάκι…

-    «Ξέρεις τι να κάνεις…» μου είπε.

Και αμέσως πήρα τον πούτσαρό του στο στόμα μου. Ήταν τεράστιος! 21 εκατοστά μακρύς, αλλά ευτυχώς κανονικός σε πάχος. Τα έχασα! Δεν είχα ξαναδεί πούτσο πάνω από 17 εκατοστά. Το κατάλαβε και με καθησύχασε. Μου μίλαγε και έλεγε διάφορα ενώ εγώ είχα μείνει μαλάκας απ’ το μέγεθός του.

-    «Έτσι εξηγείται γιατί φοράς τόσο μεγάλα παπούτσια κι έχεις και τόσο μακριά δάχτυλα…» του είπα.

Και τότε έπιασε το κεφάλι μου με τα χέρια και το οδήγησε πάλι πίσω στον πούτσαρό του να του παίρνω πίπα. Είχα ξανακάνει πίπα κι αυτό φαινόταν γιατί του τον χειρίστηκα καλά. Τον ρούφαγα και με τα δάχτυλά μου περιποιούμουν τα αρχίδια του και του χάιδευα την περιοχή από τα αρχίδια μέχρι την κωλοτρυπούλα του. Καύλωσε κι αυτός πολύ και άρχισε να βογκάει, του άρεσε, το απολάμβανε, αν και δεν χώραγε όλος ο πούτσαρός του στο στόμα μου. Δεν χρειάστηκε να συνεχίσω για πολύ ακόμα, ώσπου ένιωσα να φουσκώνει απότομα να συσπάται και με δύναμη τον τράβηξε από το στόμα μου και έχυσε πάνω μου. Έχυσε πολύ…

-    «Πήγαινε στο μπάνιο να σκουπιστείς» μου είπε.

Πήγα, καθαρίστηκα και τότε με τράβηξε με δύναμη στην κρεβατοκάμαρα. Ξαπλώσαμε στο κρεβάτι και χαϊδευόμασταν. Έφερε κι ένα ακόμα ποτό και τότε άρχισα να ζαλίζομαι, να μεθάω… δεν καταλάβαινα και πολλά πράγματα, τι γινόταν… με προετοίμαζε, με χαλάρωνε, μου έλεγε καυλόλογα, ώσπου με γύρισε μπρούμυτα και ένιωσα έναν πόνο στον κωλαράκο μου και κάπως συνήλθα απ την ζαλάδα. Μου έβαζε δύο δάχτυλα μαζί, σχεδόν είχε ανοίξει ο κωλαράκος μου και τα έπαιρνε, αλλά μόλις γύρισα το κεφάλι μου και είδα τι γινόταν τρόμαξα, φοβήθηκα, τα έχασα, σφίχτηκα. Πόνεσα πολύ και τραβήχτηκα στο κρεβάτι και τράβηξα τον κώλο μου απ’ τα δάχτυλά του.

Προσπάθησε να με φέρει πίσω, αλλά είχα πονέσει και φοβόμουν. Δεν έκανα τίποτα… ψιλοέκλαιγα για να τον κάνω να με λυπηθεί, κι αφού με παρακάλεσε πολλές φορές με το καλό, σηκώθηκε απ’ το κρεβάτι κι έφυγε απ’ το δωμάτιο. Μάλλον γλίτωσα, σκέφτηκα, μάλλον με λυπήθηκε, αλλά σε λίγο μπήκε με ένα ζευγάρι χειροπέδες. Με έπιασε με δύναμη και μου έδεσε τα χέρια στα σίδερα του κρεβατιού και έβαλε δύο μαξιλάρια κάτω απ’ τον πούτσο μου ώστε να εξέχει ο κώλος μου. Τα ‘παιξα εκείνη τη στιγμή κι άρχισα να κλαίω. Μου ‘ριξε κανά δυο χαστούκια δυνατά στον κώλο μου και μου μπούκωσε το στόμα με ένα μποξεράκι του.

-    «Τώρα κλάψε όσο θες. Θα σου χαλαρώσω εγώ την τρύπα. Θα φας και τρία δαχτυλάκια και μετά τον πούτσαρό μου. Σήμερα θα ξεπαρθενιαστείς!» Μου είπε με άγριο ύφος. «Άνοιξε τα ποδαράκια σου σαν να κάνεις σπαγγάτο», διέταξε και τον υπάκουσα.

Ξανάβαλε λίγη αλοιφή και ξαναπροσπάθησε με τα δύο δάχτυλα. Αυτή τη φορά δεν πόναγα τόσο και δεν σφιγγόμουν με αποτέλεσμα να τα πάρω. Όταν όμως πήγε να βάλει και το τρίτο δάχτυλο πόνεσα τρελά και τραβήχτηκα όσο μπορούσα, σφίχτηκα άρχισα να κλαίω, προσπάθησε με καυλόλογα να με ηρεμήσει και να χαλαρώσω, αλλά εγώ φοβόμουν (δεν μπορώ να καταλάβω γιατί), και δεν τον άφηνα να χαλαρώσει την τρυπούλα μου.

-    «Θα σε κανονίσω εγώ παλιοπουστάκι! Παλιοκαρκινιάρη, γαμημένε! Τώρα θα δεις…!» μου είπε.

Βγάζει τα δάχτυλα από πίσω μου, σηκώνεται και σε λίγο…

-    «Κλείσε τα πόδια σου τώρα» διατάζει με αγριεμένη φωνή.

Φοβήθηκα κι αμέσως τα έκλεισα…

-    «Τούρλωσε κι άλλο τον κώλο σου και πρόσεχε να τα κλείσεις καλά να κρύβουν το πουλί σου» λέει.

Και μόλις υπακούω την διαταγή του ακούω έναν ήχο στον αέρα και κάτι στον κώλο μου, κι αμέσως τον ίδιο ήχο και κάτι να προσγειώνεται στον κώλο μου. Μικρός ήμουν άτακτος και πολύ συχνά με έδερναν με την ζώνη, έτσι δεν χρειάστηκε και πολύ για να καταλάβω ότι είχε πάρει μια ζώνη και μου έδερνε τον κώλο. Γύρισα και τον είδα. Είχε νευριάσει για τα καλά. Ο πούτσαρός του ήταν καυλωμένος και σηκωμένος στο φουλ και η ζώνη ανεβοκατέβαινε στον κωλαράκο μου, σε όλα τα σημεία του κι εγώ πόναγα και τα δάκρυά μου έτρεχαν όπως έφευγαν απ’ το στόμα του οι βρισιές. Αφόρητος πόνος, τσούξιμο άλλο πράγμα.

-    «Φάτα πουστάκι! Θα σου γαμήσω την κωλάρα με την ζώνη και μετά με τον πούτσαρό μου. Θα νιώσεις πραγματικός πούστης σήμερα!», και πολλά άλλα που δεν θυμάμαι.

Κάποια στιγμή αφού μου είχε κυριολεκτικά γαμήσει το κωλαράκι στο ξύλο και ικανοποίησε τον θυμό του, άνοιξε τα κωλομέρια μου με διέταξε να ξανανοίξω τα πόδια μου σπαγγάτο και νιώθω να μου βάζει λίγη αλοιφή στην τρυπούλα μου. Βάζει προφυλακτικό στον πούτσαρό του…

-    «Δεν ήθελες με το καλό, τώρα θα δεις!», μου λέει και με τρομοκρατεί. «Θα σου ξεσκίσω το κωλαράκι παλιοκαριόλη που δεν σου άρεσαν τα δάχτυλα!» μου λέει.

Και νιώθω κάτι να ακουμπάει στην τρυπούλα μου και να την παραβιάζει. Ένα τσούξιμο, έναν πόνος άλλο πράγμα! Έβαζε το πουτσοκέφαλό του μέσα μου. Συνέχισα να κλαίω απ’ τον πόνο, αφόρητος πόνος, σαν να μου έσκισε τον κώλο στα δύο ένα πράγμα. Και συνέχισε να μου τον βάζει. Έβαλε 3-4 εκατοστά και σταμάτησε για λίγο… εγώ πόναγα και σφιγγόμουν. Ήμουν φοβισμένος και αυτό ήταν ότι χειρότερο για την πρώτη μου φορά. Σε λίγο με μια σπρωξιά έβαλε λίγο ακόμα πούτσο και συνέχισε, ώσπου κάποια στιγμή είπε:

-    «Μέχρι εδώ… πιάσαμε πάτο. Είναι τόσο μεγάλη η ψωλή μου που θα σου βγει απ’ το στόμα. Δεν χωράει ολόκληρη στον κώλο σου παλιογαμημένε!» 

Μένει για λίγο ακίνητος και με φόρα τον τραβάει έξω. Απίστευτος πόνος! Και σιγά-σιγά αρχίζει να τον ξαναχώνει μέσα. Τώρα τον βγάζει και τον βάζει αργά. Εγώ να πονάω και να σφίγγομαι, ο Κωστής να με βρίζει και να επιταχύνει τον ρυθμό του, ώσπου με χύνει φωνάζοντας:

-    «Σε ξεπαρθένιασα πουστάκι! Σε έκανα κανονικό πούστη!»

Σταματάει για λίγο… νιώθω τον πούτσαρό του κάπως να ξεκαυλώνει. Τον βγάζει έξω, τον παίζει λίγο και αμέσως με δύναμη μου τον ξανακαρφώνει μέσα και συνεχίζει να με γαμάει. Αυτή τη φορά έκανε πολύ ώρα για να χύσει και ο πόνος ήταν αφόρητος. Λίγο πριν χύσει…

-    «Είσαι γεννημένος πουστάκος για να τον τρως! Ο κώλος σου ξέρει τα μυστικά για να ικανοποιήσει τον κάθε γαμιά σου. Πρέπει να σφίγγεσαι για να καυλώνεις τον γαμιά σου, αλλά όχι την πρώτη σου φορά. Στην αρχή πρέπει να είσαι χαλαρός…»

Και επιταχύνει . Τον ακούω βαριανασαίνει… νιώθω να φουσκώνει κι άλλο ο πούτσαρός του και μου τον καρφώνει όλον μέσα μου και χύνει.

-    «Πάρ’ τα ξεκωλιάρη! Στον κάρφωσα όλο! Θα σε γκαστρώσω!!!», και άλλα πολλά…

Αφού χύνει, βγαίνει απότομα έξω και μ’ αφήνει δεμένο, δαρμένο και γαμημένο στο κρεβάτι να κλαίω και να σφαδάζω απ’ τον πόνο. Τόσο που νόμιζα ότι θα πέθαινα εκείνο το βράδυ.
Λίγο αργότερα επέστρεψε πάλι καυλωμένος και με κάλεσε για τρίτο γύρο. Χωρίς να μου αλλάξει στάση, άνοιξα τα πόδια μου και μου τον ξαναέχωσε. Αυτή την φορά δεν πονούσα τόσο πολύ, και το γαμήσι του ήταν πιο ρυθμικό, με σταθερό ρυθμό αν και ήξερε πώς να κρατιέται για να μην χύνει γρήγορα. Ήξερε να με παιδεύει και έκανε πάλι πολύ ώρα μέχρι να χύσει.

Ηρέμησε… βγήκε από πίσω μου και μου έπαιξε τον πούτσο. Με δυο-τρεις κινήσεις του έχυσα όπως δεν έχω ξαναχύσει μέχρι τώρα. Με έλυσε και έβγαλε το μποξεράκι απ’ το στόμα μου, ξάπλωσε δίπλα μου και με άφησε να κλαίω. Πόναγα παντού… δεν ήξερα τι με πονούσε πιο πολύ: ο δαρμένος κωλαράκος μου ή η ξεπαρθενιασμένη τρυπούλα μου; Ήμουν μπρούμυτα ξαπλωμένος και έκλαιγα και ο γαμιάς μου, μου έπιανε και μου χούφτωνε το κωλαράκι. Με το που με ακούμπαγε πέθαινα απ’ τον πόνο, το κατάλαβε και σταμάτησε. Τον πήρε ο ύπνος (ή μάλλον έτσι νόμιζα) σε λίγο, αλλά εγώ υπέφερα απ’ τον πόνο, δεν μπορούσα να κοιμηθώ.

-    «Είσαι έτοιμος;», μου λέει σε λίγο.

Με πιάνει, με βάζει ανάσκελα στο κρεβάτι… στην άκρη του κρεβατιού του βρισκόταν ο κωλαράκος μου… έρχεται αυτός όρθιος από πάνω μου…

-    «Βάλε τα πόδια σου στους ώμους μου», μου λέει.

Τα βάζω και αρχίζει να μου γαμάει το κωλαράκι και να με κοιτάει στο πρόσωπο. Εγώ συνέχισα να πονάω και να κλαίω, αλλά ο πούτσος μου το γούσταρε και σηκώθηκε αμέσως. Με γαμούσε και παράλληλα έπιανε και έτριβε τον πούτσο μου. Κάποια στιγμή ήταν έτοιμος να χύσει. Τότε πιάνει και παίζει με δύναμη τον πούτσο μου και χύσαμε σχεδόν ταυτόχρονα. Ο παίδαρος έχυσε στον κώλο μου κι εγώ τα έριξα πάνω στο στήθος του. Με άφησε πάλι λίγο μόνο στο κρεβάτι να πονάω.


-    «Έλα για ντους» λέει.

Σε λίγο και τον ακολουθώ. Μπαίνουμε μαζί στο μπάνιο και με βάζει στην γωνία της πόρτας, μου ανοίγει τα πόδια, παίρνει λίγο σαπούνι, απλώνει στον πούτσο του και έτσι γυμνό χωρίς προφυλακτικό μου τον χώνει. Αυτή τη φορά μπήκε πιο εύκολα, κι εγώ δεν σφιγγόμουν πολύ…

-    «Άρχισες να συνηθίζεις πουστάκο μου πώς πρέπει να γαμιέσαι. Τα παίρνεις εύκολα τελικά!» μου λέει και αυτή τη φορά έχυσε γρήγορα μέσα μου.

Μπήκαμε στο ντους και με βοήθησε να πλυθώ. Έπλυνε και περιποιήθηκε τον κωλαράκο μου και πήγαμε μαζί στο κρεβάτι και αρχίσαμε τα γλωσσόφιλα. Έτσι μας πήρε ο ύπνος.
Την άλλη μέρα ξύπνησα νιώθοντας κάτι στον πούτσο μου. Ανοίγω τα μάτια μου και βλέπω τον Κωστή να μου παίρνει πίπα…

-    «Κάτσε όπως είσαι…» μου λέει και συνεχίζει μέχρι που έφτασε η στιγμή να χύσω.

Τον έβγαλε από το στόμα του, τον έπαιξε και έχυσα.

-    «Συγγνώμη που σε έδειρα χθες, αλλά με είχε χτυπήσει η αγαμία» μου είπε. «Πρέπει να φύγουμε, δουλεύω σε λίγο. Το απόγευμα σε περιμένω πάλι».

Αυτή ήταν η πρώτη μου φορά, αληθινή ιστορία.
Σύντομα θα σας πως πώς το έσκασα όταν ήταν να πάμε πενταήμερη κι αντί να πάω εκδρομή με το σχολείο πήγα στο σπίτι του ασφαλιστή και τρελάθηκα στον πούτσο.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")