Ο ασφαλιστής που με ξεπαρθένιασε (1ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι ο Μάνος 24 χρονών και η ιστορία αυτή συνέβη λίγο πριν αρχίσω την Γ’ Λυκείου. Είχαν βγει τα αποτελέσματα των πανελληνίων, ο αδερφός μου είχε περάσει Ηράκλειο κι έτσι οι δικοί μου έφυγαν Κρήτη για να νοικιάσουν σπίτι και τα σχετικά. Έμεινα μόνος στην Αθήνα με φροντιστήριο και πολύ μαλακία.

Χτυπάει το τηλέφωνο. Έπρεπε να πάω σε ένα γραφείο να πάρω έναν φάκελο που ήταν για τον πατέρα μου. Σπάστηκα που με έκοψαν πάνω που θα έβαζα δαχτυλάκι, αλλά έπρεπε να κατέβω κέντρο.

Βάζω γυαλιά ηλίου και στη διαδρομή κοίταγα κάθε αρσενικό που έβλεπα μπροστά μου. Μέχρι τότε είχα πάρει δυο φορές πίπα και μία φορά μου είχαν πάρει πίπα, μέχρι εκεί. Αλλά ο κώλος μου χρόνια ήθελε να φάει πούτσο.

Φτάνω στο γραφείο και η γραμματέας μου λέει να περιμένω και κάθομαι σε έναν καναπέ. Πίσω μου μπαίνει ένας θεός: 1.92 ύψος, γύρω στα 75 κιλά, καστανός, μακριά χέρια, μεγάλο παπούτσι, φόραγε ένα καφέ-σοκολά κοστούμι με άσπρο πουκάμισο και ένα τεράστιο μαύρο παπούτσι (φαντάσου πόσο μεγάλο πούτσο θα έχει! Σκέφτηκα).

Όσο τον έγδυνα με τα μάτια μου, μίλησε με την γραμματέα και τον έβαλε να κάτσει δίπλα μου στον καναπέ. Τότε ο πούτσος μου καύλωσε και ήθελα τρελά να τον βγάλω και να τον παίξω. Κάθισα σταυροπόδι και πήρα ένα περιοδικό, για να κρύψω το φούσκωμά μου. Άρχισα να διαβάζω, για να ξεχαστώ και να ξεκαυλώσω όταν άκουσα μια φωνή:

-    «Είναι αρκετά παλιό..»

Και βλέπω τον θεό να μου μιλάει. Ένα: «ε…» μου ήρθε και ψέλλισα εκείνη τη στιγμή.
Μου εξήγησε μετά ότι εννοούσε ότι το περιοδικό ήταν παλιό και τότε συνειδητοποίησα την ημερομηνία του (της προηγούμενης χρονιάς).

-    «Κωστής» μου συστήθηκε «εσύ;» 

-    Μάνος… Ψέλλισα και κάπως είχα ηρεμήσει.

Πιάσαμε την συζήτηση, μου είπε ότι ήταν ασφαλιστής, εγώ του είπα μαθητής. Επανήλθα στα φυσιολογικά μου επίπεδα και χαλάρωσα. Τα λέγαμε, ώσπου με φώναξε η γραμματέας. Μπήκα μέσα, πήρα τον φάκελο και ήμουν έτοιμος να φύγω…

-    «Περίμενε λίγο, κι εγώ γρήγορα θα τελειώσω», να μου λέει ο Κωστής.

Κάθισα στον καναπέ και σε δυο λεπτά είχε βγει.

-    «Μια και γνωριστήκαμε να ανταλλάξουμε και τηλέφωνα» μου λέει.

Ακόμα τότε (2001) δεν ήταν διαδεδομένα πολύ τα κινητά. Και ξεκινήσαμε να φύγουμε μιλώντας.
Αυτός έμενε Καματερό, εγώ Πεντέλη, θα χώριζαν οι δρόμοι μας. Ώσπου ρίχνει την ιδέα:

-    «Πάμε για καφέ; Είναι ακόμα νωρίς»

Και χωρίς καν να το σκεφτώ, έγνεψα καταφατικά και σε λίγο βρεθήκαμε κάπου στου Ψυρρή για καφέ. Χωρίς να τον ξέρω αυτόν τον άγνωστο κάτι με τράβαγε και ότι μου έλεγε του έλεγα ναι, δεν μπορούσα να του αντισταθώ. Αρχίσαμε να συζητάμε περί ανέμων και υδάτων, ώσπου μου είπε ότι είχε γεννηθεί και μεγαλώσει σ’ ένα χωριό δίπλα από την πόλη που μένουν οι παππούδες μου. Βρεθήκαμε συμπατριώτες κατά κάποιο τρόπο και τότε ανοιχτήκαμε πιο πολύ. Μου είπε την ηλικία του (30), που δούλευε, κι άρχισε να με ρωτάει πώς τα πάω με τις γκόμενες, τι παίζει και τέτοια.

Εκεί στην αρχή πήγα να τα χάσω, αλλά τα μπάλωσα. Είπα ότι είχα σχέση με δυο γκόμενες (ενώ είχα απλώς πάρει πίπα από δυο αγόρια) και ότι ήμουν μόνος τώρα. Ξαφνιάστηκε με το δύο και συνέχισε για ώρα τις ερωτήσεις. Με είχε φέρει σε πολύ δύσκολη θέση. Μου τέλειωσαν τα ψέματα, δεν μπορούσα να επινοήσω άλλα. Κάπως τα μπάλωσα, να μην του δείξω ότι είμαι gay, γιατί φαινόταν καρα-straight τύπος.

-    «Εσύ; Έχεις σχέση;»

Τον ρώτησα κάποια στιγμή προσπαθώντας να ξεφύγω, αλλά δεν είχε σκοπό να μ’ αφήσει τόσο εύκολα. Συνέχισε για ώρα να με ρωτάει, ώσπου στο τέλος, αφού τον ρώταγα κι εγώ πολλές φορές, αποφάσισε να μου μιλήσει. Ήταν 6 μήνες μόνος, μετά από μακροχρόνια σχέση. Και πολύ καυλωμένος απ’ ότι μου εξομολογήθηκε.

-    «Και πως την βγάζεις;», τον ρωτάω.

-    «Όπως κι εσύ. Με μαλακία…» μου απαντάει.

Τότε ρίχνει την ιδέα να πάμε σπίτι του για after, να δούμε καμιά τσόντα να καυλώσουμε και να τραβήξουμε μαζί μαλακία. Το είπε τόσο ερωτικά και λάγνα που ξανακαύλωσα και αυτή την φορά το πρόσεξε.

-    «Σ’ άρεσε η ιδέα ε; Έλα πάμε τότε…», μου είπε.

Πληρώσαμε και ξεκίνησα να τον ακολουθώ σαν υπνωτισμένος. Στον δρόμο για το μετρό μου μίλαγε και έλεγε διάφορα, αλλά εγώ ήμουν μαγεμένος. Φτάσαμε κάποτε εκεί που είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του, μπήκαμε μέσα και ανεβήκαμε Καματερό. Σ’ όλη τη διαδρομή μόνο αυτός μίλαγε, εγώ κούναγα απλά το κεφάλι μου ή ψέλλιζα κανένα «ναι» ή «όχι» και ο πούτσος μου δεν έλεγε να πέσει. Μπήκαμε στο σπίτι του…

-    «Κάτσε βολέψου μικρέ να ξεντυθώ να βάλω κάτι πιο άνετο κι έρχομαι να τα πούμε…», μου είπε.

Άρχισε να ξεντύνεται. Ξεκίνησε βγάζοντας τα παπούτσια του και τότε συνειδητοποίησα πόσο μεγάλο πόδι είχε. Με κατάλαβε που είχα κολλήσει και μου λέει:

-    «47 νούμερο φοράω. Δεν έχεις ξαναδεί τόσο μεγάλο πόδι;»

Και του είπα ένα τρεμάμενο «όχι». Και τότε συνειδητοποίησα ότι είχε και πολύ μακριά δάχτυλα και η καύλα μου έφτασε στα ύψη. Προσπαθούσα να φανταστώ πόσο μεγάλο πούτσο θα έχει, πόσα εκατοστά θα είναι. Μπήκε στην κρεβατοκάμαρά του και βγήκε σε λίγο με ένα σορτσάκι κι ένα φανελάκι, που άφηνε να φαίνονται τα μπράτσα του (πρέπει να γυμναζόταν παλιότερα) και το υπέροχο στήθος του με λίγες τρίχες.
Έβαλε ένα ποτό και το έφερε και τσουγκρίσαμε.

-    «Σπίτι δεν θα έχεις ευκαιρίες να δεις πολλές τσόντες. Τώρα θα δεις ότι καλύτερο κυκλοφορεί..!»

Μου είπε με ένα πονηρό χαμόγελο και βάζει μία τσόντα στο βίντεο.

-    «Άσπρο πάτο» λέει και με βάζει να πιω κι εγώ όλο το ποτήρι μου.

Βαρύ ποτό ήταν, ψιλοζαλίστηκα, και βάζει και δεύτερο ποτήρι. Βάζει και την τσόντα. Ήταν μια έμπειρη που την ξέσκιζαν ψωλαράδες σε όλες τις στάσεις σε μια αυλή με πισίνα. Μου έπιασε το μπούτι και μου είπε με ύφος επιτακτικό να κατεβάσω το κάπρι μου, ενώ συγχρόνως ο ίδιος χάιδευε τον πούτσαρό του πάνω από το σορτσάκι του.

-    «Εγώ αντέχω. Χύσε πρώτα εσύ και μετά θα τον παίξω κι εγώ. Θέλω να καυλώσω πολύ για να το ευχαριστηθώ περισσότερο» είπε και με βοήθησε να κατεβάσω το κάπρι μαζί με το μποξεράκι μου.

Ο πούτσος μου ήταν σχεδόν σηκωμένος και τον έπιασε με το χέρι του και έκανε κάποια καλά σχόλια…

-    «Αλλά δεν φαίνεται για πούτσος που έχει γαμήσει μουνάκι…!», προσθέτει στο τέλος.

Ήταν παρθένος και ο πούτσος μου! Κάηκα! σκέφτηκα από μέσα μου. Τότε άρχισε να ανασηκώνει την μπλούζα μου και σε λίγο μου έβγαλε και την μπλούζα κι έμεινα σχεδόν γυμνός δίπλα του. Άρχισε να μου τραβάει μαλακία κι εγώ είχα μαγευτεί! Δεν έκανα τίποτα, μόνο βόγκαγα, και το ευχαριστιόμουν. Έκλεισα και τα μάτια και φανταζόμουν να με βάλει στα τέσσερα και να με ξεπαρθενιάσει αυτό το τεκνό που είχα δίπλα μου, ώσπου φούσκωσε ο πούτσος μου και άρχισε να χύνει κι εγώ να φωνάζω από καύλα. Ήξερε να τραβάει καλή μαλακία.

-    «Σου άρεσε ε μικρέ;», με ρώτησε και βρήκα το θάρρος να του πω:

-    «Ξέρεις και τραβάς υπέροχη μαλακία!» 

Έφερε λίγο χαρτί να σκουπίσει τα χύσια μου και τότε σταματάει την τσόντα και πιάνοντάς μου με το ένα χέρι τον κώλο μου λέει:

-    «Κι εσύ ξέρεις να λες καλά ψέματα, αλλά από μένα δεν μπορείς να κρυφτείς…»

Κι αμέσως πάγωσα και μου έπεσε τελείως ο πούτσος μου.

-    «Τι λες;»

Τον ρώτησα για να εισπράξω ένα δυνατό χαστούκι στο μάγουλο…

-    «Αυτό που κατάλαβες. Από την στιγμή που σε είδα να με κοιτάς από πάνω ως κάτω στο γραφείο και να προσπαθείς να κρύψεις με το περιοδικό τον σηκωμένο πούτσο σου κατάλαβα τι πουστράκι είσαι, και δεν θα σε άφηνα να φύγεις!», μου λέει κι εγώ μένω κάγκελο. «Και έχεις και υπέροχο κωλαράκι! Οι γαμιάδες σου θα πρέπει να το ευχαριστιόταν πολύ!», μου λέει και βρίσκω το θάρρος να πω:

-    «Είμαι παρθένος…» 

Τότε το χέρι που μου χάιδευε τον κώλο άρχισε να τον ανοίγει κι ένα δάχτυλο πήγε να παραβιάσει την τρυπούλα μου ενώ εγώ έβγαλα έναν αναστεναγμό πόνου…

-    «Δίκιο έχεις. Είσαι όντως παρθένο μωράκι. Να δεις τι καλά που θα περάσεις μαζί μου…»

Λέει και πιάνει το κεφάλι μου, το οδηγεί στο δικό του, τα χείλη μου πάνω στα χείλη του, με κοιτά στα μάτια…

-    «Αφήσου ελεύθερος…» λέει κι αρχίζει να με φιλάει.

Είχα ξαναφιληθεί με αγόρι και κάτι ήξερα και μου άρεσε και το απόλαυσα. Με το ένα χέρι μου κράταγε το κεφάλι ενώ το άλλο εξερευνούσε το κορμί μου. Ο πούτσος μου άρχισε να ξανασηκώνεται. Τα χέρια μου πήγαν στη φανέλα του και προσπάθησα να την βγάλω, αλλά έτρεμα.

-    «Μην τρέμεις ακόμα μωρό…» μου είπε και με μια κίνηση την πέταξε ο ίδιος.

Τώρα άρχισε να με φιλάει και να με ρουφάει στον λαιμό και να πεθαίνω από την καύλα. Κατέβηκε στο στήθος στις ρώγες μου και εκεί τα είδα όλα, κόντεψα να λιποθυμήσω ενώ τα χέρια του χάιδευαν το κωλαράκι μου.

-    «Τέλειωσε το ποτό σου και ξεντύσου μέχρι να έρθω», μου λέει.

Συνεχίζεται…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")