Στις τουαλέτες του σινεμά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας. Με λένε Κώστα και αποφάσισα να στείλω κι εγώ μια δική μου ιστορία, καθώς με καυλώνει πολύ η ιδέα να αποκαλύψω εδώ εμπειρίες μου, για τις οποίες δεν έχω μιλήσει πουθενά.

Ξεκινάω λοιπόν λέγοντας σας, ότι πριν λίγα χρόνια ανακάλυψα φορώντας κρυφά το στρινγκ μιας κοπέλας μου, ότι καθώς κοίταζα το κωλαράκι μου στο καθρέφτη καύλωνα τρομερά. (έχω ωραίο σώμα κι ακόμα πιο ωραίο κωλαράκι τουρλωτό και σφιχτό και τότε εντελώς παρθένο).

Μαλακίστηκα και μόνο με το θέαμα και το έκανα αυτό αρκετές φορές μετά, μέχρι που σκέφτηκα ότι θα μου άρεσε ακόμα περισσότερο να με έβλεπε και κάποιος έτσι.

Σκέφτηκα λοιπόν να πάω φορώντας μέσα από το παντελόνι το στρινγκ σε ένα σινεμά πορνό στην Ομόνοια. Είχα πάει άλλη μια φορά και είχα ερεθιστεί πολύ, από το κλίμα εκεί μέσα, αλλά δεν είχα κάνει απολύτως τίποτα. Εξάλλου μέχρι τότε πήγαινα μόνο με «γυναίκες» αποκλειστικά.

Ξεκινώντας και μόνο που ήμουν έξω από το σπίτι και φορούσα από μέσα στο στρινγκ καύλωνα πολύ. Στο σινεμά όταν έφτασα σκεφτόμουν τρόπο, για να δείξω τι φοράω.

Πήγα λοιπόν στις τουαλέτες, μπήκα μέσα σε μια και φρόντισα να μην κλείσω την πόρτα καλά - καλά. Είχα δει από την προηγούμενη φορά, ότι όταν κάποιος είναι μέσα, περνάνε από έξω διάφοροι και προσπαθούν να δουν αν παίζει καμιά φάση.

Κατέβασα το παντελόνι μέχρι τα γόνατα και περίμενα με την άκρη του ματιού μου να βλέπει στη χαραμάδα τις πόρτας. Πολύ σύντομα είδα κίνηση και άκουσα ένα:

-    «Σσσσσσς….!!!», επιφώνημα καύλας.

Η πόρτα άνοιξε λιγάκι και γύρισα να δω καλά. Ήταν γύρω στα σαράντα και είχε το ένα χέρι πάνω από το «επίμαχο» σημείο, πάνω από το παντελόνι και κοίταζε το κωλαράκι μου. Από εκεί και πέρα δεν είχα σκεφτεί να κάνω κάτι, αλλά το σκηνικό με είχε καυλώσει τρομερά. Να με βλέπει κάποιος έτσι σαν πουτανάκι!!!

Μπήκε μέσα, ήρθε από πίσω μου και άρχισε να με χουφτώνει, εγώ μαλακιζόμουν αργά «προσπαθώντας» να μη χύσω ήδη. Έκανε να με γαμήσει, αλλά αυτό ήταν, για τότε, πολύ προχωρημένο για μένα.

Τον έπαιξε και με έχυσε πάνω στο μαύρο στρινγκάκι μου. Η απόλυτη καύλα, ένιωθα χύσια απάνω μου, για πρώτη φορά. Βγήκε έξω, έκλεισα καλά την πόρτα και έχυσα μέσα σε μισό λεπτό.

Έφυγα με μια αίσθηση ντροπής, αλλά και απόλυτης καύλας, σχεδόν έτρεμα ακόμα. Στο σπίτι μαλακίστηκα ξανά και ξανά, κρατώντας το χυμένο στρινγκ στα χέρια μου!!!

Μια νέα σελίδα εμπειριών είχε ανοίξει στη ζωή μου… Από τότε έκανα πολλά παρόμοια, ακόμα πιο τρελά.

Αν σας ενδιαφέρει, έχω άπειρες ιστορίες να μοιραστώ μαζί σας, καθώς εθιστικά στο να φοράω πρόστυχα γυναικεία εσώρουχα και να κάνω σε παρόμοιους χώρους, με πολλά άτομα, πράγματα εντελώς «καυλιάρικα» και τρελά…

Πολλοί από σας ίσως με έχουν δει με στρινγκ, σουτιέν, κάλτσες στο σινεμά, στο πεδίο του Άρεως, στα Λιμανάκια το καλοκαίρι… κλπ.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")