Απολαμβάνοντάς τον

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γονατίζει στο κρεβάτι και πέφτω πάνω του. Για μια ακόμη φορά είναι άκρως ερωτικός. Φοράει ένα κλασικό λευκό σλιπ όπως του ζήτησα. Τον βρίσκω πολύ προκλητικό. Απλώνω το χέρι μου πάνω του. απαλά. Αγαπώ την απαλότητα του ξυρισμένου στήθους του. Αναστενάζει και τον φιλώ. Του δίνω από ένα φιλί σε κάθε μάγουλο.

Από το άνοιγμα του σλιπ του μπορώ να δω ξεκάθαρα τον όμορφο πούτσο του να αναδύεται. Σκύβω και φιλώ τρυφερά την ερυθρότητα της βαλάνου του. Φιλώ τον πούτσο του σε κάθε πλευρά και στη συνέχεια τραβώ προς τα πίσω την πόσθη αποκαλύπτοντας τη γύμνια της βαλάνου του. Τοποθετώ ένα μικρό φιλί. Εκεί... στην κορυφή. Ένα ευγενικό φιλί. Αποσπώ ένα ακόμη ήρεμο αναστεναγμό από το στόμα του.

Παίρνουμε καινούργιες θέσεις στο κρεβάτι. Ξαπλώνει ανάσκελα και ακουμπά το κεφάλι του στο μαξιλάρι. Ο πούτσος του είναι σηκωμένος ψηλά και δεν μπορεί να κρύψω πια τις διαθέσεις μου. Ανοίγω το στόμα μου και γλείφω τα σάλια από τα χείλια μου. Χαμογελάς. Μ’ αρέσει να με βλέπεις έτσι, καυλωμένο. Στη συνέχεια βυθίζω το κεφάλι μου ανάμεσα στα πόδια του και με την γλώσσα μου σε πλήρη δραστηριότητα ξεκινώ να τον γλύφω. Ήρεμα, αργά, συμπαθητικά. Γλιστρώ την γλώσσα μου πάνω στους σφικτούς μυς του πούτσου του… στις φλέβες του.

Οι στεναγμοί του γίνονται δυνατότεροι. Οι κραυγές του έχουν άμεση επίπτωση στον οργασμό μου. Μ’ αρέσει ν’ ακούω τη φωνή του όταν γαμιόμαστε. Αισθάνομαι σαν ηθοποιός που περιμένει πως και πως το χειροκρότημα για να καταλάβει αν άρεσε στο κοινό ο τρόπος που έπαιξε.

Συνεχίζω να γλιστρώ την γλώσσα μου στον πούτσο του. Γλείφω όλα τα εκατοστά του, αλλά θέλω περισσότερα. Τον πιάνω από τα κωλομάγουλα και οδηγώ την γλώσσα μου προς την κωλοτρυπίδα του. Τον κοιτάζω στα μάτια. Οι κόρες των ματιών του διαστέλλονται. Ο πούτσος του σηκώνεται ακόμα πιο ψηλά.

Τον αρπάζω από τη βάση και τον σταθεροποιώ, έτσι μπορώ να γαμήσω με την γλώσσα μου την κωλοτρυπίδα του τόσο σκληρά όπως όταν χρησιμοποιώ τον πούτσο μου. Σπρώχνω την γλώσσα μου βαθειά δοκιμάζοντας μια αιχμηρή, αψιά γεύση που με ξετρελαίνει. Ρουφώ την κωλοτρυπίδα του με θόρυβο. βοσκώ με νύχια και δόντια κάνοντάς τον να φωνάξει. δυνατά.

Τρέχω, σκόπιμα, τον αντίχειρά μου πάνω στη βάλανό του. Απομακρύνω την γλώσσα μου από την κωλοτρυπίδα του και επιστρέφω στον πούτσο του. Δοκιμάζω τη γεύση του διάφανου σπέρματός του. Τι απόλαυση! Με την γλώσσα μου πάνω στον πούτσο του, χώνω το δάχτυλό μου μέσα στην κωλοτρυπίδα του. Είναι τόσο καυτή και υγρή. Βογκάει ήσυχα και μου χαμογελάει.

Αφαιρώ το δάχτυλό μου από την κωλοτρυπίδα του και την γλώσσα μου από τον πούτσο του. Αμέσως μου εκφράζει την αντίδρασή του. Διασκεδάζω βλέποντας την δυσαρέσκειά του. Του χαμογελώ. Χαμογελά κι αυτός. Είναι εξοικειωμένος με τις πλάκες που του κάνω.

Στηρίζω το ένα χέρι μου στον πούτσο του υποχρεώνοντάς τον να σκληρύνει ακόμα πιο πολύ. Γλιστράω το δάχτυλό μου στα κωλομέρια του. Αναστενάζει δυνατά. από ευχαρίστηση. Αναπνέει βαριά. Ο δείκτης και ο αντίχειράς μου βυθίζονται στην κωλοτρυπίδα του… ξανά. Κινούμαι μέσα - έξω κρατώντας σταθερά τον πούτσο του με όση δύναμη έχω. Βγάζοντας ένα από τα δάχτυλά μου έξω, το βλέπω που αστράφτει από τους χυμούς του. Φωνάζει δυνατά με ευχαρίστηση και με αγριεύει.

Επικεντρώνομαι γαμώντας πιο σκληρά την κωλοτρυπίδα του με τα δάχτυλά μου. Ο πούτσος μου ήδη ζηλεύει. Κάθε φορά που βγάζω τα δάχτυλά μου έξω λάμπουν ακόμα πιο πολύ. περισσότερο. Ασθμαίνει και βογκάει. Ο πούτσος μου κυματίζει από την καύλα. Αισθάνομαι τα τοιχώματα της κωλοτρυπίδας του να υγραίνονται. Επιταχύνω περιμένοντας να έρθει το τέλος. Επιμένω, σκληρά.

Το κορμί του τρέμει, συσπάται. Φωνάζει το όνομά μου και χώνω μέσα του και τρίτο δάχτυλο. Μια κραυγή βγαίνει από το στόμα του παρέα με την βραχνή φωνή του. Το σπέρμα του αρχίζει να αναβλύζει. Μου αρέσει να τον βλέπω να χύνει. Μου αρέσει να βλέπω τα χύσια του να κυλούν. Είμαι έτοιμος να τον αρμέξω. Είμαι έτοιμος να αρμέξω τον όμορφο πούτσο του. Το σπέρμα του στολίζει με λευκές κορδέλες τα δάχτυλά μου.

Ξανά, με θόρυβο ρουφάω τον πούτσο του. Κυλώ τα δάχτυλά μου πάνω του και στη συνέχεια τον τυλίγω στη χούφτα μου. Κατόπιν σκουπίζω τα χύσια από το απαλό δέρμα του. Τον ρωτώ με τα μάτια αν θέλει να γλείψει τα χύσια του. Μου απαντάει θετικά επίσης με τα μάτια. Τον φιλώ, σκληρά, στο στόμα το οποίο και ανοίγει με απληστία για να δοκιμάσει τη γεύση του σπέρματός του που έχει ανακατευτεί με τα σάλια μου.

Παίρνω το κεφάλι του στα χέρια μου και τον φιλώ σκληρά. βαθιά. Γλιστρώ τα χέρια μου στο στήθος του. Τον φιλώ ξανά. ήρεμα αυτή τη φορά. Κατεβάζω το στόμα μου προς τον πούτσο του. Τον παίρνω πάλι στο στόμα μου. Τρέχω την γλώσσα του στη βάλανο. Είναι ακόμα ευαίσθητη μετά την εκσπερμάτιση. Γλείφω και την τελευταία σταγόνα σπέρματος κι αμέσως μετά σηκώνομαι και σπρώχνω την γλώσσα μου στο στόμα του.

Μου επιστρέφει το φιλί. με την ίδια ένταση και με τυλίγει στην αγκαλιά του. Κάνει ακριβώς αυτό που περίμενα.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")