Εγερτήριο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Το μωρό μου ήταν αυτό που με ξύπνησε σήμερα το πρωί. Δάγκωσε ελαφρά το αυτί μου και πίεσε το σώμα μου με το δικό του. Αισθάνθηκα το στήθος του στην πλάτη μου. το piercing του με τσίμπησε στα πλευρά, με αγκάλιασε…

-    «Καλημέρα Αλέξανδρε… πρέπει να ξυπνήσεις… να σηκωθείς…», ψιθύρισε στο αυτί μου, χαϊδεύοντας μου τα πόδια και τον κώλο.

Ήθελα να κοιμηθώ κι άλλο, του το είπα:

-    «…Κι άλλο, μωρό μου… θέλω να κοιμηθώ κι άλλο…».

Το μωρό μου συνέχισε να χαϊδεύει το κορμί μου με τα δάχτυλά του, συνειδητά άλλαξα πλευρό αφήνοντας να βγει από το στόμα μου ένας στεναγμός ευχαρίστησης, μια απάντηση ενθαρρυντική για την προσπάθειά του να με ξυπνήσει μ’ αυτό τον γλυκό τρόπο. Αισθάνθηκα τον σκληρό πούτσο του να πιέζεται στον κώλο μου. Άνοιξα τα μάτια, γύρισα προς το μέρος του…

-    «Μωρό μου, καλημέρα..», είπα, σήκωσα το κεφάλι, τα μάγουλά μας αγγίχτηκαν.

-    «Πρέπει να σηκωθείς, Άλεξ,» είπε το μωρό μου.

-    «Όχι…» διαμαρτυρήθηκα, «θέλω να κοιμηθώ περισσότερο. Χρειάζομαι περισσότερο ύπνο», είπα με νάζι.

Το μωρό μου γονάτισε, έσκυψε το κεφάλι του πάνω από το στήθος μου, έγλυψε μια-μια τις ρώγες μου, τις ρούφηξε, με χάιδεψε. Τι μαλάκας που είμαι; Πως τόλμησα να πω στο μωρό μου πως χρειάζομαι περισσότερο ύπνο αφού είναι διαπιστωμένο πως χρειάζομαι περισσότερο αυτόν από οτιδήποτε άλλο; Κανονικά θα έπρεπε να θύμωνε, να με παρατούσε και να έμενα όχι μόνο σήμερα, αλλά για το υπόλοιπο της ζωής μου μόνος και ανενόχλητος στο κρεβάτι για να κοιμάμαι.

Λες να μου φερθεί έτσι; Προσπαθώ να ανασηκωθώ για να διορθώσω την κατάσταση. Τον φιλώ, χαμογελά, χαμογελώ, μου γλύφει τον πούτσο. Έκλεισα ξανά τα μάτια από ηδονή, λίκνισα την λεκάνη για να μπορέσει να γλύψει και να ρουφήξει καλύτερα τον πούτσο μου. Ένα ρίγος με διαπέρασε… το κορμί μου παλλόταν και να μην ήθελα, ξύπνησα για τα καλά.

Τύλιξα με τα χέρια μου το κεφάλι του, τον βοήθησα να μου πάρει πίπα με τον ρυθμό που ήθελα, το σώμα μου τεντώθηκε από την ευχαρίστηση, φοβερή ερωτική ενέργεια με τύλιγε. Είχαμε κανονίσει από χθες να πάμε εκδρομή με κάποιους φίλους μας, δηλαδή θα ερχόταν να μας πάρουν το πρωί και θα φεύγαμε για άγνωστη κατεύθυνση. Δεν είχαμε αποφασίσει για το μέρος που θα πηγαίναμε, ίσως στο Αγκίστρι. Πως το ξέχασα;

Κοιτώ το μωρό μου, το στόμα του μπουκωμένο από τον πούτσο μου, οι μπούκλες του σκεπάζουν το μέτωπό του, σκύβω, τον φιλώ στο κεφάλι, τα μαλλιά του μυρίζουν αγριοκέρασο.

-    «Πρέπει να σηκωθούμε, μωρό μου. Θα περάσουν τα παιδιά να μας πάρουν…», λέω, φυλακίζω με τα χείλη μου την γλώσσα του.

-    «Λίγο ακόμη…», μου λέει ικετευτικά.

Δεν θέλει να αφήσει στην μέση αυτό που έχει ξεκινήσει. Αυξάνει τον ρυθμό του… ο πούτσος μου μπαινοβγαίνει στο στόμα του. Με γλύφει… χύνω. Το πρόσωπό του υγρό από τον ιδρώτα και τα χύσια μου… τον φιλώ, τον επιβραβεύω… έξοχα.

Σηκωνόμαστε, μπαίνουμε στο μπάνιο. Θα κάνουμε μαζί ντους για να μη τελειώσουν τα αποθέματα της ΕΥΔΑΠ στον Μαραθώνα. Τραβώ προς τα κάτω το σλιπ του… ο πούτσος του πετάγεται περήφανος μπροστά μου. Τον κρατώ, σκύβω για να ανοίξω την βρύση… η κωλοτρυπίδα μου δέχεται επίθεση από το δάχτυλό του. Το νερό πέφτει πάνω μας, ο πούτσος του μωρού μου, σκληρός και καυτός, εισχωρεί στην τρύπα μου. Τι ορέξεις που έχει σήμερα το μωρό μου;

Θέλω να τον πειράξω. Του λέω πως πρέπει να ετοιμάσω το πρωινό και δεν έχω χρόνο για γαμήσια και… ωχ! Χώνει πιο βαθιά τον πούτσο του μέσα μου. Με πιέζει στον τοίχο… χτυπώ το μέτωπό μου. Αισθάνομαι την τριβή του πούτσου του στην κωλοτρυπίδα μου. Με γαμάει άγρια, γρήγορα. Αισθάνομαι ότι με βιάζει… ανοίγω τα πόδια μου για να στηριχτώ καλύτερα. Βογκάω από τον πόνο, βογκάω από την ευχαρίστηση… η ανάσα μου βγαίνει με δυσκολία. Μου έρχεται να καταρρεύσω.

Αισθάνομαι το κεφάλι του στον ώμο μου… χώνει την γλώσσα του στο αυτί μου, χώνεται πιο βαθιά μέσα μου, χύνει… τραβιέμαι, γυρίζω, σκύβω, αρπάζω τον πούτσο του. Στάζει σπέρμα… τον βάζω στο στόμα μου, γλύφω τα χύσια του, τον βγάζω, σηκώνομαι, τον κοιτώ, με κοιτά…

-    «Καλημέρα, μωρό μου», λέω.

Φιλιόμαστε… ανοίγω την βρύση, παίρνω το αφρόλουτρο, ρίχνω λίγο στο χέρι μου, γονατίζω, πλένω τα πόδια του, τα γόνατά του. Το καυτό νερό χύνεται στο κεφάλι μου, στο πρόσωπό μου. Σηκώνω το κεφάλι μου, δίνω ένα τρυφερό φιλί στον πούτσο του, τον παίρνω στο στόμα μου, ρουφώ νερό και σπέρμα, σαπουνίζω τα αρχίδια του που κρέμονται, σαπουνίζω τον πούτσο του, τον καθαρίζω, τον μυρίζω… το μωρό μου χαμογελά. Σηκώνομαι… τα χείλια μας συναντιούνται, φιλιόμαστε… ακούω το κουδούνι της πόρτας, ήρθαν τα παιδιά.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")