Ομαδικό σε ξενοδοχείο (3ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η έκπληξη όμως ήρθε από πίσω. Ο Γιώργος που τόση ώρα χάιδευε τα τοιχώματα του κώλου με μια ξαφνική κίνηση, μου άνοιξε τα κωλομέρια και μου έχωσε μέσα κάμποσα εκατοστά από την ψωλή του. Ο πόνος ήταν αφόρητος καθώς είχα να γαμηθώ πολύ καιρό και παρ' όλο που μου είχε ανοίξει τη σούφρα, η τρυπούλα μου δεν χωρούσε την πούτσα του. Ευτυχώς που δεν ήταν και χοντρή.

Από το ξάφνιασμα γρατσούνισα με τα δόντια μου ελαφρά την ψωλάρα του Γιάννη, ο οποίος με άρπαξε από τα μαλλιά, μου σήκωσε το κεφάλι και μου άστραψε δυο δυνατές μπάτσες.

-    «Συγγνώμη αφέντη», ψέλλισα εγώ.

-    «Να προσέχεις άλλη φορά παλιομαλακισμένο. Γλύφε τώρα!»

Με πρόσταξε και πάλι. Με τρέλαινε που μου μιλούσε έτσι κι έκανε τον πούτσο μου να φτερουγίζει από την καύλα.

Ο Γιώργος, εν τω μεταξύ, άφησε για λίγο το πουλί του μέσα στον κώλο μου για να συνηθίσω το μέγεθός του. Άρχισε σιγά-σιγά τις παλινδρομήσεις και να με γαμάει με αργό ρυθμό. Τον έβγαζε και μου τον ξανάχωνε αργά-αργά στην αρχή, κάνοντας την προσμονή γι' αυτό που με περίμενε όλο και πιο καυλωτική. Ο κώλος μου είχε ανοίξει πλέον και χωρούσε άνετα σχεδόν όλους τους πόντους της πουτσάρας του.

Πλέον δεν με λυπόταν και με γαμούσε πολύ γρήγορα ενώ μου τον έχωνε με όση ορμή μπορούσε. Τότε κι εγώ άρχισα να κουνάω τη λεκάνη μου και να κουνάω το κωλαράκι μου ώστε να πέφτουν πάνω μου ακόμα και τα αρχίδια του με δύναμη. Ωστόσο, δεν ήθελα να απομακρύνω και το στόμα μου από το καυλί του Γιάννη, πράγμα που ούτε ο ίδιος μου επέτρεπε φυσικά. Μας πήρε κάνα 5λεπτο για να συγχρονιστούμε.

Το όνειρο μου πλέον ήταν πραγματικότητα: γαμιόμουν συγχρόνως από όλες μου τις τρύπες!!! Το αίσθημα ήταν τρομερό κι αν και μόλις είχα χύσει ο πούτσος μου είχε ξανασηκωθεί και στεκόταν στητός, έτοιμος για ένα δεύτερο χύσι. Εγώ, προσπαθώντας να ικανοποιήσω όλους μου τους γαμιάδες, έκανα μια συνεχόμενη κίνηση μπρος-πίσω, γλύφοντας αρχικά τη χοντρή και γεμάτη φλέβες ψωλάρα του Γιάννη και στη συνέχεια παραδίνοντας τον ορθάνοιχτο πλέον κώλο μου στο έλεος της μακρουλής πούτσας του Γιώργου.

Το γαμήσι αυτό συνεχίστηκε για τουλάχιστον 20 λεπτά ακόμα καθώς ο Γιάννης όπως μου είπε φημιζόταν για τις αντοχές του (πράγμα που μου απέδειξε και στην πράξη), ενώ ο Γιώργος μόλις είχε χύσει οπότε άντεχε αρκετά. Ο Γιώργος μάλιστα είχε πωρωθεί για τα καλά! Με γαμούσε με μια απίστευτη ταχύτητα προσφέροντας μου όλο και μεγαλύτερη ευχαρίστηση.

Τα βογκητά μου πλέον πρέπει να ακούγονταν σε όλο το ξενοδοχείο. Τότε ο Γιώργος μας προειδοποίησε ότι σε λίγο θα χύσει ενώ εγώ δήλωσα στο Μάνο πως θέλω απεγνωσμένα να πιω τα υγρά του.

-    «Περίμενε κολλητέ, να το χύσουμε μαζί το πουστράκι. Εσύ στην τιποτένια τρύπα του κι εγώ στο στοματάκι μου», είπε ο Γιάννης.

-     «Το θες πολύ το χύσι μου μωρό μου;» με ρώτησε με ένα βλέμμα όλο καύλα.

-    «Πάρα πολύ» του απάντησα εγώ, «διψάω γι' αυτό. Το θέλω σα λυσσασμένη πουτάνα!»

-    «Εδώ το έχω μωρό μου!» μου είπε δείχνοντας τα αρχίδια του, «στο ετοιμάζω... ».

Με τρέλαινε όταν μου έλεγε κάτι τέτοια! Ήταν πραγματικό αρσενικό! Προσπαθώντας να επιταχύνω την ολοκλήρωση της απίστευτης αυτής απόλαυσης, άρχισα να μαλάζω τα βαριά τριχωτά μπαλάκια του Γιάννη. Η αλήθεια είναι πως είχε τα πιο μεγάλα και τα πιο φουσκωμένα αρχίδια που είχα δει ποτέ σε άντρα, ακόμα και σε τσόντες με gay porn stars. Γι' αυτό κι εγώ έβαλα τα δυνατά μου να τον ικανοποιήσω κι εδώ όπως μπορώ.

Ο παροξυσμός του Γιώργου συνεχιζόταν κι ο κώλος μου είχε πάρει κυριολεκτικά φωτιά καθώς την εμβόλιζε ο μακρύς σωλήνας του Γιώργου. Έβγαλα την πούτσα του Γιάννη από το στοματάκι μου, κι άρχισα να του πιπιλάω τα μπαλάκια, μια το ένα και μια το άλλο. Τώρα ήταν τα βογκητά ευχαρίστησης του Γιάννη, του μάναρού μου, που ακούγονταν σε όλο το ξενοδοχείο, καθώς του ρουφούσα τα τεράστια παπάρια του.

Επειδή δεν ήθελα όμως να αφήσω την ψωλή του έτσι, με το άλλο χέρι του την έπαιζα κανονικά και με δύναμη, ενώ η προσμονή για το θείο νέκταρ που θα μου αμολούσε σε λίγο γινόταν όλο και μεγαλύτερη. Σε λίγο, τα βογκητά γίνανε πιο έντονα και άρχισε να συσπάται η πούτσα του: κατάλαβα ότι ήταν έτοιμος να χύσει. Το ίδιο όμως ένιωθα και στην σούφρα μου, καθώς η πούτσα του Γιώργου σπαρταρούσε τώρα κι αυτή σαν ψάρι, έτοιμη να ξαμολήσει τα υγρά του στο κωλαράκι μου.

Πρώτος έχυσε ο Γιώργος. Το σπέρμα του, αν κι έχυνε για δεύτερη συνεχόμενη φορά, ήταν πολύ και γέμισε το κωλαράκι μου. Το ένιωθα να γεμίζει απαλά το έντερο μου και να με δροσίζει ευχάριστα καθώς ξεχείλιζε και σταγόνες κυλούσαν στα κωλομέρια μου. Η εκσπερμάτιση του Γιώργου συνοδεύτηκε από τις κραυγές του που πρόδιδαν το μέγεθος της καύλας και της ηδονής που ένιωθε εκείνη την ώρα.

Εξαντλημένος πια από το διπλό του ξεκαύλωμα, ο Γιώργος ξεκάρφωσε την ψωλή του από τον ξεσκισμένο κώλο μου κι έπεσε εξουθενωμένος με τα μούτρα στο κρεβάτι, κρατώντας την πρησμένη ψωλή του.

-    «Ετοιμάσου τώρα να φας το αληθινό ψωλόχυμα!»

Μου είπε ο Γιάννης του οποίου οι φλέβες είχαν πεταχτεί στο καυλί του και τώρα διαγράφονταν ολοφάνερα.

-    «Ετοιμάσου... »

Εγώ τότε καταλαβαίνοντας ότι από στιγμή σε στιγμή θα απολάμβανα αυτό που τόση ώρα προετοίμαζα, αγκάλιασα με τα τσιμπουκόχειλα μου το εργαλείο του. Τότε ο Γιάννης άρχισε να εκσφενδονίζει μεγάλες ριπές από πηχτό και καυτό χύσι τις οποίες εγώ κατάπινα αμέσως, φοβούμενος μήπως χάσω καμιά σταγόνα. Έπινα, έπινα, έπινα δεν τελείωνε καθώς τα φουσκωμένα αρχίδια του γαμιά μου φαίνεται ότι ήταν αντάξια των προσδοκιών μου και δεν άδειαζαν με τίποτα.

Το σκηνικό αυτό καλυπτόταν από τις δυνατές φωνές και του Γιάννη αλλά και από τα ολοφάνερα βογκητά μου!! Ήμουν σίγουρος ότι μας είχε ακούσει όλο το ξενοδοχείο, ενώ σίγουρα οποιοσδήποτε μας έβλεπε εκείνη τη στιγμή θα οδηγούνταν σίγουρα σε ένα απόλυτο χύσιμο.

Η απόλαυση του να ρουφάς σαν πουτάνα, όπως δηλαδή έκανα κι εγώ, τα χύσια του Γιάννη, ήταν απίστευτη. Η αλμυρή τους γεύση δημιουργούσε ένα γαργαλητό στον ουρανίσκο μου ενώ η αίσθηση τους με έκανε να νιώθω γεμάτο και ολοκληρωμένο. Κράτησα το παλούκι του Γιάννη στο στοματάκι μου άλλα 5 λεπτά για να σιγουρευτώ ότι έχει στραγγίξει εντελώς, ενώ αυτό άρχισε σιγά-σιγά να ξεκαυλώνει.

-    «Εντάξει, τώρα μπορείς να το βγάλεις από το στόμα σου!», μου είπε ο Γιάννης. «Σου άρεσε δουλάκι μου;», με ρώτησε με ύφος.

-    «Πολύ αφέντη μου, του απάντησα εγώ.

Ήταν το καλύτερο τσιμπούκι που είχα πάρει ποτέ!!!

-    «Έχετε την πιο μεγάλη, την πιο χοντρή και την πιο βαρβάτη ψωλή που έχω δει ποτέ σε γαμιά, ακόμα και σε πορνοστάρς!» Είπα εγώ.

-    «Χαίρομαι που σ' άρεσε πουστράκι. Φύγε τώρα!» Με διέταξε ο Γιάννης.

-    «Μα δε θα με σκίσετε κι εσείς γαμιά μου;» τον ρώτησα εγώ.

-    «Όχι πουτανάκι μου. Δε θα στον μπήξω τώρα στο κωλαράκι σου. Άσε κάτι και για αύριο. Πέρνα αύριο να σου περιποιηθώ και την κωλάρα σου που θα 'μαστε και τα δυο μας».

Εγώ υπάκουσα ντύθηκα στα γρήγορα κι επέστρεψα στο δωμάτιο μου με ένα απίστευτο αίσθημα ικανοποίησης. Οι διακοπές μου στη Ρόδο μόλις είχαν αποκτήσει νόημα!

Τέλος

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")