Ομαδικό σε ξενοδοχείο (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Κόλλησα το στόμα μου πάνω στο μποξεράκι του και προσπαθούσα να γευτώ τη ψωλή του. Η πουτσάρα του είχε ήδη καυλώσει κι εγώ προσπαθούσα να ρουφήξω όσο περισσότερο μπορούσα απολαμβάνοντας την υπέροχη μυρωδιά αντρίλας που έβγαζε.

Του είχα μουσκέψει το μποξεράκι με τη γλώσσα μου. Πρέπει να του άρεσε κι αυτουνού γιατί έβγαζε βογκητά απόλαυσης. Την ίδια ώρα, ο Γιάννης είχε καυλώσει για τα καλά. Είχε βάλει το χέρι του μέσα στη φόρμα και χάιδευε το πουλί του.

-    «Δεν αντέχω άλλο παλιοτσουλάκι. Γλείψε μου την πούτσα!»

Μου είπε ο Γιώργος πιέζοντας το κεφάλι μου στην πούτσα του.

Δεν ήθελα να τον αφήσω άλλο να βασανίζεται γι' αυτό του κατέβασα το μποξεράκι με αργές κινήσεις. Από μέσα πετάχτηκε τεντωμένη η ψωλή του. Ήταν αρκετά μακριά, γύρω στα 17cm όχι ιδιαίτερα χοντρή. Το πουτσοκέφαλο του ήταν κατακόκκινο από τα παιχνίδια που του έκανα. Είχε αρκετά καλό εργαλείο. Έβγαλα την γλωσσίτσα μου και του έγλυψα την άκρη από το πουτσοκέφαλο.

Ήξερα ότι θα του αρέσει γιατί αναρίγησε από την καύλα. Άρχισα να τον βάζω όλο και πιο μέσα στο στόμα μου. Φοβόμουν να βάλω πολύ μέσα γιατί δεν ήξερα αν θα μπορούσα να τον γλύφω.

-    «Τι είναι αυτά; Αν είναι να φας πούτσο, θα τον φας όλο!»

Μου είπε ο γαμιάς μου και μου έσπρωξε το κεφάλι χώνοντας την ψωλή του μέχρι το λαιμό μου. Με μπούκωσε με το παλούκι του και τα 'χασα στην αρχή. Συνέχισα να τον τσιμπουκώνω και να κάνω παιχνίδια με τη γλώσσα μου. Ο Γιώργος με είχε αρπάξει από τα μαλλιά και μου έδινε το ρυθμό. Μου γαμούσε το στόμα κανονικά.

Με είχε κάνει πουτάνα του και μου άρεσε πολύ. Μου έβαζε και έβγαζε την πούτσα του γρήγορα ώσπου πήρα εγώ το ρυθμό και γαμιόμουν μόνος μου στο παλούκι του, ενώ αυτός απολάμβανε την πίπα που του έπαιρνα βγάζοντας μουγκρητά από την ηδονή.

Στην αρχή οι κινήσεις μου ήταν αργές. Την έβγαζα και την ξανάβαζα με αργούς ρυθμούς. Την έγλυφα ολόκληρη από το κεφαλάκι ως τη βάση.  Σιγά- σιγά επιτάχυνα τους ρυθμούς μου ώσπου έφτασα να γαμιέμαι με απίστευτη ταχύτητα στο 17ποντο πουλί του. Είχε υπέροχη γεύση βαρβατίλας που μου την έδινε τόσο.

-    «Τι ψωλού είσαι εσύ μωρό μου; Τι τσιμπούκι μου παίρνεις! Την έχεις απογειώσει την πούτσα μου! Τέτοια καύλα ούτε όταν γαμάω μουνάκι. Άνοιξε το βρωμόστομα σου να στην καρφώσω μωρή ξεφτιλισμένη!!!»

Με έβριζε ο Γιώργος ενώ τον πίπωνα. Τι άντρας ήταν αυτός!
Στο μεταξύ ο Γιάννης την έπαιζε σχετικά γρήγορα ενώ τα μάτια του είχαν κολλήσει στο στοματάκι μου. Εγώ με την άκρη του ματιού μου τον είδα και αναρωτήθηκα τι προσόντα να έχει κι αυτός. Η πούτσα του Γιώργου δεν με άφησε να σκεφτώ για πολύ ώρα. Είχε φουσκώσει και οι φλέβες είχαν πεταχτεί. Κατάλαβα ότι θα έχυνε. Ήθελα τόσο πολύ να απολαύσω τους χυμούς του.

«Ετοιμάσου μωρό μου να τα πιεις όλα!» Μου είπε ο Γιώργος.

Δεν πρόλαβα να τον γλύψω δυο φορές ακόμα και από το καυλί του πετάχτηκαν μικρές ριπές σπέρματος τις οποίες ρουφούσα σα διψασμένη πουτάνα, παρ' όλο που δεν είχε πολύ ωραία γεύση και δεν ήταν ιδιαίτερα πηχτό. Το ήπια όμως όλο μέχρι τελευταίας σταγόνας και του καθάρισα εντελώς την πούτσα ώστε δεν έμεινε ίχνος από το χύσι του.

-    «Μπράβο Πετράκη! Τη δικιά του πούτσα τη γυάλισες. Έλα τώρα να περιποιηθείς και τη δικιά μου.» Είπε ο Γιάννης δείχνοντας επιδεικτικά την ψωλή του.

Το στόμα μου, που είχε ακόμα έντονη τη γεύση από το χύσι του Γιώργου ήθελε σα τρελό να γλύψει την ψωλή αυτού του γαμιά, που φαινόταν ακόμα πιο βαρβάτος από το Γιώργο.

Έφτασα στο κρεβάτι περπατώντας στα τέσσερα κι ανέβηκα επάνω. Ο Γιάννης με κοιτούσε με ένα απόλυτα λάγνο βλέμμα που έκανε τον σηκωμένο πούτσο μου να αναριγήσει από καύλα. Με το δάχτυλο του μου έγνεφε να πλησιάσω κι εγώ κοίταζα το επίμαχο σημείο ξερογλύφοντας. Έβαλα τα χέρια μου στη μέση του και του κατέβασα τη φόρμα χουφτώνοντας τον σφιχτό σαν πέτρα κώλο του. Το μανάρι μου φορούσε μαύρο Calvin Klein μποξεράκι.

Δεν άντεχα άλλο αυτή την προσμονή. Είχα λυσσάξει κυριολεκτικά για το πουλί του. Άρχισα να του τον χαϊδεύω πάνω από το μποξεράκι, το οποίο κόντευε να σχιστεί από τη δύναμη της πούτσας του. Ο Γιάννης έβγαζε βογκητά ευχαρίστησης που πρόδιδαν την καύλα που ένιωθε.

-    «Δεν αντέχω άλλο μωρή τσούλα!»

Αναφώνησε και έσκισε το μποξεράκι με τα χέρια του. Από μέσα πετάχτηκε σαν θηρίο ένα παλούκι πάνω από 19 πόντους, πολύ χοντρό με πολλές έντονες φλέβες κι ένα τεράστιο κατακόκκινο πουτσοκέφαλο. Ήταν καλύτερη κι από τις ψωλές που έβλεπα στις τσόντες. Το πρώτο σοκ έδωσε τη θέση του σε μία απίστευτη σηκωμάρα. Ο πούτσος μου φτερούγιζε κανονικά.

Δεν περίμενα καθόλου. Άνοιξα το στόμα του κι έχωσα μέσα όσο πιο πολύ από το παλαμάρι του μπορούσα να ρουφήξω. Τα βογκητά ευχαρίστησης δεν άργησαν να έρθουν κι από τους δυο μας. Ο Γιάννης ανασήκωσε τη λεκάνη του ώστε να μπορώ να απολαμβάνω και τη θέα των αρχιδιών του. Το μανάρι μου είχε δυο πολύ βαριά παπάρια, γεμάτα χύσι έτοιμο να το πιω.

Ενώ του έγλυφα το καυλί του, του ζουλούσα συγχρόνως τα μπαλάκια του, μια το ένα και μια το άλλο. Τα ένιωθα να βράζουν και να ετοιμάζουν αυτό που θα ρουφούσα αργότερα. Ο Γιάννης όμως δεν έμενε αμέτοχος στο τσιμπούκι που του έπαιρνα. Με είχε πιάσει από το σβέρκο και μου έδινε το ρυθμό για να τον γλείφω. Μου γαμούσε κανονικά το στόμα και με έβριζε ταυτόχρονα:

-    «Έλα καριολίτσα μου, άνοιξε το στοματάκι σου να ρουφήξεις κι άλλο από την ψωλή μου. Αφού είσαι μεγάλη ψωλαρπάχτρα και σ' αρέσει.»

Με τρέλαινε που με εξευτέλιζε, που με έκανε να νιώθω ότι είμαι η δούλα του κι αυτός είναι ο αφέντης μου.

Οι ρυθμοί αυτοί συνεχίστηκαν για πολύ ώρα ακόμα καθώς ο γαμιάς μου δεν έλεγε να δώσει ένα τέλος σ' αυτή την απίστευτη ευχαρίστηση. Το στόμα μου είχε πάρει κυριολεκτικά φωτιά από τον γρήγορο ρυθμό που ρουφούσα την βαρβάτη ψωλή του καυλωμένου μάναρου μου. Ο Γιώργος, του οποίου τα χύσια είχα καταπιεί πριν, είχε καυλώσει και πάλι και όπως φαινόταν ήταν έτοιμος για δεύτερο γύρο.

Ο Γιάννης του έκανε νεύμα και με νόημα του έδειξε το κωλαράκι μου. Εγώ μόλις το είδα αυτό ανασήκωσα τα πόδια μου ώστε να μπορεί να έχει στη θέα του ο Γιώργος τη ροδαλή ξυρισμένη τρυπούλα μου. Ήρθε και στήθηκε από πίσω μου, κι αφού με βάρεσε μερικά μπατσάκια στον κώλο άρχισε να σαλιώνει το δάχτυλο του και να μου ανοίγει τον κώλο.

Στο άγγιγμα του αναριγούσα από την καύλα κι έβγαζα μικρά βογκητά ευχαρίστησης, πιπώνοντας όλο και πιο έντονα τον παίδαρο, το Μάνο, ενώ συγχρόνως τον χούφτωνα στα σφιχτά του μπούτια, το γεροδεμένο στέρνο του και τους γραμμωμένους κοιλιακούς του. Η καύλα μου είχε φτάσει σε απίστευτα όρια και μόλις ο Γιώργος μου ακούμπησε το κεφαλάκι της ψωλής του στα τοιχώματα του κώλου μου, από την πολύ καύλα άρχισα να χύνω χωρίς καν να ακουμπήσω το καυλί μου. Πρώτη φορά έχυσα έτσι και τόσο έντονα.

-    «Τι έκανες εκεί ρε;» με ρώτησε ο Γιώργος. «Τόλμησες να χύσεις πάνω στα σεντόνια μας;».

-    «Αυτό πρέπει να το πληρώσεις παλιοπουτανάκι», συνέχισε ο Γιάννης.

-    «Κολλητέ, απευθύνθηκε στο Γιώργο, σκίσ' του τον κώλο, για να μάθει άλλη φορά να προσέχει».

Εγώ, αν και λίγο τρομοκρατημένος από το σκληρό γαμήσι που με περίμενε, είχα τόσες καύλες που αν και μόλις είχα χύσει, η πούτσα μου ήταν ακόμα καυλωμένη.

Ο Γιώργος που πλέον με κρατούσε σφιχτά από τη μέση, μου βάρεσε δυο δυνατές μπάτσες στο κωλαράκι. Εγώ, αφού συνέχιζα να περιποιούμαι την ψώλα του Γιάννη, δεν μπορούσα να μιλήσω, γι' αυτό αρκέστηκα σε ένα μικρό βογκητό ευχαρίστησης.

-    «Έτοιμος μωρή πούστρα να τον φας; Θα στον καρφώσω όλο μωρή γαμιόλα για να τον χαρείς σε όλο του το μεγαλείο», είπε ο Γιώργος.

Εγώ έβγαλα το καυλί του Γιάννη από το στόμα μου και του φώναξα με πάθος:

-    «Ναι γαμιά μου, Μπήξε τον μου όλο μέσα! Δείξε μου τι θα πει γαμήσι».

Ο Γιάννης, ελαφρώς τσατισμένος που τόλμησα να βγάλω την πούτσα του από το στόμα του, με αρπάζει με το ένα χέρι από τα μαλλιά και με το άλλο κατευθύνει το παλούκι του στο στόμα μου, για να συνεχίσω το τσιμπούκι.

-    «Μην τολμήσεις να την ξαναβγάλεις από το στόμα σου!»

Με πρόσταξε με επιτακτικό ύφος και εγώ σαν ταπεινό πουτανάκι του έγνεψα καταφατικά, ενώ συνέχισα να κάνω παιχνίδια με τη γλώσσα μου στο καυλί του. Ήταν πολύ δύσκολο να κουμαντάρω ένα τέτοιο εργαλείο, ωστόσο, από τα βογκητά ευχαρίστησης που του ξέφευγαν, καταλάβαινα ότι το απολάμβανε κι αυτός.

Συνεχίζεται…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")