Στο Ταξί

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Αυτή είναι η πρώτη ιστορία που στέλνω και συνέβη πριν ένα χρόνο περίπου.
Γυρνούσα από ταξίδι και πήγα να πάρω ταξί για το σπίτι.
Μόλις είδα τον ταξιτζή έπαθα πλάκα. Κούκλος γύρω στα τριάντα και το καλύτερο, κάτω από τη στενή του μπλε φόρμα διαγραφόταν καθαρά μια υπέροχη ψωλή.

Κάθομαι μπροστά και σε όλη την διαδρομή είχα καρφώσει το βλέμμα μου στον πούτσο του. Αυτός σίγουρα το κατάλαβε και όταν φτάσαμε σπίτι, με παρακάλεσε να ανέβει για να κατουρήσει. Εγώ τρελάθηκα από καύλα και σκέφτηκα ότι πρέπει να τον κάνω να με γαμήσει οπωσδήποτε.

Του έδειξα το μπάνιο και όταν βγήκε με ρώτησε αν έχω καμιά γκόμενα και διατηρώ το σπίτι έτσι καθαρό. Εγώ με χτυποκάρδι του απάντησα ότι είμαι gay και ότι η γκόμενα του σπιτιού είμαι εγώ. Αυτός χωρίς να τα χάσει ,άρχισε να χαϊδεύει το καυλί του πάνω από τη φόρμα και να με κοιτάει με νόημα. Τότε κι εγώ του είπα να κάτσει στον καναπέ για να τον περιποιηθώ.

Πλησίασα και του έβγαλα την φόρμα. Φορούσε άσπρο σλιπάκι και η ψωλάρα του διαγραφόταν ξεκάθαρα από κάτω. Άρχισα να την φιλάω πάνω από το σλιπάκι και να του χουφτώνω τα αρχίδια. Αυτός ούρλιαξε από καύλα και το πουτσοκέφαλό του πετάχτηκε έξω από το σλιπάκι του… τεράστιο χοντρό και κατακόκκινο. Το πήρα στο στόμα και ίσα που χώραγε. Δεν είχα ξαναδεί πιο χοντρό.

Σιγά-σιγά του έβγαλα το σλιπάκι και τρελάθηκα όταν είδα μια ψωλάρα 22-23 εκατοστά και τόσο χοντρή, που μόνο σε τσόντα είχα δει. Με λύσσα την πήρα στο στόμα και άρχισα να τη ρουφάω με μανία ενώ του τραβούσα και του χάιδευα άγρια τα αρχίδια. Αυτός ούρλιαζε από καύλα και εγώ κόντευα να πνιγώ με τον πούτσο του… αλλά τον ρούφαγα όσο πιο βαθιά μπορούσα.

Σε λίγη ώρα άρχισε να φωνάζει ότι χύνει και μου έπιασε το κεφάλι και το κόλλησε στην ψωλάρα του για να τα ρουφήξω όλα. Δεν έχω ποτέ καταπιεί περισσότερα χύσια από αυτά που έχυσε αυτός. Κόντεψε να με πνίξει αλλά γούσταρα τρελά. Μου είπε να τον καθαρίσω καλά και εγώ υπάκουα τον έγλυψα καλά εκεί. Μετά άρχισα να του γλύφω τα αρχίδια.

Ξέχασα να τονίσω ότι ο τύπος εκτός από κούκλος, είχε και υπέροχη γεύση. Δεν άργησε να ξανακαυλώσει και μάλιστα ο πούτσος του ήταν τώρα ακόμα πιο σκληρός από πριν. Με σταμάτησε και μου είπε ότι ήταν η σειρά του να με περιποιηθεί. Εγώ αγχώθηκα γιατί δεν είχα ξαναπάρει τέτοια ψωλάρα. Μου είπε να μην ανησυχώ και μου ζήτησε λιπαντικό. Του το έφερα και με έστησε στα τέσσερα.

Άρχισε τα κωλοδάχτυλα με το λιπαντικό και σε λίγο το κωλαράκι μου είχε χαλαρώσει αρκετά. Τότε αυτός ήρθε πίσω μου και μου τον ακούμπησε. Άρχισε να τρίβει το τεράστιο πουτσοκέφαλό του στην τρυπούλα μου και αργά αλλά σταθερά να το χώνει. Εγώ ούρλιαξα από πόνο αλλά αυτός συνέχισε μέχρι που μου τον έχωσε σχεδόν όλο. Τότε σταμάτησε και άρχισε να κουνιέται πολύ σιγά… στην αρχή κυκλικά, ενώ μου χάιδευε τα κωλομέρια.

Όταν ένιωσε την κωλάρα μου να ανοίγει, άρχισε να μπαινοβγαίνει αργά στην αρχή και μετά όλο και πιο γρήγορα μέχρι που άρχισε να με ξεκωλιάζει. Εγώ ούρλιαζα από πόνο. Ένιωθα σαν να με έσφαζαν αλλά παραδόξως τον παρακαλούσα να μη σταματήσει και να με γαμήσει ακόμα πιο άγρια. Πρώτη φορά γαμιόμουνα τόσο δυνατά από τέτοια ψωλάρα και ένιωθα πραγματικά σαν πουτάνα. Και δεν είχα φάει και λίγους πούτσους μέχρι τότε.

Από ένα σημείο και μετά άρχισα να γουστάρω τρελά. Πραγματικά το γούσταρα πολύ το γαμήσι του, παρόλο που ένιωθα το κωλαράκι μου ξεσκισμένο. Με γαμούσε για πάρα πολύ ώρα… στο τέλος δεν άντεχα άλλο. Μέχρι που τον έβγαλε έξω και μου ζήτησε να γυρίσω. Είδα τον πούτσο του και τρελάθηκα! Ήταν τεράστιος! Άρχισε να τρέμει έτοιμος να χύσει.

Τότε έχυσα, ενώ είχα χύσει και δυο φορές πιο πριν όταν με ξέσκιζε. Τον άρπαξα λοιπόν στο στόμα και κατάπια πάλι τα χύσια του καυτά και ατελείωτα όπως και πριν. Αφού τον στράγγιξα εντελώς, πέσαμε και οι δύο ξεροί και ξυπνήσαμε μετά από ώρες. Μου ζήτησε να με γαμήσει ξανά αλλά του είπα ότι το κωλαράκι μου δεν αντέχει με τίποτα. Πραγματικά ένιωθα ξεσκισμένος.

Έτσι, του έκανα πάλι μια πίπα και έφυγε αφού κλείσαμε ραντεβού σε μερικές μέρες για να με ξαναγαμήσει αφού έστρωνε πρώτα ο κώλος μου.
Για το γαμήσι αυτό που ήταν ακόμα καλύτερο, θα σας μιλήσω την άλλη φορά. Να περνάτε καλά. Φιλάκια....

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")