Ο καυλιάρης από την αγγελία (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ήταν σχεδόν έτοιμος ή έτοιμη, όπως θέλετε πέστε το. Είχε βάψει τα μάτια, τα χείλια και είχε φορέσει μια στενή, κοντή φούστα μαύρη. Στα πόδια φορούσε τα ίδια γοβάκια που φορούσε στην φωτογραφία που μου είχε στείλει στο e-mail. Το δικτυωτό καλσόν που στηρίζονταν με ζαρτιέρες με άναψε ακόμα περισσότερο. Ήταν έτοιμος να φορέσει μια ξανθιά περούκα με μακριά μαλλιά. Τον σταμάτησα, έτσι και αλλιώς τα μαλλιά του ήταν αρκετά μακριά και μπορώ να πω ότι του πήγαιναν πολύ περισσότερο από την ξανθιά περούκα.

Με κοίταξε στα μάτια, με τις μακριές και ψεύτικες βλεφαρίδες, τα χείλια του ήταν βαμμένα με ροζ κραγιόν (απαλό) και γυάλιζαν καθώς έπεφτε επάνω τους το αναμμένο φως τις κρεβατοκάμαρας του φίλου μου. Κοίταξα το κρεβάτι που πάνω του καθόταν το υπέροχο πλάσμα και σκεφτόμουν τον φίλο μου να γαμιέται με την γυναίκα του εκεί επάνω, βυθισμένος στην απέραντη θάλασσα της καθημερινής ρουτίνας του, άλλωστε έτσι δεν περνούσα και εγώ την ζωή μου μέχρι τώρα;

Ο νεαρός άνοιξε για λίγο τα πόδια του και με κοίταξε ναζιάρικα.

-    «Δεν θα με ντύσεις και εμένα;», ρώτησα.

-    «Έλα μωρέ, δεν μου κάθεται να σε ντύσω. Άλλωστε δεν θα σου πηγαίνει το μακιγιάζ, έχεις βλέπεις αυτό το ρημάδι το μούσι. Το πολύ-πολύ να σου βάλω καμιά φούστα και καμιά γοβίτσα» είπε και άνοιξε την τσάντα που είχε μαζί του.

Έβγαλε από μέσα μια μακριά τουαλέτα, με ένα σκίσιμο στο πλάι που έφθανε μέχρι τον γοφό, ένα ζευγάρι γόβες στιλέτο, μαύρες που έδεναν με λωρίδα δερμάτινη γύρω από τον αστράγαλο. Τα φόρεσα, με κοίταξε και είπε χαμογελώντας:

-    «Μμμ… είσαι σαν μια ώριμη κυρία, που θέλει να γαμηθεί κρυφά από τον γέρο άντρα της! Αν ήσουν και με τελείως ξυρισμένα πόδια, θα ήσουν γαμώ τις γκόμενες. Ξέρεις πόσους θα άναβες με την πρώτη;»  

Γέλασα και εγώ και κάθισα δίπλα του. Το μεγάλο σκίσιμο της τουαλέτας, άφησε να φανεί αρκετό από το μπούτι μου. Κοίταξα και τις γόβες μου και καύλωσα με τον ίδιο μου τον εαυτό.

Εκείνος έχωσε απότομα το χέρι του στο σκίσιμο της τουαλέτας μου, και ένιωσα το απαλό άγγιγμα του χεριού του πάνω στον πούτσο μου (δεν είχα φορέσει στρινγκ, όπως αυτός). Με ξάπλωσε, μου άνοιξε τα πόδια (εγώ εξακολουθούσα να κοιτάω μια τα πόδια του και μια τα δικά μου), μοιάζαμε σαν δυο λεσβίες, μόνο που εμείς είχαμε και αληθινά εργαλεία για να γαμηθούμε.

Άρχισε να μου γλύφει το καυλί μου. Με μια απότομη κίνηση, έβγαλε από το πλάι του στρινγκ του ένα φοβερό καυλί και το πέταξε έξω (ένα περίεργο πράγμα, αλλά από ότι έβλεπα, όλοι όσοι γούσταραν να είναι γκόμενες, είχαν προσόντα που σχεδόν δεν έχουν οι φυσιολογική άντρες). Σταμάτησε να με γλύφει στον πούτσο και ήρθε κοντά στο αυτί μου.

-    «Όλοι σχεδόν οι παντρεμένοι που έχω γνωρίσει, οι περισσότεροι θέλουν να τους γαμάνε, έτσι δεν είναι; Ε μωρό μου; Θέλεις να νιώσεις το ζεστό μου καυλί μέσα σου; Ε; Πες το, θέλω να το ακούσω. Έτσι… έλα μη ντρέπεσαι. Το θέλεις όλο. Θέλεις να σου οργώσω τα σωθικά σου, θέλεις να πονέσεις, θέλεις.»  

-    «Ω, ναι, πόσο με καταλαβαίνεις… θέλω πρώτα να με ξεσκίσεις. Μου αρέσει να βλέπω μια γκόμενα να με ξεσκίζει, και μετά να την γαμάω εγώ. Έλα να σε ρουφήξω», είπα ξέπνοα.

Μου έγλυψε λίγο ακόμα τον πούτσο μου (που ήταν έτοιμος να εκραγεί από την καύλα), ύστερα πέρασε την υγρή και ζεστή γλώσσα του από το εσωτερικό μέρος των μπουτιών μου, κατέβηκε στις γάμπες μου, έγλυψε τα πόδια μου μαζί με τις γόβες και ύστερα ξάπλωσε ανοίγοντας τα πόδια του.

Τώρα ήταν η σειρά μου. Άρχισα να τον φιλάω στο στόμα, στον λαιμό, σήκωσα την κοντή φούστα του και άρχισα να του φιλάω τον αφαλό. Αναστέναζε βάζοντας το δάκτυλο του χεριού του μέσα στο στόμα του σαν να έκανε πίπα. Αφού του έγλυψα τα πόδια, ανέβηκα αργά-αργά και με την γλώσσα έξω, στο αληθινά πολύ μεγάλο καυλί του, με το χοντρό-χοντρό πουτσοκέφαλο. Το έχωσα με πάθος στο στόμα μου.

Το κάτι άλλο! Ήταν πραγματικά απίθανο! Άρχισα να το μαλάζω με πάθος με την γλώσσα μου, βάζοντας το όσο μπορούσα πιο βαθιά μέσα στο στόμα μου. Τόσο όσο να μου κτυπάει τις αμυγδαλές, και πάλι όμως περίσσευε αρκετό. Του έγλυψα τα αρχίδια, του άνοιξα τα κωλομέρια και άρχισα να του γλύφω την αρκετά ανοιγμένη και ροζ τρυπούλα του. Ήμουν τόσο πολύ καυλωμένος, που ο πούτσος μου είχε ήδη αρχίσει να στάζει προσπερματικά υγρά. Φαίνεται ότι τα είδε και μου είπε:

-    «Καυλιάρη μου εσύ. Μη χύσεις… θέλω να σε δω να χύνεις καθώς θα σε παλουκώνω. Είναι σαν να έρχεται μια γυναίκα σε οργασμό. Έλα… ξάπλωσε και άνοιξε τα πόδια σου».

Υπάκουσα. Πριν ξαπλώσω έβαλε κάτω από τα κωλομέρια μου ένα μαξιλάρι. Έτσι η λεκάνη μου σηκώθηκε πιο ψηλά. Τώρα η τρύπα μου ήταν σαν πιάτο μπροστά του.

Έσκυψε και άρχισε να μου γλύφει τα τοιχώματα τις τρύπας μου, ύστερα τα αρχίδια μου, αλλά δεν τόλμησε να αγγίξει με τίποτα τον έτοιμο να χύσει πούτσο μου, καθώς τον έβλεπε να στάζει. Μόλις σάλιωσε καλά την τρύπα μου, σήκωσε τα πόδια μου τόσο ψηλά, ώστε τα γόνατα μου ακουμπούσαν τα αυτιά μου. Το μεγάλο όργανο, ζόρισε αρκετά την τρύπα μου μέχρι να βυθιστεί βαθιά μέσα της, αλλά όταν πλέον βυθίστηκε και άρχισε να με ξεσκίζει.

Ένιωσα απέραντη καύλα, καθώς ένιωθα το άντερο μου να σπαράζει καθώς ήταν γεμάτο από το όμορφο εκείνο καυλί. Μου είχαν δακρύσει τα μάτια από την πίεση που ένιωθα στα σωθικά μου. Με γαμούσε και με φιλούσε στο στόμα, μου χάιδευε το κεφάλι και κάθε τόσο μου έλεγε:

-    «Ξεσκίσου μωρό μου! Νιώσε γυναίκα… νιώσε όπως νιώθουν όλες οι πουτάνες οι γυναίκες. Έλα μωρό ξεσκίσου! Φώναξε… έτσι μωρό μου… σε λίγο θα με ξεσκίζεις εσύ. Έτσι… έτσι».

Με έλουζε με μπόλικα καυλωτικά λόγια. Με τρέλαινε η θέα των ποδιών μου που κουνιόντουσαν με τις γόβες στον αέρα. Έφθασα στο σημείο να σηκώνω και εγώ τα κωλομέρια μου για να μπορώ να αισθάνομαι όλο το μεγάλο εκείνο παλούκι του νεαρού. Τον άκουσα ύστερα από πέντε λεπτά να μουγκρίζει και να λέει:

-    «Θα χύσω, θα χύσωωωω!!! Λέγε! Τα θες στην μούρη; Πουτάνα μίλα!»

Ναι τα ήθελα στην μούρη μου όλα, μέσα στο στόμα μου. Βγήκε από μέσα μου, έβγαλε το προφυλακτικό και με μπούκωσε με το μεγάλο καυλί του, που ήδη είχε αρχίσει να χύνει. Μόλις που πρόλαβα να τα πάρω όλα σχεδόν στο στόμα μου.

Καύλα, σκέτη καύλα!!! Έχυνε και συγχρόνως είχε πέσει σε τέτοια θέση που κάναμε 69. Έτσι έχυνα και εγώ στο δικό του στοματάκι, ενώ συγχρόνως γευόμουν τα καυτά χύσια του και εκείνος τα δικά μου. Είχαμε πασαλειφθεί και οι δυο για τα καλά. Η ανάσα μας ήταν γρήγορη και κοφτή. Μείναμε έτσι κάπου μισή ώρα. Κολλάγαμε από τα χύσια μας, αλλά αρχίσαμε άλλον έναν γύρο.

Αυτή την φορά μπήκα εγώ μέσα στο υπέροχο κωλαράκι του νεαρού. Γαμιόταν πολύ όμορφα, καλύτερα από κάθε γυναίκα, χωρίς κανένα ταμπού. Άλλωστε αυτή είναι και η αξία του έρωτα μεταξύ δυο αντρών. Είναι ότι ο καθένας ξέρει τι καυλώνει τον άλλον.

Όταν πια τελειώσαμε με τις εναλλαγές των ρόλων και είχαμε γίνει κουρέλια από την κούραση, αφήσαμε το διαμέρισμα του φίλου μου και το κρεβάτι του που χρόνια τώρα δεν είχε ζήσει τόσο καυτά γαμήσια. Ο νεαρός μέχρι να φθάσουμε στο σημείο όπου είχαμε συναντηθεί μου είπε ότι είχε και μια αδερφή (κανονική γυναίκα) που της άρεσε να βλέπει άντρες να το κάνουν και ύστερα να το κάνει και αυτή και με τους δυο. Από ότι μου είπε ήταν δυο χρόνια μικρότερη από αυτόν, δηλαδή 22 χρονών. Αυτή η ιδέα μου άρεσε πολύ. Έτσι, κλείσαμε ραντεβού να βρεθούμε και οι τρεις την επομένη.

Βλέπετε έπρεπε να εκμεταλλευτώ το σπίτι του φίλου μου πριν γυρίσει από το ταξίδι του (αν και θα γυρνούσε σε μια εβδομάδα), αλλά για την συνάντηση μας θα σας μιλήσω μια άλλη φορά…

Τέλος.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")