Ο καυλιάρης από την αγγελία (1ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Οι μέρες περνούσαν και η επιθυμία μου για γνωριμίες με άντρες που τους άρεσε να ντύνονται γυναικεία μεγάλωνε.
Έτσι λοιπόν άρχισα να ψάχνω της αγγελίες του site για να βρω κάποια καλή περίπτωση. Πραγματικά μέσα στις αρκετά πολλές αγγελίες, ξεχώρισα μια. Έλεγε λοιπόν ότι ήταν 24 ετών και ότι στη κανονική του ζωή ήταν straight και δεν έδειχνε το πάθος του.

Αποφάσισα και του έγραψα. Πέρασαν δυο μέρες έως ότου μου απαντήσει μιας και ενώ η αγγελία έλεγε ότι απαντάει μόνο σε αυτούς που θα έστελναν φωτογραφία τους. Εγώ δεν είχα στείλει φωτογραφία, γιατί είμαι κατά της ανταλλαγής φωτογραφιών μέσα από το ίντερνετ.

Φαίνεται όμως ότι ο νεαρός δεν φοβόταν να στείλει φωτογραφίες και έτσι μαζί με την απάντηση του μου έστειλε και φωτογραφίες, που ναι μεν δεν φαίνονταν το πρόσωπο του, αλλά φαίνονταν το υπόλοιπο σώμα του. Ήταν ντυμένος γυναίκα και είχε πραγματικά απίθανα πόδια.

Μόλις τον είδα τρελάθηκα! Βέβαια η αλήθεια ήταν ότι διατηρούσα κάποιους ενδοιασμούς για το κατά πόσο ήταν ή δεν ήταν δικές του η φωτογραφίες μιας και ήταν τόσο τέλειος σε όλα του (εκτός από φάτσα που δεν μπορούσα να την δω). Το κακό ήταν ότι επέμενε να του στείλω και εγώ φωτογραφία μου.

Του απάντησα ότι εάν ήθελε να συναντηθούμε καλώς, διαφορετικά δεν γινόταν με τίποτα να του στείλω φωτογραφία μου. Για να μη μακρηγορώ όμως, τελικά μετά από ανταλλαγές δέκα μηνυμάτων τον έπεισα και κλείσαμε ραντεβού.

Μου είχε περιγράψει το αυτοκίνητο του. Πλησίασα και άνοιξα την πόρτα. Είχε αρκετό μαλλί που έφθανε λίγο πιο πάνω από τους ώμους του. Ήταν ντυμένος με κανονικά ρούχα, είχε όμως πραγματικά πολύ γυναικεία χαρακτηριστικά. Μείναμε για λίγο στο αυτοκίνητο του. Μου είπε ότι του άρεσα αν και θα ήθελε να είμαι και εγώ ξυρισμένος και χωρίς υπογένειο. Του εξήγησα ότι επειδή ήμουν παντρεμένος και διατηρούσα χρόνια τώρα το μούσι μου, δεν θα μπορούσα να το ξυρίσω εύκολα έτσι ξαφνικά.

-    «Και από χώρο; Τι γίνεται από χώρο; Εγώ δεν έχω δικό μου χώρο γιατί μένω με τους γονείς μου», μου είπε.

Δυστυχώς δεν είχα και εγώ δικό μου χώρο, εκείνος δεν ήθελε να πάμε σε ξενοδοχείο, δεν του άρεσε να πηγαίνει σε ξενοδοχεία. Τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά και εγώ όσο τον κοιτούσα τόσο πιο πολύ ήθελα να τον γαμήσω. Μπορεί να φορούσε αντρικά ρούχα εκείνη την στιγμή, αλλά εμένα το μυαλό μου ήταν κολλημένο στις φωτογραφίες που μου είχε στείλει και ήθελα απεγνωσμένα να τον δω με τις ψηλοτάκουνες μαύρες γόβες του και την κοντή φούστα του να αφήνει εκτεθειμένα τα πραγματικά απίθανα πόδια του.

-    «Κρίμα ρε γαμώτο, και είχα φέρει μερικά καλά αξεσουάρ για να σε ντύσω και εσένα», μου είπε.

Όσο περνούσε η ώρα, τόσο καταλάβαινα ότι θα έχανα αυτήν την πραγματικά απίθανη ευκαιρία να γαμήσω και να γαμηθώ από αυτό το απίθανο παιδί. Ήθελα να ακουμπήσω τα χείλια μου στα ζουμερά, σχεδόν γυναικεία χείλια του, να παίξω την γλώσσα μου με την γλώσσα του, να του γλύψω τις γάμπες και τα μπούτια του. Ξαφνικά θυμήθηκα ότι είχα στην τσέπη μου το κλειδί από το σπίτι ενός φίλου μου που τώρα έλειπε διακοπές στο Περού με την γυναίκα του. Αν και ήταν αρκετά παρακινδυνευμένο αυτό που πήγαινα να κάνω, είχα καυλώσει τόσο πολύ που του είπα:

-    «Άκου τελικά έχω ένα χώρο για να πάμε, αλλά είναι αρκετά μακριά από εδώ που είμαστε».

-    «Τι χώρος είναι αυτός; Που είναι;», μου είπε.

-    «Είναι στην Βάρκιζα, ένα διαμέρισμα ενός φίλου και επειδή λείπει σε ταξίδι, μου έχει δώσει κλειδιά για να του ποτίζω τα λουλούδια», είπα με έξαψη.

Συμφώνησε και τελικά ξεκινήσαμε για Βάρκιζα. Σε όλη την διαδρομή μιλήσαμε για το πάθος μας. Όση ώρα μιλούσαμε για σεξ, ο πούτσος μου ήταν έτοιμος να σκίσει το παντελόνι μου. Χρειάστηκε αρκετές φορές να του αλλάξω θέση για να μην πονάω από το σφίξιμο. Από ότι έβλεπα όμως και ο νεαρός είχε καύλες, καθώς κάθε τόσο άλλαζε και αυτός θέση στο καυλί του. Χρειαστήκαμε μια ώρα περίπου μέχρι να φθάσουμε στο διαμέρισμα του φίλου μου.

Τα πατζούρια ήταν κατεβασμένα, μέσα στο σπίτι ήταν σκοτεινά, άνοιξα το ένα πατζούρι, βγήκα στην βεράντα, και άρχισα να ποτίζω τα λουλούδια, ενώ ο άλλος πήγε στην κρεβατοκάμαρα για να ντυθεί. Ένας γείτονας με είδε (με είχαν δει και άλλη φορά), τον χαιρέτησα και αφού τελείωσα με το πότισμα, μπήκα μέσα, έκλεισα τα παντζούρια και πάλι. Ο νεαρός δεν είχε εμφανισθεί ακόμη από την κρεβατοκάμαρα. Άφησα αναμμένα τα φώτα του σαλονιού και πήγα μέσα, για να δω τι έκανε.

Συνεχίζεται…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")