Παρτούζα με φαντάρους

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας! Είμαι ο Σάκης από Βόλο κι είμαι μεγάλη πούστρα. Με ξεπαρθένεψε ο ξάδελφος μου που ήταν λοκατζής και στο Βόλο κι αφού μου περιποιήθηκε για λίγο καιρό το κωλαράκι και μου γέμισε το στόμα με χύσι, αποφάσισε πως μια τέτοια πούστρα έπρεπε να ευχαριστεί περισσότερους άντρες.

Του είχα ζητήσει κι εγώ από καιρό να οργανώσει καμιά παρτούζα. Ήξερα πως οι φαντάροι ήταν στερημένοι από γαμήσι κι ένα πουστράκι θα ήταν ότι πρέπει για να ξεκαυλώσουν μέχρι να πάρουν άδεια και να γαμήσουν την γκόμενά τους. Μετά από μια βδομάδα ο ξάδερφος μου είπε πως μίλησε με έναν δόκιμο ο οποίος νοίκιαζε ένα διαμέρισμα στο Βόλο και δυο φαντάρια να με σκίσουν. Στην ιδέα πως θα είχα τέσσερις πούτσες να ικανοποιήσω η κωλοτρυπίδα μου άρχισε να πάλλεται.

Το ραντεβού ήταν Σάββατο βράδυ. Φόρεσα ένα στρινγκάκι μαύρο που έκανε αντίθεση με το λευκό άτριχο πούστικο κορμί μου κι από πάνω φόρμα για να γδυθώ πιο εύκολα. Δεν ήθελα να καθυστερήσω με μαλακίες και κουβέντες. Ήθελα να χορτάσω πούτσο εκείνη τη μέρα.

Χτύπησα την πόρτα και μου άνοιξε ο δόκιμος με ένα μποξεράκι. Στο δωμάτιο οι άλλοι τρεις άντρες με περίμεναν με το σλιπάκι. Έριξα μια ματιά στα φουσκώματά τους κι έτρεξα να γονατίσω δίχως καν να μιλήσω για να πάρω πίπα.

-    "Μωρή γαμημένη δεν κρατιέσαι!"

Μου είπε ο ένας φαντάρος που αργότερα μου ομολόγησε πως είχε να γαμήσει ένα μήνα. Μια πούτσα με μπούκωσε αμέσως ενώ άλλες δύο βρισκόταν στα επιδέξια χέρια μου. Ήμουν γονατισμένος και τσιμπουκωνόμουνα όταν ο δόκιμος άρχισε να μου γλύφει τη σούφρα. Η καύλα μου έγινε ακόμα πιο μεγάλη. Σε λίγο ένας-ένας άρχισαν να με κάνουν έναν κύκλο. από αριστερά προς δεξιά πότε έγλυφα τον άλλον πότε με χαϊδολόγαγε στον κώλο ο άλλος.

-    "Θέλω να γαμηθώ!"

Μούγκρισα βγάζοντας για λίγο την πούτσα του ξάδερφου από το ζεστό μου λαρύγγι.

-    "Θα σε κάνουμε κομμάτια, πουστράκο!"

Ακούστηκε ο δόκιμος κι άρχισε πρώτος αυτός να μπαίνει μέσα μου στην αρχή αργά κι έπειτα με δύναμη. Άρχισε ξανά το παιχνίδι του ρολογιού. Οι γαμιάδες μου με πήγαινα πίπα κώλο κι εγώ δεν ήξερα ποιος με γαμάει και πότε. Συγκεντρωμένος στην πίπα δε με ένοιαζε ποιον είχα που…

Οι τέσσερις άντρες με γάμαγαν από στόμα κι από κώλο, με έβριζαν σαν πόρνη και με πήδαγαν καυλωμένοι. Άλλοι είχαν πιο χοντρό πούτσο άλλοι πιο λεπτό αλλά μακρύ. Ο καλός ο κώλος όλα τα αλέθει όμως. Ένιωθα τον κώλο μου σχισμένο ανάμεσα στα πόδια μου ενώ τα σαγόνια μου πονούσαν από τα τσιμπούκια.

Έχασα τον κόσμο γύρω μου κι είχα γίνει μόνο ένα τσουλάκι που σκοπό είχε να ξεκαυλώσει τέσσερις γαμιάδες. Με τη φορά του ρολογιού πάλι όποιος με γάμαγε έβγαινε από τον κώλο μου και με έχυνε στα μούτρα. Όταν τέλειωσαν όλοι τα αντρικά τους χύσια ήταν πάνω στα μαλλιά μου, μέσα στα μάτια μου, έτρεχαν από τα ρουθούνια μου, πήραν τον κατήφορο για τα βυζιά μου. Τους έστειλα κι εγώ τα δικά μου που πετάχτηκαν ως το λαιμό μου.

Έπειτα σαν υπάκουη τσούλα τους καθάρισα και τα τέσσερα καυλιά καλά-καλά με μια ελαφριά πίπα κι έπειτα πήγαμε στο μπάνιο να πλυθούμε. Εκεί καθώς με καθάριζαν με τάραξαν στα κωλοδάχτυλα κι οι πούτσοι τους έγινα ξανά πέτρες. Σαν αχόρταγη πούστρα άρχισα το δεύτερο γύρο.

Όταν έφυγα από το διαμέρισμα του δόκιμου δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου. Με συνόδεψε ως το σπίτι μου ο ξάδερφος αφού είδε πως δε με κρατούσαν τα πόδια μου. Όταν έφτασα σπίτι μου δεν μπορούσα να κάτσω σε καρέκλα. Η ανάμνηση όμως της υπέροχης παρτούζας με έκανε να γλυκάνει ο πόνος και να σχεδιάζω πως θα είναι το επόμενο ξέσκισμά μου.

Σάκης ο τσιμπουκλής

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")