Καλή αρχή

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είχα τελειώσει την σχολή μου πριν μερικούς μήνες.
Ήρθε η σειρά της στρατιωτικής μου θητείας. Δεν πολύ γούσταρα, αλλά ήξερα πως δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς.
Ναυτικό. Εκεί είχαμε και κάποιο βύσμα και θα περνούσα πιο χαλαρά.

Και πράγματι οι ημέρες στον Πόρο πέρασαν πολύ ήρεμα.
Εκεί ήταν και ο Πέτρος. Ήταν αξιωματικός παρόλο που δεν ήταν πάνω από 30.
Μου δημιουργούσε περίεργα συναισθήματα. Δεν ήμουν gay, δεν είχα ποτέ στη ζωή μου τέτοιου είδους σχέση με άντρα, ούτε μου είχε περάσει από το μυαλό.
Ήταν όμορφος, ψηλός, καστανά κοντοκουρεμένα μαλλιά, πρόσωπο λίγο τετραγωνισμένο.
Πολύ αθλητικός, όχι το στυλ ντουβάρι, αλλά αυτό το γραμμωμένο sexy.

Άρχισα να παραδέχομαι στον εαυτό μου ότι σ’ αυτόν τον άντρα θα καθόμουνα άνετα, και ξεκίνησα να είμαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις μου για να μην με καταλάβει κανείς.
Τα κατάφερνα πολύ καλά ώσπου χρειάστηκε να πάμε εκπαιδευτικό ταξίδι όλοι οι εκπαιδευόμενοι. Ο Πέτρος θα ερχόταν μαζί μας.

Ένα απόγευμα που ήμουν υπεύθυνος ιματιοθήκης τον είδα να πηγαίνει για μπάνιο, και βρήκα την ευκαιρία να πάω στην καμπίνα του να ψάξω τα πράγματα του. Ούτε εγώ ήξερα τι ήλπιζα να βρω…
Μπήκα μέσα με κάθε επιφύλαξη και έκλεισα την πόρτα. Άρχισα να ανοιγοκλείνω συρτάρια. Βρήκα τα εσώρουχα του. Στενά σλιπάκια φορούσε το μανάρι μου. Είχα εκστασιαστεί, όταν άκουσα μια φωνή πίσω μου..

-    Τι κάνεις εκεί παιδί μου;

Ήταν εκείνος, και με είχε βρει με το σλιπ του στο χέρι!

-    Εεεε… να… ξέρετε… δηλαδή, εε, εγώ...

-    Πουστράκος είσαι αγορίνα μου; Μίλα! Έλα, ομολόγησε το. Σ’ έχω καταλάβει πως με κοιτάζεις τόσο καιρό και περιμένω να εκδηλωθείς!

Είχα μείνει άφωνος, τόσο με αυτά που μου έλεγε, όσο και με την αμφίεση του. Ήταν μόνο με μια πετσέτα γύρω απ’ τη μέση, την οποία και πέταξε λέγοντας μου:

-    Έλα πούστη μου, ο πούτσος μου είναι δικός σου! Τι είναι; Δεν τον θέλεις; Ντρέπεσαι; Αφού έχω δει πως τον κοιτάζεις τόσο καιρό.

Ήταν μεγαλύτερος απ’ ότι είχα φανταστεί, ξυρισμένος και γεμάτος φλέβες.

Πήγα κοντά, άρχισα να τον χαϊδεύω. Δεν μιλούσα… δεν ήξερα τι έκανα. Ένιωθα σα να είχα πυρετό. Δεν το πίστευα αυτό που ζούσα! Τον έπαιζα, τον έγλυφα, τον ρούφαγα… τα βογγητά του μου έλεγαν ότι το έκανα καλά. Έπιασε το κεφάλι μου και μου το κουνούσε στο δικό του ρυθμό. Μου γαμούσε το στόμα κανονικά κι εγώ γούσταρα! Έχυσε ουρλιάζοντας στο στόμα μου. Ένιωσα περίεργα…

Χωρίς να χάσει χρόνο με σήκωσε πάνω, με φίλησε στο στόμα ενώ τα χέρια του μου χάιδευαν άγρια τον κώλο. Με έσπρωχνε προς τα πίσω. Κάθισα στο κρεβάτι… μου έπαιρνε πίπα. Κόντευα να λιποθυμήσω από την καύλα.
Σύντομα επικεντρώθηκε μόνο στην τρύπα μου, και μου είπε βαριανασαίνοντας:

-    ''Στενός είσαι πουτανάκι! Πόσο καιρό έχεις να φας πούτσο;''

-    ''Δεν το χω ξανακάνει…'' Ψιθύρισα.

-    ''Όπα! Και ξεπαρθένεμα απόψε! Καύλα μου… αξέχαστος θα σου μείνω! Θα φας πούτσο που δε θα μπορείς να κάτσεις. Και άμα το κάνεις και καλά, θα έχεις τιμητική από μένα''.

Μου σήκωσε τα πόδια και ακούμπησε τον πούτσο του. Μου άρεσε… η τρύπα μου άρχισε να ανοιγοκλείνει από προσμονή.
Έβαλε μια καπότα και μπήκε μέσα μου αργά-αργά. Ένιωθα το κάθε εκατοστό κα πονούσα, αλλά ταυτόχρονα ένιωθα μια απέραντη καύλα.

Με γαμούσε όλο το απόγευμα. Με βασάνιζε για να τελειώσει… σταματούσε για λίγο και συνέχιζε…
Δεν χόρταινε την στενή μου τρύπα όπως μου έλεγε.

Με έχυσε 3 φορές εκείνη την μέρα, και ήταν μόνο η αρχή...

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")