Μάθημα πτυχιακής

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι 23 ωραίος κατά κοινή ομολογία και με bi σεξουαλικές προτιμήσεις.

Πριν λίγο καιρό χτύπησα την πόρτα ενός καθηγητή στη σχολή μου για να μου δώσει θέμα για την πτυχιακή μου εργασία. Ευγενέστατος εκείνος δέχθηκε να με βοηθήσει αλλά όπως γίνεται σχεδόν πάντα σε αυτές της περιπτώσεις, με παρέπεμψε στον βοηθό του δίνοντας μου το τηλέφωνο του για να έρθω σε επαφή μαζί του. Ο βοηθός ήταν ένας άντρας γύρω στα 35 (ας πούμε Νίκος), μικρότερης βαθμίδας απ’ τον καθηγητή μου, και πραγματικά πολύ γοητευτικός άντρας.

Την επόμενη μέρα λοιπόν κανονίσαμε να συναντηθούμε στη σχολή για να συζητήσουμε της λεπτομέρειες. Όταν άνοιξα την πόρτα και τον είδα σκέφτηκα: "Εδώ είμαστε. Θα περάσουμε καλά".  Γκριζομάλλης ψηλός με μεγάλες πλάτες. Φορούσε και κοστούμι που εμένα με καυλώνει υπερβολικά. Τα κουβεντιάσαμε λοιπόν και εγώ άρχισα τη δουλειά μου.

Τον ενοχλούσα συνεχώς και τηλεφωνικά αλλά και στο γραφείο του γιατί γούσταρα να τον βλέπω. Γούσταρα να μου μιλάει. Είχα χύσει αμέτρητες φορές για πάρτη του. Περνούσε βέβαια ο καιρός και ενώ είχαμε γίνει φιλαράκια κατά κάποιο τρόπο, από την άλλη άποψη το πράγμα δεν προχώραγε. Έριχνε κάτι περίεργες ματιές αλλά τίποτα παραπάνω.

Είχε φτάσει καλοκαίρι, οι καύλες μου στο φουλ, και επιτέλους μου δίνεται η μεγάλη ευκαιρία. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο για την εργασία και μου πρότεινε αν θέλω να πάω απ το σπίτι του για να μη βγαίνει στη ζέστη.

Έφτασα σπίτι του και όταν άνοιξε η πόρτα κόντεψα να πάθω. Ο Νίκος ήταν με ένα κοντό μαύρο γυαλιστερό σορτς και απ’ τη μέση και πάνω γυμνός. Και τριχωτός και μυώδης όχι γυμνασμένος αλλά μυώδης. Καθίσαμε στον καναπέ μου έφτιαξε και καφεδάκι και αρχίσαμε να τα λέμε. Είχα  κολλήσει στο στήθος του δε μπορούσα να πιστέψω την καύλα που ένιωθα. O πούτσος μου είχε αρχίσει να σκληραίνει και με τίποτα δεν ήθελα να το καταλάβει. Μέχρι που απ’ την ταραχή μου έριξα πάνω μου τον φραπέ. Και μου λέει:

-    "Άντε μέσα να πλυθείς"

Σηκώνομαι πάνω και η πούτσα μου ήταν κάγκελο.
Με κοιτάει και μου χαμογελάει πονηρά…

-    "Όλα καλά;;"

-    "Ναι ρε μια χαρά"

-    "A, γιατί σε βλέπω λίγο αναστατωμένο"

Τότε σηκώνεται μπροστά μου και έρχεται πολύ κοντά μου. Μπορούσα να μυρίσω τον ιδρώτα του μπλεγμένο με το αποσμητικό. Και τότε φέρνει το στόμα του σχεδόν πάνω στα χείλια μου…

-    "Νομίζεις δεν έχω καταλάβει πως με κοιτάς;;; Αλλά και εγώ καυλώνω με την κωλάρα σου. Θα μείνεις να με ξεκαυλώσεις;;;"

Και άρχισα να τον φιλάω και να τον γλύφω πάνω στο στήθος του. Κατέβασε με τη μια το σορτσάκι και με έβαλε να του γλύψω τον πούτσο. Ήταν απίστευτα χοντρός και γύρω στα 18 cm. Μου γάμαγε το στόμα με δύναμη και χάιδευε με την παλάμη του τη σούφρα μου χτυπώντας τον κώλο μου σα να χτυπάει άλογο.

Αφού με έβαλε στα τέσσερα, άρπαξε μια καπότα και με έβαλε να του την φορέσω και να την ξετυλίξω με τα χείλια μου πάνω στο καυλί του σαν πουτάνα. Αφού λίπανα εγώ τον κώλο μου, ήρθε από πίσω και άρχισε να με γαμάει βαθιά και απαλά στην αρχή, και μετά πιο δυνατά.

-    "Γαμιέσαι με τον καθηγητή σου μωρή πουτάνα για να πάρεις βαθμό;;; Παλιογαμιόλα! Από την πρώτη στιγμή που σε είδα σκεφτόμουνα πως θα γαμήσω αυτή την κωλάρα που μπαίνει στο γραφείο μου.."

Από το δυνατό γαμήσι, άρχισε να στάζει το καυλί μου και βόγκαγα σαν ξεκωλάκι πεινασμένο για πούτσα.
Τελείωσε με δύναμη μέσα μου και όταν βγήκε έξω, είδε ότι η καπότα είχε σπάσει. Με έβαλε να χύσω απ’ τον κώλο μου το σπέρμα του πάνω στον πούτσο του, και τράβηξε μαλακία αδειάζοντας το καυλί του πάνω στη μάπα μου.

Τέτοια καύλα δεν την έχω ξαναζήσει. Από τότε γαμιόμαστε αρκετά συχνά και βασικά όποτε με παίρνει τηλέφωνο, είμαι πάντα διαθέσιμος.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")