Η πρώτη φορά που πήρα πίπα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

Το e-mail μου είναι το:

Όταν ήμουν στα 18 θέλησα να δοκιμάσω να πάρω πίπα, αλλά δε μπορούσα να το πω πουθενά γιατί φοβόμουν. Στη πολυκατοικία που μένω, έμενε κι ένας φοιτητής, ο Γ. Με τον Γ. αράζαμε που και που σπίτι του και παίζαμε κανένα παιχνιδάκι στον υπολογιστή.

Κάποια μέρα που είχαμε κανονίσει τουρνουά, κατέβηκα κάτω την ώρα που είχαμε συμφωνήσει και μου άνοιξε φορώντας τις φόρμες του. Μου είπε ότι είχε πάει για μπάλα και ξεχάστηκε με την ώρα και μου ζήτησε αν μπορώ να περιμένω να κάνει ένα ντουζάκι. Του είπα ότι δεν είχα πρόβλημα και κάθισα να τον περιμένω στον καναπέ.

Όταν βγήκε από το μπάνιο, πήγε στο δωμάτιο του και φόρεσε ένα μποξεράκι και μια κοντομάνικη μπλούζα.
Ήρθε και άραξε στο καναπέ κι εγώ ασυναίσθητα κοίταξα στον πούτσο του. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, στις παύσεις που έκανε, κοίταζα εκεί. Κάποια στιγμή με ρωτάει:
-    "Τι κοιτάς;" και του απαντάω κόκκινος από ντροπή:

-    "Τίποτα".

Συνεχίζαμε να παίζουμε και όταν τελείωσε το παιχνίδι μου λέει το εξής:

-    "Λοιπόν! Έχω μια πρόταση να σου κάνω! Να παίξουμε άλλο ένα αλλά με στοίχημα. Ψήνεσαι;"

-    "Τι στοίχημα;" ρώτησα εγώ.

-    "Λοιπόν άκου: Αν χάσω θα σου χαϊδέψω τα αρχίδια, αν χάσεις θα μου τα χαϊδέψεις εσύ. Μέσα;"

Εγώ το σκέφτηκα για λίγο και συμφώνησα. Φυσικά, αφού κατάλαβα ότι ίσως είναι η ευκαιρία μου, δεν έβαλα τα δυνατά μου να κερδίσω. Όταν τελείωσε το παιχνίδι με τον Γ. νικητή, ήρθε προς το μέρος μου και είπε:

-    "Νομίζω ότι κάτι μου χρωστάς…"

Και αμέσως μετά κατέβασε το μποξεράκι του. Ήταν η πρώτη φορά που έβλεπα ξένο πούτσο από κοντά. Ήταν γύρω στους 17 πόντους, με καλοκουρεμένα και καλοσχηματισμένα αρχίδια και μύριζε υπέροχα.

Λίγο διστακτικά στην αρχή, άρχισα να το χαϊδεύω. Όσο περνούσε η ώρα σκλήραινε και αφού άρχιζα να ξεθαρρεύω, έκανε και κάποιες υποτυπώδεις κινήσεις μάλαξης.

-    "Σ' αρέσει;" με ρώτησε.

-    "Πολύ." απάντησα εγώ και τότε με ρωτάει:

-    "Θες να δοκιμάσεις να το βάλεις στο στόμα;" και με μια φωνή αγωνίας του λέω αμήχανα:

-    "Μπορώ;" Και μου απαντάει:

-    "Φυσικά και μπορείς!"

Πήγα γονατιστός μπροστά του, ανάμεσα στα πόδια του και πλησίασα το πρόσωπο μου στο πέος του, τραβώντας του μαλακία. Μύριζα το άρωμα της πούτσας του και αφού το πήρα απόφαση, διστακτικά το έβαλα στο στόμα μου και άρχισα να το ρουφάω λίγο, λίγο. Άκουσα έναν πνιχτό αναστεναγμό και κατάλαβα ότι το απολαμβάνει.

Όσο του έπαιρνα πίπα μου έδινε οδηγίες. Πότε μου ζητούσε να τον ρουφήξω, πότε να το γλύψω με τη γλώσσα, πότε να του γλύψω τα μπαλάκια και διάφορα. Κάποια στιγμή, ενώ τον ρούφαγα, μου έπιασε το πρόσωπο, με τράβηξε να κοιτάξω προς αυτόν και μου είπε:

-    "Όπου να 'ναι θα μου έρθει να χύσω. Θέλω να τον κρατήσεις μέσα στο στόμα σου. Αν νιώσεις ότι μπορείς να τα καταπιείς, θα μου άρεσε να το κάνεις. Αν δε μπορείς άφησε τα να τρέξουν απ' έξω".

Εγώ συνέχισα να του παίρνω πίπα και είχα αγχωθεί για τα χύσια. Κάποια στιγμή τον άκουσα να λέει:

-    "Έρχεται! Ετοιμάσου... Να το!!!"

Αμέσως μετά ακούστηκε ένα βογκητό ανακούφισης και παράλληλα ένιωσα το σπέρμα του να γεμίζει το στόμα μου, ενώ εκείνος συνέχισε με τη φράση:

-    "Πάρτα πουτανάκι! Πάρτα τα χύσια".

Ήταν πολύ περίεργο. Κατάπια μια μικρή ποσότητα αλλά το περισσότερο το άφησα να τρέξει στο σαγόνι μου. Σηκώθηκα σαν χαμένος κι εκείνος μου είπε:

-    "Αν θες πήγαινε να πλυθείς…"

Και φόρεσε το μποξεράκι του. Από εκείνη την ημέρα, όταν πήγαινα στο σπίτι του, του έπαιρνα και μια-δυο πίπες και όταν συνήθισα το σπέρμα του, δεν άφηνα σταγόνα να χαθεί. Τώρα πια έχει φύγει στη πόλη του. Αλλά μου έχει υποσχεθεί να γυρίσει και να κάνουμε τη φαντασίωση μου πραγματικότητα. Να πάρω πίπα σε δύο ή και παραπάνω.

Ελπίζω κάποτε να γίνει κι αυτό.
Αντώνης, 21 χρονών.

 

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")