Μαύρο ζευγάρι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είχα αρχίσει να απογοητεύομαι εκείνο το καλοκαιρινό βράδυ. Μια μετά τα μεσάνυχτα με το θερμόμετρο κολλημένο στους 30 βαθμούς, να καυλώνεις ιδρωμένος και να θες ένα καυλί στο κώλο αλλά ξαφνικά να έχει στερέψει η γη από άνδρες...

Σκέφτηκα να ανοίξω τη κωλοτρυπίδα μου σε στραπ και κατηφόρισα προς τη Σωκράτους για καμιά όμορφη μαυρούλα. Εκεί συνάντησα τη Τζόυ, Νιγηριανή κούκλα ψηλή και γυμνασμένη. Της εξήγησα τί ακριβώς ήθελα και την ρώτησα για ξενοδοχείο.

-    "Σπίτι μου…" είπε απλά.

Βρεθήκαμε στη Πιπίνου και ανεβήκαμε στο δεύτερο. Όταν μπήκαμε στο σπίτι δοκίμασα την πρώτη έκπληξη της βραδιάς.
Στο καθιστικό βρισκόταν ένας μαύρος άνδρας, γυμνός, γύρω 25-30, (ποτέ δεν ξέρεις με τους μαύρους) και στην οθόνη της τηλεόρασης δύο μαύροι ψωλαράδες ξέσκιζαν μια μελαχρινή τρανς (πιθανότατα βραζιλιάνα).

Όταν μας είδε δεν έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον και από τις αντιδράσεις του και τη μυρωδιά στο δωμάτιο κατάλαβα ότι είχε καπνίσει χόρτο.

-    "Ο Μάικ... γκόμενος μου."

Με σύστησε η Τζόυ. Του άπλωσα το χέρι και κάρφωσα τα μάτια μου στο πούτσο του. Με κοίταξε με βλέμμα θολό.

-    "Σου αρέσει:" Ρώτησε.

Πώς να μη μου άρεσε;
Η 20ποντη μαύρη χοντρή πούτσα ήταν αλαφρά ανασηκωμένη και καθόταν αναπαυτικά πάνω σε δυο τεράστια αρχίδια.
Σαν να έπαιζα σε τσόντα, γονάτισα έβγαλα τα λιγοστά ρούχα, έμεινα με ένα κόκκινο στρινγκάκι και έσκυψα πάνω του. Έκατσε λίγο πιο αναπαυτικά στον καναπέ και έτεινε προς το μέρος την ψωλάρα του.

Έτρεμα από καύλα όταν τον πήρα στο στόμα μου. Άρχισα να τον γλύφω, να τον φτύνω, και να τον καρφώνω στο λαρύγγι μου. Ο Μάικ άρχισε να καυλώνει και να ξυπνά από τη μαστούρα. Ο πούτσος του είχε απλωθεί σε ολόκληρο το μεγαλείο του.

Άκουσα θόρυβο πίσω μου και είδα τη Τζόυ, που την είχα ξεχάσει όση ώρα ρούφαγα το πούτσο του γκόμενού της. Είχε βγάλει τα ρούχα της και εφάρμοζε πάνω της ένα στραπ λίγο μεγαλύτερο σε όγκο από τον πούτσο του Μάικ.

-    "Συνέχισε τσιμπούκι πούστη!" Μου είπε.

Παραμέρισε το στρινγκάκι μου και άρχισε να μου πασπαλίζει τη κωλοτρυπίδα που της πρόσφερα. Έχωσε δυο δάχτυλα μέσα για να με ανοίξει και άρχισε να με σπρώχνει με το στραπ. Το πλαστικό τέρας προχώρησε λίγα εκατοστά αργά και αφού βίασε το σφικτήρα μου, χώθηκε βαθειά μέσα στη κωλάρα μου.

Άρχισα να βγάζω κραυγές μάσα από ψυχή μου και να μπουκώνομαι με τις αρχιδάρες του Μάικ, που κατάλαβε ότι είχε να κάνει με μεγάλη ψωλαρπάχτρα... έχυσα την ώρα που δεχόμουν στο στόμα μου το σπέρμα της ψωλάρας. Η Τζόυ μου έριξε δυο άγριους μπάτσους στο κώλο και με διέταξε να σηκωθώ.

Άφησα 100 ευρώ στον καναπέ, φόρεσα τα ρούχα μου και καληνύχτισα με τον κώλο μου να πονάει από το γαμήσι.
Άνοιξα τη πόρτα και με την άκρη του ματιού μου είδα τη Τζόυ να αρπάζει τη πούτσα του Μάικ και να την εξαφανίζει στο στόμα της…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")