Με τον παλιό καθηγητή μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Σήμερα αποφάσισα να σας διηγηθώ την ιστορία μου με τον καθηγητή της γυμναστικής από το σχολείο μου.

Λοιπόν, η ιστορία μου ξεκινάει όταν ήμουν 18 χρονών και φεύγοντας από το σχολείο προς το πανεπιστήμιο, άφησα στο γυμναστή μου ένα γράμμα. Στο γράμμα αυτό του έλεγα πως τον γούσταρα εδώ και δυο χρόνια που είχε έρθει στο σχολείο και γενικά ότι μου άρεσε πάρα πολύ το σώμα του και ήθελα να με γαμήσει. Από την ημέρα που του το έδωσα μέχρι και τη στιγμή που περιγράφω δεν τον ξαναείδα.

Εγώ είμαι 19 χρονών. Είμαι 1.88 καστανά μαλλιά κοντά με γκριζοπράσινα μάτια. Όχι πολύ γυμνασμένος, αλλά όχι και πλαδαρός. Αα έχω και ένα τατουάζ στην πλάτη.

Και κάπου εδώ πρέπει να περιγράψω το απίστευτο σώμα του.. έτσι όπως είχε τύχει να το δω όταν ακόμα ήμουν μαθητής. Λοιπόν, ο τύπος ήταν γύρω στα 35 με κοντά μαλλιά καρφάκια καστανόξανθα, πράσινα μάτια και γύρω στο 1.90 (όπως τουλάχιστον το έκρινα εγώ). Λόγω του επαγγέλματος του ήταν πολύ γυμνασμένος, τα πόδια του είχαν φουσκωμένους μυς και η κοιλιά του ήταν γραμμωμένη από τους κοιλιακούς του. Ανάλογα φουσκωμένο ήταν και το στήθος του.

Μια μέρα έτυχε να χτυπήσω την πόρτα από το γραφείο του στο γυμναστήριο και μου απάντησε να μπω (ήθελα να του δώσω μια δήλωση για την εκδρομή) παρόλα αυτά εκείνη την ώρα μετά το μάθημα άλλαζε και είχε βγάλει μόνο τη μπλούζα και έτσι είδα το σώμα του από τη μέση και πάνω. Ήταν και ξυρισμένος στο στήθος και στην κοιλιά. Εκείνη την ώρα τα έπαιξα αλλά ευτυχώς δεν κατάλαβε τίποτα γιατί μιλούσε στο τηλέφωνο και δεν πρόσεχε. Το φούσκωμα στο σορτσάκι του όμως με έκανε να τον σκέφτομαι συνέχεια και όλη την ημέρα. Ακόμα περισσότερο εκείνα τα 2 λεπτά που μπήκα να αφήσω το χαρτί...

Ο καιρός πέρασε και εγώ έφυγα από το σχολείο αφού αποφοίτησα.
Γράφτηκα στο πανεπιστήμιο και έτσι πέρασε ένας χρόνος ως φοιτητής. Μια μέρα αποφασίσαμε με δυο συμφοιτητές μου να γραφτούμε γυμναστήριο για να σκοτώσουμε λίγο το χρόνο μας. Και έτσι έγινε.

Όταν πήγαμε σε ένα γυμναστήριο της γειτονιάς με περίμενε μια έκπληξη! Γυμναστής και υπεύθυνος ήταν ο καθηγητής μου, μιας και το γυμναστήριο ήταν του αδελφού του.. (δεν πρέπει να κατάλαβε ότι ήμουν εγώ ο παλιός μαθητής του και έτσι συστήθηκα.!)!!!
Αφού γραφτήκαμε και μας έκανε το πρόγραμμα κάναμε λίγο γυμναστική και φύγαμε. Εγώ από εκείνη τη στιγμή δεν σταμάτησα να τον σκέφτομαι. Το βράδυ έχυσα 2 φορές για χάρη του και όπως αποδείχθηκε άξιζε πάαααρα πολύ!

Μετά από δυο μέρες καθώς είχα πάρει απόφαση να πάω να κάνω κάτι, έφτασα. Πήγα άλλαξα και ξεκίνησα τρέξιμο στο διάδρομο ψάχνοντας με το βλέμμα μου να τον βρω. Σε κάποια στιγμή τον βρήκα.

Όπως άκουσα σε συζήτηση του με τον αδελφό του σχόλαγε σε μισή ώρα.. Έτσι εγώ όταν έφτανε περίπου ο χρόνος, αποφάσισα πως είχα γυμναστεί αρκετά και πήγα να κάνω μπάνιο, να αλλάξω και ότι προκύψει..!

Την ώρα που μπήκα στα αποδυτήρια και έβγαλα τη μπλούζα μου σκάει μύτη αυτός ιδρωμένος και αρχίζει να ξεντύνεται για να κάνει μπάνιο.

-    Γεια σου Ανδρέα! Μου λέει. Πως πάει;

-    Μια χαρά! Λέω εγώ. Μπαίνω να κάνω κανένα μπάνιο γιατί είμαι μούσκεμα. Συμπληρώνω.

-    Ναι, άστα πολύ ζέστη έχει.. Έρχομαι και εγώ. Λέει..

Μπαίνουμε για μπάνιο (οι ντουζιέρες ήταν για 8) και τι να δω; Ήταν τεράστιοοοοος. Μισοκαυλωμένος και ξυρισμένος. Όπως έμαθα πιο μετά ήταν 22 εκατοστά..!

Εκείνη την ώρα όπως ήταν δίπλα μου, μου λέει:

-    Ξαναβρήκα το γράμμα σου, το έχω μέσα στο σάκο με τα ρούχα μου. Ισχύουν ακόμα αυτά που μου έλεγες;

Εγώ είχα μείνει! Κοιτούσα στο πάτωμα.. Πρέπει να κοκκίνισα κιόλας..

Έρχεται και με γυρνάει προς τον τοίχο και πέφτει πάνω μου κολλώντας το στόμα του στο λαιμό μου. Κατέβηκε μέχρι κάτω και το νερό έπεφτε καυτό πάνω μας. Έφτασε στην παρθένα τρύπα μου και άρχισε να μου την βιάζει με τη γλώσσα του και στη συνέχεια με το δάχτυλο του. Εγώ τα είχα χάσει. Βογκούσα και ευχαριστιόμουν ταυτόχρονα. Μετά με ξαναγυρίζει και μου κατεβάζει το κεφάλι μου προς τον πούτσο του που είχε γίνει κάγκελο και ετοιμαζόταν να εκραγεί.

Τον πήρα όλο μέσα και μου έσπρωχνε το κεφάλι ακόμα πιο μέσα φτάνοντας τον ως το λαρύγγι μου. Εγώ πνιγόμουν και έβηχα αλλά που καιρός για τέτοια. Ήρθε η ώρα να με χύσει για πρώτη φορά. Με γυρνάει και αρχίζει να μου ποτίζει το τατουάζ στην πλάτη και μετά μου το φίλησε και κατάπιε ότι είχε μαζέψει.

Με μια αγκαλιά και ένα φιλί με σπρώχνει μέχρι το δωματιάκι δίπλα από της ντουζιέρες που ήταν για το προσωπικό πάνω στους πάγκους τους. Μου σπρώχνει την πλάτη έτσι ώστε να σχηματιστεί ένα γάμα και αρχίζει να μου τον χώνει χωρίς καπότα. Ήθελα να ουρλιάξω από τον πόνο. Δεν άντεχα. Αλλά θα μας άκουγαν. Τον ρώτησα αν υπήρχε κόσμος έξω και μου είπε πως ναι, αλλά είχε κλειδώσει..!

Το γαμήσι συνεχίστηκε και σε κάποια στιγμή με γύρισε ανάσκελα και μου άνοιξε τα πόδια συνεχίζοντας να μου τον χώνει στον κώλο..!
Το συναίσθημα ήταν υπέροχο (ακόμα και τώρα 2 μήνες μετά που το γράφω, έχω χύσει 2 φορές)..

Έφτασε η ώρα που θα έχυνε. Τον βγάζει και μου τον φέρνει μπροστά στο πρόσωπο.. μετά από 10 δευτερόλεπτα είχε χύσει σε όλο μου το πρόσωπο.. Ήρθε κοντά μου και ενώ τα έγλυψε όπως και εγώ και με φίλησε στο στόμα..

Αυτή ήταν η περιπέτεια μου εκείνο το απόγευμα.
Μου έδωσε την διεύθυνση του και μου είπε πως με περίμενε την επόμενη μέρα στις 8 το βράδυ. Φυσικά και πήγα.. Σιγά μην έχανα την ευκαιρία.

Η ιστορία αυτή όμως άλλη φορά..
Ελπίζω να σας άρεσε.
(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")