Με τον πούτσο στο λαρύγγι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι ένας πολύ πουστάρας καυλιάρης, μένω Βόλο αλλά όταν πάω Αθήνα καυλώνω να συχνάζω σε τσοντοσινεμά της Ομόνοιας. Πέρυσι λοιπόν το καλοκαίρι πήγα σε έναν από αυτούς με την ελπίδα να τρακάρω κανένα μεγάλο πουτσαρά.

Τρελαίνομαι στην πρώτη αίσθηση που έμπαινες μέσα, και καθώς δε βλέπεις τίποτα, νιώθεις καυλωμένους άντρες γύρω σου. Τότε σήκωσα το χέρι μου ψαχουλευτά κι έπεσα πάνω σε ένα μισοσηκωμένο καυλί. Τραβήχτηκα σε μια γωνιά κι ο άντρας με πρόσταξε να γονατίσω. Υπάκουσα τρελαμένος από χαρά.

Η πούτσα του άντρα μύριζε χύσι από προηγούμενο χύσιμο. Γονάτισα σαν καλό πουστράκι και πήρα να πιπιλάω τα αρχίδια του. Είχε πολλές τρίχες από κάτω του κι αυτό με άναψε. Ο γαμιάς μου έπαιζε την πούτσα του κι εγώ κωλοδαχτυλωνόμουνα και μου έτρεχαν τα σάλια από καύλα.

Σε λίγο με παρακάλεσε να του πάρω πίπα. Μόλις βύθισα την ψωλή του στη στοματάρα μου άρχισε να βογκάει δυνατά. Οι θαμώνες άφησαν την ταινία και γύρισαν προς το μέρος μας. Τρελαίνομαι στην ιδέα να με παίρνουν μάτι ξαναμμένοι άντρες. Έτσι συνέχισα την πίπα με όλη την τέχνη μου κάνοντας τον να φωνάζει δυνατά σαν να ήμασταν μόνοι μας μέσα στο σινεμά.

Δυο τρεις πλησίασαν και μου έτριβαν τα καυλιά τους στα μάγουλα αλλά εγώ πρόσφερα μια μοναδική πίπα στον άντρα που με ήθελε όσο τίποτα άλλο εκείνη την ώρα. Σε κάποια φάση ένιωσα χέρια να μου χαϊδεύουν τον κώλο ενώ την ίδια στιγμή ο γαμιάς μου, μου έχωσε την πούτσα του βαθιά στο λαρύγγι μου και πήγα να πνιγώ. Παρόλα αυτά τον πήρα μέσα μου γιατί δε συνηθίζω να τη σπάω στους άντρες μου.

Σε λίγο τα ζεστά του χύσια έκαιγαν τις αμυγδαλές μου ενώ μέχρι να σκουπίσω καλά την πουτσάρα δέχτηκα ριπές από χύσια στα μαλλιά και στα μάγουλα από τους θεατές μου. Έτρεχαν τα χύσια πάνω μου κι εγώ χαμογελούσα που μπόρεσα να ξεκαυλώσω πολλούς άντρες. Μα ο κώλος μου είχε μείνει αγάμητος κι αυτό δεν το μπορούσα.

Δίπλα μου ένας αλβανός δεν είχε χύσει. Με κοίταγε πολύ καυλωμένος κι εγώ σαν καλή πούστρα τον έπιασα από την πούτσα και τον έβαλα να καθίσει, ενώ φρόντισα να τον καβαλήσω κι ούτε με ένοιαζε που θα με γάμαγε ενώπιον όλων.

Ο αλβανός είχε καλή μπάρα κι αμέσως βρήκε την υγρή τρυπούλα μου. Ένιωσα το κεφάλι του να τρυπώνει δυνατά στην κωλάρα μου κι άρχισα εγώ τώρα να φωνάζω από καύλα. Τα γεροντάκια πιο δίπλα είχαν τρελαθεί στη μαλακία. Ο αλβανός με έβριζε στη γλώσσα του και μου φίλαγε τις ερεθισμένες ρώγες.

Μετά από ώρα πήδημα μου είπε πως θέλει να με χύσει. Κατέβηκα από τον πούτσο του και του πήρα βαθύ τσιμπούκι. Τα χύσια του πλημμύρισαν το πούστικο στόμα μου και μερικά άρχισαν να κυλάνε κάτω.

Του σκούπισα καλά την ψωλή κι έφυγα για τις τουαλέτες αφού ένιωθα ξεκωλιασμένος και πονάγανε τα σαγόνια μου από τα τσιμπούκια. Εκεί έχυσα δυνατά σκεφτόμενος πόσο μου αρέσει η πούτσα.

Σάκης

 

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")