Χρόνια Πολλά και με μια ψωλή στο στόμα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι ο Μπάμπης 20 ετών, λίγο γεματούλης και προικισμένος. Η ιστορία αυτή είναι τώρα της πρωτοχρονιάς, αν και είδα και άλλες εδώ μέσα, είπα να πω και εγώ την δική μου.

Εδώ και μερικές εβδομάδες έχω αρχίσει να γαμάω και αγόρια (γαμάω και κορίτσια πάντα), έτσι στο ρεβεγιόν στο σπίτι μου κάλεσα τον ας πούμε γκόμενο μου. Οκ όχι τόσο γκόμενο όσο την πουτάνα μου, γιατί δεν είχαμε σχέση, απλά τον πήδαγα. Ο Νίνος (όχι ο τραγουδιστής) έτσι του άρεσε να τον λέω.

Ωστόσο, για να μην υποψιαστεί τίποτα κανένας δικός μου, τον σύστησα ως Στέφανο όπως είναι το πραγματικό του όνομα. Δεν ήταν κουνιστός, και αυτό ήταν καλό γιατί αλλιώς δεν θα μπορούσα να τον καλέσω σπίτι μου. Είχαμε μαζευτεί πολλοί, συγγενείς, ξαδέρφια, φίλοι και φίλες, και γινόταν χαμός από φαγητά και ποτά. Ωστόσο τα φαγητά κανείς δεν τα άγγιζε λόγω του ότι περιμέναμε το 2009.

Εγώ φορούσα μαύρο κοστούμι, μαύρο πουκάμισο, μαύρο παντελόνι, γενικά μέσα στο μαύρο, ανοιχτό το πουκάμισο στο στήθος. Από ότι φάνηκε ο Νίνος ερεθίστηκε και άρχισε να κάνει πράγματα απρεπή αλλά ευτυχώς δεν μας είδε κανείς. Π.χ.: μου έπιανε το μπούτι πολύ ψηλά, μετά τον πούτσο…

Σε μια στιγμή καύλωσα και εγώ και του είπα να έρθει με τρόπο μέσα στο δωμάτιο, και έτσι και έγινε. Κλείδωσα την πόρτα του δωματίου και ο Νίνος γονάτισε (και αυτός 20 ήταν). Μου έπιασε την ζώνη και την έλυσε… μετά μου άφησε το παντελόνι να πέσει. Έτσι το μαύρο μποξεράκι μου ακουμπούσε την μύτη του (τόσο καυλωμένος ήμουν).

Μου τον έβγαλε έξω, και τον ρούφηξε με πάθος, λες και είχα σοκολάτα πάνω. Τον έπιασα και τον έσπρωχνα πάνω στο καυλωμένο μου παλούκι. Δεν με ένοιαζε που πνιγόταν, αρκεί να ένιωθα τις αμυγδαλές του πάνω στο πουτσοκέφαλο μου. Με κοιτούσε με εκείνο το πουτανέ ύφος και με τρέλαινε.

-    "Σ' αρέσει μωρό μου;"

Έλεγα εγώ εκείνος απλά γελούσε με την ψωλή μου στο στόμα του. Ένιωσα τα αρχίδια μου να σαλεύουν…

-    "Χύνωωωωω!!!"

Φώναξα και άκουσα να λένε "Χρόνια Πολλά" από εκεί. Ναι ακούγεται κουφό, αλλά άλλαζε ο χρόνος και εγώ άδειαζα τα χοντράδια μου στο στόμα του Νίνου. Εκείνος σηκώθηκε κατάπιε, και εγώ ντύθηκα γρήγορα.
Βγήκαμε έξω με τρόπο και ακούσαμε τα "Χρόνια Πολλά" από τους συγγενείς και τους φίλους, και άρχισα να γελάω. ο Νίνος με ρώτησε:
-    "Τι γελάς;" Εγώ του είπα:

-    "Είδες που λένε ότι όταν αλλάζει ο χρόνος, οτιδήποτε κάνεις θα το κάνεις για ένα χρόνο;" Εκείνος είπε:

-    "Ναι" Και εγώ τότε του είπα:

-    "Τότε το 2009 θα βρίσκεσαι με μια ψωλή στο στόμα μονίμως!" Και γέλασε…

-    "Δεν με πειράζει, αρκεί να είναι η δική σου"…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")