Απίστευτη βραδιά με τον κολλητό μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Κατ αρχήν να διευκρινίσω ότι είμαι bisexual απόλυτα αρρενωπός και απολαμβάνω και τις δυο πλευρές του sex.
Η φάση έγινε μ’ έναν γνωστό μου τον Φίλιππο που δεν είμαστε ακριβώς φίλοι πάντως κάποια στιγμή κάναμε πολύ παρέα. Μου έλεγε για παρτούζες που έχει κάνει με τους κολλητούς του και ρωσίδες, και εκεί πάνω στην κουβέντα μου λέει να πάρουμε κανένα τηλέφωνο να έρθει μια για να κάνουμε τρίο. Του λέω κι εγώ ότι γουστάρω, παίρνει τηλέφωνο αλλά δεν υπήρχε καμία διαθέσιμη εκείνη την ώρα.

-    Μαλάκα, μου λέει, έχω πολλές καύλες! Τι να κάνουμε;

-    Ρε συ αν γουστάρεις να μπούμε σε κανένα chat να βρούμε καμία από κει.

Μπήκαμε, ψάχναμε αλλά αντί για γκόμενα μας την έπεσε ένας πουστράκος.
Του λέω κι εγώ τότε αν γουστάρει να πάρουμε μαζί τον πουστράκο;

-    Μέσα! Μου λέει. Το έχω ξανακάνει και είναι φοβερή καύλα.

-    Ωραία! Του λέω. Κι εγώ το έχω κάνει και είναι τέλεια.

Μιλάμε και με τον τύπο στο τσατ, τρελάθηκε κι αυτός από την καύλα και κλείνουμε ραντεβού να πάμε σπίτι του Νίκου (έτσι λέγανε τον νεαρό). Πάμε και περιμένουμε να δούμε έναν 25άρη κανονικό σε ύψος και βάρος και ξανθούλη. Με το που πήγαμε όμως, βλέπουμε έναν πενηντάρη με βαμμένο μαλλί και ντυμένο σαν πιτσιρικά! Ξενερώσαμε και οι δυο και ακόμα από την πόρτα. Του λέμε ότι κάνει μαλακίες και μας λέει ψέματα, και τζάμπα μας κουβάλησε, και σηκωθήκαμε να φύγουμε.

Το σπίτι που πήγαμε ήταν σχετικά κοντά στο σπίτι του φίλιππου και με το που φύγαμε, μου λέει ο φίλιππος να πάμε σπίτι του να δούμε καμία τσόντα να παραγγείλουμε και καμιά πίτσα και να την πέσουμε εκεί. Πήγαμε λοιπόν βάλαμε και την τσόντα, και βλέπαμε. Του λέω τότε εγώ αν γουστάρει να βαρέσουμε μαλακία ή τον πειράζει.

Αυτός μου απαντάει όχι μόνο να βαρέσουμε αλλά μέχρι και πίπες μπορούμε να κάνουμε. Γούσταρα κι εγώ πολύ, και αρχίσαμε. Με τον Φίλιππο είμαστε συνομήλικοι και οι δυο στα 30, εγώ είμαι 1.80 καστανός γύρω στα 92 κιλά, γεματούλης δηλαδή, και ο Φίλιππος 1.80 καστανός κι αυτός γύρω στα 80 κιλά, αρκετά καλοβαλμένο σώμα. Βγάζουμε που λέτε μάγκες τα ρούχα, όλα! Λες και θα πηγαίναμε να γαμήσουμε γκόμενες! Και αρχίσουμε το χαμούρεμα. Φιλιά, χάδια, πιάσιμο τα κωλομέρια ώσπου κάποια στιγμή με ρωτάει:

-    Να σε γλύψω ή θα με γλύψεις;

-    Κάτσε να σου πάρω πρώτα εγώ πίπα, του λέω, και γουστάρω και πολύ το εργαλείο σου.

Τον είχε γύρω στους 18 πόντους αρκετά χοντρό και κάπως στραβό. Γενικά μ’ αρέσει πολύ να παίρνω πίπα. Τον αρχίζω που λέτε μάγκες και τον έχω τρελάνει! Του βάζω και λίγο δαχτυλάκι. Στην αρχή δεν μ’ άφηνε να το βάζω πολύ-πολύ, αλλά σιγά-σιγά με αρκετή υπομονή και επιμονή το έβαζα.

-    Γύρνα, μου λέει, να κάνουμε 69.

Την πέφτω λοιπόν κι εγώ από δίπλα και κάνουμε ένα φοβερό 69 και αυτός επιπλέον με το δάχτυλο του άρχισε να με γαμάει κανονικά. Λίγο μετά έβαλε και δεύτερο και σταμάτησε να μου παίρνει πίπα και άρχισε να μου γλύφει την τρύπα. Με τρέλαινε αυτό: εγώ που του έπαιρνα πίπα και αυτός που μου έγλυφε την τρύπα με απίστευτη δύναμη. Εκεί επάνω με ρωτάει:

-    Γουστάρεις να προχωρήσω;

-    Αν είναι να τον βάλεις σιγά-σιγά, κάνε ότι γουστάρεις.

Με γυρνάει ανάσκελα, εγώ από κάτω σαν γκόμενα και με αρχίζει σε ένα ήρεμο γαμήσι στην αρχή, πολύ χαλαρό. Τον έβαλε σιγά-σιγά, με φιλούσε στο λαιμό και στο στήθος και προχωρούσε πολύ αργά. Όταν τον έβαλε όλο, άρχισε να επιταχύνει και να με φιλάει συνέχεια. Είχα πάρει όλος φωτιά και μόνο στην ιδέα ότι έκανα σεξ με έναν φίλο μου. Με γαμούσε γρήγορα τώρα κι ένιωθα ότι σε λίγο θα μ έχυνε.

Είχαμε ιδρώσει και όπως έπεφτε επάνω με συνεχείς κινήσεις τον νιώθω να τελειώνει μέσα μου. Ήταν η απόλυτη καύλα. Εκεί έγινε η μεγάλη έκπληξη. Άρχισε να με φιλάει με πάρα πολύ πάθος, και να μου λέει ότι από πιτσιρικάς έχει να νιώσει έτσι. Συνεχίσαμε τα φιλιά και μου έλεγε στ’ αυτί ότι τελικά δεν με γάμησε αυτός αλλά ο κώλος μου γάμησε τον πούτσο του.

Το γούσταρα πολύ που μου έλεγε.

-    Τώρα… του λέω χαμογελαστά, σειρά σου! Το στόμα σου να γαμήσει τον πούτσο μου.

-    Ότι γουστάρεις!

Μου απαντάει, κι αρχίζει να μου παίρνει μια πίπα μέσα στη καύλα. Δεν ήθελα και πολύ…

-    Τραβήξου! Του λέω. Τελειώνω!!!

Αλλά αυτός συνέχισε και τελικά έχυσα στο στόμα του. Η έκπληξη ήταν τεράστια και που με άφησε να χύσω στο στόμα του και κυρίως όταν τον είδα να τα καταπίνει.

-    Πάντα ήθελα να το κάνω.

Μου είπε και ήρθε και με φίλησε στο στόμα. Καθίσαμε να ξεκουραστούμε και αρχίσαμε να μιλάμε για ότι έγινε. Συμφωνούσαμε και οι δυο ότι γουστάραμε πολύ και κάναμε καλά που βγάλαμε γούστα, και ότι όποτε θέλουμε ξανά το επαναλαμβάνουμε.

Τελικά και το ίδιο βράδυ το επαναλάβαμε και κάναμε κάθε συνδυασμό εκτός από το να τον γαμήσω. Με τον Φίλιππο βρεθήκαμε ακόμα δυο φορές και ίσως και στο μέλλον…
(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")