Βιασμός στο στρατό

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Την άλλη μέρα ήταν η σειρά των παλιών στρατιωτών να γαμήσουν τον Μανώλη, Τον φώναξαν στο σιτιστάδικο δυο στρατιώτες, ένας μελαχρινός και ένας ξανθός.

-    «Κλείδωσε!» του είπαν. «Βγάλε τις αρβύλες σου και γονάτισε».

Ο Μανώλης υπάκουσε. Οι στρατιώτες άρχισαν να τον χτυπάνε με λουρίδες στα πέλματα. Έπειτα του έβγαλαν τις κάλτσες για να βλέπουν τα πόδια του νέου να κοκκινίζουν και να τρέμουν από το ξύλο. Όταν βαρέθηκαν τον πρόσταξαν να βγάλει τα ρούχα του.

-    «Ήρθε η ώρα μικρέ κάποιος από τους δυο μας να σου γαμήσει τη σούφρα της κωλάρας σου. Βέβαια μέχρι να τελειώσουμε μαζί σου θα το έχουμε κάνει και οι δυο αυτό, μα τώρα είναι η σειρά μου».

Τον ξάπλωσαν στο πάτωμα πάνω σε κάτι σακιά και ο ξανθός έκατσε πάνω στην πλάτη του για να μην κουνιέται. Ο μελαχρινός αποκάλυψε το σκληρό καυλί του. Το σάλιωσε, ενώ ταυτόχρονα ο ξανθός μαστίγωνε με δύναμη με λουριά τον κώλο του Μανώλη. Ο μελαχρινός πλησίασε από πίσω τον Μανώλη και γλίστρησε την ψωλή του στα κοκκινισμένα από το μαστίγωμα κωλομέρια του, ανοίγοντας τα στα δυο. Ο Μανώλης βόγκηξε καθώς τα σκληρά χέρια του νεαρού έπιασαν βάρβαρα τα κωλομέρια και τα άνοιξαν τόσο δυνατά που νόμιζε πως του άνοιξαν στα δυο.

-    «Έτσι , έλα πουτανάκι. Θέλω να σε ακούσω να με παρακαλάς να στον χώσω!» είπε ο μελαχρινός, χαστουκίζοντας τα κωλομέρια.

Έπειτα άρχισε να σπρώχνει δυνατά την ψωλάρα του προσπαθώντας να διαπεράσει το σφιχτό δακτύλιο της κωλοτρυπίδας του.

-    «Παρακάλα με πούστη!»

Ο Ξανθός ετοιμαζόταν να τον μαστιγώσει με κάτι συρματόσχοινα.

-    «Καλά, καλά, γάμα μου τον κώλο!» είπε ο Μανώλης προσπαθώντας να γλιτώσει το ξύλο.

Ο νεαρός έσπρωξε με όλη του την δύναμη, νικώντας την αντίσταση της στενής σούφρας και έχωσε δυο - τρία εκατοστά μέσα. Ο ξανθός πέρασε το συρματόσχοινο από το λαιμό και τον τραβούσε αναγκάζοντας τον Μανώλη να ανασηκωθεί και από το ζόρι να ανοίξει ακόμη περισσότερο την σούφρα του. Ο πόνος ήταν δυνατός. Έτσι ο πούτσος του μελαχρινού χώθηκε ολόκληρος μέσα στο κωλάντερο του. Ο Μανώλης άρχισε να ξεφωνίζει. Κουνούσε απεγνωσμένα το κεφάλι του.

-    «Γαμότο ο κώλος του είναι υπέροχος!» δήλωσε ο σιτιστής αρχίζοντας να γαμάει από πίσω με αργές κινήσεις.

Ξαφνικά ξανάσπρωξε με τόση δύναμη που τον κάρφωσε με την ψωλάρα του πάνω στα σακιά.

-    «Μαστίγωσε τον!»

Με το μαστίγιο η κωλάρα του ανοίγει περισσότερο. Ο ξανθός σήκωσε το συρματόσχοινο στον αέρα και χωρίς να διστάσει κατέβασε με δύναμη πάνω στα κωλομέρια του Μανώλη και μετά ξανά και ξανά. Με κάθε κτύπημα ο κώλος του σφιγγόταν πάνω στο χοντρό πέος του σιτιστή.

-    «Χτύπα τον! Μαστίγωσέ τον κι άλλο! Πω πω γουστάρω!!! Τι κωλάρα είναι αυτή!» μούγκρισε αρχίζοντας να γαμάει όλο και γρηγορότερα.

Το στήθος του Μανώλη τριβόταν στα σακιά. Ούρλιαζε από τον απίστευτο πόνο που ένιωθε…

-    «Έλα… ναι! Θα χύσω! Χτύπα του! Χτύπα του την κωλάρα!!!» φώναζε και έστελνε την ψωλάρα του όσο βαθύτερα γινόταν.

Η ψωλή του τινάχτηκε και άρχισε να χύνει στη σφιχτή σούφρα του Μανώλη.

-    «Ωωωωχ…  πάρτα στον κώλο μαλάκα! Αχ τι κωλάρα είναι αυτή. Χύνωωωωω!!!»

Παχιά άσπρα χύσια τινάζονταν από τον πρησμένο πουτσοκέφαλο βαθιά μέσα στον κώλο του Μανώλη. Ο σιτιστής τραβήχτηκε έξω για να μην τον πετύχει το συρματόσχοινο που ο ξανθός εξακολουθούσε να κατεβάζει με μανία πάνω στον κώλο του Μανώλη, κάνοντας τον να χάσει τον έλεγχο του κορμιού του.

-    «Πω πω! Τι κωλάρα είναι αυτή που έχει! Μα το Θεό είναι το κάτι άλλο! Θα πρέπει να την δοκιμάσεις.  Με ξεζούμισε σου λέω!»

-    «Λοιπόν σκύλε τι θα έλεγες αν σου γαμούσα κι εγώ τον κώλο;» είπε ο ξανθός.

Ο σιτιστής άνοιξε τα πόδια του πάνω από το κεφάλι του Μανώλη, έκατσε πάνω στα σακιά περνώντας τα τριχωτά μπούτια του δεξιά και αριστερά από το κεφάλι του Μανώλη. Μετά έφερε τον μουσκεμένο πούτσο του όσο πιο κοντά μπορούσε τον βούτηξε από τα μαλλιά αναγκάζοντάς τον να φέρει το πρόσωπό του φάτσα με φάτσα με τον λερωμένο πούτσο του.

-    «Γλείφ’ το μου μαλάκα!»

Ο Μανώλης ξαφνιάστηκε. Υπήρχαν σταγόνες χύσια παντού στις τρίχες του στρατιώτη και στο πουτσοκέφαλο.

-    «Σας παρακαλώ… όχι αυτό».

-    «Θες κι άλλο μαστίγωμα. Αν δεν αρχίσεις αμέσως να με γλείφεις, ο φίλος μου θα σε μαστιγώσει με το συρματόσχοινο μέχρι να κόψει τον γαμημένο κώλο σου σε φέτες!»

Την ίδια στιγμή ο Μανώλης κατάλαβε ότι ένας καινούργιος καυλωμένος πούτσος πίεζε την κωλοτρυπίδα του.

-    «Τελευταία σου ευκαιρία. Εάν γλείψεις αμέσως τον φίλο μου τότε θα σου γαμήσω απλά τον κώλο. Εάν δεν το κάνεις, ξέρεις πολύ καλά τι θα συμβεί…» είπε ο ξανθός και άρχισε να χαϊδεύει το τραχύ συρματόσχοινο στην πλάτη του και στον βαριά μαστιγωμένο κώλο του.

Ο Μανώλης δεν αντιστάθηκε άλλο. Στα χείλη του ήλθαν αμέσως οι γεύσεις από τα χύσια και τα ζουμιά του πούτσου του σιτιστή. Άνοιξε το στόμα του και έβγαλε έξω τη γλώσσα του.

-    «Έτσι μπράβο. Τώρα είσαι καλό αγόρι!» είπε αναστενάζοντας ο σιτιστής καθώς ο Μανώλης έγλειφε την απαλή υγρή επιδερμίδα του πουλιού του νεαρού.

-    «Γλείψε με , γλείψε με σκύλε!»

Σε λίγο ο Ξανθός έχυνε στον κώλο του.

-    «Πάρτα σκύλε στην κωλάρα σου».

Καθώς έχυνε, ο σιτιστής είχε αρπάξει το συρματόσχοινο και όργωνε την πλάτη του νέου που ήταν μούσκεμα στον ιδρώτα. Αβοήθητος δέχτηκε τα σκληρά χτυπήματα ταυτόχρονα με τα ψωλοχύματα του στρατιώτη στον κώλο του. Την ίδια στιγμή που ο σιτιστής άφηνε ένα μακρόσυρτο βογκητό κι άρχισε για δεύτερη φορά να τινάζει τα χύσια του πάνω στο πρόσωπο του Μανώλη.

Ο Ξανθός έχυνε σφίγγοντας τα αρχίδια του ‘νέου’.  Το πρόσωπο του Μανώλη ήταν πασαλειμμένο χύσια. Ο σιτιστής τον βούτηξε, του τράβηξε ψηλά το κεφάλι χώνοντας το καυλί του στο στόμα για να του το καθαρίσει από τις τελευταίες σταγόνες. Το συρματόσχοινο τον κτυπούσε διαρκώς πάνω στον κώλο και τα αρχίδια ώσπου λιποθύμησε…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")