Το τεράστιο χοντρό καυλί

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η γυναίκα μου θα έλειπε όλο το τριήμερο και έτσι θα είχα όλο τον καιρό δικό μου για τίποτα καλά ξεκωλιάσματα.

Είχα λάβει και πάλι αρκετά e-mail και έτσι επέλεξα να βγω με κάποιον που μου έγραφε ότι ήταν πολύ μαλλιαρός και μου είχε στείλει φωτογραφία του με τις πολλές τρίχες αλλά και τα πολύ καλά προσόντα του.

Κλείσαμε ραντεβού κάπου σε μια συνοικία της Αθήνας όπου είχε μια δική του γκαρσονιέρα. Πήρα λοιπόν ταξί και πήρα τον δρόμο για το ραντεβού μου. Ο ταξιτζής ήταν ένας νεαρός με μακριά μαλλιά που τα είχε δέσει σε αλογοουρά. Ένα πολύ ωραίο παιδί που είχε baby face. Κάθισα δίπλα του, και του είπα που ήθελα να με πάει.

Είχε αρκετή κίνηση στον δρόμο, έτσι πιάσαμε κουβέντα. Είπαμε στην αρχή για τον καιρό (πολύ πρωτότυπο ε;) και μετά έφερα την κουβέντα στα μέτρα μου. Είχε καλές απόψεις περί ομοφυλοφιλίας, αν και από ότι μου είπε δεν είχε καμιά εμπειρία, έως ότου μου πέταξε:

-    «Αν και θα ήθελα να δοκιμάσω, ξέρεις φίλε, ότι είναι παράνομο, είναι και ωραίο».

Τότε ήταν που δεν έχασα την ευκαιρία. Του είπα ότι μου άρεσαν όλοι οι ρόλοι και ο παθητικός (πιο πολύ), αλλά και ο ενεργητικός. Με ρώτησε αν είχα εμπειρία σε αυτά και του απάντησα πως τώρα τελευταία δεν χάνω καμιά ευκαιρία.

Τότε ήταν που μου είπε ότι αν ήθελα είχε την διάθεση για ένα ξεπέτα. Συμφώνησα και έτσι αλλάξαμε κατεύθυνση για το σπίτι του που ήταν πάνω (σχεδόν) στην διαδρομή μας. Έμενε σε μια γκαρσονιέρα. Παρκάραμε το ταξί απ' έξω και με οδήγησε μέσα. Μου ξεκαθάρισε ότι θα ήθελε περισσότερο τον ρόλο του ενεργητικού και στην πορεία βλέπαμε.

Μου έβαλε ένα ποτό όπως και στον εαυτό του. Καθόμασταν στο κρεβάτι και πίναμε το ποτό μας. Εκείνος μετά από την τρίτη γουλιά, έλυσε τα πλούσια μαλλιά του που τώρα έπεφταν στους ώμους του. Τα μακριά μαλλιά του με έκαναν να καυλώσω και από τις δύο μεριές. Άρχισα να τον φαντάζομαι να με ξεκωλιάζει και είχα την εντύπωση ότι θα με ξέσκιζε σαν κάποια γκόμενα (το όνειρο μου) μόνο που δεν θα χρησιμοποιούσε τίποτα πλαστικό, το καυλί του θα ήταν από κρέας.

Το όμορφο παλικάρι, άφησε το ποτήρι και μου σήκωσε το μπλουζάκι, άρχισε να μου θηλάζει τις ρώγες μου, ενώ εγώ άρχισα να κατεβάζω το φερμουάρ. Φορούσε σλιπάκι άσπρο, άφησε τις ρώγες μου και έβγαλε το παντελόνι μαζί με το σλιπάκι. Αμέσως τα μάτια μου έπεσαν στο εργαλείο του. Δεν ήταν μεγάλο αλλά ούτε και μικρό, ένα φυσιολογικό αλλά όμορφο καυλί που σε λίγο θα βυθιζόταν στο άντερο μου.

Ήταν ολοκάθαρο και γυάλιζε, έσκυψα το κεφάλι μου και τράβηξα το πετσάκι απαλά προς τα κάτω. Ένα όμορφο νεανικό πουτσοκέφαλο έκανε την εμφάνιση του. Το πήρα με άνεση στο στόμα και άρχισα να το θηλάζω. Έγειρε προς τα πίσω και τα πλούσια μαύρα μαλλιά του ξεχύθηκαν στο μαξιλάρι. Σε λίγο ήμασταν και οι δυο γυμνοί. Άρχισα να τον γλύφω παντού… μύριζε τόσο όμορφα που δεν μπορούσα να ξεκολλήσω την γλώσσα μου από πάνω του. Κάθε πτυχή του σώματος τους ήταν για μένα νέκταρ που ήθελα να πιω.

-    «Πω, πω δικέ μου! Είναι φανταστικό αυτό που μου κάνεις! Καμιά γκόμενα δεν μου έχει κάνει τέτοια ωραία πράγματα!»

Μου είπε λιγωμένα, ενώ πιάνοντας το κεφάλι μου με οδήγησε να του γλύψω τα γεμάτα αρχίδια του που σε λίγο θα άδειαζαν επάνω μου.

Έγλυφα τα αρχίδια του ενώ συγχρόνως έπαιζα με το απίθανα όμορφο και φυσιολογικό καυλί του. Και ενώ έγλυφα με πάθος τα αρχίδια, ένιωσα ξαφνικά κάτι καυτά υγρά να πέφτουν πάνω στο μάγουλο μου. Αμέσως άρπαξα το πουτσοκέφαλο και το έχωσα μέσα στο στόμα μου, ενώ εκείνος μου έλεγε:

-    «Αχχχχχχ, με συγχωρείς αλλά δεν μπόρεσα να κρατηθώ. Αχχχχχ… με τρέλανες καυλιάρη μου! Ναι… ρούφα… ρούφα!»

Τα ρούφηξα όλα, όπως και μερικά που βρίσκονταν πάνω στο χέρι μου.

Πέρασε κάπου μισή ώρα και δεν άργησα να τον κάνω turbo τον νεαρό, αλλά αυτή την φορά κάθισα πάνω στο καυλί του και άρχισα να κουνιέμαι πάνω σε αυτό, ενώ η τρύπα μου είχε πάρει φωτιά. Δεν αισθανόμουν πόνο (είχα βλέπετε ξεκωλιαστεί από μεγάλα καυλιά και αυτό ήταν φυσιολογικό) και έτσι το μόνο που μπορούσα να αισθανθώ ήταν καύλα της τρύπας μου.

Η απόλαυση ήταν μεγάλη, εκείνος καθώς βρισκόταν μέσα μου έπαιζε με το καυλί μου, έως ότου σήκωσε το κεφάλι του και έχωσε το καυλί μου μέσα στο στόμα του. Καθώς μου έκανε πίπα, αισθάνθηκα το καυλί του να γίνεται ακόμα πιο σκληρό μέσα μου και άρχισα να κουνιέμαι πάνω-κάτω σαν πουτάνα που της ξεκωλιάζουν το άντερο. Δεν άντεξα και του τα έδωσα στην μούρη. Εκείνη την στιγμή αισθάνθηκα τους σπασμούς του καυλιού του που άδειαζε μέσα στο άντερο μου. Η απόλυτη καύλα! Είχαμε χύσει ταυτόχρονα.

Μισή ώρα αργότερα μου έδινε το τηλέφωνο του ενώ με άφηνε έξω από το σπίτι του ραντεβού μου. Κτύπησα το κουδούνι ενώ αποχαιρετούσα τον νεαρό ταξιτζή που σίγουρα θα ξαναδώ. Μου άνοιξε ένας από αυτούς που λέμε άντρας, αλλά πολύ άντρας. Είχε μούσι, ενώ τα μπράτσα του καλύπτονταν από πολύ τρίχα (σαν αρκούδα ήταν). Ψηλός και πολύ, μα πάρα πολύ γεροδεμένος. Μόλις τον είδα κατάλαβα ότι θα μου έκανε το απόλυτο ξεκώλιασμα.

Μπήκα, έκλεισε τη πόρτα πίσω του και αμέσως κόλλησε τα χείλια του στα χείλια μου. Δεν ήταν νέος, κάπου στα 50 με 55 χρονών αλλά ήταν άντρακλας με τα όλα του. Ανταλλάξαμε ένα γλωσσόφιλο ενώ εγώ του χάιδεψα το σίγουρα μεγάλο καυλί του πάνω από το παντελόνι. Ύστερα άρχισα να περνάω την γλώσσα μου ανάμεσα στο δασύτριχο στήθος του. Ερεθίστηκε και μου είπε:

-    «Πουτανάκι, το στόμα σου μυρίζει ψωλόχυμα! Ο ταξιτζής σε έχυσε;»

Του είπα «ναι» και φαίνεται ότι αυτό τον καύλωσε ακόμα πιο πολύ και μου είπε:

-    «Είσαι μεγάλη πουτάνα! Έτσι και αλλιώς το είχα καταλάβει από τις ιστορίες που έγραφες. Αν και για να πω την αλήθεια μου, νόμιζα ότι οι περισσότερες ήταν φανταστικές. Τώρα όμως καταλαβαίνω ότι θα φάω καλά. Θα σε ξεκωλιάσω την πουτάνα».

Γδυθήκαμε… ήταν πραγματική αρκούδα, αλλά αυτό με καύλωνε ακόμα πιο πολύ. Όταν κατέβασε το παντελόνι εκεί ήταν που τα έχασα. Ανάμεσα στις πολλές τρίχες έκανε την εμφάνιση του ένα τεράστιο και παράλληλα αφύσικα χοντρό καυλί, γεμάτο φλέβες! Με γονάτισε και έσπρωξε στο στόμα μου το απίθανα χοντρό πουτσοκέφαλο.

Και να μου το έλεγαν δεν θα πίστευα ποτέ ότι θα μπορούσε κανείς να έχει τέτοιο εργαλείο. Μόλις και με το ζόρι μπορούσα να βάλω στο στόμα μου την άκρη του πουτσοκέφαλου, έτσι άρχισα να κάνω διαδρομές με την γλώσσα μου πάνω στο τεράστιο πράγμα.

Όταν πια το είχα κάνει μούσκεμα με την γλώσσα μου, με γύρισε και με έβαλε στα τέσσερα στο πάτωμα. Πριν το κάνει όμως αυτό πέρασα δυο-τρεις φορές τα δάκτυλα μου μέσα από τις τρίχες του στήθους του. Μόλις στήθηκα στα τέσσερα, τον άκουσα να ανασαίνει βαριά πίσω μου ενώ συγχρόνως μου πασάλειβε την τρύπα μου με λιπαντικό υγρό, έως ότου ξαφνικά ένιωσα να μου κόβεται η ανάσα. Φρίκη, πόνος, καύλα, όλα μαζί ήταν αυτό που ένιωσα καθώς άρχισε να με ξεσκίζει.

Μου φεύγανε κάτουρα αλλά και αέρας από μέσα μου καθώς άδειαζε μιας και έπρεπε να κάνει χώρο για εκείνο το τρομερό «θωρηκτό» που έμπαινε μέσα μου. Δάκρυσα από τον πόνο! Αισθανόμουν ότι ο προστάτης μου θα πεταγόταν από την θέση του! Τον παρακάλεσα να μη βυθίζεται τόσο βαθιά μέσα μου γιατί είχα την εντύπωση ότι το τρομερό καυλί του θα έβγαινε από τον αφαλό μου.

-    «Σκάσε μωρή πουτάνα, ξεσκισμένη! Εδώ θα λιώσεις κάτω από μένα. Δεν πρόκειται να σου κάνω την χάρη. Στο είχα πει ότι θα σε ξεσκίσω, πουτάνα! Πούστρα! Θα σε πεθάνω στο ξεκώλιασμα!!! Όσο και να παρακαλάς, άμα δεν πάρω το άντερο σου στο χέρι μου δεν θα σταματήσω».

Δυστυχώς για μένα με ξέσκισε τρεις φορές. Έχυσε αλλεπάλληλα, πότε μέσα μου και πότε στο στόμα μου. Παιδιά με έκανε να μη μπορώ να περπατήσω. Όταν πήγα στο σπίτι και κοίταξα την τρύπα μου, με καθρέπτη, έπαθα! Είχε γίνει σαν σπηλιά πραγματικά.

Αλλά τώρα αισθάνομαι πολύ καλύτερα, γιατί από τον επόμενο που θα τον φάω θα νιώθω σαν να μου ξεσκίζουν το μουνί μου. Είναι απίθανο αυτό που νιώθω πλέον. Η απόλυτη χαρά να είσαι πουστάρα και να δίνεις χαρά στους άντρες.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")