Το μανάρι που με ξέσκισε

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το όνομα μου είναι Χρήστος και είμαι από ένα χωριό της Πιερίας. Είμαι 1.90, αδύνατος, ξανθός με γαλάζια μάτια, και με πάμπολλες επιτυχίες στο γυναικείο φύλο. Παρόλα αυτά είχα και εγώ κάποιες φορές τις παρεκκλίσεις μου.

Σε αυτό το χωριό που είμαι λοιπόν, υπάρχει ένα παιδί ο Κώστας. Δεκαοκτώ χρονών, ψηλός κι αυτός αδύνατος, καστανός ο οποίος θεωρείται ως ο ''κούκλος του χωριού' από πολλά κορίτσια αφού όλες μα όλες τον θέλουν. Ο ίδιος όμως αν και καρα straight δεν ανταποκρίνεται για το λόγο ότι είναι ντροπαλός.

Εντωμεταξύ εγώ με αυτόν ούτε φίλοι είμαστε ούτε γεια δεν λέμε στην κυριολεξία, γνωριζόμαστε μόνο φατσικά. Συμφωνώ με τα κορίτσια ότι είναι όμορφος και θέλω να προσθέσω στην περιγραφή του ότι είναι φοβερά προικισμένος όπως φαίνεται από τα τζιν τις φόρμες του και τέλος πάντων ότι άλλο φορέσει.

Για να μην τα πολυλογώ, εκείνο τον καιρό όποτε έβγαινα τύχαινε συνέχεια να τον συναντώ μπροστά μου και άρχισα μετά από κάποιες φορές να κοιτάζω επίμονα τον πούτσο του χωρίς να το θέλω. Δεν είχα προσέξει βέβαια ότι κάθε φορά που γινόταν αυτό το πρόσεχε. Μια μέρα λοιπόν έτυχε να έχουμε κοινή παρέα σε ένα μπαρ. Εκεί γνωριστήκαμε αλλάξαμε τηλέφωνα και έτσι έγινε. Κάποια μέρα λοιπόν χτυπάει το τηλέφωνο και ήταν αυτός. Το σηκώνω και του λέω:

-     Έλα ρε τι έγινε; (είχαμε γνωριστεί πλέον).

-    Τίποτα. Τα dvd που σου έδωσα τα είδες;

-    Τις τσόντες;

-    Ναι ρε!

-    Ναι. Τι τα θες;

-    Ναι ρε, δεν είναι δικά μου.

-    Ποιανού είναι;

-    Του Βασίλη.

-    A! E, να σου τα φέρω.

-    Φέρε τα σπίτι μου ρε μαλάκα.

-    Έγινε! Έρχομαι.

Και χωρίς να έχω πάει ποτέ με άντρα και χωρίς να έχει τύχει να θέλω άντρα, είχα μια καούρα… μια φλόγα μέσα μου. Ψηνόμουν να με γαμήσει. Ήταν πρωτόγνωρο συναίσθημα για μένα. Δεν το ήθελα απλά αυτό μου έβγαινε. Τες πα, πήγα σπίτι του και εκεί έγινε ότι έγινε. Χτυπάω το κουδούνι.

-    Ναι;

-    Εγώ είμαι ρε αρχίδα! Άνοιξε.

-    Τώρα ρε!

Και μόλις ανοίγει, ήταν υπέροχο αυτό που είδα! Ήταν με ένα φανελάκι με τιράντα μαύρο και με ένα μποξεράκι Calvin Klein κόκκινο που ξεχώριζε ο μεγάλος του πούτσος. Προσπαθούσα να μην κοιτάω για να μην προδοθώ, γιατί φαντάζεστε τι ρεζίλι θα ήταν αυτό για straight. Δεν μπορούσα όμως να μην κοιτάζω και αυτός με είδε ξανά. Μου λέει:

-    Τι έπαθες;

-    A, τίποτα. Αφαιρέθηκα λίγο…

-    Ααα! Θα έρθεις πάνω για λίγο να δούμε και κανένα dvd; (μου κλείνει το μάτι)

Εγώ γέλασα και χωρίς να ξέρω τι πραγματικά γίνεται μέσα μου τον ακολούθησα πάνω. Έβαλε το dvd και αυτό που έβλεπα ήταν απίστευτο. Όχι στο dvd, στο μποξεράκι του. Ο πούτσος του ήταν σχεδόν καυλωμένος και γινόταν όλο και πιο μεγάλος. Εγώ σε αυτό το θέαμα καύλωσα και εγώ με την σειρά μου. Αφού τελείωσε η ταινία είπα να φύγω αλλά με κράτησε να πιούμε κάτι και έτσι κάθισα. Συζητούσαμε για ώρα και εγώ έβλεπα τον πούτσο του συνέχεια. Ώσπου ήρθε η συζήτηση για το σεξ και σκέφτηκα να του πω να με γαμήσει αλλά… λέω τι θα του πω; Αφού είμαι straight. Και έτσι ήμουν σε ένα τεράστιο δίλημμα και σκέφτηκα ή όλα ή τίποτα και έτσι είπα:

-    Ξέρεις… τώρα τελευταία προτιμώ άτομα του ίδιου φίλου.

-    Δηλαδή;

-    Προτιμώ να με πηδάνε οι άντρες.

-    Αλήθεια; (γέλασε πονηρά).

-    Ναι. Και εσύ είσαι ένας άντρας που θα ήθελα να με ξεσκίσει. Λοιπόν τι λες, θέλεις;

-    Συγγνώμη αλλά είμαι straight.

Εγώ εκείνη την ώρα ένοιωσα την πιο εξευτελιστική ταπείνωση αλλά… Συνέχισε την κουβέντα του…

-    Αλλά θα μπορούσα να σε πάρω για μια φορά.

Εγώ όταν το άκουσα αυτό έσκυψα και άρχισα να γλύφω τον πούτσο του πάνω από το μποξεράκι και αυτός άρχισε να βαριανασαίνει. Κατάλαβα ότι του άρεσε και του έβγαλα το μποξεράκι και άρχισα να του παίρνω πίπα… δεν είχα κάνει λάθος υπολογισμούς. Το καυλί του ήταν τεράστιο: 24 πόντοι!!! Και τους έπαιρνα όλους μέσα στο στόμα μου. Ώσπου με μια κραυγή λέει:

-    Χύνωωωωωωωω!!!

Τα ήπια όλα! Ποτάμι από σπέρμα. Συνέχισα να του τον γλύφω μέχρι να έχω πιει και την τελευταία σταγόνα. Ήμουν τόσο χαρούμενος που έγλυφα τον πούτσο από αυτό το μανάρι. Ώσπου μου λέει:

-    Θέλεις να σε πάρω από πίσω τώρα; Λέω:

-    Δεν το έχω κάνει ποτέ, αλλά οκ αν το θέλεις.

Και έτσι έγινε. Πήγε κι έφερε μια καπότα και με πήρε από πίσω για τα καλά! Εγώ ούρλιαζα απ’ τον πόνο και αυτός έχυνε και μου έλεγε βρωμόλογα. Αυτό με έφτιαχνε πιο πολύ που σε μια στιγμή, αφού είχε ανοίξει καλά ο κώλος μου, ένιωθα μόνο καύλα και τίποτα άλλο. Και έτσι άρχισα να σπρώχνω και εγώ για να βοηθήσω. Το απολάμβανα πολύ. Έχυσε δώδεκα φορές και εγώ οκτώ χωρίς να αγγίξω τον πούτσο μου… ώσπου κάποια στιγμή, ακούμε κλειδιά στην πόρτα και μου λέει:

-    Μην ανησυχείς, είναι ο ξάδερφος μου.

Εγώ σκέφτηκα ότι ήταν το άλλο μανάρι του χωριού και όταν τον δοκίμασα… Είχε έναν πούτσο 22 πόντους περίπου και με ξέσκισαν μαζί. Αλλά αυτό θα το πω μια άλλη φορά.

Περιμένω τα σχόλια σας και απάντηση στην ερώτηση: είμαι gay;

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")