Σκλάβος σου για πάντα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Είχα λάβει ένα e-mail από κάποιον που ήθελε να βρεθούμε και να γαμηθούμε. Ανταλλάξαμε τηλέφωνα και δώσαμε ραντεβού στην Καμάρα. Αυτός έμενε Τριανδρία και θα παίρναμε λεωφορείο από κει για να πάμε σπίτι του!

Δώσαμε περιγραφές και ξεκινάω λοιπόν απ’ το σπίτι μου με μια τρομερή αγωνία για το τι θα συναντήσω. Τα λεπτά που απόμεναν ήταν λίγα. xΕίχα κατεβεί απ' το λεωφορείο της περιοχής μου και κατευθυνόμουν προς την Καμάρα.

Έφτασα και του κάνω αναπάντητη.
Δεν χρειάστηκε να ψάξουμε πολύ για να βρούμε αμέσως ο ένας τον άλλο. Αυτός με κατάλαβε αμέσως, όπως κι εγώ. sΕίναι φοιτητής και αυτό που έβλεπα δεν ήταν αλήθεια! Είχα μπροστά μου έναν παίδαρο, ένα μανάρι, έναν κούκλο με τον οποίο θα πηδιόμουνα σε λίγο!

Βέβαια του είπα απ’ την αρχή πως δεν ήθελα να πηδηχτώ και ότι θα του έκανα μόνο στοματικό. Το μωρό μου δεν έφερε αντίρρηση.

Φτάσαμε σπίτι του. Ένα κλασικό σπίτι φοιτητή. Δεν με ενδιέφερε καθόλου. Ίσα - ίσα που μου άρεσε κιόλας! Δυστυχώς το κρεβάτι είχε ένα πρόβλημα και έστρωσε ένα στρώμα πάνω στο χαλί.

Του ζήτησα να τον γδύσω. Αυτός δέχτηκε. Άρχισα να του ξεκουμπώνω το πουκάμισο. Η καύλα μου σιγά-σιγά μεγάλωνε. Στη συνέχεια του έβγαλα το φανελάκι και τη ζώνη και τον ξάπλωσα κάτω! tΠω πω τι σώμα ήταν αυτό. Που να ’ξερα την έκπληξή μου όταν θα του έβγαζα και τα υπόλοιπα. Μετά, έτσι όπως ήταν ξαπλωμένος, του έβγαλα τις κάλτσες και το παντελόνι.

Σημείωση: εγώ είχα ήδη γδυθεί. Έμεινε με το σλιπάκι. Μπορούσα να διακρίνω το καυλί του να μεγαλώνει σιγά - σιγά και είπα να το βοηθήσω να μεγαλώσει πιο γρήγορα! Έτσι λοιπόν ανέβηκα επάνω του κι άρχισα να του τρίβω το σλιπάκι!

Το καυλί του ήταν έτοιμο να κάνει την εμφάνισή του και το στοματάκι μου ήταν και αυτό έτοιμο να το υποδεχτεί. Και αυτό έγινε!

Έβγαλα και το τελευταίο εμπόδιο και πήρα την πούτσα του στο στόμα μου! Η δεκαοκτάποντη ψωλή του ήταν υπέροχη! rΤη ρουφούσα τόσο δυνατά με τόση μανία και λύσσα, έκανα ότι τεχνάσματα ήξερα και έβαλα όλη μου την τέχνη ώστε να του χαρίσω την πραγματική απόλαυση!

Σημείωση δεύτερη: Όταν μιλούσαμε απ’ τα κινητά είχα πάρει κάποιους ρόλους.

Αυτός ήταν ο αφέντης μου κι εγώ ο σκλάβος του. Τον προσφωνούσα λοιπόν αφέντη και των ρώταγα τι ήθελε να του κάνω! eΑυτός εξέφραζε τις επιθυμίες του κι εγώ σαν πιστός σκλάβος είχα ένα ιδανικό: Οι επιθυμίες του αφέντη μου, διαταγές. Έτσι τις εκπλήρωσα όλες.

Όπως είχα πει και παραπάνω είχαμε συμφωνήσει να μην με γαμήσει αλλά που να αντισταθώ σε τέτοια πούτσα! Του φόρεσα το προφυλακτικό και εκείνος όμως με περιποιήθηκε καλά. aΜου έβαλε λιπαντικό και μου... "προθέρμανε" την τρυπούλα μιας και είχα να κάνω σεξ πάρα πολύ καιρό.

Δεν άντεχα άλλο και του είπα ότι είναι να γίνει ας γίνει!

Μου είπε πως μπορεί να πονέσω αλλά εμένα δε μ’ ένοιαξε κι έτσι του είπα να προχωρήσει. Μπήκε μέσα μου αργά - αργά αλλά έφτασε σε ένα σημείο που δεν άντεχα άλλο και του είπα να βγει. Στη συνέχεια τον άλειψα με μουστάρδα από πάνω μέχρι κάτω και του την έγλυψα όλη! Δυστυχώς δεν είχαμε χρόνο και του είπα να τελειώσει στο στόμα μου.

Τα καυτά του χύσια έκαψαν το στοματάκι μου που διψούσε γι’ αυτά. Τον φίλησα με αυτά να κολλάνε στα στόματά μας! Με εντυπωσίασε γιατί δεν έφερε αντίρρηση! mΕίναι τόσο καλός ο αφέντης μου!

Ύστερα πήγαμε και κάναμε μπάνιο μαζί! Εκεί του πήρα μια ακόμη πίπα για να τον ευχαριστήσω για την απόλαυση που μου χάρισε!

Ντύθηκα και τον αποχαιρέτησα με ένα ρουφηχτό φιλί στο στόμα! Μου υποσχέθηκε πως θα υπάρξει κι άλλη φορά κι ότι ήμουν πάρα πολύ καλός!

Σ’ ευχαριστώ κι εγώ αφέντη μου και σου υπόσχομαι πως κάποτε θα ολοκληρώσουμε!

Ο αιώνιος σκλάβος σου!

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")