Τον γνώρισα στο σινεμά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Είδα να μπαίνουν ιστορίες για τις γνωριμίες στα τσοντάδικα της Αθήνας και είπα να γράψω κι εγώ μια ανάλογη εμπειρία που είχα. Είχα ανέβει Αθήνα για κάποιες δουλειές, από Κρήτη, και τελείωσα πολύ πιο γρήγορα από ότι περίμενα. Έτσι δεν είχα τι να κάνω μέχρι να ξαναφύγει το καράβι το βράδυ και έκανα βόλτες μέχρι να μου έρθει καμία ιδέα. Κοντά στην Ομόνοια είδα ένα σινεμά που διαφήμιζε τσόντες, και λέω: δε μπαίνω μέσα να περάσω καμιά ώρα;

Σκοτάδι στην αρχή, δεν έβλεπα τη μύτη μου, όποτε προχώρησα σιγά- σιγά για να βρω καμιά θέση να κάτσω. Βρήκα κάπου δεξιά και στη μέση, και έκατσα. Δεν υπήρχε και κανείς σε αυτή τη σειρά. Χάζευα τα γαμήσια στην ταινία. Κόσμος και κοσμάκης πηγαινοερχόταν στην αίθουσα. Και μερικοί κοντοστέκονταν δίπλα μου στο διάδρομο και προχωρούσαν μετά. Δεν έδινα σημασία.

Τελικά κάποιος ήρθε και έκατσε δίπλα μου, μεγαλύτερος από μένα όπως είδα μετά, κάπου σαράντα πέντε με πενήντα χρονών. Εγώ είμαι τριάντα και κάτι αλλά μικροδείχνω. Στην αρχή δεν έλεγε τίποτα, ούτε όταν έγινε διάλειμμα. Όταν ξανάρχισε η ταινία τον έβλεπα να τον τρώει το χέρι του να πλησιάσει το πόδι μου αλλά το ψιλοσκεφτόταν. Κατάλαβα τι είχε σκοπό να κάνει αλλά δεν έδωσα σημασία. Κάποια στιγμή έβαλε το χέρι του στο γόνατο μου, έτοιμος να το βγάλει αν έλεγα τίποτα, αλλά δεν είπα. Αργά - αργά άρχισε να ανεβάζει το χέρι του πιο πάνω και τελικά πήρε θάρρος και άρχισε να μου τον χαϊδεύει πάνω από το παντελόνι.

Προσπάθησε να ανοίξει το φερμουάρ αλλά δυσκολευόταν. Οπότε αποφάσισα επιτέλους να τον διευκολύνω. Έλυσα τη ζώνη και κατέβασα το φερμουάρ και αμέσως έβαλε το χέρι του και παραμέρισε το μποξεράκι μου και άρχισε να μου τον παίζει. Αραιά και που όλο και κάποιος περνούσε από δίπλα και έριχνε μια ματιά, αλλά λέω σκασίλα μου, ούτε τους ξέρω ούτε με ξέρουν. Σιγά - σιγά ο πούτσος μου είχε θεριέψει για τα καλά, και ο τύπος παίρνοντας θάρρος από την ανάσα μου που είχε βαρύνει, έσκυψε και τον πήρε στο στόμα του.

Στην αρχή έπαιζε με τη γλώσσα μόνο και μπορώ να πω ότι το έκανε απολαυστικά. Μετά το πήρε βαθιά μέσα στο στόμα του, που ήταν πολύ ζεστό και αυτό με έφτιαξε ακόμα πιο πολύ. Με το χέρι μου του χάιδευα τα μαλλιά, και του πίεζα το κεφάλι λες και ήθελα να μου τον φάει. Το τσιμπούκι που έκανε ήταν φοβερό! Σταματούσε μόνο λίγο να πάρει ανάσα και κάποια στιγμή γυρνάει και μου λέει:

-    «Σ’ αρέσει;»

Εγώ δεν είπα κάτι αλλά το χαμόγελο μου έλεγε πολλά. Ξαναέσκυψε και άρχισε από την αρχή. Τότε του είπα:

-    «Πιο σιγά γιατί δεν θέλω να χύσω έτσι».

Αυτός επιβράδυνε λίγο τον ρυθμό του αλλά συνέχισε μέχρι που κάποια στιγμή μου λέει:

-    «Θες να πάμε κάτω στις τουαλέτες;» Λέω:

-    «Εντάξει!»

Και σηκωθήκαμε και κατεβήκαμε κάτω. Μόλις μπήκαμε μέσα μου ξεκούμπωσε το παντελόνι και το πουκάμισο, έκατσε στα γόνατα, και ξανάρχισε το τσιμπούκι. Αυτή τη φορά δεν κρατιόταν, με ζόριζε πολύ. Ρουφούσε και έγλυφε ασταμάτητα. Προσπαθούσα να κρατηθώ αλλά μετά από δέκα λεπτά ήταν αδύνατο. Έβαλα το χέρι στο στόμα μου για να μη φωνάξω και του λέω σιγά:

-    «Χύνω, χύνω ρε μαλάκα! Δεν αντέχω άλλο…»  

Αυτός με έπιασε γερά από τα πόδια και άρχισε να ρουφάει ασταμάτητα. Ένιωθα τα αρχίδια μου να αδειάζουν από το σπέρμα μου, να τρέχει σα βρύση στο στόμα του, αλλά δεν άφησε ούτε σταγόνα να πάει χαμένη, ούτε καν να στάξει στο πιγούνι του. Τα κατάπινε όλα με λαιμαργία, και όταν πια είχα στραγγίξει, έβγαλε τη γλώσσα του και έγλυψε κάθε ίχνος σπέρματος που υπήρχε πάνω στον πούτσο μου.

Ντύθηκα και ξανανέβηκα πάνω και έκατσα. Σχεδόν αμέσως ήρθε και αυτός και ξαναέκατσε δίπλα μου. Μου τον έπιασε ξανά και άρχισε να μου τον παίζει και να μου μιλάει. Με ρωτούσε από που είμαι, και όταν είπα από Κρήτη, μου λέει:

-    «Πότε φεύγεις;»   

-    «Απόψε».

-    «Το σπίτι μου είναι κοντά. Άμα γουστάρεις πάμε να φάμε τίποτα και να πιούμε και κανένα καφέ».

-    «Εντάξει!»

Και φεύγουμε από το σινεμά. Πήραμε ταξί και σε ένα τέταρτο ήμασταν σπίτι του. Πιάσαμε την κουβέντα και τσιμπήσαμε κάτι και μετά άραξα στον καναπέ για να πιω τον καφέ. Λέγαμε διάφορα και κυρίως μου έλεγε ότι ήταν πενήντα χρονών, μόνος και γούσταρε που και που να τον γαμάνε αγόρια, και διάφορα τέτοια. Έκατσε δίπλα μου και σε λίγο μου είχε βγάλει όλα τα ρούχα και τα δικά του και είχε ξαναρχίσει να μου κάνει τσιμπούκι. Σε λίγο κατάλαβα ότι αν συνέχιζε θα ξαναέχυνα και τον σταμάτησα. Με ρώτησε γιατί κι αν δεν μου άρεσε και του λέω:

-    «Κάνεις καλή πίπα αλλά δε θέλω να ξαναχύσω έτσι...»

-     «Κατάλαβα...», μου λέει και πάει από το μπάνιο και φέρνει ένα προφυλακτικό.

Μου το πέρασε, και μου λέει:

-    «Γουστάρεις να μου σκίσεις το κωλί πουτσαρά μου;»

Εγώ αντί για απάντηση χάιδεψα τον άτριχο κώλο του και του άνοιξα τα κωλομέρια. Σάλιωσα τα δάχτυλα και του έβαλα ένα… και μετά δύο στη σούφρα και βόγκηξε από ευχαρίστηση. Τον πήρα λίγο με τα δάχτυλα, και μετά στήθηκε στα τέσσερα στο καναπέ και μου λέει:

-    «Έλα άντρα μου. Γέμισε μου το άντερο με τον πούτσο σου».

Εγώ πήγα από πίσω και αφού τον σάλιωσα καλά, έβαλα το πουτσοκέφαλο μου στη σούφρα του, και άρχισα να σπρώχνω. Δε χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια για να βρεθώ μέσα του, και τα μουγκρητά που έβγαζε από ηδονή με έφτιαχναν ακόμη περισσότερο.

Στην αρχή το έκανα αργά γιατί ήθελα να νιώσω τη ζέστη στα σωθικά του, αλλά μετά επιτάχυνα, κάτι που ήθελε και αυτός μια και με παρότρυνε να τον σκίσω, να τον γκαστρώσω, να τον γαμήσω χωρίς έλεος. Κουνιόταν και αυτός προς τα πίσω για να βοηθάει. Το ότι είχα ήδη χύσει πιο πριν, βοήθησε ώστε να αντέξω αρκετά και να τον κάνω να χορτάσει γαμήσι. Αυτό φάνηκε από το ότι έχυσε στον καναπέ, αλλά συνέχισε να χαϊδεύει τον πούτσο του. Αλλά τελικά κάποια στιγμή, ήρθε η κορύφωση, και με ένα βογκητό έχυσα, με δύο - τρία δυνατά τινάγματα, και ξάπλωσα ξέπνοος στο καναπέ.

Μια και είχα καιρό μέχρι το απόγευμα, φρόντισε με το στόμα του να με φέρει σε θέση να τον ξαναπάρω άλλες δύο φορές, εκείνο το απόγευμα. Την τελευταία φορά μόνο κάτι σταγόνες έχυσα, δεν είχε απομείνει τίποτα σχεδόν. Με πήγε με ταξί στο καράβι, και μου έδωσε το τηλέφωνο του, όταν ξανανέβαινα να τον ξαναπάρω. Το έκανα γιατί μου αρέσουν οι παθητικοί άντρες μεγάλης ηλικίας. Ήταν τελικά ένα πολύ ωραίο ταξίδι…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")