Πίπα στον γείτονα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (1 Vote)
Είμαι είκοσι πέντε χρονών και από μικρός είχα καταλάβει ότι δεν ήμουνα σαν τα αλλά παιδιά. Ένιωθα από πολύ μικρός μια έλξη προς τα αγόρια.

Όταν άρχισα το λύκειο έκανα μαθήματα φυσικής με ένα παιδί που είχε τελειώσει το πανεπιστήμιο και έμενε στον από κάτω όροφο. Αυτός ήταν είκοσι έξι και πολύ ωραίος εμφανισιακά. Από την πρώτη στιγμή τον είχα ερωτευθεί και έψαχνα τρόπο να τον πλησιάσω. Κατά την διάρκεια τον μαθημάτων όμως δεν προλάβαινα να κάνω κάτι.

Η ευκαιρία μου δόθηκε όταν οι γονείς μου έφυγαν για ένα σαββατοκύριακο και έμεινα μόνος μου στο σπίτι. Το βράδυ πήγα στο διαμέρισμα του και αφού του είπα ότι έλειπαν οι δικοί μου, μου πρότεινε να μείνω να φάμε και να δούμε καμιά ταινία. Επειδή ήταν νωρίς για φαγητό έβαλε μια ταινία στο βίντεο.

Δεν πέρασαν πέντε λεπτά και του πρότεινα να βάλει καμιά τσόντα να βλέπαμε αν είχε. Παρότι είχε κάποιους ενδοιασμούς, έβαλε μια και έκατσε να την δούμε. Η καύλα μου δεν κρυβόταν με τίποτα και εκεί που βλέπαμε άρχισε να λέει:

-    «Κοίτα την πως ρουφάει...!»

Δεν ήθελα και πολύ και του απάντησα:

-    «Σιγά την άσχετη!»

Γυρνάει και μου λέει:

-     «Ξέρεις καμιά να παίρνει καλύτερα;»

Αυτό ήταν! ‘Η όλα ή τίποτα. Σκέφτηκα και λέω δήθεν ατάραχος:

-    «Εγώ ρουφάω καλύτερα!»

Σάστισε και μετά από λίγο με ρωτάει:

-    «Παίρνεις πίπες;»

-    «Σε μερικούς φίλους, αλλά όνειρο μου είναι να πάρω από εσένα…»

Παρότι περίμενα να σαστίσει με ρώτησε σχεδόν αμέσως

-    «Γαμιέσαι ;»

-    «Όχι μέχρι σήμερα, αλλά δεν έχω πρόβλημα…»

Αφού δεν είδα να κάνει κάτι, σηκώθηκα και έσκυψα ανάμεσα στα πόδια του. Κατέβασα το φερμουάρ και αμέσως μετά το σλιπ του. Αυτό που είδα ήταν πραγματικά υπέροχο! Ένα πέος γύρω στα δεκαοκτώ εκατοστά χοντρό και πολύ καυλωμένο. Δεν αντέδρασε πάρα μόνο όταν τον πήρα στο στόμα μου έβαλε τα χέρια του στο κεφάλι μου και μούγκρισε.

Άρχισα να γλύφω το κεφάλι του πούτσου του και αμέσως άρχισε να μου σπρώχνει το κεφάλι. Ένιωθα απίστευτη καύλα και τον άφησα να μου γαμάει το στόμα όπως ήθελε. Μετά από λίγο άρχισε να επιταχύνει και να με προειδοποιεί ότι θα χύσει.

Η καύλα μου ήταν τόσο μεγάλη, που ένιωθα ηδονή περιμένοντας το σπέρμα του. Όταν άρχισε να χύνει, πήγε να βγει αλλά δεν τον άφησα, ήθελα να πιω τα πάντα μέχρι τελευταία σταγόνα.

Καύλωσε πολύ όταν είδε να τα έχω πιει όλα. Αφού ηρέμησε με ρώτησε αν θέλω να γαμηθώ το βράδυ αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία...

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")