Στο Πάρκο με τους Αλβανούς

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ήταν ξημερώματα Κυριακής και εγώ γύριζα στο σπίτι από ένα φιλικό σπίτι. Είμαι 19 ετών με ωραίο σωματάκι, χωρίς τρίχες και σφιχτό κωλαράκι. Την σεξουαλική μου ταυτότητα την ανακάλυψα σχετικά νωρίς όταν με γάμησε ένας συμμαθητής μου στο σχολείο αλλά αυτό θα σας το πω ίσως κάποια άλλη φορά...

Κυριακή ξημερώματα λοιπόν και εγώ πιωμένος γυρίζω προς το σπίτι. Περνώντας από μια πλατεία βλέπω τρεις αλβανούς γύρω στα 24 να με κοιτάνε, κάτι να λένε μεταξύ τους και να γελάνε. Συνέχισα τον δρόμο μου μέσα από την πλατεία και σε κάποια στιγμή νιώθω ένα χέρι στον ώμο μου. Γυρίζω και σε σπαστά ελληνικά, ένας γραμμωμένος αλβανός από αυτούς που μόλις είχα περάσει μου λέει:

-    "Μήπως έχεις ένα τσιγάρο;"

Με κοιτούσε κατευθείαν στα μάτια και έβλεπα τον πόθο στο πρόσωπο του.

-    "Ναι" του λέω και βγάζω το πακέτο προσφέροντας του ένα τσιγάρο.

-    "Γιατί δεν έρχεσαι να κάνουμε ένα τσιγάρο με τα φιλαράκια μου;" μου λέει.

Δεν ξέρω τι με τράβηξε να τον ακολουθήσω. Η επιβλητικότητα του, τα μάτια του, το ποτό; Πάντως τον ακολούθησα. Κάτσαμε στο παγκάκι και ανάψαμε τσιγάρο. Και οι τρεις ψηνόντουσαν να με γαμήσουν. Το έβλεπα στα μάτια τους αλλά από φόβο δεν έκανα καμιά κίνηση. Ήταν όλοι γύρω στα 24 με ωραία κορμιά σφιχτά από την οικοδομή που πιθανός εργάζονταν.

Ο Γιάννης ήταν ένας μελαχρινός θεός με σπασμένο σχετικά πρόσωπο αλλά ένα κορμί θανατηφόρο και ένα μεγάλο εξόγκωμα ανάμεσα στα πόδια του που διαγραφόταν ανάμεσα από το στενό του τζην. Ο Γιώργος ελαφρώς πιο μικροκαμωμένος με ξανθά μαλλιά, και ο Νίκος ένας άντρακλας που θα ζήλευε ακόμα και η πιο όμορφη γκόμενα. Γεροδεμένος, μελαχρινός με κάτι γαλανά μάτια που βγάζανε φωτιές.

Μιλούσαμε γενικά περί ανέμων και υδάτων ώσπου το τσιγάρο έφτασε στο τέλος του. Το έσβησα και έκανα να φύγω, όμως ο Νίκος είχε κάτι άλλο στο μυαλό του.

-    "Κάτσε λίγο... θα περάσεις καλά!"

Μου λέει και βλέπω το χέρι του που πιάνει τον καυλωμένο του ήδη πούτσο και τον τρίβει πάνω από το παντελόνι.

-    "Ξέρουμε να φερόμαστε σε πουτάνες σαν και σένα"

Μου λέει ο Γιάννης καθώς με το ένα του χέρι μου πιάνει και τα δυο κωλομάγουλα και τα σφίγγει. Αυτό ήταν... με τράβηξαν πίσω από ένα θάμνο και με έσπρωξαν στα γόνατα.

-    "Σ’ αρέσει ο πούτσος καριόλα;"

Είπε ο Γιώργος και πριν προλάβω να απαντήσω ή να συνειδητοποιήσω τι συνέβαινε, βλέπω το κοντάρι του Γιάννη στα χείλη μου. Ένα κοντάρι γύρω στα 20 εκατοστά χωρίς πλάκα, με τέλειο σχήμα. Μου το χτύπησε με βία στο πρόσωπο και μου είπε:

-    "Άνοιξε το στόμα σου πουτάνα και το καλό που σου θέλω να κάνεις καλή δουλειά"

Άρχισα να γλύφω δισταχτικά στην αρχή... Σιγά-σιγά πήρα το πουτσοκέφαλο στο στόμα και άρχισα να το παίζω με την γλωσσίτσα μου. Τότε ο Γιάννης με έπιασε από τα μαλλιά και μου τον κάρφωσε μέχρι το λαιμό... Πνίγηκα! Δεν είχα ξαναδεί τέτοιο παλούκι και πόσο μάλλον δεν με είχε γαμήσει ένας τέτοιος θεός. Μου γαμούσε το στόμα με βία και είχα ξεχάσει τους άλλους, μέχρι που ένιωσα να μου σκίζουν την μπλούζα και να μου βγάζουν το παντελόνι.

Γύρισα και τι να δω...; Ο Γιώργος με το Νίκο είχαν ξεφορτωθεί τα παντελόνια τους και ανάμεσα στα σκέλια τους είχαν δυο αξιοπρόσεχτα καυλιά. Όχι σαν του Γιάννη, αλλά ωραία γύρω στα 17 εκατοστά. Με γύρισαν στα τέσσερα, με έγδυσαν τελείως και ο Νίκος μου λέει:

-    "Τώρα θα καταλάβεις τι πάει να πει γαμήσι καριόλα!"

Και με μια κίνηση μου κάρφωσε τον πούτσο του μέχρι τα αρχίδια στον κώλο. Φώναξα από τον πόνο ούρλιαξα μέχρι ο Γιώργος να μου βουλώσει το στόμα με το παλούκι του. Μέχρι τη ρίζα στο λαιμό μου δεν είχα περιθώρια αντίστασης. Ο Νίκος με γαμούσε άγρια σαν κτήνος πιάνοντας με από το λαιμό και από την μέση και γαμώντας με πραγματικά σαν πουτάνα.

Ο Γιώργος με τον Γιάννη ήταν τώρα και οι δυο στο στόμα μου το οποίο είχε ανοίξει διάπλατα για να χωρέσει τις ψωλάρες τους. Ο πόνος άρχισε να υποχωρεί από τον Νίκο που σαν αγρίμι με γαμούσε και άρχισα να το απολαμβάνω. Βρωμόλογα μου λέγανε και οι τρεις όπως: «πάρτο μωρή καριόλα, σ’ αρέσει να γαμιέσαι μωρή πουτάνα» και άλλα τέτοια.

Ο Γιάννης άρχισε σύντομα να χύνει στη γλωσσίτσα μου και μου τον κάρφωσε μέχρι το λαιμό. Κατάπινα το πηχτό του χύσι σαν πραγματική πουτάνα ενώ ο Νίκος γαμούσε σαν αγρίμι τον κώλο μου. Ο Γιώργος γρήγορα πήρε τη θέση του Γιάννη στο στόμα μου ενώ το χύσι του Νίκου πραγματικά πλημμύριζε το κωλαράκι μου.

Ένιωθα πουτάνα! Έχυσα χωρίς καν να αγγίξω το καυλί μου. Τα χέρια του Γιάννη έπιασαν γερά το κεφάλι μου και κάρφωσαν την πούτσα του μέχρι το λαρύγγι. Ανά διαστήματα την έβγαζε, έτσι για να πάρω ανάσα, και να γλύψω τις αρχιδάρες του. Ο Γιάννης ήρθε πίσω μου στο ξεσκισμένο από τον Νίκο κωλαράκι μου, και άρχισε να μου τρίβει τον πούτσο στα κωλομάγουλα.

Ευτυχώς που με γάμησε ο Νίκος πρώτος σκέφτηκα καθώς το πουτσοκέφαλο του εισέβαλε στην τρύπα μου. ευτυχώς το χύσι του Νίκου βοήθησε την είσοδο του κονταριού του Γιάννη. Ήταν τεράστιος! Μου τον κάρφωσε απότομα τραβώντας με από τα μαλλιά.

-    "Δε σε έχουν ξανά γαμήσει αλβανοί πουτάνα ε; Τώρα θα δεις τι σημαίνει γαμιάς"

Ένιωθα το κωλαράκι μου να σκίζεται και να ανοίγει στα δυο… τον κόσμο να χάνεται. Λιποθύμησα και συνήλθα με δυο πούτσους στο στόμα. Ο Νίκος είχε ξανακαυλώσει ενώ ο Γιώργος σύντομα θα έχυνε. Ο Γιάννης με γαμούσε ανελέητα ενώ εγώ άρχισα να το απολαμβάνω…

-    "Σκίσε την πουτάνα σου!" Του έλεγα.

-    "Γάμα τον πούστη!" Φώναζαν οι άλλοι.

-    "Σαρέσει μωρή ε;"

Τότε συνειδητοποίησα πως εγώ τούρλωνα το κωλαράκι μου στον Γιάννη και με φόρα έσπρωχνα προς τα πίσω μέχρι να μου καρφωθούν και τα 20 εκατοστά του.

-    "Βγάλε έξω τη γλώσσα σου τσούλα!"

Φώναξε ο Γιώργος και άρχισε να χύνει… ποτάμια σπέρματος. Εγώ υπάκουσα και άρχισα να ρουφάω το χύσι του μέχρι να στραγγίξει, ενώ ο Νίκος μάζεψε με τα δάχτυλα του ότι είχε το προσωπάκι μου και μου έδωσε να το πιω.

-    "Καριόλα σε χύνωωωω!!!"

Φώναξε ο Γιάννης και έχυσε μέσα στο κωλαράκι μου σχεδόν ταυτόχρονα με μένα. Κάθισε με το καυλί του στον κώλο μου μέχρι να μαλακώσει και μου έδωσε μια γερή σφαλιάρα στον κώλο όταν σηκώθηκε. Ο Νίκος με το Γιώργο είχαν ήδη ντυθεί και κάπνιζαν 2 από τα τσιγάρα μου ενώ ο Γιάννης με κοιτάει στα μάτια με πιάνει από το σαγόνι και μου λέει:

-    "Ξέρεις που θα μας βρίσκεις σκύλα... Ίσως την επόμενη φορά να έχουμε και παρέα"

Ήταν τόσο επιβλητικός .. τόσο όμορφος με τους μυς του να διαγράφονται σε αυτό το υπέροχο κορμί. Ντύθηκε και αυτός και έφυγε γρήγορα με τους άλλους ενώ εγώ ήμουν ακόμα ξαπλωμένος με τα χύσια τους στον κώλο και τη γεύση τους στο στόμα. Τι γαμήσι αναρωτιόμουν... Άραγε θα τους ξαναδώ;

Σκουπίστηκα με το σκισμένο μπλουζάκι μου φόρεσα το τζην μου και πήγα στο σπίτι... ευτυχώς όλοι κοιμόντουσαν. Έκλεισα τα μάτια και σκέφτηκα τον Γιάννη.. ασυνείδητα το χέρι μου κατευθύνθηκε στο καυλί μου...

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")