Πίπα σε ταξί

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Ήταν Χριστούγεννα κι έκανε ψοφόκρυο. Είχα κανένα μήνα να γαμηθώ κι ο κώλος μου ανοιγόκλεινε σαν μουνάκι από καύλα. Βγήκα να πιω ένα ποτό.

Πήγα σε ένα gay bar κι εκεί ψώνισα έναν μελαμψό νεαρό γύρω στα τριάντα. Του πρότεινα να πάμε σπίτι μου (μένω Βόλο και τότε μόνος). Ο νεαρός μου χούφτωσε το κωλαράκι και μου είπε πως θα ήθελε πολύ να το σκίσει.

Άναψα από καύλα και του είπα να φύγουμε αμέσως γιατί μου τρέχανε τα σάλια για πούτσα. Ο Πάνος με ακολούθησε ενώ κοίταζε τα σφιχτά μου οπίσθια.

-    «Θέλω πίπα!», του είπα. «Και δεν ξέρω πόσο θα αντέξω ακόμα…»

-    «Να πάρουμε ταξί», μου είπε κι εκείνος ανυπόμονος.

Σταθήκαμε στο δρόμο και έκανα σήμα σε έναν ταξιτζή. Αυτός σταμάτησε κι είδα έναν άντρα γύρω στα πενήντα αλλά πολύ τριχωτό, πράγμα που με τρελαίνει. Μπήκαμε κι οι δύο στο πίσω κάθισμα κι εγώ άρχισα να χουφτώνω τον Πάνο.

Εκείνος στην αρχή αντέδρασε, αλλά μετά απλώθηκε για να του τον πιπώνω άνετα. sΗ πούτσα του είχε γίνει σκληρή κι αυτό με φούντωσε. Έριξα μια ματιά στον ταξιτζή που μάλλον είχε καταλάβει τι γινόταν και έπαιρνε μάτι από τον καθρέφτη.

Σε λίγο ξεκούμπωνα το φερμουάρ του Πάνου. Ένα καυλί υπέροχο ελευθερώθηκε κι ήταν μπροστά μου. Σαν παθιασμένη πούστρα έσκυψα και τον πήρα βαθιά μέσα στο στόμα μου.

Ο Πάνος αναστέναξε από καύλα γράφοντας στα αρχίδια του τον ταξιτζή. Εγώ σαν έμπειρη πουτανίτσα τον τσιμπούκωνα και μούγκριζα από καύλα ενώ του χάιδευα τα αρχίδια.

Σε κάποια φάση το ταξί σταμάτησε. Ήμασταν σε μια παραλία λίγο έξω από το Βόλο.

-    «Τι συμβαίνει;», ρώτησα κι έβγαλα το καυλί από τη στοματάρα μου.

-    «Τίποτα μωρή πούστρα», μου 'πε ο ταξιτζής. «Απλά θέλω κι εγώ».

Σε δυο λεπτά, δυο πούτσες ήταν μέσα στο στόμα μου και με το γάμαγαν με μανία. Ένας νεαρός κι ένας μεγαλύτερος γέμιζαν το λαρύγγι μου με μπόλικο κρέας. Η καλύτερη μου να γλύφω πολλές πούτσες.

Οι δυο άντρες μου χούφτωναν τον κώλο, με έβριζαν χυδαία κι εγώ ρουφούσα με πάθος τις δυο πούτσες που είχαν γίνει από το τσιμπούκι μου δυο μεγάλα ρόπαλα.

Σε λίγο ο ένας και μετά ο άλλος έριξαν τα ζεστά τους φλόκια μέσα στο στόμα μου. Τα χύσια τους έτρεχαν από τα χείλια μου, έτρεξαν πάνω στα βυζιά μου, μ’ έκαψαν ολόκληρο.

-    «Θέλω και στον κώλο…», τους είπα με νάζι.

Δεν μου χάλασαν το χατίρι. Με πήγαν σπίτι και μου πέταξαν ένα φοβερό γαμήσι το οποίο θα σας περιγράψω άλλη φορά.

Σάκης

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")