Ξέσκισμα στο πάρκο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας! Θα σας γράψω μια ιστορία από τα στρατιωτικά μου χρόνια.
Το καλό εκείνης της εποχής είναι ότι ήμουν ελεύθερος να κάνω ότι θέλω και η στολή μου καύλωνε πολλά πρόθυμα αγοράκια. Είχα πάρει μετάθεση τότε στην γεωγραφική υπηρεσία στρατού στην Αθήνα (είχα καλό μέσο) και έτσι ήμουν πολύ κεντρικά αλλά και πάρα πολύ κοντά στο Πεδίο του Άρεως όπου πολλά αγόρια ψωνίζονταν για γαμήσια.

Θυμάμαι τα πρώτα βράδια που είχα σκοπιά έβλεπα κόσμο να ανηφορίζει προς το ρεϊβάδικο του Άλσους και νόμιζα ότι εκεί θα έβρισκα κάτι καλό.
Έτσι ένα βράδυ, αφού τελείωσα με την σκοπιά, ζήτησα να πεταχτώ να πάρω τσιγάρα. Και επειδή το περίπτερο απέναντι είχε κλείσει, ζήτησα άδεια να πάω μέχρι το περίπτερο στην Αλεξάνδρας που ήταν πάντα ανοιχτό. Πηγαίνοντας λοιπόν στο περίπτερο πρόσεξα έναν αγορίνα που καθόταν μόνος του σε ένα παγκάκι και κάπνιζε. Θυμάμαι ακόμη ότι φορούσε ένα μπλε μπλουζάκι με σύννεφα ζωγραφισμένα επάνω του. Μπέμπης!!

Πήγα λοιπόν κοντά του και του ζήτησα τσιγάρο. Καπνίσαμε λίγο και αφού του εξήγησα ότι δεν έχω πολύ χρόνο του έπιασα το χέρι και το ακούμπησα στον πούτσο μου. Την ίδια ώρα και όπως με είχε πλησιάσει, άρχισα να του χαϊδεύω το κωλαράκι. Το παιχνίδι είχε αρχίσει και οι ρόλοι είχαν κανονιστεί. Εκείνος θα ασχοληθεί με την πούτσα μου και εγώ θα ασχοληθώ με το κωλαράκι του. Είχα γαμήσει αρκετές φορές και ήξερα πως να φερθώ στον πουστράκο μου.

Πήγαμε λοιπόν πίσω από κάτι θάμνους και άρχισε να μου παίρνει τρελό τσιμπούκι σαν λυσσασμένος. Μετά κατέβασε το παντελόνι του και γονάτισε μπροστά μου. Αυτό που θυμάμαι ακόμη είναι ότι δεν ήθελα να τον γαμήσω δίχως καπότα γιατί φαινόταν ότι ήταν πουτανάκι. Αλλά από την άλλη είχα μεγάλη καύλα και σκεφτόμουν ότι αν απλώς του την κάρφωνα δεν θα είχα πρόβλημα.

Τέλως πάντων, πήρα το ρίσκο και έχωσα την πούτσα μου στην κωλοτρυπίδα του μικρού. Και τι κώλος ήταν αυτός, σαν μουνί! Δεν ξέρω αν είχε γαμηθεί πρωτύτερα η αν είχε ανοίξει την κωλοτρυπίδα του πριν έρθει στο πάρκο, αλλά ήταν τόσο ανοιχτός που δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα να τον καρφώσω όσο πιο δυνατά ήθελα. Και έτσι έκανα.

Έβγαζα την πούτσα μου ολόκληρη έξω και αμέσως του την κάρφωνα βαθιά μέσα. Εκείνος έσκουζε από κάτω μου σαν σκυλάκι και μου ζητούσε να τον κάνω το κοριτσάκι μου. Εξ ου και η θεωρία μου ότι πολλά αγοράκια θέλουν κωλομπαρά να τα κάνει να νιώσουν κοριτσάκια. Και όσο το αγοράκι μου ήταν στο παράδεισο της πουτανίτσας, τόσο εγώ ήμουν στον παράδεισο του γαμιά.

Κάθε φορά που γαμάω με πιάνει η μανία να υποτάξω το αγόρι που γαμάω, να του σπάσω κάθε αντίδραση και να το κάνω να νιώσει καύλα από τον πόνο και το τσούξιμο της κωλοτρυπίδας του.

Σε κάποια στιγμή, θυμάμαι ότι είχε εμφανιστεί και ένας γέρος που την έπαιζε μπροστά μας, αλλά του ζήτησα να φύγει. Με τα πολλά ο αγορίνας μου ζήτησε να τελειώσω στην ‘ροζέτα’ του. Να πω την αλήθεια δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε και έτσι μετά από μία γερή γαμησιά, έχυσα μέσα στο αντεράκι του. Μετά μου εξήγησε ότι εννοούσε πάνω στην κωλοτρυπίδα του. Είχε γέλιο γιατί δεν μπορούσε να περπατήσει ο μικρός και πήγε και κάθισε πάλι στο παγκάκι να συνέλθει. Τον είχα καταγαμήσει στην κυριολεξία.

Ήταν ωραία εκείνη η εποχή γιατί δεν υπήρχε πρόβλημα ούτε με αστυνομία, αλλά ούτε με αλλοδαπούς. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι μου αρέσει να γκαστρώνω αγοράκια και έτσι έπαιρνα το ρίσκο και δεν τα γαμούσα με καπότες.

Θυμάμαι μία άλλη φορά που είχα γαμήσει ένα άλλο αγοράκι στα όρθια. Εκείνος είχε σκύψει και κρατιόταν από ένα δέντρο. Μου είχε ζητήσει να τον γαμήσω με καπότα που είχε μαζί του. Αλλά εγώ επίτηδες τον γάμησα τόσο σκληρά που σκίστηκε η καπότα και ήμουν προσεκτικός, όταν έχυσα, ώστε να μην το καταλάβει.
Μεγάλη καύλα να ξέρεις ότι ο άλλος κουβαλάει τα χύσια σου στον κώλο του.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")