Για πρώτη φορά και σαν πουτανάκι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η πρώτη φορά που πήγα με άντρα ήταν πριν δυο χρόνια στις διακοπές σε ένα νησί που μας φιλοξενούσε η θεία ενός φίλου μου.
Εκεί τις πρώτες μέρες, γνωρίσαμε μια κοπέλα μεγαλύτερη από εμάς και κάναμε παρέα. Πηγαίναμε για μπάνιο και βόλτες. Ένα βράδυ μας είπε πως ήταν καλεσμένη σε ένα πάρτι και είχε πει σε αυτόν που το έκανε και για μας, και αν θέλαμε να πηγαίναμε μαζί της. Εμείς δεν είχαμε τίποτα άλλο να κάνουμε και της είπαμε ναι.

Φτάσαμε κατά τις 10 το βράδυ στο σπίτι που γινόταν το πάρτι και εκεί είδαμε πως ήταν καμιά δεκαριά αγόρια μεγαλύτερα από εμάς και δυο ακόμη κορίτσια σκεφτικά πως μάλλον ήρθαμε νωρίς. Πήραμε δυο ποτήρια ποτό και εγώ κάθισα σε ένα καναπέ ενώ ο φίλος μου συνέχισε να μιλάει με την γνωστή μας. Σε λίγο τους ζύγωσε και ένα από τα άλλα τα παιδιά και συμμετείχε στην κουβέντα τους για κανένα πεντάλεπτο..

Ξαφνικά, βλέπω τον φίλο μου να αντιδρά έντονα, πήγα να κινηθώ προς το μέρος του να δω τι συμβαίνει, όταν ένας τύπος που καθόταν στον καναπέ μαζί μου έπιασε το μπράτσο και μου είπε πως καλύτερα ήταν να μην ανακατευτώ.
Τον φίλο μου τώρα τον είχαν ζυγώσει και άλλοι και δυο από αυτούς, τον έπιασαν και τον κάθισαν σε ένα άλλο καναπέ που υπήρχε, ενώ αυτός που συζήταγε μαζί του ξεκούμπωσε το παντελόνι του και έβγαλε έξω το καυλί του.

Δεν είχα ξαναδεί τόσο μεγάλο. Συγκρίνοντας το με το δικό μου ήταν τεράστιο! Ο φίλος μου προσπαθούσε να ξεφύγει αλλά αυτός τον ζύγωσε και στάθηκε μπροστά του και του έτριψε τον πούτσο του στην μούρη ενώ τον κράταγαν οι άλλοι δυο. Αυτός προσπαθώντας να ξεφύγει, τριβότανε περισσότερο επάνω στο καυλί που τώρα είχε γίνει τεράστιο.

Εγώ είχα φοβηθεί και ήμουνα έτοιμος να το βάλω στα πόδια. Ο τύπος δίπλα μου συνέχιζε να μου κρατάει το μπράτσο και γυρίζει και μου λέει:

-    Να δεις που σε λίγο θα του αρέσει!

Γύρισα να τον κοιτάξω και όταν κοίταξα ξανά προς τον φίλο μου, αυτός ήταν με το καυλί στο στόμα του ενώ ο άλλος του κράταγε το κεφάλι και του το κούναγε μέσα-έξω. Ο τύπος δίπλα μου ακούμπησε το χέρι του στο μπούτι μου και μου είπε:

-    Είδες ο φιλαράκος σου; Τον πήρε. Τώρα θα τον κάνουν πουτάνα.

Οι δυο γκόμενες εντωμεταξύ χαμουρευόντουσαν με κάποιον ενώ η τρίτη ήταν σκυμμένη στο τραπέζι και την γαμούσε ένα από τα παιδιά με τόση δύναμη που το τραπέζι πηγαινοερχόταν. Εγώ είχα καυλώσει… ο τύπος δίπλα μου χάιδευε τώρα το μπούτι μου, ενώ προσπαθούσε να με φιλήσει στο λοιμό αλλά τραβιόμουνα..

Ξαφνικά, ακούγονται φωνές και γυρίζω και βλέπω τον φίλο μου, να προσπαθούνε να του βγάλουν το παντελόνι. Εγώ σηκώθηκα να φύγω αλλά ο τύπος δίπλα μου με τράβηξε με δύναμη και κάθισα επάνω του νιώθοντας το καυλί του πάνω στον κώλο μου. Οι φωνές όμως είχαν δυναμώσει. Γύρισα να κοιτάξω τον φίλο μου. Τον είχαν γδύσει τελείως και τον είχαν βάλει στα τέσσερα στον καναπέ. Αυτός τους παρακάλαγε να μην τον γαμήσουν…

Ο τύπος που με είχε καθίσει πάνω του, τώρα με κούναγε και με έτριβε στο καυλί του. Ένιωθα την ανάσα του καυτή στο σβέρκο μου και το καυλί μου ήταν έτοιμο να εκραγεί. Μια από της γκόμενες είχε ζυγώσει στον καναπέ που ήταν ο φίλος μου και του έλεγε να μην αντισταθεί άλλο γιατί θα τον ξεσκίσουν άσχημα. Αυτός δεν άκουγε και προσπαθούσε να ξεφύγει. Ο τύπος όμως τον κράταγε από τα κωλομέρια και ήταν έτοιμος να του τον καρφώσει, ενώ ένας άλλος τον είχε βγάλει και τον έπαιζε μπροστά στην μούρη του.

Ο τύπος που με είχε στα πόδια του, τώρα πια μου έλεγε πως εμένα θα με γαμήσει μόνο αυτός, αν ήμουν καλό παιδί, διαφορετικά θα με έδινε στους άλλους. Δεν ήξερα τι να κάνω, ώσπου ένιωσα το χέρι του μέσα από το παντελόνι μου να μου χαϊδεύει την τρυπούλα μου. Από την μεριά του άλλου καναπέ, ακούστηκαν κλάματα και ο φίλος μου να φωνάζει πως πονάει. Κατάλαβα πως τον γαμούσανε πια και γύρισα και τον είδα με το κεφάλι στον καναπέ, χωρίς να τον κρατάνε πια, να τον γαμάει κανονικά ο τύπος με πολύ δύναμη, και τους άλλους τριγύρω να του φωνάζουν να τον ξεσκίσει σαν πουτανάκι.

Του τύπου ακουγόταν η ανάσα του μέχρι εμάς! Αρχίζει ξαφνικά να φωνάζει:

-    Πάρτα πουστράκι! Πάρτα πουτάνα! Σε γκάστρωσα από τον κώλο!!!

Και σταματάει ξαφνικά να κουνιέται, τραβιέται από τον κώλο του φίλου μου, και όπως ήταν αυτός στα τέσσερα στον καναπέ, τον αφήνει με ανοιχτή την τρύπα και τα χύσια του να τρέχουν έξω στα μπούτια του. Ο δικός μου τώρα μου έβαζε κανονικά δάκτυλο και ενώ πονούσα. Δεν έλεγα τίποτε… σκύβει και μου λέει στο αυτί:

-    Τώρα τον φίλο σου θα τον πάρει ο πρίγκιπας.

Εγώ απόρησα… δεν κατάλαβα τι εννοούσε.
Ένας από τους τύπους ζυγώνει τον φίλο μου και βγάζει έξω το καυλί του και του λέει να τον γλύψει. Ο φίλος μου ξεκίνησε να τον παρακαλάει πως δεν μπορεί, είναι πολύ μεγάλο, και τότε κατάλαβα τι εννοούσε ο δικός μου με το πρίγκιπας. Τέτοιο πούτσο δεν είχα δει ούτε σε τσόντα! Ήταν τεράστιο, σαν αλόγου!!! Του το έσπρωξε στο στόμα και κατάφερε μόνο να βάλει λίγο το κεφάλι. Μια από τις γκόμενες με ένα πανί σκούπιζε τον κώλο του φίλου μου και του έλεγε πως είναι μια από αυτές τώρα, και πως θα τον γαμάνε συνέχεια.

Ο δικός μου με σήκωσε και μου κατέβασε το παντελόνι και το σώβρακο, φώναξε μια από της γκόμενες και της είπε να μου πάρει πίπα. Ενώ σηκώθηκε και άρχισε να γδύνεται, η γκόμενα που ήρθε μου χάιδεψε το καυλί μου και μου ψιθύρισε πως έτσι ωραίο αγόρι που ήμουνα και άτριχο, όλοι θα θελαν να με γαμήσουν και πως το καυλί μου είναι τόσο μικρό σαν την κλειτορίδα της. Αυτή κάτι ψιθύρισε στον δικό μου και αυτός με έπιασε από το χέρι και μου είπε να πάμε σε άλλο δωμάτιο. Τον ακολούθησα επειδή φοβόμουνα πως και εμένα θα θέλανε να με γαμήσουν και οι άλλοι.

Στο δωμάτιο μας ακολούθησε και η γκόμενα. Είχε ένα μεγάλο κρεβάτι και ο τύπος με έσπρωξε με δύναμη και με έριξε πάνω του. Μου λέει:

-    Εδώ θα γίνεις η γκόμενα μου… η γυναίκα μου. Θα σε χύνω όλο το βράδυ!!!

Ενώ η γκόμενα τον τσιμπούκωνε, πήγα να σηκωθώ και να αντιδράσω αλλά μου ρίχνει ένα χαστούκι και μου λέει:

-    Εδώ πουστράκι! Θα τον πάρεις σαν γυναίκα!

Και μου σηκώνει τα πόδια ψηλά και με τραβάει στην άκρη του κρεβατιού. Εγώ λέω πως δεν με έχουν ξανά γαμήσει και πως είμαι παρθένος. Όχι παρθένος, μου λέει, παρθένα το καυλί του είναι στην άκρη της τρύπας μου. Και αυτός λέει στην γκόμενα: «κράτα τον» αυτή ξαπλώνει δίπλα μου και μου δίνει το βυζί της στο στόμα μου. Ενώ με κρατάει από τους ώμους, μου ψιθυρίζει να χαλαρώσω…

Ο τύπος μου κρατάει τα πόδια στους ώμους του και προσπαθεί να μπει μέσα μου. Εγώ πονάω πολύ και του το λέω. Αυτός μου λέει:

-    Ακόμα δεν είδες τίποτα…!

Και συνεχίζει να σπρώχνει αλλά δεν καταφέρνει να μπει. Τραβιέται και σαλιώνει το καυλί του, που το προσέχω για πρώτη φορά. Είναι και το δικό του τεράστιο! Σκέφτομαι: «θα με ξεσκίσει!» Αυτός με σαλιωμένο το καυλί, είναι πάλι στην τρύπα μου. Η γκόμενα μου λέει:

-    Πάρε βαθιά ανάσα…

Και ξαφνικά, νιώθω να με ξεσκίζουν!!!! Νιώθω τον κώλο μου ανοιγμένο στα δυο και κάτι ζεστό και χοντρό μέσα μου! Η γκόμενα με κρατάει με δύναμη και μου λέει:

-    Τώρα είσαι ένα κανονικό πουτανάκι! Απόλαυσε το.

Ο τύπος ακόμη σπρώχνει και τον νιώθω να μπαίνει όλο και πιο βαθιά. Αρχίζω να κλαίω και τον παρακαλάω να σταματήσει γιατί πονάω. Αυτός μου απαντάει πως τέτοιο στενό κωλαράκι δεν έχει ξανά γαμήσει. Νιώθω τα αρχίδια του στα κωλομέρια μου και καταλαβαίνω πως είναι όλος μέσα μου. Μια φωτιά είναι ο κώλος μου! Η γκόμενα μου λέει:

-    Τώρα απόλαυσε το! Θα σε κάνει γυναίκα και εσένα.

Αυτός ξεκινάει να μπαινοβγαίνει και να με ξεσκίζει πονώντας με όλο και πιο πολύ. Αρχίζω όμως να χαλαρώνω και να καυλώνω σιγά-σιγά. Η γκόμενα παίρνει το καυλί μου στο στόμα της. Σε δευτερόλεπτα με κάνει να χύσω. Μετά σηκώνεται και μου λέει φεύγοντας:

-    Πάω να δω τι κάνει το άλλο πουτανάκι…

Ο δικός μου ο γαμιάς πια με γαμάει κανονικά, κάνοντας με να αρχίσω να ξανακαυλώνω. Μου λέει πως είμαι η γυναίκα του, το πουστράκι του, πως όλο το βράδυ θα με γαμάει…
Είμαι τώρα τόσο καυλωμένος που δεν θέλω να σταματήσει και αρχίζω να κουνιέμαι και εγώ για να μπει πιο βαθιά και ας πονάω. 

-    Έλα γαμιά μου… έλα άντρα μου… (προσπαθώ να τον κάνω να τελειώσει γιατί από το κούνημα πονάω πολύ) δώστα όλα… χύσε με… κάνε με πουτάνα!

Αλλά αυτός συνεχίζει να με τρομπάρει με τόση δύναμη, που νιώθω πως θα μου τον βγάλει από το στόμα. Τη σούφρα μου την νιώθω τόσο ανοιγμένη, που φοβάμαι πως δεν θα ξανά κάτσω. Ξαφνικά, αρχίζει να φωνάζει:

-    Πάρτα όλα! Σε χύνω! Σε γκαστρώνω!

-    Ναι… ναι… (του λέω εγώ), γάμα με…

Αυτός μου τον χώνει με τόση δύναμη, που ξαναβάζω τα κλάματα από τον πόνο. Ξαφνικά, νιώθω κάτι καυτό μέσα μου να τρέχει και τον τύπο να βουλιάζει… χύνω.
Σταματάει να κουνιέται και πέφτει στο πλάι. Μου λέει:

-    Γλύφτον! Καθάρισε τον.

Εγώ δεν θέλω, αλλά τι να κάνω; Τον παίρνω στο στόμα μου και τον γλύφω. Στα μπούτια μου νιώθω να τρέχουνε από μέσα μου τα χύσια του. Τότε πια ακούω από το άλλο δωμάτιο φωνές, κλάματα, βογκητά, και το φίλο μου να ουρλιάζει:

-    Φτάνει! Όχι άλλο!!! Δεν αντέχω…!

Ο τύπος σηκώνεται και τον ακολουθώ με δυσκολία. Με έχει ξεσκίσει τόσο πολύ που δεν μπορώ να περπατήσω.
Φτάνοντας στην πόρτα, βλέπω τον φίλο μου να τον έχουν ένας από κάτω του και ένας από πάνω και να τον γαμάνε και οι δυο μαζί, και έναν να έχει στο χέρι του και να τον παίζει. Οι άλλοι τριγύρω να ενθαρρύνουν τους γαμιάδες του να τον ξεσκίσουν και αυτός να ουρλιάζει και να κλαίει. Τότε με βλέπει ο δικός μου και με ξανά σπρώχνει μέσα φωνάζοντας στην γκόμενα να έρθει εκεί. Όταν έρχεται της λέει:

-    Πάρτον και ετοίμασε τον για τον πρίγκιπα.

Εγώ φωνάζω πως δεν θέλω και αυτός με πλακώνει στα χαστούκια και μου λέει πως, απόψε θα με γαμήσουν όλοι, πως το πρωί ο κώλος μου θα είναι σαν μουνί, πως από δω και προς μόνο θα με γαμιέμαι, πως είμαι η πουτάνα του, και πως θα με κάνει ότι θέλει. Εγώ κλαίω αλλά δεν λέω τίποτα. Η γκόμενα με παίρνει από το χέρι και με πάει στο μπάνιο. Με βάζει στην μπανιέρα και με πλένει. Με σκουπίζει και με πάει στο δωμάτιο ξανά. Μου λέει πως καλύτερα είναι να μην αντιστέκομαι να με γαμήσουν, και μου χαϊδεύει το καυλί μου και μου το ξανασηκώνει.

Με το άλλο χέρι μου χαϊδεύει τη σούφρα μου που είναι ανοιχτή, αλλά μου λέει πως θέλει και άλλο άνοιγμα. Πως ειδικός σε αυτό είναι ο πρίγκιπας και πως μετά από αυτόν δεν υπάρχει άλλος, πως όταν την γάμησε ενώ ήταν ξανά γαμημένη την μάτωσε σαν παρθένα…

Ήθελε να μου πάρει πίπα αλλά εγώ δεν ήθελα. Μου είπε πως πρέπει να με ντύσει σαν γκομενίτσα και να με βάψει γιατί έτσι άρεσε στον πρίγκιπα: να γαμάει αγοράκια σαν πουτανίτσες. Μου έφερε ένα στρινγκάκι και τότε κατάλαβα γιατί ήθελε να μου πάρει πίπα: για να μου πέσει τελείως. Το φόρεσα… το ένιωθα ανάμεσα στην ανοιγμένη μου τρύπα και καύλωνα. Μου έφερε μια φουστίτσα και μια κοντή μπλουζίτσα και τα φόρεσα.

Μου είπε πως πρέπει τώρα να με βάψει και πως όταν τελειώσει, θα ήθελα και εγώ να με γαμήσω. Την άφησα και όταν τελείωσε, μου είπε:

-    Τώρα κοίτα στο καθρέφτη.

Όντως δεν με αναγνώρισα! Με το βάψιμο και το κοντό ξανθό μαλλί μου, ήμουν σαν Λολίτα! Αλλά δεν ησύχαζα, σκεφτόμενος το τεράστιο καυλί του πρίγκιπα. Αυτή είχε πάει να φωνάξει τους άλλους και όταν με είδαν, έγινε χαμός! Ο πρίγκιπας με ζύγωσε και με φίλησε στο στόμα. Την γλώσσα του την ένιωσα σαν καυλί. Μου είπε να πέσω στα τέσσερα στο κρεβάτι και ήρθε από πίσω μου. Τον ένιωσα να τρίβεται στην τρύπα μου και να προσπαθεί να μπει μέσα…

Εγώ ούρλιαξα από τον πόνο και προσπάθησα να ξεφύγω. Τότε ήρθαν δυο από τους άλλους και με κράτησαν από τα χέρια, ενώ έπαιζαν τα καυλιά τους μπροστά μου. Με έσπρωχνε από πίσω και με έσκιζε σιγά-σιγά στα δυο. Ξαφνικά, με μια απότομη κίνηση, μπήκε όλος μέσα μου. Εγώ κλαίγοντας ούρλιαξα από τον πόνο, αλλά αυτός τώρα μπαινόβγαινε χωρίς να με λυπάται. Ήμουν μια κανονική πουτάνα!

Όταν τον ένιωσα όλον μέχρι πάτο, είπα πως θα πεθάνω. Παρακάλαγα να βγει αλλά αυτός με γάμαγε ακόμη πιο δυνατά. Ένιωσα κάτι ζεστό να τρέχει στα μπούτια μου. Έβαλα το χέρι μου και όταν το είδα, ήταν μέσα στα αίματα! Τότε κατάλαβα πως με ξέσκισε σαν γκόμενα. Τώρα με γαμούσε ενώ έκλαιγα. Μου έλεγε:

-    Πάρτα πουστράκι! Θα πας στην μάνα σου και θα έχει κόρη! Άμα της τα πεις θα γαμήσω μετά και εκείνη.

Όσο τον ένιωθα να με γαμάει χωρίς να τελειώνει, τόσο πονούσα και απελπιζόμουν. Ξαφνικά, τον νιώθω να μου τον χώνει με ακόμη μεγαλύτερη δύναμη, και να γεμίζω από καυτό σπέρμα, ενώ αυτός μου τράβαγε τα μαλλιά και φώναζε:

-    Σε γαμάω! Νιώσ’ τον! Σε γκαστρώνω! Πάρτα πούστρα!!!

Ένιωθα να τρέχουν από παντού στο κώλο μου χύσια και να με καίνε. Με είχε κάνει μια κανονική πουτάνα! Όταν βγήκε, την κωλοτρυπίδα μου την ένιωθα σαν χωνί!

Αυτός έφυγε και εγώ πήγα να γυρίσω… αλλά ξαφνικά, κάποιος με τράβηξε πάλι και ένιωσα ένα άλλο πούτσο να χώνεται μέσα μου. Τώρα ήμουν και εγώ καυλωμένος αν και πόναγα πολύ. Μας γαμούσαν εναλλάξ και μένα και το φίλο μου όλοι τους μέχρι της τέσσερις το πρωί! Πρέπει να έχυσαν μέσα μου τουλάχιστον δέκα φορές!!! Τα χύσια τους έτρεχαν ποτάμι στα μπούτια μου…

Ούτε θυμάμαι πως βρεθήκαμε στο δρόμο. Μόνο θυμάμαι πως δεν μπορούσαμε να περπατήσουμε. Πως φτάσαμε στο σπίτι της θείας του φίλου μου δεν ξέρω. Από μέσα μου τρέχανε όλη την μέρα χύσια…

Και συνεχίζεται...

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")