Με τον συμφοιτητή μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (1 Vote)

Το e-mail μου είναι το:

Θα ήθελα να σας περιγράψω μια εμπειρία που άρχισε να εξελίσσεται στα τέλη Αυγούστου και διήρκησε δυο μήνες περίπου. Τον περασμένο Αύγουστο θα έφευγα για 6 μήνες από Ελλάδα για μια ευρωπαϊκή χώρα, στα πλαίσια του προγράμματος Έρασμος τέλος πάντων. Θα πετούσα από Αθήνα, θα έκανα αλλαγή αεροπλάνου στο Βέλγιο και θα συνέχιζα στον τελικό προορισμό μου. Μόλις έφτασα στο Βέλγιο και επιβιβάστηκα στο αεροπλάνο, διαπίστωσα ότι στη διπλανή θέση καθόταν ένα παιδί αρκετά εμφανίσιμο. Είχε ότι ήθελα να έχει, και για αυτό βάλθηκα να τον γνωρίσω.

Η αρχή έγινε όταν κατά λάθος του έπεσε ο καφές πάνω του και εγώ για να τον βοηθήσω να καθαρίσει τα ρούχα του, του έδωσα το μπουκάλι με το νερό και τα χαρτομάντιλα. Με ευχαρίστησε και μετά αρχίσαμε να μιλάμε για μας. Από που ήμαστε και τα σχετικά... Τον έλεγαν Πίτερ και ήταν από μια πόλη του Βελγίου. Ήταν λίγο πιο κοντός από μένα, γύρω στο 1.78 λεπτός, ξανθός, μπλε μάτια, δυο1 χρονών. Εγώ είμαι δυο0 χρονών, 1.81 λεπτός, 71 κιλά, καστανός, καστανά μάτια.

Στη διάρκεια της συζήτησης, διαπιστώσαμε ότι θα ήμασταν στο ίδιο πανεπιστήμιο ως φοιτητές του Έρασμος αλλά σε άλλα τμήματα, μιας και δε σπουδάζαμε τον ίδιο τομέα. Εγώ βέβαια λέω από μέσα μου "εδώ είμαστε"!

Όταν φτάσαμε στο αεροδρόμιο δε χωρίσαμε, πήραμε ταξί μαζί και κατευθυνθήκαμε προς το κέντρο της πόλης. Είχαμε κλείσει και οι δυο ξενοδοχεία αλλά διαφορετικά. Έτσι, όταν φτάσαμε στο κέντρο χωρίσαμε για να πάει ο καθένας στο ξενοδοχείο του. Εγώ θα έμενα για μια βραδιά εκεί και την επομένη θα πήγαινα στο πανεπιστήμιο να κανονίσω για το δωμάτιο που θα έμενα στην εστία. Όλο το βράδυ τον σκεφτόμουν, το ίδιο και αυτός όπως μου είπε μετά από μέρες.

Την επόμενη μέρα ξύπνησα νωρίς, πήγα στο πανεπιστήμιο και του είπα σε πιο δωμάτιο θα μένω και τα σχετικά. Υπήρχαν αρκετά κτιριακά συγκροτήματα που λειτουργούσαν σαν εστίες γύρω στα 7 με 10. Ήμουνα από τους πρώτους που είχα πάει και έτσι μπορούσα να διαλέξω πιο δωμάτιο και πιο κτίριο ήθελα, αλλά επειδή ήμουν Έρασμος, μου πρότειναν το κτίριο C με την αιτιολογία ότι εκεί θα βάλουν τα παιδιά από το Έρασμος. Έτσι πήγα στο C και διάλεξα το γωνιακό δωμάτιο για να έχω και ησυχία. Πήγα λοιπόν, έριξα ένα καθαρισματάκι, άφησα και τα πράγματα μου εκεί και πήγα να φάω έξω.

Στον όροφό μου ήταν πιασμένα άλλα 4 δωμάτια αλλά μετά από δυο μέρες άρχισαν να γεμίζουν όλα. Σε κάθε όροφο υπήρχαν 7 καμπίνες μπάνιου (κοινές).

Πέρασε μια βδομάδα και άρχισα να συνηθίζω. Είχα γνωρίσει λίγα άτομα από εκεί μέσα, μιας και όλοι τρέχαμε να ετοιμάσουμε τα χαρτιά. Την όγδοη μέρα το βράδυ είχα μπει για μπάνιο. Μόλις τελείωσα και βγήκα, έπεσα μπροστά στον Πίτερ. Αυτός πήγαινε τουαλέτα. Εκείνη τη στιγμή έμεινα. Χαιρετιστήκαμε και αμέσως πιάσαμε κουβέντα. Αυτός έμενε 5 δωμάτια πιο πέρα από μένα και του είπα να περάσει μετά από το δικό μου να καθίσουμε, αν δε είχε τίποτα να κάνει. Εκείνος μου είπε ότι θα ερχόταν.

Πήγα στο δωμάτιο να σκουπιστώ και να ντυθώ. Μέχρι να σκουπιστώ, άκουσα την πόρτα να χτυπάει. Ήταν ο Πίτερ. Τον έβαλα μέσα, του ζήτησα συγνώμη για την εμφάνιση, και φόρεσα ένα εσώρουχο και μια φόρμα από κάτω. Καθίσαμε και αρχίσαμε να μιλάμε. Τον κοίταγα στα μάτια και ήμουν έτοιμος να του ορμήσω...

Μιλούσαμε για διάφορα πράγματα και εσκεμμένα το πήγα και στον αισθηματικό τομέα. Εκείνος μου είπε ότι είχε χωρίσει πριν δυο μήνες, αλλά γενικά ότι δεν κάνει σχέσεις. Τέλος πάντων, μετά έφυγε για να κοιμηθεί... το προχωρώ γρήγορα.

Κάναμε καλή παρέα και μετά από δυο Σαββατοκύριακα, αποφασίσαμε να βγούμε σε κλαμπάκι. Πήγαμε και αυτός έγινε στουπί. Τον μετέφερα σπίτι και τον πήγα στο μπάνιο για να του ρίξω νερό στο κεφάλι μήπως και συνέλθει. Του έβγαλα την μπλούζα, έβγαλα και τη δικά μου για να μη βρεχτώ και του έριξα νερό στο κεφάλι. Τον πήγα στο κρεβάτι μου τον ξάπλωσα, τον σκούπισα και κάθισα δίπλα του ώσπου με πιάνει από το κεφάλι και μου λέει:

-    Μου αρέσεις…

Και έκανε κίνηση να με φιλήσει. Δώσαμε ένα πεταχτό φιλί και μετά του είπα θα τα πούμε αύριο και πήγα και κοιμήθηκα στο δωμάτιο.

Την επόμενη αργήσαμε να ξυπνήσουμε και κατά τις 5 πήγαμε να φάμε.
Περιμέναμε και οι δυο να γυρίσουμε σπίτι. Όταν φτάσαμε και κλείσαμε τη πόρτα, τον έπιασα δυνατά από τη μέση και άρχισα να τον γλωσσοφιλώ και ανταπέδωσε αμέσως. Το απολαμβάναμε για ώρα και σύντομα βγάλαμε τις μπλούζες μας και άρχισα να τον φιλάω και να τον γλύφω στο λαιμό, στα αυτιά, στο στήθος… ήταν άτριχος και αυτό με καύλωνε ακόμη περισσότερο.

Τον έβαλα πάνω στο θρανίο και τον φίλαγα. Είχε περασμένα τα χέρια του στο λαιμό μου και με φίλαγε. Είχαμε καυλώσει άγρια και οι δυο. Ήθελα να τον βάλω κάτω και να τον γαμήσω άγρια. Από το θρανίο τον πήρα και τον έριξα στο κρεβάτι. Μπήκα από πάνω του και άρχισα να τρίβω το πούτσο μου πάνω στο δικό του χωρίς να έχουμε βγάλει τα παντελόνια μας. Τριβόμουν και τον έγλυφα στο λαιμό… τον φιλούσα συνεχώς και εκείνος έβγαζε ελαφριά βογκητά και σφιγγόταν πάνω μου.
Τον είχα λειώσει στα φιλιά.

Βγάλαμε τα παντελόνια μας και μείναμε με τα εσώρουχα και συνεχίζαμε το ίδιο πράγμα ώσπου μπήκε αυτός από πάνω μου και με γρήγορες κινήσεις ακουμπούσε και πίεζε στο φουσκωμένο εσώρουχο μου. Έπιασε το πούτσο μου και άρχισε να τον γλύφει, να τον φιλάει, να τον τσιμπουκώνει με τέχνη… εγώ να έχω παραλύσει από την ηδονή που μου προσέφερε και ασυναίσθητα, του πιάνω το κεφάλι και του το σπρώχνω προς το πούτσο μου. Ήξερε τι ήθελα… ήξερε πόση δύναμη χρειάζεται. Ήταν άσος.

Μόλις τελείωσε με το πούτσο μου, τον γύρισα μπρούμυτα και αφού έβγαλα το μποξεράκι του, άρχισα να του χαϊδεύω τα οπίσθια και να του ρίχνω ελαφριά σκαμπιλάκια. Ήταν άτριχος και άρχισα να του γλύφω τη γλυκιά ροζ τρυπούλα του. Αυτός άρχισε να αναστενάζει… του κράταγα ανοιχτά τα κωλομέρια του, τον έγλυφα… τον έγλυφα… και σιγά-σιγά του έβαζα και δάχτυλο. Ήταν αρκετά στενός. Σιγά-σιγά όμως χαλάρωσε… μετά μου εκμυστηρεύτηκε ότι ήταν η δεύτερη φορά που ήθελε να τον γαμήσει άνδρας.

Με παρακαλούσε να τον γαμήσω και μου έσπρωχνε το κεφάλι μου στο κώλο του όταν τον έγλυφα, αλλά τον άφηνα ακόμα. Γυρίσαμε σε στάση 69 και αφού μου πήρε για ακόμη μια φορά πίπα, τον έστησα στα τέσσερα και του ακούμπησα τον πούτσο μου στην τρύπα του και τον έτριψα για λίγο. Αυτός είχε λιώσει. Ώσπου παίρνω ένα προφυλακτικό και άρχισα να τον βάζω σιγά-σιγά… και τότε αυτός άρχισε να μου λέει:

-    ''Give it to me…!''

Το επαναλάμβανε συνέχεια μέχρι που μπήκα πλήρως μέσα του και άρχισα να τον παίρνω για τα καλά. Αυτός βογκούσε και φοβηθήκαμε μη μας ακούσουν και δάγκωνε ένα μαξιλάρι. Μετά άρχισε να σηκώνει τη λεκάνη του για να κάνουμε καλύτερη επαφή. Είχε τυλιχτεί γύρω από τον πούτσο μου και να λέει κάτι λέξεις σαν: με έσκισες, και κάτι για το πούτσο, αλλά δεν τα καταλάβαινα όλα. Εκείνη την ώρα, την μετάφραση θα κοίταζα;

Τον γαμούσα και τον φίλαγα στο σβέρκο, στο λαιμό, και πεταχτά στο στόμα… ήταν τόσο καύλας! Αυτός έχυσε δυο φορές και μετά και εγώ. Σταματήσαμε λίγο, έκανε ένα τσιγάρο αυτός, και καθίσαμε αγκαλιά για αρκετή ώρα.

Μετά πήγαμε για μπάνιο μαζί και το βράδυ αφού ξανακάναμε σεξ, κοιμηθήκαμε μαζί.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")