Στην παραλία

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Καλησπέρα. Ονομάζομαι Μάκης και είμαι από Θεσσαλονίκη. Η ιστορία μου είναι πέρα για πέρα αληθινή. Έχει περίπου δύο μήνες από τότε που έγινε σε μια παραλία κάπου κοντά στην Ηράκλεια.

Με αυτόν είχαμε σχέση περίπου ένα μήνα αλλά ποτέ δεν τύχαινε να κάνουμε κάτι γιατί κανείς από τους δυο μας δεν είχε χώρο έτσι ώστε να κάνουμε κάτι παραπάνω. Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να πάμε σε μια παραλία. Ήταν όπως είπα πριν δυο μήνες συνεπώς δεν είχε κόσμο ή μάλλον είχε αλλά ελάχιστο.

Με συνάντησε στο Ικέα και από εκεί με το αμαξάκι του πήγαμε στην Ηράκλεια. Φτάσαμε γύρω στις δώδεκα, βρήκαμε ένα μέρος απόμερο έτσι ώστε να μην είμαστε ορατοί από τους ελάχιστους ανθρώπους που ήταν εκεί, και στήσαμε την ομπρέλα. Βάλαμε τις πετσέτες μας κάτω και ξαπλώσαμε.

Εννοείται πως είχαμε μείνει μόνο με τα μαγιό μας. Δεν φορούσαμε τίποτα άλλο και αυτό είχε ήδη αρχίσει να με καυλώνει. Ήταν ένας θεός. Γύρω στο 1.95, μελαχρινός, με πράσινα μάτια. Σώμα όχι τέλειο αλλά καλό με τα ελάχιστα παραπάνω κιλάκια του πράγμα που απαιτώ σε κάθε άντρα για να πιάνουμε και τίποτα βρε αδερφέ...

Τέλος πάντων, όπως έλεγα ξαπλώσαμε και με πλησίασε. Το φιλί του μαγικό, ονειρεμένο, απλά εκπληκτικό και αρκετά ικανό για να με κάνει να καυλώσω. Άρχισα να τον χαϊδεύω και να τον φιλάω. Οι γλώσσες μας είχαν γίνει ένα και τα σώματά μας το ίδιο. Έβαλα το χέρι μου μέσα στο μαγιό του και έπιασα ένα καταπληκτικό καυλί κανονικό τόσο σε μέγεθος όσο και σε πάχος.

Εκείνος γέλασε και έκανε το ίδιο. Έπιασε το καυλί μου και εντυπωσιάστηκε καθώς ο Θεός με έχει προικίσει με ένα καυλί 18 εκατοστών κανονικό σε πάχος. Άρχισε να μου την χαϊδεύει και να την παίζει. Με πλησίασε, με φίλησε και κατέβηκε χαμηλά αρχίζοντας να μου κάνει την πιο τέλεια πίπα της ζωής μου.

Ήταν υπέροχα, αισθάνθηκα πολλά πράγματα τα οποία δεν μπόρεσα να αισθανθώ με όλες τις προηγούμενες εμπειρίες μου. Αφού έχυσα και τελείωσε την πίπα που μου έκανε ήταν η σειρά μου. έχυσε στο στόμα μου και τα ήπια όλα.

Πρώτη φορά πιστεύω μου άρεσε τόσο που έπινα χύσια. Αυτός ο άνθρωπος ήταν υπέροχος σε όλα και πάντα θα μείνει χαραγμένος στη ζωή μου. Έπειτα σειρά είχε το σεξ πράγμα που ήταν ακόμη καλύτερο. Ήταν ενεργητικός και στη συγκεκριμένη περίπτωση χάρηκα που ήμουν παθητικός. Δεν με τρελαίνει και τόσο η ιδέα του παθητικού σεξ αλλά με αυτόν δεν με ενοχλούσε καθόλου.

Με έστησε στα τέσσερα πάνω στην πετσέτα και μπήκε αργά μέσα μου. Πόνεσα. Άλλωστε όλοι έχουμε πονέσει όταν μπαίνει μέσα μας στην αρχή είτε είναι η πρώτη φορά που το κάνουμε είτε η τριακοστή όγδοη. Και για να μου περάσει ο πόνος λίγο έκανε το καλύτερο πράγμα που μου έχει κάνει ποτέ κανείς. Έμεινε για λίγο μέσα μου. Το καλύτερο πράγμα που μου έχει κάνει ποτέ κανείς. Μου άρεσε τόσο πολύ.

Όταν πέρασε λίγο ο πόνος συνέχισε να με γαμάει και πλέον δεν ένιωθα πόνο αλλά μόνο καύλα και ηδονή. Ήταν τέλεια. Έχυσε μέσα μου και μετά βγήκε.
Μείναμε αγκαλιά για λίγη ώρα και του είπα ότι πέρασα τέλεια. Το ίδιο και αυτός, μου ψιθύρισε. Δυστυχώς όμως τα καλά κρατάνε λίγο. Ένας μήνας σχέση αλλά δεν πειράζει.

Από τότε τον έχω δει αρκετές φορές αλλά έχουμε μιλήσει περί ανέμων και υδάτων και όχι γι’ αυτό το θέμα. Αυτήν ήταν η ιστορία μου, εμπειρία μου, όπως θέλετε πείτε την. Μια ιστορία-εμπειρία που πιστεύω πως δεν θα ζήσω ποτέ ξανά.

Υ.Γ.:  Πείτε μου πως σας φάνηκε η ιστορία μου.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")