Ο γλύκας πωλητής

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Το περασμένο Σάββατο είχα βγει στην αγορά με σκοπό να αγοράσω κουστούμι για το γάμο ενός ξαδέλφου μου. Αφού είχα ήδη πάει σε 2-3 μαγαζιά και δεν είχα βρει τίποτα, αποφάσισα να μπω και σε ένα κεντρικό κατάστημα της Θεσσαλονίκης με αντρικά ρούχα. Η υπάλληλος μου είπε να κατεβώ στο υπόγειο.

Μόλις κατέβηκα, με χαρά είδα ότι θα με εξυπηρετούσε ένα πολύ ωραίος νέος πωλητής, ψηλός, μελαχρινός, αρρενωπός. Του εξήγησα τι ακριβώς ψάχνω και μου έδωσε ένα παντελόνι αρχικά να δοκιμάσω.

Μπήκα στο δοκιμαστήριο, προσπάθησα να το βάλω αλλά μου ήταν μικρό. Του φώναξα από μέσα αν μπορεί να μου φέρει ένα νούμερο μεγαλύτερο. Ήρθε αμέσως με το παντελόνι στο χέρι και μπήκε στο δοκιμαστήριο. Με κοίταξε και μου είπε:

-    "Όντως είναι μικρό. Σε στενεύει στο καβάλο"

Και κάνοντας μια απότομη κίνηση, έπιασε το καβάλο.. Φάνηκα ότι τα έχασα, το κατάλαβε και μου είπε:

-    "Συγγνώμη…" κι εγώ του απάντησα πως:

-    Δεν πειράζει. Άντρες είμαστε κι εσύ τη δουλειά σου κάνεις. κλπ.

Μου είπε ότι θα περιμένει απέξω να δει αν μου κάνει το μεγαλύτερο και τότε εγώ αφού κόμπιασα του είπα:

-    "Περίμενε μισό λεπτό εδώ, να το δοκιμάσω για να μην πηγαινοέρχεσαι"

Κι έβγαλα αμέσως το παντελόνι μπροστά του. Μέσα από το μποξεράκι μου φαινόταν ότι πούτσος μου είχε σηκωθεί και ο τύπος το πρόσεξε αμέσως.

Χαμογέλασε και μου είπε αστειευόμενος:

-    "Φίλε, στην κατάσταση που είσαι τώρα, δύσκολα θα σου βρούμε παντελόνι που να σου κάνει στο καβάλο!" Κι εγώ του είπα:

-    "Μπορείς πάντως να προσπαθήσεις να μου πάρεις μέτρα…"

Και πιάνοντας του χέρι, το έφερα πάνω στον πούτσο μου. Κοιταχτήκαμε κατάματα και μη υπολογίζοντας τίποτα (ευτυχώς δεν είχε έρθει άλλος πελάτης), φιληθήκαμε πεταχτά στο στόμα. Και τότε ο παίδαρος πωλητής έσκυψε, μου κατέβασε με τα δόντια το μποξεράκι κι άρχισε να δίνει μικρά φιλάκια στον πούτσο μου και στα αρχίδια μου.

Μετά προχώρησε σε μεγάλες γλυψιές ώσπου τον πήρε στον στόμα όλο κάνοντας με να παραλύσω από καύλα..

Δε θα άντεχα για πολύ και του είπα ότι θέλω να ανταποδώσω. Σηκώνεται, του ανοίγω τη ζώνη, του κατεβάζω το παντελόνι και βλέπω εν τεράστιο φούσκωμα κάτω από το κολλητό μποξεράκι του…! Το φιλάω και το μυρίζω (ο τύπος μύριζε γενικά υπέροχα) από πάνω…

Ο πωλητής, λέγοντας μου ότι δεν έχουμε χρόνο, το κατεβάζει και μένω άφωνος με το θέαμα…!!!

Αρχίζω δουλειά από τα λαχταριστά του αρχίδια. Τα γλύφω και τα ρουφάω με λαιμαργία.. Αναστενάζει βαριά,… αρχίζω να γλύφω το κοντάρι του… ο ευγενικός πωλητής τώρα μου μιλάει πρόστυχα και καυλώνω ακόμα πιο πολύ.

Τον τσιμπουκώνω με μανία! Τότε μου λέει ότι θα χύσει.. κι εγώ… σταματάω..

Ελπίζω να μπορέσω να τον ξαναβρώ και να… ολοκληρώσουμε αυτό που αφήσαμε στη μέση…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")