Καύλες παντρεμένων

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:Αποφάσισα και εγώ να σας διηγηθώκι εγώ την ιστορία μου.
Πριν αρκετά χρόνια - Απόκριες -  και ενώ με έναν φίλο μου είχαμε ντυθεί γυναικεία, γεννήθηκε μέσα μου το φετίχ για τα γυναικεία προκλητικά ρούχα και εσώρουχα.

Τώρα είμαι τριάντα χρονών και τέσσερα χρόνια παντρεμένος, και ποτέ δεν επιχείρησα να κάνω κάτι με άντρα, αλλά πάντα όταν η γυναίκα μου έλειπε από το σπίτι δοκίμαζα τα εσώρουχα, κάλτσες, γόβες, πέδιλα κτλ. xΠάντα τρελαινόμουν στην καύλα και έπαιζα μαλακία μιλώντας σε διάφορα sex chat  για το φετίχ μου.

Μια μέρα και ενώ μιλούσα σε ένα από αυτά τα chat μου ήρθε πριβέ μήνυμα από ένα τύπο που δήλωνε και αυτός παντρεμένος. Αφού ανταλλάξαμε τα πρώτα μηνύματα γνωριμίας, μου εκμυστηρεύθηκε πως και αυτός είχε το ίδιο φετίχ και καύλα με εμένα. sΠερίμενε υπομονετικά πότε θα φύγει η γυναίκα του για να τον παίξει με τα εσώρουχα και τα ρούχα της.

Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε ότι μάλλον έπρεπε να γνωριστούμε καλύτερα. Όταν λοιπόν βρήκαμε χρόνο ελεύθερο και έλειπε η γυναίκα του για δουλειές εκτός πόλης, με κάλεσε σπίτι του για ποτό. tΚουβέντα στην κουβέντα άρχισε να μου δείχνει τα εσώρουχα της δικιάς του και να μου εξηγεί ποια από αυτά τον καυλώνουν περισσότερο.

-    «Τι λες δοκιμάζουμε;», μου είπε.

Αυτή ήταν η ευκαιρία να πραγματοποιήσω μια φαντασίωση που περνούσε από το μυαλό μου αρκετό καιρό τώρα.
Αφού φορέσαμε και οι δυο εσώρουχα, καλσόν και διάφορα άλλα, αράξαμε δίπλα-δίπλα στον καναπέ βλέποντας xxx film στην τηλεόραση. Φυσικά δεν πέρασε και πολύ ώρα μέχρι να αρχίσουμε να χαϊδεύουμε ο ένας τα μπούτια του άλλου!

Σε μια στιγμή ο: (ας πούμε Κώστας) κάθισε γονατιστός μπροστά μου και άρχισε να χαϊδεύει τις πατούσες τον ποδιών μου πάνω από το μαύρο καλσόν που φορούσα.

-    «Πω πω καύλα!», είπε.

Και σε μια στιγμή έβγαλε το καυλί του και άρχισε να το τρίβει πάνω τους!

Δεν άντεξα από την καύλα και χαϊδεύοντας τον πούτσο μου πάνω από το γυναικείο στρινγκ που φορούσα, τον κοιτούσα να παίζει τον δικό του στις πατούσες μου και ταυτόχρονα να μου γλύφει τα μπούτια φέρνοντας σιγά-σιγά το πρόσωπο του όλο και πιο κοντά ανάμεσα στα πόδια μου. rΤο καυλί μου πλέον είχε γίνει πύραυλος και ήταν όλο έξω.

Ο Κώστας με μια απότομη κίνηση άρχισε να μου γλύφει δειλά-δειλά τα αρχίδια ενώ εγώ έπαιζα τον πούτσο μου με τα χέρια! rΗ καύλα μου έφτασε στο αποκορύφωμα όταν κατέβηκε λίγο ακόμα και η γλώσσα του βρέθηκε στην κωλότρυπα μου!

-    «Δεν αντέχω άλλο… θα χύσω!», του είπα.

Έτσι και έγινε. Το σπέρμα μου πετάχτηκε ενώ συνέχιζε να μου γλύφει την κωλότρυπα.

-    «Τώρα θα χύσω και εγώ», μου είπε.

Τραβήχτηκε πίσω πιάνοντας μου τις πατούσες και έβαλε ανάμεσα το καυλί του. rΑφού το έπαιξε έτσι, σε δέκα δευτερόλεπτα εκτόξευσε και αυτός το καυτό του σπέρμα το οποίο έφτασε μέχρι την κοιλιά μου! m

-    «Πω πω! Τι καύλα ήταν;!», μου είπε μετά.

-    «Τέλεια!», του απάντησα.

Με τον Κώστα από τότε βρεθήκαμε ακόμα μια φορά κάνοντας διάφορα παρόμοια παιχνίδια.

 

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")