Από το δοκιμαστήριο στο κρεβάτι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η μητέρα μου έχει έναν πρώτο ξάδερφο τον Νίκο, τριάντα τεσσάρων χρονών και κούκλος. Αυτός ήταν παντρεμένος αλλά χώρισε, δεν έμαθα το γιατί. Πάντοτε μου άρεσε.

Πριν λίγες μέρες λοιπόν τον συνάντησα σε ένα μαγαζί, που είχε τόσο κόσμο που ο ένας έσπρωχνε τον άλλο. Τον είδα, πιο όμορφος από ποτέ με ένα μαύρο πουκάμισο και ένα μαύρο παντελόνι. Άδραξα την ευκαιρία και πήγα να τον μιλήσω. Έτσι όπως με έσπρωχναν και έσπρωχνα για να περάσω ακούμπησα πολλούς άντρες στο καβάλο σαν να έπεσα κατά λάθος από τον πολύ τον κόσμο…

Πήγα κοντά στον Νίκο και μιλούσαμε… αυτός πήγε να πάρει ένα πουκάμισο που ήθελε κι εγώ τον ακολούθησα. Λίγο πιο μετά εγώ είδα μια μπλούζα και του είπα πως θα πάω να την δω. Καθώς έφευγα τον ακούμπησα στο καβάλο με την παλάμη μου και δεν γύρισα καν να τον κοιτάξω. Έτσι κι αλλιώς δεν το έκανα "επίτηδες"… είχε μεγάλο πούτσο ακόμη και ξεκαύλωτος! 

Καθώς πήγα να δω την μπλούζα γύρισα και τον κοίταξα. Με κοιτούσε. Επέστρεψα κοντά του και μου λέει:

-    Έλα να δοκιμάσω το πουκάμισο, κάτσε απ’ έξω μην μπει κανείς.

Η κουρτίνα είχε μείνει λίγο ανοιχτή και εγώ τον χάζεψα λιγάκι. Στιβαρό κορμί και καλογυμνασμένο. Πολύ τριχωτό. Μμμμ... αυτός με είδε και μου λέει:

-    Έλα μέσα να το δεις αν είναι καλό.

-    Ποιο; Ρωτάω εγώ.


-    Το πουκάμισο, το κορμί μου και τον πούτσο μου που τον έπιασες κατά λάθος.

Εγώ μπαίνω και αρχίζουμε φιλιόμαστε. Μου λέει:

-    Έλα σπίτι.

Φεύγουμε και πηγαίνουμε. Εκεί αρχίζουμε φιλιόμαστε και του αρπάζω τον πούτσο με το δεξί μου χέρι.

-    Ααα, μου λέει δεν αντέχεις ε; Και είσαι τόσο μικρός.

-    Είμαι δεκαεννιά χρονών.

Πέφτω στα γόνατα και του κατεβάζω το παντελόνι. Τον φιλάω πάνω από το μποξεράκι και αρχίζει και τινάζεται κάτι από μέσα. Του τον βγάζω έξω και του αρπάζω τα αρχίδια. Ωωωωωωωωωωωωωω!!!! Ήταν τεράστια! Ο πούτσαρος του γύρω στα δεκαεννιά με είκοσι εκατοστά και πολύ παχύς. Τιναζόταν και έτσι έφτυσα τα αρχίδια του και του άρχισα ένα τσιμπουκάκι. Δέκα λεπτά μετά με έχυνε στο πρόσωπο.

Με σήκωσε και μου είπε να κάνω μπάνιο. Λίγο μετά επέστρεψα και με πήγε στο κρεβάτι. Μου είπε να αρχίζω να παίζω με την τρύπα μου και να με βλέπει. Εγώ το έκανα και είδα πως λίγο αργότερα άρχισε να φουσκώνει ο πούτσαρος και το κεφαλάκι να προβάλλει. Πηγαίνω κοντά του και τον ρουφάω. Σηκώνεται, ανεβαίνει πάνω μου και μπαίνει κατευθείαν. Πόνεσα πολύ, αλλά όχι όσο την πρώτη φορά με τον Παύλο. Με έσκιζε και με πίεζε όλο το κορμί.

Βγήκε από μέσα μου και μου σήκωσε τα πόδια. Έβαλε μόνο το πουτσοκέφαλο ενώ μου δάγκωνε τις ρώγες. Σιγά - σιγά έβαλε ένα δάκτυλο στον κώλο μου και κάρφωσε και τον πούτσο του. Πρόσθεσε και δεύτερο και τρίτο δάχτυλο μέχρι που με άνοιξε όσο δεν πήγαινε άλλο. Εγώ πονούσα αλλά τρελαινόμουν. Έβγαλε τον ψώλαρο του και τέντωσε την τρύπα μου με τα δάχτυλα του.

Σιγά - σιγά έβαλε το δεξί του αρχίδι μέσα μου και άφησε την σούφρα μου να κλείσει. Εγώ έχυσα σχεδόν κατευθείαν αυτός βλέποντας το. Βάζει τα αρχίδια του και τα πιέζει καθώς τραβάει μαλακία. Με χύνει πάνω στην τρύπα μου και μετά με βάζει να τα γλύψω.

Ξάπλωσε δίπλα μου και μου χάιδευε την τρύπα για αρκετή ώρα, ενώ εγώ του χάιδευα το κεφαλάκι.
Δεν έχουμε βρεθεί από τότε αλλά χθες μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Θέλουμε να ξαναγίνει. Και οι δύο…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")