Το καλοκαίρι με έναν πουτσαρά Δανό

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι από Θεσσαλονίκη, ωραίο παιδί και είπα το καλοκαίρι που μας πέρασε να πάω για κάμπινγκ με τους φίλους μου στην Χαλκιδική.

Είμαι ξανθός με ωραίο γυμνασμένο σώμα και πράσινα εκφραστικά μάτια. Μου λένε ότι είμαι πολύ σέξι και έτσι έχω αποκτήσει αρκετή αυτοπεποίθηση.

Πήγαμε λοιπόν στο κάμπινγκ όπου θα καθόμασταν δύο ολόκληρες εβδομάδες οπότε εγώ άρχισα να σκέφτομαι τα δικά μου. Οι δύο φίλοι μου δεν ξέρουν τίποτα για μένα κι έτσι έπρεπε να είμαι διακριτικός.

Στο κάμπινγκ έρχονταν με οργανωμένες εκδρομές Δανοί από τους οποίους είχα σταμπάρει έναν κούκλο. Ήταν ψηλός με ανοιχτόχρωμα μάτια και μαυρισμένο δέρμα, αρκετά νέος και με ελαφρά γυμνασμένο σώμα. Είχαμε αποκτήσει μια οικειότητα με τους νεότερους Δανούς μια και βλεπόμασταν κάθε βράδυ στο μπαράκι και συζητούσαμε στα αγγλικά. Ανάμεσα τους κι αυτός.

Δεν ήξερα πως να τον πλησιάσω μέχρι που έμαθα ότι θα έφευγε σε λίγες μέρες. Είπα πως είναι η τελευταία μου ευκαιρία και πως έπρεπε να τα δώσω όλα για όλα. Έτσι και έκανα.

Τον βρήκα να κατηφορίζει μόνος του μια μέρα προς τη θάλασσα και τον φώναξα να του πω κάτι. Του έδειξα ότι κόμπλαρα και τον ρώτησα αν μπορώ να μιλήσω ευθέως. Συμφώνησε λέγοντας μου να χαλαρώσω και να του πω. Του ξεφούρνισα λοιπόν πως θέλω τον πούτσο του μέσα μου και πως αν δεν γουστάρει άντρες δεν πειράζει θα τον κάνω να περάσει τέλεια.

Του ήρθε κάπως ξαφνικό αλλά τον είδα που γούσταρε. Χαμογέλασε και ρώτησε «Που;». Πέθανα τότε. Δεν το πίστευα! Του είπα στα ντους, να πάρει την πετσέτα του και να έρθει.

Πήγαμε αρχικά σε ξεχωριστά ντους γιατί είχε κόσμο αλλά μετά όταν έφυγαν πήγα και του χτύπησα την πόρτα. Άνοιξε και μπήκα μέσα. Έμεινα! Είχε ένα τεράστιο καυλί που κρεμόταν ακαύλωτο. Έκανα ένα κομπλιμέντο και χαμογελώντας τον φίλησα.

Τι αίσθηση... η γλώσσα του και η πούτσα του να ακουμπάει στα πόδια μου... απόλυτη καύλα. Άρχισε να του σηκώνεται και κοιτώντας το είδα ένα τέρας (21 εκατοστών, όπως μου είπε μετά). Κατέβηκα προς τα κάτω και άρχισα την καλύτερη πίπα που ήξερα να κάνω. Την έπαιρνα όσο πιο μέσα γινόταν και αυτός βογκούσε από καύλα... το τέλειο τσιμπούκι.

Μέχρι εκεί ήταν ήρεμος. Μετά με σήκωσε και με γύρισε ενώ με έκανε να τουρλώσω τον κώλο μου ακριβώς πάνω στον πούτσο του... και άρχισε να μπαίνει. Πόνος και ατέλειωτη καύλα μαζί. Απόλαυση! Με γαμούσε πότε γρήγορα και πότε αργά μπαίνοντας ολόκληρος μέσα. Και μετά από αρκετή ώρα που δεν κατάλαβα καθόλου πόση ήταν, έχυσε.

Και έχυνε, και έχυνε συνέχεια… Τα ένιωθα μέσα μου και όταν βγήκε απαλά να τρέχουν από την τρύπα μου. Του ξανασηκώθηκε σχεδόν αμέσως και του ξαναπήρα τσιμπούκι. Αυτή τη φορά έχυσε μέσα στο στόμα μου. Τι γλύκα κι αυτή! Του τον γυάλισα και αφού φιληθήκαμε ξανάφυγε.

Το τι ακολούθησε της επόμενες μέρες μέχρι να φύγει... Αυτά είναι! Ακόμα καυλώνω και μόνο στη σκέψη.

Καλά να περνάτε και το θάρρος κάνει πάντα καλό να ξέρετε.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")